Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

b&l pupili en dar olan lesntir canım ..
3 sendir kulanıyorum
tek kusuru damarları..
uzaktan harika duruyor ama yakından damarları çok belli oluyor maalesef..
pupili geniş olaak gördüğün lens bence b&l değildir cnm..

kıvılcım boshlompdu canım kesinlikle hatta hareli modeli natural look bana kız açılmamış paketinde gösterdi resmen çanak gibiydi pupili hatta geri vericem ama optik tanıdık utanıyorum dedi:))

öyle yazmış ama bir ara esmeraldalarını koyutlmaya çalışıordu o sanırım o zaman esmeraldalarını opti free ye koyuyordu quartzoda solocare kullanmış:)

Son düzenleme:
yok canım okypete opti free ile solocare karışık kullanmış:)soauflon kullanmadı sanırım yani ben öyle biliyorum:)sengözlerimebaksanab

Hımmm anladım teşekkürler a.s.
Ben esasen lensimin renginden gayet memnunum da, acaba biraz daha açık olsa daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Ama bu sefer de doğallığı bozuluyor diye endişe ediyorum... :uhm:

yok canım okypete solocare kullanmış tatlımm:)

Aaa editlenmiş :)) Ben de solocare kullanıyorum. Ve sanki bana benimki de açıldı gibi geldi biliyor musun canım :)) Ama ben 'bana öyle geliyor galiba' diye düşündüm. Demek ki fark ediyor :) Gün geçtikçe daha güzelleşiyor gibi... :kedi:

yok solocareda açıyor yani ben kullandığım lenslere bakıyorum da hemen fark etti yani bayagı açıyor rengini yavaş yavaş:)ama souflonda iyi bir solüsyondur yani onuda hassa gözlere öneririm.

YAAA WATMAN OKYNIN QUARTZOLARINA NE OLMUS ÖLE ILK GERI GIDERN QUATZOLARINA DONMUS SANKI GENE RENGI. COK KARISTI KAFAM YA YENI GELEN QUARTZOSU RESMEN GRI RENKTI BU İSE GENE YEŞİL OLMUS...ÇOK ŞAŞIRDIM. BIDE SENDE YENI SERI TOPAZIONUN ACIK KAHVE GOZDE DURUSUNU GOSTEREN RESIM VARMI?? SANIRIM BEN GENE KURTLANDIM aklinialirimsmile ALACAGIM EGER MASMAVI ISE YENI SERI

Açıldıkça doğallaşıyor canım zaten ama meller açık zaten bu sene eskiye nazaran:)

Yeni seri topazionun açık kahverengi göz de duruşu hmm tamam kafamçokkarıştı bulmaya çalışayım öyle bir fotohihoyyyt

Açıldıkça doğallaşıyor canım zaten ama meller açık zaten bu sene eskiye nazaran:)

Evet canım ya... Vallahi gün geçtikçe doğallaşıyor... Ben dedim 'heralde gözüm alıştığı için bana daha doğal geliyor', ama meğer solüsyonda varmış bir keramet zemuszemus Solocare e devam! hihoyyyt

Yeni seri topazionun açık kahverengi göz de duruşu hmm tamam kafamçokkarıştı bulmaya çalışayım öyle bir fotohihoyyyt

LUTFENNNNNNNNNN ARZUCUM BULMAYA CALIS. CUNKU MAVI MAVI KUDURDUM IYICE -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- YENI SERI QUARTZO ILE TOPAZIO ARASINDA KALMISTIM AMA MADEM QUARTZOLAR YESILE DONUYOR ELEDIM ONU.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…