- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.541
ttatlım şu anda nc mel kullanıyorum zaten=))) mayısta almıştım sanırım cor mel dednedim nc melden daha acık durdu bende fakat kenarları taştı sanki sarımtırak durdu o ksımlar cor ocre denedim tam bal rengi oldu cnm ice denedim oda bir arakadaşımız vardı topikte opal onunla hemen hemn aynı tonda oldu cnmm velhasıl şunu demek isterimki bence soloticada mel dışındaki renkler riskli ve cok kullanışlı bulmadım hayatım:)
sen nc mel siparisi vermiştin biliyorum o konuda bir kuşkun olmadın mel güseldir bebem:)))))
muxxccccc bebemm kaçtım ben:)))
Güzeller güzeli valla nc mel aldım, daha bi süre lens almam sanırım, acayip memnunum :)) Biraz sıkılmaya başlayınca charme ocre alacağım :)) Tabi sendeki gibi durmaz ama... boshayallersmile
Yeni seri topaziolar Brownicim yeni seriler:)Topaziyonun rengi zaten 50 kere değişti ben bile bir bulduğum topazioyu bir daha bulamıyorum.kaydirigubbakcemile3
yeni bir topazio geldi yine elimde aaa baharın açtığım topaziodan yine farklı onlar nasıl canlı bir topazioydu yaaa
o canlı topazio buydu kızlar neyse ben onu lensini kaybetmiş bir arkadaşa gönderdim acil lazımdı kendisine:)
En son bir topazio açtım bende yaklaşık bu renk durdu
Hatta okypetem için çekicektim çekemedim:)Artık başka bir kou kahve gözlü arkadaşımın gözündekiyle size rengi tarif edeim kızlar..
şimdide bu renge yakın durdu bende benim elimde sürekkli bir sirkülason olduğu için deneme şansı buluyorum diğer renklerde değilde esmeralda topazio quartzo üstünde çok renk denemesi yapıyorlar tepkilere göre renkle oynuyorlar soloticacılar:)
kızlar dün crystal aldım fakat bekledgim gbi yeşil olmadı bende direk gri oldu faturası mevcut istyen olursa satıcam özelime mesaj atabilirsiniz
ttatlım şu anda nc mel kullanıyorum zaten=))) mayısta almıştım sanırım cor mel dednedim nc melden daha acık durdu bende fakat kenarları taştı sanki sarımtırak durdu o ksımlar cor ocre denedim tam bal rengi oldu cnm ice denedim oda bir arakadaşımız vardı topikte opal onunla hemen hemn aynı tonda oldu cnmm velhasıl şunu demek isterimki bence soloticada mel dışındaki renkler riskli ve cok kullanışlı bulmadım hayatım:)
Dernycim numaralı lenslerin hepsi yolda biraz geciktiler Brezilya kargosunda bir sorun var sanırım aın 1 inde Türkiyeye gönderilmiş kargolarım hala Türkiyeye giriş yapmadı
Paschar canım geçmiş olsun benimde cristallerim baştan direk gri duruyordu şu an alalı 2 ay oldu opti free ile koyulltum şu an gri yeşilimsi oldu ilk maviliğinden eser ama eser yok. Foto çekeyim yarın gün ışığı ekliyim biraz şans ver istersen onlara.ve kimse duymasın ben cristallerin aldığımdan beri tersini kullanıyorum ordaki hare daha açık ve corumsu duruyor süper.
Paschar canım geçmiş olsun benimde cristallerim baştan direk gri duruyordu şu an alalı 2 ay oldu opti free ile koyulltum şu an gri yeşilimsi oldu ilk maviliğinden eser ama eser yok. Foto çekeyim yarın gün ışığı ekliyim biraz şans ver istersen onlara.ve kimse duymasın ben cristallerin aldığımdan beri tersini kullanıyorum ordaki hare daha açık ve corumsu duruyor süper.
:sinifsinif: aaahh ahh azullarım yaban ellerde.. mafoldumben
canım sen nc azul sipariş vermiştin değil mi?
aaa super o zmn belki zmnla yesillesir senin de pascharcim. bir sans ver bence de. belki de denedigin lens o yuzden daha yesildi zmn icinde solusyonla fln olmus olabilir brchngcrinki giib
efet:bayramın azizliğine uğradık..
aa canım nasıl kullanıyorsun tersten yahu lens hasar görmüyor mu ters çevirince bi de batma filan olmuyor mu ben de charm mellerimi öyle bi deniyim bakyim :)
hadi bir an önce kavuş ve tam istediğin gibi olsun inşallah azullar çok iddialı tam boncuk mavi :) merakla bekliyorum..:lepi:
lens zarar gorur mu pek sanmiorm bilemem tabi de gozun rahat edebilirse ters iken o mesele asil bence hihi eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?