Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gözlerim biraz açık olsaydı aslında çok beğeniyorum ben aqua turkuaz bir renk oluyor bakalım beklicem belki yeni kullanan birileri çıkar, bu iddialı ve farklı bir renk gerçekten de.. grafitelere gelince bence mükemmel bir renk ilk kez bu kara gözüme bir mavi lens bu kadar doğal durdu diğerlerine göre :)) ben mellerimi eskitip hemen cor grafite alacağım vetman benim grafiteleri ayır sen paramı biriktiriyorum =)) hihoyyyt

kıvılcım boshlompdu canım kesinlikle hatta hareli modeli natural look bana kız açılmamış paketinde gösterdi resmen çanak gibiydi pupili hatta geri vericem ama optik tanıdık utanıyorum dedi:))

hmmm anladım canım..yeniserisi filan olabilir belki..
zaten pupili büyük olsa ne olucak ondan önce o saçma sapan damarları göze çarpıyor zaten..

Ya arkadaşlar Quartzo da artık basbaya yeşil olduğuna göre, Quartzo ile Esmeralda arasında ne fark var? bilmiyorumkismile

Selam kizlar )))

Bambisim nc mel almissin, simdiden güle güle kullanmani diliyorum...yakisacagindan zaten eminim yerimseniben merakla bekliyorum canim.

Selam kizlar )))

Bambisim nc mel almissin, simdiden güle güle kullanmani diliyorum...yakisacagindan zaten eminim yerimseniben merakla bekliyorum canim.

pinaxcim cnm benm ozlettin kendini cok tesekkur ederim bitanemolumunekankayizsmile bugun shipped oldular sonunda :) 7-10 gun arasinda gelir belki daha da erken iisalla hihihihi. delikafadulden
iisalla boyamasi guzel gelir. denedigim gibi olsalar cok mutlu olurum. isalla yakisir cnm benm. denedigimde saclarim tamamen sari idi simdi diplerini 2-3 parmak koyulttum acik kahvemsi gibi. iisalla guzel olur hep onnari takiyim istiorm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…