Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Hayırlı olsun canım:) ne renk aldın bana gelenlerin hepsi gitti bana kalmadı biraz waicon lenslere benziorlar ama bence waiconlardan daha güzeller.Quartzodan daha açık sanırım ginza aldın? soloticadan küçük çapı evet.Macig topların 8.8 -8.5-8.2 si olması lazım çap seçeneğide var:)

cok tesekkurler arzucum. Evet sanırım benım gozum daha acık renk. Genede cokk tesekkurler

selam canim hosbuldum ) valla buralardayim da topik topik geziyorum iste sempatiksalakcinni sen naptin yeni lens mens var mi :jeyyar:

Güzeller güzeli valla nc mel aldım, daha bi süre lens almam sanırım, acayip memnunum :)) Biraz sıkılmaya başlayınca charme ocre alacağım :)) Tabi sendeki gibi durmaz ama... boshayallersmile

sevgili VETMAN bu yeni seri topazio mu?? ne kadar canlı açık ve güzel durmuş süper çok kıskandım bunu..kaydirigubbakcemile

Yeni seri topaziolar Brownicim yeni seriler:)Topaziyonun rengi zaten 50 kere değişti ben bile bir bulduğum topazioyu bir daha bulamıyorum.kaydirigubbakcemile3
yeni bir topazio geldi yine elimde aaa baharın açtığım topaziodan yine farklı onlar nasıl canlı bir topazioydu yaaa

o canlı topazio buydu kızlar neyse ben onu lensini kaybetmiş bir arkadaşa gönderdim acil lazımdı kendisine:)
En son bir topazio açtım bende yaklaşık bu renk durdu

Hatta okypetem için çekicektim çekemedim:)Artık başka bir kou kahve gözlü arkadaşımın gözündekiyle size rengi tarif edeim kızlar..
şimdide bu renge yakın durdu bende benim elimde sürekkli bir sirkülason olduğu için deneme şansı buluyorum diğer renklerde değilde esmeralda topazio quartzo üstünde çok renk denemesi yapıyorlar tepkilere göre renkle oynuyorlar soloticacılar:)

Evet evet en son topaziolar yaklaşık bu tonlarda bende sanki daha çok sevdim son topazioları ani çevremdekilerde hatta annem bile bu daha güzel dedikaydirigubbakcemile3

ne kadar farklı durmuş ayrı göz renklerinde bu 3lü serinin renklerini çok güzel tutturuyorlar ama işte o dar ve keskin pupil boşluğu beni tek rahatsız eden bir türlü içime sindiremedim o darlığı geçişi diğer soloticalar gibi değil

kızlar dün crystal aldım fakat bekledgim gbi yeşil olmadı bende direk gri oldu faturası mevcut istyen olursa satıcam özelime mesaj atabilirsiniz

kızlar dün crystal aldım fakat bekledgim gbi yeşil olmadı bende direk gri oldu faturası mevcut istyen olursa satıcam özelime mesaj atabilirsiniz

aaay cnm benm ya satior hemen demek bekledigin gibi olmamasina uzuldum (
piqi bisi sorsam sana yesil grimsi deil mi tam gri mi? ice gibi mavi gri mi yoksa? ceydamda da vardi yesil gri tam durmustu sanki ama bu crystal ozellikle cok farkli duruor boyamalari da cok farkli. o acidan sordum acaba mavimsiligi hic bi boyamasinda oluor mu die merak ediorm. yesil gri seviorm cunku ben ilerede crystal dusunuorm ama mavimsiligi var ise ice varken almam.kafamçokkarıştı

cnm tam olarak gri buz mavsi gbi oldu bebem ben de yeşil durmasını ümit etmiştim aslında aynen dün adlım dokunmadım yani bugun satıyorum:)))) soloticalarda böle bir problem var ewet boyamaları farklı olabiliyo cnm tuhaf yani belkide göz rengimle alakadır dicem diil çünkü ben denedim aldım ve denedgim lensle aynı kod numarsını istedim ve renk farklı hatta tek şişeyi actık dedim aynı ton diil kız isterseniz almayın önemli olan içinize sinmesi falan dedi ama ben olsun size ayıp olmasın dedim ve aldım=))) walla baydım ben bu soloticadan başka da bir renk almam heralde zaten hepsini denedim bebem

akannehir ayy tuh ya mavimsi demek uhuuuuuu. uzuldum pascharim ya nese ama crystaller guzeller satilir die dusunuorm. beklentini karsilamadi senin. yesil icin melleri de denedin mi sevmedin mi :kedi: ben deneme yaptigimda cok cok begendim ay umarim cok farkli bi boyama gelmez :gitme: meller yesil ama yesil gri icin hangi renk almali ben de bulamadim cor mel daha acik dier serilere gore. gri yesilden ziyade tam fistik yesili baya acik bi yesil oluor. ay bilemedim yaa uhuhuh

Son düzenleme:
ttatlım şu anda nc mel kullanıyorum zaten=))) mayısta almıştım sanırım cor mel dednedim nc melden daha acık durdu bende fakat kenarları taştı sanki sarımtırak durdu o ksımlar cor ocre denedim tam bal rengi oldu cnm ice denedim oda bir arakadaşımız vardı topikte opal onunla hemen hemn aynı tonda oldu cnmm velhasıl şunu demek isterimki bence soloticada mel dışındaki renkler riskli ve cok kullanışlı bulmadım hayatım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…