Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bencede watman kımseye zorla solotıca satmıyor. Sıtedekı herkezde lenslerın fıyatlarını bılıyor. ısteyen ıstedıgınden alır . Watman kendısınden lens alanlada almayanlada gayet nazık bır sekule ılgılenıyor. Gereksız bır tartısma bencede.

bu da dün konuşuldu.

Son düzenleme:
arkadaşlar ne komik ya bu konunun üstüne bu tür şikayetlerin gelmesi belliki birileri siteyi kötülemek için kendi satmak için bu tür işlere girmiş inanamıyorum. zaten gittigidiyorsa vetmanın lens satışını az önce durdurdu ben optisyenlik belgesi varmı dedim ama yokmuş o konuda da yalan söylemiş.

şimdiye kadar vetman la bir sorun yaşayan olmamış, sen de alış veriş yapmış değilsin kendisiyle ki bir maduriyetin olsun.
burda yazdıklarının veya başka biyerlerde vetman la uğraşmanın tamamen senin kötü niyetinden kaynaklandığını düşünüyorum.
kandırılan yok bişi yok. biz de biliyoruz netten almayı. aracı koymak tamamen kişisel tercih meselesi.
ama dediğim gibi niyet, tavır hiç hoş değil.

ben gereken yerlere şikayetimi yapıyorum bugün sağlık bakanlığına da dilekçemi yazdım gittigidiyor zaten durdurdu vetmanın satışlarını sahibinden comda durdurur yakında inanmayın bu sahtekarlara arkadaşlar . ha birde evet ben solotica kullandım beğenmedim belki bana gitmedi bilmiyorum bu kişisel görüşüm beğenen arkadaşlar güle güle kullansınlar ama kargo dahil 70 dolara gelen solotica lensi size 150 liraya satıyorlar. magic top markası o sitede 89 dolar yani 135 lira bu arkadaş 230 liraya satıyor bence bukadar saf olmayın. yok lenslerin numaraları yanlış mış yok yırtık gönderiyolarmış adamlar dünyaya satış yapıyor inanmayın bunlara milet köşeyi dönüyor insanları kandırarak. benden bukadar hoşçakalın.

Kime sordunuz optisyenlik belgesi var mı diye pardon?

başka bir sıkıntın var bence.. kendini kamu yararına bu adamışlığın hiç inandırıcı değil. daha faydalı uğraşlar bulmak da zorluk çekiyor olabilirsin. bi araştır.

Karşılıklı tartışma yasaktır.
Tartışmaya giren üyeler haklı haksız gözetmeksizin uyarı alırlar.

Son düzenleme:

herkes salak bi sen akıllısın yani öyle mi? :mymeka: bu bahsettiğin fiyat site vs şeylerden herkesin haberi var arkadaşım kimse gzekalı değil isteyen ordan alır isteyen burdan sen derdini açıkca sölesene vetmana sinir oldum gıcık oldum de ne bilim böle saçma sapan şeyler konuşma boşuna nefesini tüketme

Yani o kadar güzel duygularıma tercüman olmuşsun ki canım, ekleyecek bir şey bulamadım...
Burada sanki hepimiz safız, hepimiz enayiyiz (Vetman'dan alanlar olarak) bi bu arkadaş akıllı...
Yahu hepimiz biliyoruz aracısız lenslerin daha ucuza geleceğini! Bu sadece lenste değil, her türlü alışverişte geçerli!
Ama burada o tarz direkt satış yapan sitelerden lens alıp da bin pişman olan arkadaşları da gördük...
Vetman kendisinden alışveriş yapıldığında en ufak bir sorun çıksa dahi hemen ilgileniyor ve gerekeni yapıyor.

Ayrıca tabi ki üzerine karını koyacak. O da bu işten parasını kazanıyor. Babasının hayrına mı aracılık yapacaktı allasen!

sen normalmisin arkadaşımm g.g den ben optik belgesi göndermeme rağmen lens satışı yapılmıyor gitti gidiyor optiklerede lens sattırmıyor adamlar kesinlikle optikler dahil g.g de lens sattırmıyor başka markada satılmıyor yine maden bulmuş gibi sevindin:))sanırım:) ben zaten oradan lens satmıyorumki özel satışımı durdurttun sen:)özel satış açmıştım ben özel zaten g.g de lens ilanı vermek herkeze yasak optiklerede:)

gg konusunda şunu söyleyebilirim ben sahibinden yerine özellikle ggden almak istemiştim vetmandan orda ilan veremeyeceğini yasak olduğunu söyledi ve bana özel satışla sadece para transferini gg aracılıyla yaptık
zaten gg de vetmanın ilanı yok ki sen ne diyorsn anlamış değilim?

Son düzenleme:

Kızlar çok teşekkürler sağolun ben kimseyi zorlamıyorum isteyen benden alır isteyen almaz benimde bana salak diye gitti gidiordan yazılan mesajı buraya kopyalamam gerekiyor ama neyse gerektiği zaman adli yoldan bu hakaretin hesabını sorarız elimde delil olarak kalsın..

Evet evet çok açılmış rengi yeşil oldu dedi inanamadım ama hakikaten süper olmuş ya solüsyon lensin rengini değiştiriyor arkadaşlar kim ne derse desin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…