- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.521
Vetmancım bugün bir arkadaşım alıyordu bende onun yanında birlikte parana lentes ten MAGİCTOP GİNZA aldım. Express kargo ile aldık. 8.5 çapı bu soloticadan küçük sanırım.Haftaya gelir inşallah. Gözde nasıl durur sende vardır bilirsin bir yorum yapsan bana. Eski quartzolara benziyor mu? Bana yakışır mı? Teşekkürler şimdiden.
cok tesekkurler arzucum. Evet sanırım benım gozum daha acık renk. Genede cokk tesekkurlermelekçim bir topazi fotosu buldum açık kahve gözde ama seninki daha açık olabilir..
[ımg]http://i56.tinypic.com/9a8z2s.jpg[/ımg]
[ımg]http://i52.tinypic.com/amb0cl.jpg[/ımg]
dernycim numaralı lenslerin hepsi yolda biraz geciktiler brezilya kargosunda bir sorun var sanırım aın 1 inde türkiyeye gönderilmiş kargolarım hala türkiyeye giriş yapmadı
selam canimhosbuldum ) valla buralardayim da topik topik geziyorum iste sempatiksalakcinni sen naptin yeni lens mens var mi :jeyyar:
bugün burcuyla buluştum rengini bulmuşsun harika dedikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
sağol canım sırada çıt çıt var onuda bulunca tamam
Melekçim bir topazi fotosu buldum açık kahve gözde ama seninki daha açık olabilir..
Dernycim numaralı lenslerin hepsi yolda biraz geciktiler Brezilya kargosunda bir sorun var sanırım aın 1 inde Türkiyeye gönderilmiş kargolarım hala Türkiyeye giriş yapmadı
bugün burcuyla buluştum rengini bulmuşsun harika dedikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Yeni seri topaziolar Brownicim yeni seriler:)Topaziyonun rengi :)
kızlar dün crystal aldım fakat bekledgim gbi yeşil olmadı bende direk gri oldu faturası mevcut istyen olursa satıcam özelime mesaj atabilirsiniz
aaay cnm benm ya satior hemen demekbekledigin gibi olmamasina uzuldum (
piqi bisi sorsam sana yesil grimsi deil mi tam gri mi? ice gibi mavi gri mi yoksa? ceydamda da vardi yesil gri tam durmustu sanki ama bu crystal ozellikle cok farkli duruor boyamalari da cok farkli. o acidan sordum acaba mavimsiligi hic bi boyamasinda oluor mu die merak ediorm. yesil gri seviorm cunku ben ilerede crystal dusunuorm ama mavimsiligi var ise ice varken almam.kafamçokkarıştı
cnm tam olarak gri buz mavsi gbi oldu bebem ben de yeşil durmasını ümit etmiştim aslında aynen dün adlım dokunmadım yani bugun satıyorum:)))) soloticalarda böle bir problem var ewet boyamaları farklı olabiliyo cnm tuhaf yani belkide göz rengimle alakadır dicem diil çünkü ben denedim aldım ve denedgim lensle aynı kod numarsını istedim ve renk farklı hatta tek şişeyi actık dedim aynı ton diil kız isterseniz almayın önemli olan içinize sinmesi falan dedi ama ben olsun size ayıp olmasın dedim ve aldım=))) walla baydım ben bu soloticadan başka da bir renk almam heralde zaten hepsini denedim bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?