- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.641
Ya bayagı mavi evet gri mavi çok şaşırtıcı ama okypeteninkilerde böle koyuydu zamanla açıldı bari sen elinde çıkarma şu quartzolarıda bir görelim zamanla açılacakmı pufcum :)
Ben bügün esmeraldamı buldum yarın koyu kahverengi gözde yeni seri esmeralda fotosu ekliycem:)Yeni seri esmeraldalar oldukça açık.
bambamcim ve lfbrcim ve vetman saolun cvplariniz icin icin,
bambam resimlerine baktim sahane durmuslar sende cidden, kendi gözlerin gibi:)) hepside yakisiyor sana...hatta sen bi resmde bi gözüne charm, digeirne nc takmisin, aralarinda nerdeyse hic bi fark yok:) ck begendim sende..birde göz rengin cok acik oldugu icin cok hos duruyor sende...kiz benim gözler seninkilrinin yaninda cok koyu kalir:) bazi resmlerde orta bazilarinda orta kahve gibi cikyio sa da koyudur bayagi..
kararsizliktan caresizlikten heryere yazdim:) bi buraya birde vetman arkadasima yazmistim, vetmancim saolsun, bana hemen bugün cevap yazmis, onun önerisi de nc mel oldu.
aklima yatti artik..daha acik duruyor diye gider charm alirdim bilmeden..
bambamcim ve lfbrcim ve vetman saolun cvplariniz icin icin,
bambam resimlerine baktim sahane durmuslar sende cidden, kendi gözlerin gibi:)) hepside yakisiyor sana...hatta sen bi resmde bi gözüne charm, digeirne nc takmisin, aralarinda nerdeyse hic bi fark yok:) ck begendim sende..birde göz rengin cok acik oldugu icin cok hos duruyor sende...kiz benim gözler seninkilrinin yaninda cok koyu kalir:) bazi resmlerde orta bazilarinda orta kahve gibi cikyio sa da koyudur bayagi..
kararsizliktan caresizlikten heryere yazdim:) bi buraya birde vetman arkadasima yazmistim, vetmancim saolsun, bana hemen bugün cevap yazmis, onun önerisi de nc mel oldu.
aklima yatti artik..daha acik duruyor diye gider charm alirdim bilmeden..
kızlar 1 tane esmerladalı resim koyayım daha çok resim koymaya çalışırım koyu kahverengi gözde yeni seri esmeralda gözüm çok koyu haliyle:)
bu resimde sedanazcım pufcum esmeraldayı merak eden tüm kızlara için :)istek şarkı gibi oldu:))
Fishbiscuitscim azulların geldi bana bir mail atarmısın tatlım:)
Fishbiscuitscim azulların geldi bana bir mail atarmısın tatlım:)
heyecanla bekliyorum bakalım beğenicek msin sevgili FISHBISCUITS :teytey::dance:
:dance: sositososito :dance:
canım saol. umuyorum beğenirim. beğenmesem de evde takarım:)) numaralı sonuçta. ama beğeniyim beğeniyim di mi:)
kızlar 1 tane esmerladalı resim koyayım daha çok resim koymaya çalışırım koyu kahverengi gözde yeni seri esmeralda gözüm çok koyu haliyle:)
bu resimde sedanazcım pufcum esmeraldayı merak eden tüm kızlara için :)istek şarkı gibi oldu:))
Rica ederim canım :) Sen de artık melliler kervanına katılıyorsun o halde kaydirigubbakcemile3
tatlicik ne demek rica ederim olumunekankayizsmile ayrica cok cok tesekkur edrim guzel yorumlarin icin Şeniz :asigim:
bende nc ile charm pek ayirt edilmior dikkatli bakinca charm azcik daha buyuk duruor. malesef gozum iri oldugundan nclerin haresi kendi gozumun haresi ustune oturuor tam o yuzden kalin duruorbana gore 2 seri varmis gibi bu durumda ay nese :hulya:
nc mel e karar vermissin cok guzel secim bence cok memnun kalicaksin gercekten hem rengi cok guzel hem de inanilmaz doallar bence. kaydirigubbakcemile5 simdiden hayirli olsun diorm.bayanssulusmile lenslerim gelince benm de yeni foto eklicem. suandaki fotolari deneme yaptigim yerde cektim cok iyi fotolar deil. pek isik almiordu koyu mat fln ciktilar. :1rolleyes:
baleacım aslında hare seçimi dışında melin hepsi güzel hare biraz kişisel tercih meselesi yoksa asla yapay durmuyor.ben charm melmi nc melmi arada kalan kızlara ayırt edici olarak önerim açıkmı dursun koyu mu dursun istersiniz diyorum.Daha açık duracak olan n.c meldir özellikle koyu renk gözlerde:)
kizlar, lütfen ban yardimci olabilirmisiniz...arastra arastra bi hal oldum...mel alicagim, ama natural colors mu yoksa hodrocharm mi alsam bi türlü karar veremyorum...dogal ve güzel bir yesil ollmasini istiyorum...ama demin bazi yerlerde bikackez charme nin haresinin cok kalin ve siyah oldugunu okudum...cok yapmacik durup, insanlarin gözlerimin lens oldugunu anlamamasini istiyorum.....cok mu yapmacik dururyor??? ama natural colorsun da belirsiz bi yesil olmasindna korkyuorum...gözlerim orta kahverengi...
Selam,
Ben cor mel kullanıyorum ve kimse lens olduğuna inanmıyor, duyunca çok şaşırıyorlar. gerçekten çok doğal ama herkes coru beğenmiyor nedense. ben de çok kararsız kalmıştım. mele karar verdim ama cor mu, nc mi yoksa charm mı diye kafayı yiyecektim sempatiksalakcinni bi cesaret aldım ve quartzolarımı rafa kaldırmama sebep oldu
Bu arada kendi göz rengim koyu kahve. ayrıca saç ve ten rengi de çok önemli. mesela bi arkadaşım ben de cor melin duruşuna bayılıp almak istedi. önce deniyeyim dedi ve onda acayip sırıttı, hiç yakışmadı. halbuki göz rengimiz aynı. o yüzden resimleri araştırmanı ve senin göz, saç ve ten rengine yakın kişilerde duruşuna dikkat etmeni öneririm, nacizane fikrim.
taysun noluur cor mel fotoların varsa koyarmısın :)
Vetmancım sende cor ocre fotolar varmı ben çok bulamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?