Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ben soloticanın temsilcisi falan değilim ancak freshlook ve b&l ile karşılaştırılamaz.Bu iki lenside kullandım batma ve özellikle kayma inanılmaz oluyor :dilcikar:öncelikle onu söyleyeyim.İkincisi boyama olarak solotica çok başarılı diğer ikisinden freshlook renk vermez :bbo:ve belli olmaz ki çoğu insan bunun doğallık olarak nitelendiriyor ilginç.
B&L taktığım dönemde beğenen bir tek insan olmadı çoooooooook damarlı ve yapay akannehirancak fotolarda uygun ışıkta sanki güzel duruyor.
Soloticanın esmeraldası da bende var.Yeşil ve belirgin tamam ama iç mekanda şimdiye kadar lens mi diye soran olmadı.Gün ışığında belli ama diğer ikisiyle karşılaştırılamaz.Tabi lens seçimi zevk ve beklentiyle ilintili olmalı esmeralda dikkat çekici ve kısmen charme ve cor serisine göre daha az doğal duruyor.
Grafit hangi seri bilemedim ama maviler arasında en soft ve en az belirgin olanı grafite nasıl yapay durdu anlamadım.
Sonuç olarak solotica dediğin gibi doğal olmayan bir lens değil bence:umursamaz: beklentilerini karşılamamışsengözlerimebaksanab ben katılmıyorum.
Alacaklar insanlara tavsiyem emin olmadan almayın fotolar yanıltıcı oluyor şunu söyleyebilirim doğallık için charme ve nc meli düşünmeden alabilirsiniz.vereliniortak

aman tanrıımm.. üzüldüm senin için. iletişime geçebileceğin bi yer vardır mutlaka sitede.
açıkçası ben vetman dan sipariş verirken bu tip bir aksaklık sırasında sorumluluğu üstlendiğini bildiğim için hiç tereddüt etmedim. aynı dili konuşabildiğin muhatap bulmak da çok önemli.

nil avatarın çok güzel görünüyorrr:asigim:
tşk ederim berrycim :)
bende çok seviyorum o avatarı ve charm grafitelerimi opuyorumnanaktan

bu arada üstteki mesajında da sana katılıyorum..
freshlook kullandım ama solotıcanın hoşluğu elbette yok her açıdan ...
art siyah gözlü biri olarak ..nc mel ve charm garfite kullanıcısıyım...
en opak serinin renklerini kulanmadım hiç,kullandığım serilerden çok memnunum opaklığı beni tatmin etti..kaydirigubbakcemile5

apex yanlış seçimler yapmış olabilirsin büyük ihtimalle ama mutlaka sana uyan ve hitap eden seri ve renk vardır..yerimseniben

Canım sadece mesajı yazdıktan sonra 30 dk içinde edit yapabiliyormuşuz. Mesajın içeriğini boşaltırsak ya da eklediğimiz fotoğrafları silersek de ceza alıyormuşuz...

