Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ah canim benim Şeniz bende öslemisim

yakismak ne kelime bambisim harika olucak hemde ben seni gördüm nc mellerle ondan bu kadar emin konusuyorum tatlim

Selam kizlar )))

Bambisim nc mel almissin, simdiden güle güle kullanmani diliyorum...yakisacagindan zaten eminim yerimseniben merakla bekliyorum canim.

selamm =))

aa bambam ben de şimdi öğrendim pinax ın yazısından süper durmuştu meller sende hadi güzel günlerde kullan inşallah istediğin gibi gelir cnm:teytey:..

ah canim benim Şeniz bende öslemisim

yakismak ne kelime bambisim harika olucak hemde ben seni gördüm nc mellerle ondan bu kadar emin konusuyorum tatlim

Şeniz agzindan bal damlayan arkadasim benm. cok tesekkur ederim hihiihhi. arada senin nc mellere bakip bakip ic geciorm sempatiksalakcinni
pinaxcim sen en cok hangi lensini kullaniorsun mel ve ocre arasinda soruorm??

selamm =))

aa bambam ben de şimdi öğrendim pinax ın yazısından süper durmuştu meller sende hadi güzel günlerde kullan inşallah istediğin gibi gelir cnm:teytey:..

saol tatlicik Şeniz bi msgimde yazmistim ama araya karismis olabilir gormemisindir. gecen haftanin sonunda siparis verdim bugun shipped oldu. iisalla cnm cok tesekkur ederim olumunekankayizsmile

slm kızlar grafitlerimi paranelentesden sipariş ettim geldi fakat boyama hatası var geri yollasam yardımcı olurlar mı ve nasıl yolluyacağım konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler

Melekçim bir topazi fotosu buldum açık kahve gözde ama seninki daha açık olabilir..

Dernycim numaralı lenslerin hepsi yolda biraz geciktiler Brezilya kargosunda bir sorun var sanırım aın 1 inde Türkiyeye gönderilmiş kargolarım hala Türkiyeye giriş yapmadı

slm kızlar grafitlerimi paranelentesden sipariş ettim geldi fakat boyama hatası var geri yollasam yardımcı olurlar mı ve nasıl yolluyacağım konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler

Cakkuscum paranalenstese mail gönderirsen ve diğer numaralı lensinde yanlış numara gönderilen arakadaş mail gönderirseniz paranalenstes değişim yapar gecensene forumdan alan kızların lenslerinde gene böyle hatalar olmuştu değiştirdiler üzülme canım:)Hatalıysa mutlaka değiştirirler..

cevap için çok tşkler..yalnız ingilizcem yeterli değil türkçe yazsam maili anlaşabilirmiyiz acaba? birde elimdeki lensi kargoya vericem de onlar değişim mi yapabilecekler nasıl oluyor bu işler biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz
bu arada daha önce mel aldım wrlens den hiçbir hata yoktu . grafitleri paranalentesden aldım acaba sitemi güvenilir değil tekrar aynı siteden alışveriş yapmaktan tereddüt edicem

vetman nasılsın artık çok uğramıyorsunkaydirigubbakcemile2özlettin kendini

canım iyiyim sağol artık foruma giricem sık sık senin içinde charm verde marine fotosu yüklücem:)Mellerden memnunsun değilmi ?
Cakkus google translatedan çok basit bir kaö cümleyle derdini anlat paranalenstese lensi geri göndermeni isterler sanırım.Wr lens güvenli bir site ben paranalenstes hakkında yorum yapmıyorum arkadaşlar bilirler nasıl bir site olduğunu kaydirigubbakcemile3onlar orum yapsınlar:=)sempatiksalakcinni

Vetmancım bugün bir arkadaşım alıyordu bende onun yanında birlikte parana lentes ten MAGİCTOP GİNZA aldım. Express kargo ile aldık. 8.5 çapı bu soloticadan küçük sanırım.Haftaya gelir inşallah. Gözde nasıl durur sende vardır bilirsin bir yorum yapsan bana. Eski quartzolara benziyor mu? Bana yakışır mı? Teşekkürler şimdiden.

brchngr ne çok lens aldın inanılmazbilmiyorumkismilehiç birini mi tutmadın benim bildiğim cristal quartzo mel grafite topazio da var mıydı?
Ben çok memnunum melden sağol arzucumopuyorumnanaktan

Şeniz agzindan bal damlayan arkadasim benm. cok tesekkur ederim hihiihhi. arada senin nc mellere bakip bakip ic geciorm sempatiksalakcinni
pinaxcim sen en cok hangi lensini kullaniorsun mel ve ocre arasinda soruorm??

bambisim dogruyu söylemek gerekirse ocreler simdiye kadar en cok taktiklarim onlari cok yakistiriorum..lens oldugunu anlayan da cikmadi simdiye kadar kaydirigubbakcemile3
belkide charm serisi oldugu icin bilemiorum :) bundan sonraki lensim kesinlikle charm mel olucak...

Bu arada pinax hoşgeldin yahu nerelerdesin, yüzünü gören cennetlik opuyorumnanaktan

selam canim hosbuldum ) valla buralardayim da topik topik geziyorum iste sempatiksalakcinni sen naptin yeni lens mens var mi :jeyyar:

Berrycim hepsini sattım lenslerin sadece cristal eski quartzo ve topazio var şimdi. Topazioyu da satıyorum.Magic top nasıl olacak çok meraktayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…