Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm bekliyorum heyecanla esmeraldalari :))) begenirsem bi alisveris daha görünüyo senle bana :))

Vallahi ben de merak ettim yeni seri esmeraldaları... boshayallersmile Gerçi artık mellerden başka yeşil kullanmam gibi geliyor ama sempatiksalakcinni

bambamcim ve lfbrcim ve vetman saolun cvplariniz icin icin,

bambam resimlerine baktim sahane durmuslar sende cidden, kendi gözlerin gibi:)) hepside yakisiyor sana...hatta sen bi resmde bi gözüne charm, digeirne nc takmisin, aralarinda nerdeyse hic bi fark yok:) ck begendim sende..birde göz rengin cok acik oldugu icin cok hos duruyor sende...kiz benim gözler seninkilrinin yaninda cok koyu kalir:) bazi resmlerde orta bazilarinda orta kahve gibi cikyio sa da koyudur bayagi..

kararsizliktan caresizlikten heryere yazdim:) bi buraya birde vetman arkadasima yazmistim, vetmancim saolsun, bana hemen bugün cevap yazmis, onun önerisi de nc mel oldu.

aklima yatti artik..daha acik duruyor diye gider charm alirdim bilmeden..

Son düzenleme:
arzu ablacım ya ben heyecanla bekliorum diğer arkadaşlarımız gibi yeni seri esmeraldaları umarım bugün atarsın albüme resimleri :) bu arada okypete'nin ouartzoları harika olmuş yeşillenince zamanla öyle olacağını bilsem alırım hemen allah rızası için eski seri ouartzo bul bize :))

Rica ederim canım :) Sen de artık melliler kervanına katılıyorsun o halde kaydirigubbakcemile3

kızlar 1 tane esmerladalı resim koyayım daha çok resim koymaya çalışırım koyu kahverengi gözde yeni seri esmeralda gözüm çok koyu haliyle:)
bu resimde sedanazcım pufcum esmeraldayı merak eden tüm kızlara için :)istek şarkı gibi oldu:))

baleacım aslında hare seçimi dışında melin hepsi güzel hare biraz kişisel tercih meselesi yoksa asla yapay durmuyor.ben charm melmi nc melmi arada kalan kızlara ayırt edici olarak önerim açıkmı dursun koyu mu dursun istersiniz diyorum.Daha açık duracak olan n.c meldir özellikle koyu renk gözlerde:)

tatlicik ne demek rica ederim olumunekankayizsmile ayrica cok cok tesekkur edrim guzel yorumlarin icin Şeniz :asigim:
bende nc ile charm pek ayirt edilmior dikkatli bakinca charm azcik daha buyuk duruor. malesef gozum iri oldugundan nclerin haresi kendi gozumun haresi ustune oturuor tam o yuzden kalin duruor bana gore 2 seri varmis gibi bu durumda ay nese :hulya:
nc mel e karar vermissin cok guzel secim bence cok memnun kalicaksin gercekten hem rengi cok guzel hem de inanilmaz doallar bence. kaydirigubbakcemile5 simdiden hayirli olsun diorm.bayanssulusmile lenslerim gelince benm de yeni foto eklicem. suandaki fotolari deneme yaptigim yerde cektim cok iyi fotolar deil. pek isik almiordu koyu mat fln ciktilar. :1rolleyes:

evet ya yenı serı esmeralda sevgılı arzudada goruldugu gıbı mukemmell

kızlar anlayamadım ben aynı anda taktım bir gözüme nc mel bir gözüme charm mel renk açısından hiç bir fark yoktu hiç ama.. çok çok yakından da inceledim sadece çerçeve farkı vardı charm tam çizgi halinde ve kalın nc ninki ise çizgi çizgi durdu.. ayrıca resmi sitesinde de hidrocharm serisinin natural serisinden daha opak olduğu da yazıyor ama ben renk ve açıklık konusunda hiç fark yok diyebilirim.. anlamadım yani SEVGİLİ VETMAN hep diyorsun belirtiyorsun nc mel daha açık duruyor koyu gözde diye benimde gözlerim kopkoyu senden de koyu hatta acaba ondan mı ikisi de aynı durdu yoksa bu lenslerin üzerinde yazan bir numara var ya ona göre daha mı açık olyor acaba eğer öyleyse üzülücem bi dahakine numarısına göre sipariş vericem bu konuda beni bilgilendirir misin lütfen ühüh

vetman teşekkür ederim cevabın için
bu lenslerin kalınlığı nasıl freshlook kullanıyordum çok rahat ama bi kere bausch & lomp lens aldım kalın olduğu için koyu kahveyi kapatabiliyor daha doğal duruyordu ama bi kere taktım ve bir kaç dk sonra çıkardım bi daha takamadım çünkü çok kalın geldi battı hep gözüme...