Brownicim verdemarineler bende eski seri olmasına rağmen gayet güzel göz rengimi açtılar ve herkez çok begeniyordu verdemarinelerimi.Şöyle gözüme bir bakan bir daha bakıyordu ve çok güzelll lens dediğimde ama bu bildiğimiz lenslere benzemiyor diyorlardı.
Yani insanlar o kadar çok alışmışki damarlı lenslere bu lensleri görünce alışılmışın dışında olduklarını hemen anlıyorlar.
Çok çok özür diliyorum ve bu lenslerin satıcısı olduğum için değil bende kullanıcısı olduğu için söylüyorum insanlarımızda bir menuniyetsizlik var sanki dünyada daha doğal bir lens varmış gibi yok topazio şöyle grafite böyle.Arkadaşım sen esmeralda gibi bir lensi görerek fotoğraflardan en azından fikir edinerek almışsın ki benden almadın ve deneyerek almış bile olabilirsin farklı bir lensmi aldında şokdasın:))Denemeden almış olsan bile ilk esmeraldayı ve topazioyu ilk denediğimde bende fotoğraflardaki gibi durmuştu yani ben şok olmadım:)
Grafite grafite ne kadar doğal bir mavi benim göz rengimi bile açık güzel tatlı bir mavi yaptı grafiteler ki benim göz rengim çok koyu biraz açık olsa dahada güzel kaynaşacaktı.Ama yinede çok güzel durdu.Açık gözlerde inanılmaz doğal ve güzel duruyor grafiteler ama geliyor bir kişi yakışmamış diyor artık lensi bir türlü begenip kullanamıyorlar öncelikle aklın yolu birdir aynaya baktığınızda daha doğal bir lens varsa buyrun o markayı alın ben daha doğalını bulamadım custom lensler dışında ki onlar bile bombeli duruyorlar.Bakın you tube ya suppersaxusa rumuzlu olması lazım custom lens yaptırmış kızın birisi ve aldığı lens türk parasıyla 1500-2000 tl gözleri patlayacak gibi bombeli duruyor ben videoya bakarken korktum:)) birde insanlar soloticaya bahaneler buluyor.
Baush lomp lens gördüm gecenlerde solotica alan bir arkadaşımda pupil boşluğu o kadar genişki anlatamam buda nasıl bir lens dedim :))Rahatsızlığını batmasını falan geçtim :)
freshlook ise bir keresinde göz kapağıma durup duruken girdi canımın acısını anlatamam:)Hergün insanlar bana boshlomp ve freshlook lenslerin ne kadar kötü ve yapay durduklarını anlatıyorlar
solotica kalitesini ispatlamış bir marka zaten bu yüzden dünyanın en doğal lensi kabul ediliyor.
Bucucum lenslerini buldunmu özelden sana mesaj gönderdim geldimi bilmiyorum ama charm ıce bendeki 2015 yeni yani:)

arkadaşlar boşuna türkiyedeki satıcılara para vermeyin okadar yurt dışından bedava kargo ile geliyor hidrocorlar kargo dahil 72$ hidrocharme lar 75$.naturel colour 85$. sizi düşündüğüm için söylüyorum. ben kaç tane ordan aldım orjinalmi sahtemi derdide yok. burda link verebilirmiyim bilmiyorum bana bilgi verin isteyene özelden de atarım.

ayrıca numaralıda seçebilirsiniz siteden arkadaşlar bence deneyin mutlaka dili olmayan arkadaşlara yardımda ederim bende siteyi öğrenene kadar piyasadaki insanlardan pahalı pahalı lensler aldım. sonuçta onlarda bu tip sitelerden getiriyor bu insanlar Optisyen falan değilki.

arkadaşlar vetman10 adlı üyenin satışlarını baltalamamdan korktu sanırım bana mesaj atmış. benim amacım kimseyi engellemek değil ama daha az paraya almak varken neden daha çok ödeyelim zaten arkadaki aracılara gidiyor ödediğimizin çoğu. yakında burdanda sitedeki lensleri kötülemeye başlar heralde. yinede siz araştırın neresi işinize geliyorsa ordan alın sonuçta benim hiçbir çıkarım yok o sitede benim değil. ama ben aldım 2 kez çokda memnun kaldım sadece solotica değil birçok marka satıyor.

Bu apex denen üye beni gitti gidiyordan bile bulup soloticaları alırken nasıl durur diye sormamış gelip bana sürekli giallolar nasıl baushlomplar nasıl diye gittigidiyordan mesaj gönderiyordu.Bende keşke soloticaların bana nasıl duracağını sorsaydınız söylerdim size diye yazıncada ne alakası var doğal göz rengiyle ten rengiyle diye cevap verip damar damar durdu demiş sonrada beni mesaj göndermemem için engellemiş.Birde bana gitti gidiyordan salak yazmış sanırım psikolojik sorunlu bir arkadaş.Birde kadınlar külübünden paranalenstesin reklamını yapmakla tehtid etmiş vah vah :))Herkez paranalenstesi biliyor arkadaşım zaten hadi sana geçmiş olsun:))

