- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.421
Ya arkadaşlar herkes soloticayı övüyor bende aldım ama çok kötü durdu bi lens ancak bukadar çirkin olur. daha önce freshlook ve b&l kullanmıştım onlar bile çok ucuz olduğu halde solotica dan katkat daha güzel durdu. inanamadım duruşuna bukadar övgüden sonra. hatta birtanede başka renk aldım oda öyle yapmacık yapmacık durdu ya bende bir sorun var bilemiyorum ikiside faturalı orjinal lensdi. biri grafite biri esmeralda idi.
Slm kizlar paranalentesden mel natural colors siparis etmistim ama bana ltlari farkli biri8 digeri 9 vede -1.25 istetmeme ragmen -1.75 yollamislar ne yapcam ben simdi ya bu arada benden size tavsiye sakn paranalentesten lens almayin yoksa bneim gibi magdur olursunz
tşk ederim berrycim :)nil avatarın çok güzel görünüyorrr:asigim:
delikafaduldenbrowni edit yok sen nasıl edit ettin mesajını-tatlicadiarzu-
ŞİMDİDE BENDE DE ÇIKTI EDİT NASIL İŞ BU ? AZ ÖNCE EDİT BUTONU YOKTU...ŞİMDİ VAR
ben kullanmıyorum artık ama kullanan arkadaşlara daha fazla para vermemeleri için öneriyorum zaten isteyen alır isteyen almaz ama mutlaka ordanda yararlanıp bana dua eden arkadaşlar çıkacaktır
size aynen bana yazdığı mesajı yapıştırıyorum gittigidiyordan inanmayan arkadaş gittigidiyor yetkilileri ile görüşsün bu mesaj sahteyse beni siteden attırsın
ya sen üretim hatasımısın:)ne saçma sapan birisin sen ya sen benim solotica satıcısı olduğumu biliyorsun g.g den bile beni bulmuşsun soloticaları alırken danışmamışsında gelip bana giallo soruyorsun derdini anlatmışmışmış banane beni neden meşgul ediyorsun git soloticalarını nerden aldıysan ona sor bu kadar kişiye solotica yakışıyorsa sana yakışmıyorsa sorun sende zaten o belli arkadaşım çok geçmiş olsunnn:))))
çok iyi yazmış valla bayıldım sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?