Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım yenı serı esmeralda denesene. Cok canlı cok guzel dogal bır lens. Ben cok memnunum .

Puffcum çok haklısın yeni seri quartzolar biraz daha grimsi buda daha mavimsi gösterior sanırım quartzoları.Ancak şu an lenslerde çok yeni benim quartzom 4-5 aylık solüsyonda haliyle rengi çok değiştirior ben okypetenin şu an quartzosunu tanıyamamdım inan esmeralda sandım.Eski quartzosu masmaviydi melek ve diğer kızlarda bilirler hatta melek bir ara takmıştı ben mavi quartzo istiorum arzucum diye elinde quartzo olduğu halde beni arardı bende garanti veremiyorum melek ya alırsan eskisi gibi yeşil olursa falan dedim cesaret edemedi quartzoları almaya mavimsi çıkmaz diye.Ama bakın şimdi okypetenin quartzosu 2 ayda nasıl değişmiş resmen esmeralda gibi yeşillenmiş:)
ben benim quartzodan bir fark göremedim solüsonda açılır rengi pufcum daha yeni lenslerin..

okypetenin yeni seri quartzosunun son hali açılmışş

Canim ayni dertten muzdaripiz yeni quartzolar koyu gozleri kesinlikle acmiyor eskiler muhte$emdi gercekten birle$ipte soloticaya mail atalim eski haline dondursunler diye bir bulsam eski seriyi omrumun sonuna yetecek kadar stoklayacagim vallahi..

kızlar quartzo demeyin içim yanıyo kaybettim ya onuda cor ice ile birlikde mafoldumben nasılda severdim
Rotin maşallah çok güzel olmuş bunlar ilk quartzolarmı gri yeşil duruyolarda

İSTEK ÜZERİNE qUARTZO (Orta kahverengi gözlerim hatta güneşde ela)

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

COK ILGINC YA BU QUARTZONUN ESKISIYLE ALAKASI OLMADIGI GIBI COR GICI DURUYOR GÖZDE HARESI YOK SANKI. COK SASIRDIM. BU ARADA WATMANCIGIM IYIKI ESMERALDA ALMISIM. COK MEMNUNUM SECIMIMDEN.:hooray:

İSTEK ÜZERİNE qUARTZO (Orta kahverengi gözlerim hatta güneşde ela)

cnmcm gozlerin kirpiklerin cok guzel eh ne taksan yakisir opuyorumnanaktan

COK ILGINC YA BU QUARTZONUN ESKISIYLE ALAKASI OLMADIGI GIBI COR GICI DURUYOR GÖZDE HARESI YOK SANKI. COK SASIRDIM. BU ARADA WATMANCIGIM IYIKI ESMERALDA ALMISIM. COK MEMNUNUM SECIMIMDEN.:hooray:

sanirim haresinin belirgin durmamasinin nedeni hare kisminin rotincigin gozunun beyaz kismina denk gelmesinden dolayi. o yuzden daha silik gorunuor olabilir.
keske bende de nclerin haresi silik dursaydi

inşallah vetmancimm.. bende tam bunu sorucaktim umarim acilir.. zaten elden cikarmayi düsünmüyorum.. simdide esmeraldaya taktim kafayi :) ne düşünüyosun gidermi rengi bana.. ? bu arada flashli cekimde quartzonun bendeki duruşu.. (böyle dursa keske hep ama normal gün ışığında cok koyu görünüyo belli bile olmuyo )

cnm aslinda renk cok yakismis tenine kas rengine fln ama ben de yesil daha cok seviorm anliorm o yuzden umarim solusyonla istedigin bi tona ve acikliga gelir lenslerin ama suandaki rengi de yakismis sana tatlim. bayanssulusmile

Vetman ya ben senin albümde icemintleri gördüm ve bayıldım. sende harika durmuş. fotolarda bazen tam anlaşılmıyor ama alttan kendi göz rengin görünmüyor sanki. yani pupil boşluğu baya dar gibi. ben senden Quartzo ve cor mel almıştım. Quartzoları sevmeme rağmen gözlerimi biraz pörtlek çıkardığı için kullanmıyorum. ama cor mele bayıldım. kimse lens olduğunu anlamıyor bide mavi tonlarında bi lensim olsun istiyorum ama öyle ben lensim diye sırıtan bi renk istemiyorum. Crystalle icemint birbirine çok benziyor ama sanki icemintin pupili daha dar ve gözle daha iyi kaynaşıyor gibi. Off yardım et lütfen...

