Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Burcucum geçmiş olsun canım, ben charm ice siparişi verdim ,henüz elime geçmedi ama boshayallersmile karar vermek çok zor kolay gelsin tatlım

teşekkür ederim izmirli82 benimde en çok içimde kalan lens olmuştur charm ice ne zaman eline geçicek eline geçtiğinde resim koyarmısın lütfennn

bulamadınmı inanmıyorum burcu bence koyu istiyorsan ocre açık ve doğal dersen cristal.
Mavi tonu sevdiğin için sanırım charme ice alırsın. Bence
1.cristal
2.ocre
3.cor mel

kızlar biliyosunuz quartzo ve cor ice lenslerimi kaybettim annem üzüldüğümü görünce bi çift alabiliceğini söyledi sizce ne alıyım mel, ocre ve charm ice arasında gidip geliyorum

cnm benm gecmis olsun tekrar. ama yeni siparis icin cok sevindim tatlisim. anne isye ya cicilerrr :) 3 u de cok guzel renkler secim yapmak zor gercekten. ben de cok zor karar verdim hos renk mel kararliydimda biliorsun serisinde zorlandim.
mel ve ocre yi hangi serilerde dusunuorsun? charm mi? charm ice da bayadir istiordun.
ben de siparis verdim sonunda ama henuz shipped olmadi her dakika kontrol ediorm ayy sabirsizlandim iice gelsinler bi anca once delikafadulden

kızlar cor serisi kesinlikle düşünmüyorum aslında daha cok charm ocre ve charm ice arasında kaldım ama mel'de harika tabiki yanlız charm ocreyi alıp satan bi arkadaşdan alıyım diyorum charm ice'ıda vetmandan sipariş ediyim diye düşünüyorm 2 gitti 2 gelsin dimi sempatiksalakcinni

Ayyy Burcucum inşallah bulursun lenslerini ( Yeni lens olarak da bence mellenmelisin sen de :) Ben NC Mel diyorum :)

ekledim fishbiscuit

canım renk güzel, sana da yakışmış güle güle kullan:)

kızlar biliyosunuz quartzo ve cor ice lenslerimi kaybettim annem üzüldüğümü görünce bi çift alabiliceğini söyledi sizce ne alıyım mel, ocre ve charm ice arasında gidip geliyorum

çok üzüldüm ben de yaa.. cor ıce çok yakışıyodu sana. charm ice da güzel durur. neyse sen yenisini al, eskilerini de bul iişallaa:))

canım renk güzel, sana da yakışmış güle güle kullan:)

çok üzüldüm ben de yaa.. cor ıce çok yakışıyodu sana. charm ice da güzel durur. neyse sen yenisini al, eskilerini de bul iişallaa:))

bende senin nc azullarını merakla beklemedeyim valla delikafadulden
charm ice alıyorum galiba 1-2 hafta sonrada charm ocre akannehir

Ya arkadaşlar herkes soloticayı övüyor bende aldım ama çok kötü durdu bi lens ancak bukadar çirkin olur. daha önce freshlook ve b&l kullanmıştım onlar bile çok ucuz olduğu halde solotica dan katkat daha güzel durdu. inanamadım duruşuna bukadar övgüden sonra. hatta birtanede başka renk aldım oda öyle yapmacık yapmacık durdu ya bende bir sorun var bilemiyorum ikiside faturalı orjinal lensdi. biri grafite biri esmeralda idi.

Cok sasirdim cok tuhaf aslinda freshlook ve bauch and lomb renkli lensleri cok yapmacik duruyor. Bende cok dogal gorunuyorlar diye siparis verdim insallah bende oyle senin anlatigin kadar cirkin durmaz hangi seriden aldin cnm, charm, natural colors yoksa hidrocharm mi? Tuh uzuldum senin adina

burcucum geçmiş olsun nasıl kaybettinn ..
bulursun inşallah nereye gidecekki ..

cnm ben sana mel yakışır diyorum çünki ocre belli olmazsa yine koyu bi renk olursa sen beğenmezsin ..
ıce da zaten kullandın renk olarak biraz soğuktu bence ..

sana en çok mel yakışır tabiki de charm kesinlikle..

ama lenslere çok üzüldüm ya.. nasıl kaybettin ki..

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım koyu gözde verde marıne kullanan hiç yok mu acaba

sevgili vetman sen kullandın mı ya da hiç denedin mi özellikle yeni seride çok merak ediyorum tam aqua bir renk olmuştur diye dşünüyorum artık yeni seride..

VETMAN ALBÜMÜNDE VARMIŞ ŞİMDİ GÖRDM AMA BUNLAR ESKİ SERİLER SANIRIM..

Son düzenleme:
Slm kizlar paranalentesden mel natural colors siparis etmistim ama bana ltlari farkli biri8 digeri 9 vede -1.25 istetmeme ragmen -1.75 yollamislar ne yapcam ben simdi ya bu arada benden size tavsiye sakn paranalentesten lens almayin yoksa bneim gibi magdur olursunz

delikafaduldenbrowni edit yok sen nasıl edit ettin mesajını-tatlicadiarzu-

ŞİMDİDE BENDE DE ÇIKTI EDİT NASIL İŞ BU ? AZ ÖNCE EDİT BUTONU YOKTU...ŞİMDİ VAR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…