- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.581
kızlar ekledim albüme tersini düzünü bir de yeni aldığım topaziolarımı ekledim yoktu onlar veee favorim eski quartzolarımı ekledim. Ne çekicem dedim gittim neleri çektim. Ama cristaller flashla iyi çıkmıyor yarın gün ışığında daha net foto çekeceğim.
denemedi bambişim ama fotolardan açık durmuş dedi.cristal nasıl mavimsi olur siyaha yakın gözde öyle duruyor valla 3. Lensim charme ocre 4.cristal olacak
tabiki koyarım ama hatta sevgili sedanaz içinde koyacağım esmeralda resmi ama Burcu gibi bende evde esmeralda ocre birde topaziolarımı kaybettim:)Birisine gönderdimmi yanlışlıkla lens kabında diyede düşünmedim değil ama toplu olarak yok olduklarına göre biryere koydum sanırımm ama bulamıorummm bulduğumda ilk işim yeni seri esmeralda resmi eklemek olucak merak edenler için:)vetman cok güzel olmuş topaziolar bayıldımm..yeni seri esmeralda resmide koyarmısın söyle koyu kahve gözde nasıl duruyorr
Vetmancım al işte bende yeni seri quartzonun duruşu bu alttaki renk gibiydi. Aynısı hatta. Ne renk bu şimdi?. Bi sendekinin güzelliğine bak bi buna bak belli bile olmuyor çok koyu. Kızdırıyor beni solotica. Renkleri tekrar açtıkları zaman görüşelim şu 3 lü seri ile. kötükedihüso
Evet Burcucum geçtiğimiz bahar acayip açtılar topazioları baby blue oldu resmen topaziolar şimdi yine koyuldu biraz resimlerde ışık farkıda var biraz :)
umarım ginzaları begenirsin çok kaliteli bir lens.
vetman ben alttaki topazio yu daha çok beğendim ...:utangac
işte canım herkezin zevkide farklı koyularıda begenenler var ..
Azcık kaldı gelicekler çok az :hulya::sinifsinif: aaahh ahh azullarım yaban ellerde.. mafoldumben
Bilemiyorum kızlar ben tersi takılmaz sanırdım ama en ufak bir rahatsızlık hissetmedim üstelik günde 8 saati geçiyorum bazen maşallah bi sorun olmadı daha doğal dursun istediğimde hareli kısmını takıyorum cristalin haresi siyah değil zaten kendi renginden 3-4 ton koyu grimsi çok tatlı bi renk . Daha açık gri olsun istersem arkasını takıyorum belkide alıştı o da bana artık zarar vermiyor :)
Yok crystallerinde tersi takılıyor ama ıcemintler kadar rahat değil :)
Opti free cristallerimi grimsi maviden grimsi yeşile döndürdü bu bi gerçek. Mellerimi de daha sarı yapmıştıAllahtan quartzolara falan işlemiyo koyultma gücü :)
yoo bence cristal koyu gözde öyle oluyor sende öyle durmaz.nc sende süüpper doğal olucaktır eminimmm
crystal ters takılabiliyor ama ıcemintlerle ben terden daha rahat etmiştim crystalden daha rahattı..ama diğer lensleri ters takamayız.Browni sen bilerekmi ters taktın canım anlamadım:)
menatrip yaseminin en son gelen topazioları eni geldi kızlar bana resim koymamı rica etti kendisi kpss e çalışıyor:)
şu an topazioların son hali bu :)
şu topaziolar açık renk gözlerdede böylesine mavi dursa yeşile dönmese ne güzel olur...............
Kızlar aranızda hidrocor verde kullanan var mı?
verde yi vetman ın sayfasında görmüştüm, kendi gözündeydi galiba ve cor du. çok güzel bence, harika bir yeşili var.
Bambamcım sana her lens yakışıyor anacım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?