Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bilemiyorum kızlar ben tersi takılmaz sanırdım ama en ufak bir rahatsızlık hissetmedim üstelik günde 8 saati geçiyorum bazen maşallah bi sorun olmadı daha doğal dursun istediğimde hareli kısmını takıyorum cristalin haresi siyah değil zaten kendi renginden 3-4 ton koyu grimsi çok tatlı bi renk . Daha açık gri olsun istersem arkasını takıyorum belkide alıştı o da bana artık zarar vermiyor :)

Opti free cristallerimi grimsi maviden grimsi yeşile döndürdü bu bi gerçek. Mellerimi de daha sarı yapmıştıAllahtan quartzolara falan işlemiyo koyultma gücü :)

şimdi bir deneyip resim koyiyim ama flaşlı olcek bu saatte :) çok merak ettim bakiyim nolcak :)

Çok merak ettim bence canım aman acıtma sakın gözünü belki cristale has birşeydir bu quartzonun tersi ile 2 dk duramıyorum batmadan çünkü.

herhangi bir rhatsiz yoksa canin acimiyorsa sorun olmuodur o zmn ama kesin ben de bilmiorm cnm benm.

Çok merak ettim bence canım aman acıtma sakın gözünü belki cristale has birşeydir bu quartzonun tersi ile 2 dk duramıyorum batmadan çünkü.

quartzo cok opak tabi ondan olabilir ama charm mellerde nasil olucak browniden alicaz haberlri ihhiihih opuyorumnanaktan

canlarrrr ay ben ne salağım kirpiklerimde kirpik uzatıcısı sürmüştüm salak gibi lensleri taktım feci yandı gözlerim 1dakka içinde kızardı resimden de görüceksiniz :) hiç beceremiyorum bu resim çekme işini bikaç tane çektim ama kötü oldu.. şimdi siz direk bakınca sağdaki gözümde ters charm mel soldakinde normal haliyle taktım zaten sağdaki daha da bi kızardı çünkü tersten hem battı hem de acaip kayıyo heralde tam oturmadı diye ama çerçevesi daha kalın durdu böyleyken de anlamadım acaba ben günlerdir tersini mi takıyorum dedim kendime şimdi :)) kızlar kusura bakmayın çok yandı gözlerim hemen çıkarttım böyle pek net çekemedim ve zaten makyajsız acaip tipsiz gözlerim var ühühü

Eklentiler

• $10.09.2010 050.webp
    5 KB · Görüntüleme: 62
  • $10.09.2010 051.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $10.09.2010 052.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $10.09.2010 053.webp
    4 KB · Görüntüleme: 49
  • $10.09.2010 054.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 45
Bambam bende sendeki cor ice duruşuna hastayım .Taban açık olunca ne taksa yakışıyo insana

yalnız lensi ters taktığım sağ taraftaki gittikçe daha da kızarmış şimdi iyice fark ettim :) hem ters takınca battı hem de ilaçtan oldu heralde :)) kusura bakmayın kızarık oldu bu resimler ehehe

son resimde çerçevesinin daha kalın olduğu biraz daha belli olmuş ama yakından bariz bir belirginlik vardı acaip kalın bi çerçevesi oluştu ben günlerdir ters takıyodum kesin bu lensleri anlamadım gitti..ama böyle takınca da baya bi battı yandı gözüm :S

Son düzenleme:

Canım renk gayet güzel görünüyor, güle güle sağlıkla kullan :)

Brownicim birincisi gözlerin çok güzel bunda bir anlaşalım. Cildinde öyle makyaja da lüzum yokmuş zaten. Lense gelince bence düz tarafı nc mel gibi olmuş :)Hatta biraz daha açık durmuş. Hare kısmı daha siyah durmuş charmın tersinde vallahi anlamadım bende:) Çok bir fark yok ama dur bende cristalin tersini düzünü çekip koyayım :)

oyyy kiyamayiz sana yazik cnm benm. cok cok tesekkurler paylastigin icin. olumunekankayizsmile sagdakinde yani ters taktiginda hare daha kalin olmus demeki crystalde durum farkli daha tatlicim. gecmis olsun diyim hemen cikarmakla iyi etmissin. bu fotolar gayet guzel cnm benm daha ne olsun :)

Bambam bende sendeki cor ice duruşuna hastayım .Taban açık olunca ne taksa yakışıyo insana

tatlim cok tesekkur ederim Şeniz sende tum lenslerin durusu cok guzel hepsine bayilmistim. icelari pek takmiorm bu aralar kafayi taktim mellere yoldalar gelsinler hep onnari takicam gibi gelio iisalla hihihi sempatiksalakcinni

evet yaa keşke cor ice lar bende de öyle dursaydı çok yakışıyolar gerçekten bambam sana

Şeniz cok saol bitanem. ben de senin mellerine bayildim cokk boshayallersmile

ben de aynen katiliorm cildin ozellikle ne guzel. benm cildim sorunlu oldugundan hemen insanlarin cildine bakiorm cok ozeniorm masalla diyim. kirpiklerin de hem uzunmus ki hihihihihi ben katiliorm brchngcrcim sana soldaki daha cok nc mel gibi duruor hihi renk de gayet acik valla cok guzel

ayy sağol cnm bnm o senin güzel bakışların çok sağol.. resimden nc gibi gözükmüş ama kalın yine de belirgin bir çerçevesi var yani öyle diyim sana ben..başka zaman makyajlı daha güzellerini koyacağım o zaman daha net olur tabi pro laşmam lazım bu çekim konusunda :)

sağol ttlmm crystal ztn farklı bir lens heralde çnkü pupili de daha dar mellere göre ondan öyle oldu bence belki de 2yüzü de kullanılıyordur çnkü ben icemint in öyle kullanıldığını okumuştum bir kaç eyrden belki bu da öyledir..

Ay pardon bunlar lenslerin ters çevrilip takılmış haliymiş, ben de yeni sandım :))))

canım sağdaki ters taktım soldaki normal hali :))

ay kızlar aynı msja nasıl alıntı yapıyorsunuz ben böyle tek tek atıyorum hep katlediyorum forumu :))))

sevgili BAMBAM kirpiklerim çok kel bnm şimdi yeni bişey kullanmaya başladım o biraz uzattı da hala seyrek bakalım sıklaşmasını ümit ediyorum :)) cildime gelince burda karanlık tabi flaşlı filan ondan öyle yoksa bnm de gözeneklerle başım dertte ciddi bir bakım yapmam lazım ama sivilce filan yok allahtan :)) çok sağolun güzel görüşleriniz için..

kızlar ekledim albüme tersini düzünü bir de yeni aldığım topaziolarımı ekledim yoktu onlar veee favorim eski quartzolarımı ekledim. Ne çekicem dedim gittim neleri çektim. Ama cristaller flashla iyi çıkmıyor yarın gün ışığında daha net foto çekeceğim.

evtt tatlim icemint cift tarafli crystalde benzior olaiblir yapi olarak ona. :ecrin_bebek:

ay tatlicim gozenek herkeste var gayet hos valla kirpikler de uzun gorunuo bana hihihi iisalla istedigin gurluge gelir cabucak tatlisim :)

ayy yasasin foto hemen bakiorm albume cnm cok cok tesekkurler ellerinize saglik kizlar valla ya hihihiih Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…