Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

topaziolar çok gzlmiş yaa aqua renk olmuş tam ve çok canlı ve parlak ayrıca sana mavi tonlarını yeşilden daha çok yakıştırdım ttlm güle güle kullan cnm bunları da satmazsın inşallah :)

denemedi bambişim ama fotolardan açık durmuş dedi.cristal nasıl mavimsi olur siyaha yakın gözde öyle duruyor valla 3. Lensim charme ocre 4.cristal olacak

denemedi bambişim ama fotolardan açık durmuş dedi.cristal nasıl mavimsi olur siyaha yakın gözde öyle duruyor valla 3. Lensim charme ocre 4.cristal olacak

hihihi super ya sanslisin tatlisim umarim ben de nclerden cok memnun olurum . boshayallersmile
benm de siradakiler de cor mel cor ocre crystal vardi ama crystalde mavimsilik ihtimali varsa elicem ben. hatta vazgectim nerdeyse. :gitme:

vetman cok güzel olmuş topaziolar bayıldımm..yeni seri esmeralda resmide koyarmısın söyle koyu kahve gözde nasıl duruyorr
tabiki koyarım ama hatta sevgili sedanaz içinde koyacağım esmeralda resmi ama Burcu gibi bende evde esmeralda ocre birde topaziolarımı kaybettim:)Birisine gönderdimmi yanlışlıkla lens kabında diyede düşünmedim değil ama toplu olarak yok olduklarına göre biryere koydum sanırımm ama bulamıorummm bulduğumda ilk işim yeni seri esmeralda resmi eklemek olucak merak edenler için:)

crystal ters takılabiliyor ama ıcemintlerle ben terden daha rahat etmiştim crystalden daha rahattı..ama diğer lensleri ters takamayız.Browni sen bilerekmi ters taktın canım anlamadım:)
menatrip yaseminin en son gelen topazioları eni geldi kızlar bana resim koymamı rica etti kendisi kpss e çalışıyor:)

şu an topazioların son hali bu :)

yoo bence cristal koyu gözde öyle oluyor sende öyle durmaz.nc sende süüpper doğal olucaktır eminimmm

ayy isalla tatlim benm cok tesekkur ederim Şeniz crystal konusunda da kesin bi karar vermis deilim. arastirmaya devam belki daha cok alan olur.

vetmancim ve tabiki brchngcrcim bilgi icin cok tesekkurler boole crystalin de iki tarafli takilabildigini oorenmis oldum kaydirigubbakcemile5 iceminti biliordum ama crystali bilmiordum bilmiyorumkismile

arzucum koyu kahve gozdekı durusumu bu son toparıoların??

Bambamcım sana her lens yakışıyor anacım :asigim:

cnm benm :kedi::kedi: cok tesekkur ederim tatlicigim Şeniz
keske yakissa hepsi mesela opak seriyi kendimde begenmemistim ncler de charm gibi duruor koca gozlerimde. nese idare ediorz olanla iste hehe sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnieyvahedigeldismile

Rica ederim bambamcım Burcuyla aynı fikirdeyim crystal çok güzel bir renk inanın takmadan anlamamıştım ama çok doğal duruyor tavsiye edeceğim renklerden.
cor mel kadar doğal duruor o kadar iddialıyım bu konuda:=)Bende öyle durdu ..
Taysuncum verde çok güzel ama açık tabanlara tavsiye edeceğim renklerden charm verdede koyu kahverengi gözlerde çok hoş duruyor..

ben de bayram öncesi ouartzo lens aldım sabah taktım havuza girdim,akşam çıkardım ne batma oldu nede bulanık gördüm çok memnun kaldım diğer lenslerden de daha sonra almayı düşünüyorum

herkesee merhabaa topiği yeni keşfettim solotica lenside maşallah 1300 sayfa olmuş hepiniz lenslerinizi güle güle kullanın...
benim gözlerim koyukahve böyle ela gibi dursun istiyorum bihterin lenside çok hoşuma gidiyor nc mel koyukahve gözde nasıl duruyorr acaba yardım ederseniz sevinirim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…