- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.401
teşekkür ederim izmirli82 benimde en çok içimde kalan lens olmuştur charm ice ne zaman eline geçicek eline geçtiğinde resim koyarmısın lütfennn
kızlar biliyosunuz quartzo ve cor ice lenslerimi kaybettim annem üzüldüğümü görünce bi çift alabiliceğini söyledi sizce ne alıyım mel, ocre ve charm ice arasında gidip geliyorum
ekledim fishbiscuit
kızlar biliyosunuz quartzo ve cor ice lenslerimi kaybettim annem üzüldüğümü görünce bi çift alabiliceğini söyledi sizce ne alıyım mel, ocre ve charm ice arasında gidip geliyorum
canım renk güzel, sana da yakışmış güle güle kullan:)
çok üzüldüm ben de yaa.. cor ıce çok yakışıyodu sana. charm ice da güzel durur. neyse sen yenisini al, eskilerini de bul iişallaa:))
Ya arkadaşlar herkes soloticayı övüyor bende aldım ama çok kötü durdu bi lens ancak bukadar çirkin olur. daha önce freshlook ve b&l kullanmıştım onlar bile çok ucuz olduğu halde solotica dan katkat daha güzel durdu. inanamadım duruşuna bukadar övgüden sonra. hatta birtanede başka renk aldım oda öyle yapmacık yapmacık durdu ya bende bir sorun var bilemiyorum ikiside faturalı orjinal lensdi. biri grafite biri esmeralda idi.
ben solotica kullanıyorum çok memnunum cnm...umarım sende memnun kalırsın...
delikafaduldenbrowni edit yok sen nasıl edit ettin mesajını-tatlicadiarzu-Arkadaşlar daha önce de yazmıştım koyu gözde verde marıne kullanan hiç yok mu acaba
sevgili vetman sen kullandın mı ya da hiç denedin mi özellikle yeni seride çok merak ediyorum tam aqua bir renk olmuştur diye dşünüyorum artık yeni seride..
VETMAN ALBÜMÜNDE VARMIŞ ŞİMDİ GÖRDM AMA BUNLAR ESKİ SERİLER SANIRIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?