taysun noluur cor mel fotoların varsa koyarmısın :)
Vetmancım sende cor ocre fotolar varmı ben çok bulamadımda

Ya bayagı mavi evet gri mavi çok şaşırtıcı ama okypeteninkilerde böle koyuydu zamanla açıldı bari sen elinde çıkarma şu quartzolarıda bir görelim zamanla açılacakmı pufcum :)
Ben bügün esmeraldamı buldum yarın koyu kahverengi gözde yeni seri esmeralda fotosu ekliycem:)Yeni seri esmeraldalar oldukça açık.

Icemintler quartzo gibi gri yeşil ama yapı olarak mellere benzer yarı opak seridendir çünkü pupili dokusu falan aynı meller gibidir.Quartzoda çok yakışmıştı sana ama meller çok çok doğallar .Cor mel alanlar doğal göz rengimiz sanıyorlar diyor:)
Crystal biraz daha quartzoya benzer ıcemint adı gibi biraz daha gri mavi biraz daha netve parlak gibi duruyor değilmi taysuncum:)

taysun noluur cor mel fotoların varsa koyarmısın :)
Vetmancım sende cor ocre fotolar varmı ben çok bulamadımda

Canım bakayım cor ocre fotosu bulursam yüklemeye çalışayım:)

esmeralda sandım ne güüzel olmuşş yeşil yeşil keşke quartzo böyle olsa..yarın koyucm esmeralda demişsin merakla bekliorum vetman resimlerikaydirigubbakcemile2

hmm solisynda bekletmek gerek ozmn
bu renk esmeraldanın eskiğ serisine benzemiş sanki

bence güzel bi mavi olmus cnm bu
yesil düşünüyorsan birde esmeralda alırsın

kizlar, lütfen ban yardimci olabilirmisiniz...arastra arastra bi hal oldum...mel alicagim, ama natural colors mu yoksa hodrocharm mi alsam bi türlü karar veremyorum...dogal ve güzel bir yesil ollmasini istiyorum...ama demin bazi yerlerde bikackez charme nin haresinin cok kalin ve siyah oldugunu okudum...cok yapmacik durup, insanlarin gözlerimin lens oldugunu anlamamasini istiyorum.....cok mu yapmacik dururyor??? ama natural colorsun da belirsiz bi yesil olmasindna korkyuorum...gözlerim orta kahverengi...

Son düzenleme:

cnm benm bence mel 3 seride de sahane. denedim ve bayilmistim. ben de nc ve cor arasinda kalmistim senin gibi. zar zor karar verip nc siparis ettim yeni. henuz gelmediler. nc tercih ettim ilk cunku gercekten gozunde lens oldugu hic anlasilmior. aklimda oole kaldi en azindan. lenslerim bikac gune gelir. o zmn daha iyi yorum yapabilirim ama topikte cok kisi de var nc ve charm mel ve cok yakisior herkese cok begenilior. daha sonra cor mel de almayi dusunuorm. en acik renk mellerin icinde o oluor fistik yesili.
charmin haresi o kdr da korkutucu deil hatta hos duruor bence. bir de orta kahve ise gozun ncler de gayet tatli bir renk olur. koyu kahvelerde de gayet basarili guzel sonuc verior. dier arkadaslar da yorum yaparlar zaten. kisacasi bence mel 3unde de cok guzel haresine gore karar vermek kalior geriye bence kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

Canım benim gözüm koyu kahve. Ben de Nc Mel kullanıyorum.

Burada Solotica satan bir arkadaşımız var, Vetman. Onun da dediğine göre diğer renklerden farklı olarak mellerde Nc en açık rengi veriyor... Gerçi geçenlerde berry charme mel aldı, onunki benimkinden daha açık bir ton çıktı. Tabi onun gözü de benden daha açık bir ton. Ama genele baktığımızda charmelar nclerden koyu duruyor... Nc benim koyu kahve gözümü bile gayet güzel açtı. Ben çok memnunum. Hele hele orta kahve gözlerde harikalar yaratıyor gerçekten... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…