Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sen nc mel siparisi vermiştin biliyorum o konuda bir kuşkun olmadın mel güseldir bebem:)))))

ohh temam icim rahatladi hihihi cok saol bitanem. olumunekankayizsmile ben de denedigim soloticalarin icinde ne yalan soyliyim en cok melleri sevdim. 3 seriyi de. esmeralda ocre ve crystal denemedim yoktu o zmn. ocre de cok tatli dusunuorm almayi sonra. crystal de dusunuordum ama mavimsi boyamali gelme ihtimali olmasi acisindan vazgectim sanirsam galiba sempatiksalakcinni sanirim onun yerine cor mel ya da cor ocre die karar verdim simdi hauehue mcxxx cok cok tesekkur ederim cnmcmopuyorumnanaktan

vetman cok güzel olmuş topaziolar bayıldımm..yeni seri esmeralda resmide koyarmısın söyle koyu kahve gözde nasıl duruyorr

Güzeller güzeli valla nc mel aldım, daha bi süre lens almam sanırım, acayip memnunum :)) Biraz sıkılmaya başlayınca charme ocre alacağım :)) Tabi sendeki gibi durmaz ama... boshayallersmile

Ay canim benim niye durmasinki cokta güzel durur, herkese yakisacak bi renk ben nc melden daha cok seviorum ocreyi ve her takanada yakistirdim simdiye kadar! Sende de 10 numara durur hic süphen olmasinkaydirigubbakcemile5

Vetmancım al işte bende yeni seri quartzonun duruşu bu alttaki renk gibiydi. Aynısı hatta. Ne renk bu şimdi?. Bi sendekinin güzelliğine bak bi buna bak belli bile olmuyor çok koyu. Kızdırıyor beni solotica. Renkleri tekrar açtıkları zaman görüşelim şu 3 lü seri ile. kötükedihüso

Bende ginza aldım canım. Umarım iyidir. küçük gelmesinde bayılıcam artık lens almak , beğenmemek ve satmaktan :çok üzgünüm:

kızlar dün crystal aldım fakat bekledgim gbi yeşil olmadı bende direk gri oldu faturası mevcut istyen olursa satıcam özelime mesaj atabilirsiniz

Paschar canım geçmiş olsun benimde cristallerim baştan direk gri duruyordu şu an alalı 2 ay oldu opti free ile koyulltum şu an gri yeşilimsi oldu ilk maviliğinden eser ama eser yok. Foto çekeyim yarın gün ışığı ekliyim biraz şans ver istersen onlara.ve kimse duymasın ben cristallerin aldığımdan beri tersini kullanıyorum ordaki hare daha açık ve corumsu duruyor süper.

sevgili PASCAR üzüldüm crystalları beğenmemene halbuki her alan beğeniyordu su yeşili gibi bir renk duruyordu aslında nasıl mavi durdu sende şaşırdım biraz taksan belki de alışabilirsin cor mel taştı gözümden demişsin benim de gözümden taşmıştı sarımtırak böyle kenarları durmuştu o yüzden almamıştım yoksa çok gzl açıyor gözü dediğin gibi.. peki cor ocre de o taşma olmadı mı çok merak ettim bi de kendi göz rengin ne renk acaba ? başka seri ocre denedin mi ? çok soru sordum galiba af buyur :)

aaa super o zmn belki zmnla yesillesir senin de pascharcim. bir sans ver bence de. belki de denedigin lens o yuzden daha yesildi zmn icinde solusyonla fln olmus olabilir brchngcrinki giib

aa canım nasıl kullanıyorsun tersten yahu lens hasar görmüyor mu ters çevirince bi de batma filan olmuyor mu ben de charm mellerimi öyle bi deniyim bakyim :)

aaa super o zmn belki zmnla yesillesir senin de pascharcim. bir sans ver bence de. belki de denedigin lens o yuzden daha yesildi zmn icinde solusyonla fln olmus olabilir brchngcrinki giib

ben de solo care ım bitsin souflon alıcam bakalım açılcak mı rengi bnm mellerin merak ediyorum :) açalım derken rengini soldurmayız inşallah bi de o da var ama baya iyi bir solüsyonmuş herkes öyle dedi..sositososito

aa canım nasıl kullanıyorsun tersten yahu lens hasar görmüyor mu ters çevirince bi de batma filan olmuyor mu ben de charm mellerimi öyle bi deniyim bakyim :)

lens zarar gorur mu pek sanmiorm bilemem tabi de gozun rahat edebilirse ters iken o mesele asil bence hihi eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

hadi bir an önce kavuş ve tam istediğin gibi olsun inşallah azullar çok iddialı tam boncuk mavi :) merakla bekliyorum..:lepi:

çok teşekkür ederim canım:)
ben de hem çok merak ediyorum hem de heyecanlanıyorum:) gerçi çok iddalı makyajı ya da aksesuarı sevmem ama nasıl böyle bir karar verdim bilmiyorum:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…