Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hosgeldin cnm topige a.s.
benm fikrim meller her goze yakisior. mellerde koyu ya da acik kahve farketmior bence cok guzel ve doal bir renk. sadece taban renginin acikligina gore renk biraz daha acik ya da koyu duruor ama gene de kendini belli eden cok tatli bi yesil oluor sonuc. hatta koyu tabanlarda tam yesil oluor. pupil gecisi de cok basarili kahve ile cok uyumlu duruor. bence sahane olur valla cnmcm gamyoncuiremsu topikte koyu kahve gozde charm veya nc mel resmi olan arkdaslar var. belki geri sayfalarda gormussundur. ben cok begeniorm :asigim:

Son düzenleme:
bambam çok teşekkür ederim hoşbuldumm :)
eski sayfalara bakıcm ama hemen almak istiyorum açıkcası ama türkiyede satılmıyor diye biliyorum nereden alıyorsunuz

bambam çok teşekkür ederim hoşbuldumm :)
eski sayfalara bakıcm ama hemen almak istiyorum açıkcası ama türkiyede satılmıyor diye biliyorum nereden alıyorsunuz

cnm TR de alabilmek icin birkac yolu var. siteler var oralardan siparis verebilirsin ( wrlens, paranalentes vb.) ama direk saticidan almak daha guvenilir die dusunursen vetman10 var topikte o satiyor. ona msg atabilirsin ya da buradan yazabilirsin ilgileniyor vetman takip edior. kendi de kullaniyor solotica zaten. onun albumune bakarsan koyu kahve onun da gozleri lenslerin duruslari var. baya fikir verecektir sana.:1hug:

bu arada vetmanin blogu icin link de var oradan da bakabilirsin cnm :
http://solotica.blogcu.com/solotica-renkli-lens
www.solotica-arzu.blogspot.com

Son düzenleme:

Brombere senin için ve merak edenler için kou kahverengi gözümde nc mel fotoğrafı ekliorum gün ışığında flashsız aynen böyle duruyor meller..

Brombere senin için ve merak edenler için kou kahverengi gözümde nc mel fotoğrafı ekliorum gün ışığında flashsız aynen böyle duruyor meller..

Ayyy NC Mel çok seviyorummmm Vetman sana da çok yakışıyor :) Evde otururken bile takıyorum vallahi, şu anda da gözümde... Bayılıyorum yaa çok çekici bir renkkk... hihoyyyt

Arkadaslar, facebookta gezinirken gördüm ki "Bossnes Solotica" üye stoktaki solotica lenslerini gecici bir süre icin 130 tl ye satiyor. Turkiyede yasiyan arkadaslar ve almak isteyenler arkadaslarin bilgisine, fiyati bana baya ucuz geldi belki istediginiz eski serilerden orda vardir...

berycim yeni charm verde marine photosu orta kahve gözde bunu bulabildim başka yok:)
Ama eski seri bile olsa bu bile gayet güzell.

berycim yeni charm verde marine photosu orta kahve gözde bunu bulabildim başka yok:)
Ama eski seri bile olsa bu bile gayet güzell.

boshayallersmile ne kadar güzel duruyo yaa:)

ya vetmancım gelsin bizimde numaralılarımız yaa( kıskanıyorum bak, lensi takan fotoğrafını çektiriyo ..
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden birden heyecan bastı yine

burcuuu saçını boyattınmııı .eminim çok güzel oldun narin arkadaşımolumunekankayizsmileŞeniz

berryim sorma iğrenç yaptılar hiç memnun kalmadım çok koyu yaptılar kendi saçım kadar koyu ay napıyım bunu kullanıcam 1 buçuk ay falan bunada ayrı üzüldüm hiç bişey düzgün gitmiyo şu sıralar

tatlım bilemiyorum neden böle oldu yani daha cok gri bir ton hatta şöle yapmıştım crystal gözümdeyken diger gözüme cor ice taktım acaip benziolardı sanki crsytal ice'in hareli olanu gbiydi diger serilerdende cor denedim taşma durumu olmadı yda şöle sölemeliyim renk itibariyle taşma yapsa bile belli olmadı cor ocre denedim tam bal rengiydi cok cok dogal bana esmerlere cok yakışırmış gbi geldi fakat kendi gözümden 2 ton kadar acıktı bu kadar acıklık beni tatmin etmez acıkcası kendi gözüm orta acık kahve kesinlikle koyu kahve diil ama, istedgin soruyu sorabilirsin ne demek aşkolsun paylaşım diil mi amacımız bebem=))

cnm cok teşekkür ederim cok duyarlsın cok incesin =)) bakıcam fotolarına bilemiyorum nasıl yeşillenicek denedigim testr da cok gusel bir yeşil olmuştu nese önemli diil bebem ben zaten alıştım bu soloticaları alıp alıp satmaya=))))

bende quartzolar aynen böyle durdu.. bide normal ışıkta hic belli olmuyo ya sadece flashda lens oldugu anlasiliyo gözümde.. normal ışıkta sanki kendi koyu kahve gözüm gibi.. hayal kırıklığı oldu bende yanlış secim mi yaptim diye düsünüyorum... cok soluk.. ölü koyun gözü gibi oldu sanki .. hic belli olmuyo hala koyu hala koyu ya.. ne zaman tam göz rengimi acicak bi lens bulucam ben (

yani ben flash patladığında güzel görünen bi lens istemiyorum.. normalde bakanlar bu renk görsün.. ama sanirim imkansiz.. vetman quartzolarin sendeki durusuna bayilmiştim cnm ama ne yazik ki bende öyle durmadi cok koyu görünüyo bende.. sanki freshlook mavi takmisim.. hic fark yok..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…