- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.601
herkesee merhabaa topiği yeni keşfettim solotica lenside maşallah 1300 sayfa olmuş hepiniz lenslerinizi güle güle kullanın...
benim gözlerim koyukahve böyle ela gibi dursun istiyorum bihterin lenside çok hoşuma gidiyor nc mel koyukahve gözde nasıl duruyorr acaba yardım ederseniz sevinirim ???
bambam çok teşekkür ederim hoşbuldumm :)
eski sayfalara bakıcm ama hemen almak istiyorum açıkcası ama türkiyede satılmıyor diye biliyorum nereden alıyorsunuz
herkesee merhabaa topiği yeni keşfettim solotica lenside maşallah 1300 sayfa olmuş hepiniz lenslerinizi güle güle kullanın...
benim gözlerim koyukahve böyle ela gibi dursun istiyorum bihterin lenside çok hoşuma gidiyor nc mel koyukahve gözde nasıl duruyorr acaba yardım ederseniz sevinirim ???
Brombere senin için ve merak edenler için kou kahverengi gözümde nc mel fotoğrafı ekliorum gün ışığında flashsız aynen böyle duruyor meller..
berycim yeni charm verde marine photosu orta kahve gözde bunu bulabildim başka yok:)
Ama eski seri bile olsa bu bile gayet güzell.
burcuuu saçını boyattınmııı .eminim çok güzel oldun narin arkadaşımolumunekankayizsmileŞeniz
sevgili PASCAR üzüldüm crystalları beğenmemenehalbuki her alan beğeniyordu su yeşili gibi bir renk duruyordu aslında nasıl mavi durdu sende şaşırdım biraz taksan belki de alışabilirsin cor mel taştı gözümden demişsin benim de gözümden taşmıştı sarımtırak böyle kenarları durmuştu o yüzden almamıştım yoksa çok gzl açıyor gözü dediğin gibi.. peki cor ocre de o taşma olmadı mı çok merak ettim bi de kendi göz rengin ne renk acaba ? başka seri ocre denedin mi ? çok soru sordum galiba af buyur :)
Paschar canım geçmiş olsun benimde cristallerim baştan direk gri duruyordu şu an alalı 2 ay oldu opti free ile koyulltum şu an gri yeşilimsi oldu ilk maviliğinden eser ama eser yok. Foto çekeyim yarın gün ışığı ekliyim biraz şans ver istersen onlara.ve kimse duymasın ben cristallerin aldığımdan beri tersini kullanıyorum ordaki hare daha açık ve corumsu duruyor süper.
crystal ters takılabiliyor ama ıcemintlerle ben terden daha rahat etmiştim crystalden daha rahattı..ama diğer lensleri ters takamayız.Browni sen bilerekmi ters taktın canım anlamadım:)
menatrip yaseminin en son gelen topazioları eni geldi kızlar bana resim koymamı rica etti kendisi kpss e çalışıyor:)
şu an topazioların son hali bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?