- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.461
Evet evet çok açılmış rengi yeşil oldu dedi inanamadım ama hakikaten süper olmuş ya solüsyon lensin rengini değiştiriyor arkadaşlar kim ne derse desin:)
Brownicim verdemarineler bende eski seri olmasına rağmen gayet güzel göz rengimi açtılar ve herkez çok begeniyordu verdemarinelerimi.Şöyle gözüme bir bakan bir daha bakıyordu ve çok güzelll lens dediğimde ama bu bildiğimiz lenslere benzemiyor diyorlardı.
Yani insanlar o kadar çok alışmışki damarlı lenslere bu lensleri görünce alışılmışın dışında olduklarını hemen anlıyorlar.
Çok çok özür diliyorum ve bu lenslerin satıcısı olduğum için değil bende kullanıcısı olduğu için söylüyorum insanlarımızda bir menuniyetsizlik var sanki dünyada daha doğal bir lens varmış gibi yok topazio şöyle grafite böyle.Arkadaşım sen esmeralda gibi bir lensi görerek fotoğraflardan en azından fikir edinerek almışsın ki benden almadın ve deneyerek almış bile olabilirsin farklı bir lensmi aldında şokdasın:))Denemeden almış olsan bile ilk esmeraldayı ve topazioyu ilk denediğimde bende fotoğraflardaki gibi durmuştu yani ben şok olmadım:)
Grafite grafite ne kadar doğal bir mavi benim göz rengimi bile açık güzel tatlı bir mavi yaptı grafiteler ki benim göz rengim çok koyu biraz açık olsa dahada güzel kaynaşacaktı.Ama yinede çok güzel durdu.Açık gözlerde inanılmaz doğal ve güzel duruyor grafiteler ama geliyor bir kişi yakışmamış diyor artık lensi bir türlü begenip kullanamıyorlar öncelikle aklın yolu birdir aynaya baktığınızda daha doğal bir lens varsa buyrun o markayı alın ben daha doğalını bulamadım custom lensler dışında ki onlar bile bombeli duruyorlar.Bakın you tube ya suppersaxusa rumuzlu olması lazım custom lens yaptırmış kızın birisi ve aldığı lens türk parasıyla 1500-2000 tl gözleri patlayacak gibi bombeli duruyor ben videoya bakarken korktum:)) birde insanlar soloticaya bahaneler buluyor.
Baush lomp lens gördüm gecenlerde solotica alan bir arkadaşımda pupil boşluğu o kadar genişki anlatamam buda nasıl bir lens dedim :))Rahatsızlığını batmasını falan geçtim :)
freshlook ise bir keresinde göz kapağıma durup duruken girdi canımın acısını anlatamam:)Hergün insanlar bana boshlomp ve freshlook lenslerin ne kadar kötü ve yapay durduklarını anlatıyorlar
solotica kalitesini ispatlamış bir marka zaten bu yüzden dünyanın en doğal lensi kabul ediliyor.
Bucucum lenslerini buldunmu özelden sana mesaj gönderdim geldimi bilmiyorum ama charm ıce bendeki 2015 yeni yani:)
Vetmaaaannn beim sesi mi de duy :)) Okypete All in One Light mı kullanmışşşş??? :kedi:
evet yerimseniben
yok canım okypete opti free ile solocare karışık kullanmış:)soauflon kullanmadı sanırım yani ben öyle biliyorum:)sengözlerimebaksanab
yok canım okypete opti free ile solocare karışık kullanmış:)soauflon kullanmadı sanırım yani ben öyle biliyorum:)sengözlerimebaksanab
yok canım okypete solocare kullanmış tatlımm:)
ooo normale dönmüşüz:):teytey:
Hımmm anladım teşekkürler a.s.
Ben esasen lensimin renginden gayet memnunum da, acaba biraz daha açık olsa daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Ama bu sefer de doğallığı bozuluyor diye endişe ediyorum... :uhm:
Yeni seri topazionun açık kahverengi göz de duruşu hmm tamam kafamçokkarıştı bulmaya çalışayım öyle bir fotohihoyyytYAAA WATMAN OKYNIN QUARTZOLARINA NE OLMUS ÖLE ILK GERI GIDERN QUATZOLARINA DONMUS SANKI GENE RENGI. COK KARISTI KAFAM YA YENI GELEN QUARTZOSU RESMEN GRI RENKTI BU İSE GENE YEŞİL OLMUS...ÇOK ŞAŞIRDIM. BIDE SENDE YENI SERI TOPAZIONUN ACIK KAHVE GOZDE DURUSUNU GOSTEREN RESIM VARMI?? SANIRIM BEN GENE KURTLANDIM aklinialirimsmile ALACAGIM EGER MASMAVI ISE YENI SERI
Açıldıkça doğallaşıyor canım zaten ama meller açık zaten bu sene eskiye nazaran:)
Yeni seri topazionun açık kahverengi göz de duruşu hmm tamam kafamçokkarıştı bulmaya çalışayım öyle bir fotohihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?