wetmancimmm boşver canımmm kimseye zorla lens satmıyosun silah dayamıyosun isteyen alır isteyen almaz memnun olur olmaz boşver.badem memnun değil bu soloticalar berbat madem niye diğer siteyi öneriyor ki buda ilginç öpüyorum seni senin iyi niyetini hepimiz en zaından ben kendi adıma biliyorum

ben kullanmıyorum artık ama kullanan arkadaşlara daha fazla para vermemeleri için öneriyorum zaten isteyen alır isteyen almaz ama mutlaka ordanda yararlanıp bana dua eden arkadaşlar çıkacaktır

arkadaşlar kesinlikle çok yalancı bir arkadaş beni kötülüyorki siteye girmeyin diye inanmıyorum ya hayatımda böyle yalancı birini görmedim gittigidiyordan lens satıyormuş fikir sordum bende güzel durmadı solotica dedim oda rainbow satıyordu hatta linkinide veririm."sonra bana demediğini bırakmadı hasta dedi banamı sordun alırken dedi kimden aldıysan soloticayı ona sor dedi iftiracı yalancı ve yemin ederim ben kim olduğunu bilmiyodum gittigidiyordan ''alparzu'' kullanıcı adı ile satış yapıtordu vetman falan değildi yani bende nerden bileyim onun olduğunu ama Allah böylelerinden korusun ben artık bu siteye hiçbirşey yazmayacağım ama onu şikayet edeceğim sağlık bakanlığına çünkü

5193 sayılı Optisyenlik Hakkındaki Kanun’a göre “Numaralı (mihraklı) gözlük camı ve gözlük çerçevesi satmak, gözlük montajı ve her türlü lens satışı yapmak” “Optisyenlik Müessesesi Ruhsatnamesi” şartına bağlıdır.

deniyor.

size aynen bana yazdığı mesajı yapıştırıyorum gittigidiyordan inanmayan arkadaş gittigidiyor yetkilileri ile görüşsün bu mesaj sahteyse beni siteden attırsın

ya sen üretim hatasımısın:)ne saçma sapan birisin sen ya sen benim solotica satıcısı olduğumu biliyorsun g.g den bile beni bulmuşsun soloticaları alırken danışmamışsında gelip bana giallo soruyorsun derdini anlatmışmışmış banane beni neden meşgul ediyorsun git soloticalarını nerden aldıysan ona sor bu kadar kişiye solotica yakışıyorsa sana yakışmıyorsa sorun sende zaten o belli arkadaşım çok geçmiş olsunnn:))))

Sen provokötörsün istediğin yere git şikayet et ben burada optik açtım yakında kendi optik sitemide kuracağım oradan satışa devam:)) senin gibilerle uğraşmaya bile değmez beni bilen biliyor paranalenstesi kötülemiyorumki ben maden bulmuş gibi paranalenstesi anlatıyor burada :))her kez biliyor zaten paranalenstesi..

ben kullanmıyorum artık ama kullanan arkadaşlara daha fazla para vermemeleri için öneriyorum zaten isteyen alır isteyen almaz ama mutlaka ordanda yararlanıp bana dua eden arkadaşlar çıkacaktır

pardonda siz gerçekten solotica kullandığınıza emin misiniz? frshlook gibi yapay bi lense daha iyi demişsinizde anlayamadım .. beğenmemiş olabilirsiniz ama burda bi sürü insan soloticadan çok memnun solotica kullandığınıza asla inanmıyorum farklı durumlar seziyorum bu işte ben :dilcikar:

çok iyi yazmış valla bayıldım sempatiksalakcinni

Vallahi ben Vetman'dan aldım lensimi, alışverişim de tamamen sorunsuzdu, memnun kaldım.

Livessin dediği gibi, Vetman kimseye silah zoruyla satış yapmıyor. Herkes Solotica almak için, Vetman'dan başka alternatifleri de olduğunu biliyor. Zaten bu topicte Vetman'dan başka yerlerden sipariş veren bir sürü arkadaşımız da var...

Çok gereksiz bir tartışma başlattınız apex99 lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…