Son düzenleme:
:dance: sositososito :dance:

canım saol. umuyorum beğenirim. beğenmesem de evde takarım:)) numaralı sonuçta. ama beğeniyim beğeniyim di mi:)

ahahah :) cnm inşallah beğenirsin azul çok çok dikkat çekici ve iddialı bir renk tam boncuk mavi bkalım nc serisi nasıl durucak ilk kez sende görücez heralde burada. çok merak ediyorum ben mavi göz hastasıyım da azulun cor serisini denemiştim bende baya bi fosforlu durmuştu pek doğal bulmamıştım o yüzden cesaret edemedim.. inşallah çok içine siner ttlm merakla beklemedeyim resimlerini koy lütfennnn hihoyyyt

ya nerdeyse gözüm seninle aynı renk ama bende böyle durmuyo işte şu lensler Allahim cildiricam

Son düzenleme:
Rica ederim canım :) Sen de artık melliler kervanına katılıyorsun o halde kaydirigubbakcemile3

evet canim, cok cok merak ediyorum nasil durucak acebasempatiksalakcinni

aaa maalesef mi:) kiz ne gzl büyük gözlerin var iste insan hic üzülürmüü:)))
youtubeda da baktim cok cok dogallarmis...bazen charm mi nc mi ayirt bile edilemiyor videolarda da...insallah kayma fln olmaz da arsi tarfi anlamaz...ben karsi taraf anlayinca acaip rahtsiz olyuorum. birdaha sirf bu yüzden takmadigim lenslerim var...genelde freshlook. resmlerde gzller ama canli cok pörtlek duruyorlar...en son pure hazel almistim cok dogal diye, onu da anladilar. o yüzden fl dan ümidi kestim.
ben de artik resim ekleyecegim insallah:)

evet canim koyu renk gözler icin en iyisi bu...videolarda resmlerde belli olyuor, gözlerin ortasinda dogal göz rengi ve etrafi yesil ne güzel:) hem kendi göz renginden vazgecmiom, hem istedigim renk hemde miyop oldugum icin birde düzgün görebilcem

Selam,

Ben cor mel kullanıyorum ve kimse lens olduğuna inanmıyor, duyunca çok şaşırıyorlar. gerçekten çok doğal ama herkes coru beğenmiyor nedense. ben de çok kararsız kalmıştım. mele karar verdim ama cor mu, nc mi yoksa charm mı diye kafayı yiyecektim sempatiksalakcinni bi cesaret aldım ve quartzolarımı rafa kaldırmama sebep oldu
Bu arada kendi göz rengim koyu kahve. ayrıca saç ve ten rengi de çok önemli. mesela bi arkadaşım ben de cor melin duruşuna bayılıp almak istedi. önce deniyeyim dedi ve onda acayip sırıttı, hiç yakışmadı. halbuki göz rengimiz aynı. o yüzden resimleri araştırmanı ve senin göz, saç ve ten rengine yakın kişilerde duruşuna dikkat etmeni öneririm, nacizane fikrim.

çok güzel olmuş yeşil yeşil cook begendimmzemuszemus

cor serisini ben de cok seviorm ve ozellikle cor mel cok guzel bir renk. kesinlikle cor mel edinicem cok doal duruor sositososito

taysun noluur cor mel fotoların varsa koyarmısın :)
Vetmancım sende cor ocre fotolar varmı ben çok bulamadımda

Tabiki canım, 1-2 gün içinde eklerim fotoları. Sanırım Vetmanla göz rengimiz aynı çünkü bende de onun albümündeki gibi duruyor cor meller. Zaten ondaki duruşuna bayılıp almıştım gerçi ona her renk yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…