- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.441
Slm kizlar paranalentesden mel natural colors siparis etmistim ama bana ltlari farkli biri8 digeri 9 vede -1.25 istetmeme ragmen -1.75 yollamislar ne yapcam ben simdi ya bu arada benden size tavsiye sakn paranalentesten lens almayin yoksa bneim gibi magdur olursunz
aman tanrıımm.. üzüldüm senin için. iletişime geçebileceğin bi yer vardır mutlaka sitede.
açıkçası ben vetman dan sipariş verirken bu tip bir aksaklık sırasında sorumluluğu üstlendiğini bildiğim için hiç tereddüt etmedim. aynı dili konuşabildiğin muhatap bulmak da çok önemli.
arkadaşlar ne komik ya bu konunun üstüne bu tür şikayetlerin gelmesi belliki birileri siteyi kötülemek için kendi satmak için bu tür işlere girmiş inanamıyorum. zaten gittigidiyorsa vetmanın lens satışını az önce durdurdu ben optisyenlik belgesi varmı dedim ama yokmuş o konuda da yalan söylemiş.
arkadaşlar ne komik ya bu konunun üstüne bu tür şikayetlerin gelmesi belliki birileri siteyi kötülemek için kendi satmak için bu tür işlere girmiş inanamıyorum. zaten gittigidiyorsa vetmanın lens satışını az önce durdurdu ben optisyenlik belgesi varmı dedim ama yokmuş o konuda da yalan söylemiş.
ben gereken yerlere şikayetimi yapıyorum bugün sağlık bakanlığına da dilekçemi yazdım gittigidiyor zaten durdurdu vetmanın satışlarını sahibinden comda durdurur yakında inanmayın bu sahtekarlara arkadaşlar . ha birde evet ben solotica kullandım beğenmedim belki bana gitmedi bilmiyorum bu kişisel görüşüm beğenen arkadaşlar güle güle kullansınlar ama kargo dahil 70 dolara gelen solotica lensi size 150 liraya satıyorlar. magic top markası o sitede 89 dolar yani 135 lira bu arkadaş 230 liraya satıyor bence bukadar saf olmayın. yok lenslerin numaraları yanlış mış yok yırtık gönderiyolarmış adamlar dünyaya satış yapıyor inanmayın bunlara milet köşeyi dönüyor insanları kandırarak. benden bukadar hoşçakalın.
ben gereken yerlere şikayetimi yapıyorum bugün sağlık bakanlığına da dilekçemi yazdım gittigidiyor zaten durdurdu vetmanın satışlarını sahibinden comda durdurur yakında inanmayın bu sahtekarlara arkadaşlar . ha birde evet ben solotica kullandım beğenmedim belki bana gitmedi bilmiyorum bu kişisel görüşüm beğenen arkadaşlar güle güle kullansınlar ama kargo dahil 70 dolara gelen solotica lensi size 150 liraya satıyorlar. magic top markası o sitede 89 dolar yani 135 lira bu arkadaş 230 liraya satıyor bence bukadar saf olmayın. yok lenslerin numaraları yanlış mış yok yırtık gönderiyolarmış adamlar dünyaya satış yapıyor inanmayın bunlara milet köşeyi dönüyor insanları kandırarak. benden bukadar hoşçakalın.
şimdiye kadar vetman la bir sorun yaşayan olmamış, sen de alış veriş yapmış değilsin kendisiyle ki bir maduriyetin olsun.
burda yazdıklarının veya başka biyerlerde vetman la uğraşmanın tamamen senin kötü niyetinden kaynaklandığını düşünüyorum.
kandırılan yok bişi yok. biz de biliyoruz netten almayı. aracı koymak tamamen kişisel tercih meselesi.
ama dediğim gibi niyet, tavır hiç hoş değil.
apex99 madem solotica lenslerin var koyda görelim merak ettim doğrusu aklinialirimsmile
Kızlar sevgili okpypetenin yeni seri quartzolarının son hali açılmış yeşil olmuş :)
apex99 madem solotica lenslerin var koyda görelim merak ettim doğrusu aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?