- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.501
pinaxcim cnm benm ozlettin kendini cok tesekkur ederim bitanemolumunekankayizsmile bugun shipped oldular sonunda :) 7-10 gun arasinda gelir belki daha da erken iisalla hihihihi. delikafadulden
iisalla boyamasi guzel gelir. denedigim gibi olsalar cok mutlu olurum. isalla yakisir cnm benm. denedigimde saclarim tamamen sari idi simdi diplerini 2-3 parmak koyulttum acik kahvemsi gibi. iisalla guzel olur hep onnari takiyim istiorm :)
Selam kizlar )))
Bambisim nc mel almissin, simdiden güle güle kullanmani diliyorum...yakisacagindan zaten eminim yerimseniben merakla bekliyorum canim.
ah canim benim Şeniz bende öslemisim
yakismak ne kelime bambisim harika olucak hemdeben seni gördüm nc mellerle ondan bu kadar emin konusuyorum tatlim
selamm =))
aa bambam ben de şimdi öğrendim pinax ın yazısından süper durmuştu meller sende hadi güzel günlerde kullan inşallah istediğin gibi gelir cnm:teytey:..
kayma yapıyor lensler biraz ama düzelir mi acabaa
slm kızlar grafitlerimi paranelentesden sipariş ettim geldi fakat boyama hatası var geri yollasam yardımcı olurlar mı ve nasıl yolluyacağım konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler
Cakkuscum paranalenstese mail gönderirsen ve diğer numaralı lensinde yanlış numara gönderilen arakadaş mail gönderirseniz paranalenstes değişim yapar gecensene forumdan alan kızların lenslerinde gene böyle hatalar olmuştu değiştirdiler üzülme canım:)Hatalıysa mutlaka değiştirirler..
vetman nasılsın artık çok uğramıyorsunkaydirigubbakcemile2özlettin kendini
Şeniz agzindan bal damlayan arkadasim benm. cok tesekkur ederim hihiihhi. arada senin nc mellere bakip bakip ic geciorm sempatiksalakcinni
pinaxcim sen en cok hangi lensini kullaniorsun mel ve ocre arasinda soruorm??
Bu arada pinax hoşgeldin yahu nerelerdesin, yüzünü gören cennetlik opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?