Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

istek sarkı gibi olmus hakkaten

hmm canim ben aslinda bu iki lensin (nc ve charm) arasinda kalmadan önce kesin cor alicam diyordum, sonra bu sari cember olayini duydum, birde bi resim görmüstüm nette, kizin göz capi cok kücük gelmisti lense ve cok garip duruyordu...benim göz capim da kücük...freshlook 8,6 tam gelyiordu ama soloticalar 8,7 oldugu icin kesin büyük gelir, sari cember olucak deidm vazgectim...sonra siyah cember hosuma gitmeye basladi:) o yüzden nc veya charm a taktim:)))

bambam kiz sana ne yakismyiorki:) masallah hesini de iyi tasiyorsun valla lens mankeni:):teytey:

İyi akşamlar Vetman,

Ben icemint almak istiyorum alkisalkisalkis Yardım et lütfffeeenn!!!

nc mel almak istiyorum ben de yardım edebilir misin vetman ???

kizlar hayirli olsun simdiden ikinize de ohhh ohhh fotolari bekleriz hihihih boshayallersmile super secimler :lepi:

cnm benm cok tesekkur ederim Şeniz cok iriler kocaman duruorlar yuzumde ondan sinir oluorm arada boole ;p
cnm ben de aynen seinn dedigin gibi hic anlasilmasin istiorm karsidan bakan icin gozume direk gunes isigi gelince bile anlasilmasin. nc mel sanirim bunu saglicak. cunku ben takip denegimde gercekten sasirdim cok doaldi. lensler elime ulassa daha da iyi yorum yapicam unuttum biraz da zmn oldu deneyeli ama en cok mellerden etkilenmistim ozellikle nc ve sonra cor melden. tabi ben ocre ve crystal denemedim onnari disinda tutuorm.
umarim memnun kalicaz cnmcm mellerden umutluyum cok kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

insallah canim:) mellerden bende cok umutluyum cünki kahverengi gözle- her ne kahve tonu olursa olsun- uyum sagliyor...

ben bu karsinin anlamamasina cok taktim cünki ögretmenim, ve ögrencilere birsey anlattigimda lenslerimi farketmemelerini istiyorum:) malum zamane ögrencileri gerci cin gibi, belkide soloticalari bile anlyicaklar:)

Son düzenleme:

ay cnm benm cok tesekkur ederim :kedi: cok tatlisin. ama kendim icin yok cnm diorm -tatlicadiarzu- hihihi. (pek sevmiorm goz seklimi nese) ama topigimizde herkes oole cnm sahane guzel gozler var

cnm cok haklisin simdiki cocuklar gercekten cin otesiler. bi tanidigimizin ikiz kizlari var. ne zmn gorseler beni hemen incelemeye aliorlar ne gorseler soruorlar kupeleri makyaji lensleri aman yarabbim sempatiksalakcinni nc melleri anlicaklar mi merak ediorm ben de valla. ama sanmiorm belki renk deisikligini anlayip sorarlar ama cok doallar yorumlari yazarsan bizlere artik cnm benm :hulya:

ayyy ben bayıldım esmeraldaya ama benim gözlerim çok koyu değil orta kahve-kızıl kızlar sizce bende nasıl durur esmeralda ? arzu abla sen ne diyosun bana esmeralda konusunda..foto içinde çok teşekkürler :)

Ayyyy çok tatlı bir yeşil buuuu... Eski seriden daha canlı sanki.... boshayallersmile

ay cnm benm cok tesekkur ederim :kedi: cok tatlisin. ama kendim icin yok cnm diorm -tatlicadiarzu- hihihi. (pek sevmiorm goz seklimi nese) ama topigimizde herkes oole cnm sahane guzel gozler var

bence seni örnek aliyorlardir:) oo hemde ikiz, ilgi iki kat...cocuklar genc, güzel ve bakimli kizlari seviyo....kendimdende biliorum, kücükken genc halalarimi teyzelerimi daha cok severdim, ne kadar yasliysa o kadar az yüz veriyomussum:/ nedense artik:)

aslinda büyükleirn öretmeniyim fakat uzun bi süre ilkokul ögrencilerine de bakmisdim. ay acaipler ya...sürmemin rengini degistrsem anlyiolar.. bi ara siyah yerine yesil sürmeye baslamistim, hocam senin gözlerin niye bööööleee yesilllll yesiiiiiilll dedi kizlar.. hangi kiyafetlerinin oldugunu...ne rengin neyle ne zaman giymisim onu bile biliolar ya..burda bi öretmenimizin siyah pantolonuna takmislardi, neymis o hoca hep ayni pantolonu giyyomus. bana anlatilar birde, bende psst ayip sus bakim dedim..ögretmenlerin arkasindan konusulmaz dedim:mymeka: benim melleri de anlarlarsa yandim, örencilerin diline düsmektensedelikafadulden

Son düzenleme:
nc mel almak istiyorum ben de yardım edebilir misin vetman ???
Brombere yardım edebilirim canım balea bana fotoğrafını gönderdi istersen sende fotoğrafını bana özelden imageshack a yükleyip link verip gönderirsen sanada fikrimi sende nasıl duracağını söylerim:)

Çok teşekkür ederim taysuncum:)eminim sendede çok güzel durmuştur cor meller ıcemintlerde bir o kadar doğaldırlar tüm yorumlar çok doğal durduğu yönünde ıcemintlerin:)

Son düzenleme:
ayyy ben bayıldım esmeraldaya ama benim gözlerim çok koyu değil orta kahve-kızıl kızlar sizce bende nasıl durur esmeralda ? arzu abla sen ne diyosun bana esmeralda konusunda..foto içinde çok teşekkürler :)

Sedanazcım esmeraldalar sendede yaklaşık bende durduğu gibi duracaktır.Melekcimde açık kahverengi gözlü olmasına karşın bendede esmeraldalar böyle duruyor dedi.Genelde esmeraldalar herkezde aynı duruyor:)yeşil ton olarak yani.Bence çok güzel bir yeşil ve herkeze yakışıor risksiz yani.Sevgili bery31 in profilnedede var esmeraldalı resimleri ben onada çok yakıştıroyrum esmeraldaları:)

Baleacım ben beş yıl ingilizce öğretmenliği yaptım anlattıklarının hepsini yapıyorlar bende yaşadım aynı şeyleri saç teline kadar herşeye dikkat ediyorlar ve özellikle genç öğretmenleri çok seviorlar..
Berycim yeni seri ocre bende:)

Son düzenleme:
vetmancm 2 gün önce sendn solotica cor mellerimi aldım cok memnunum şuan fakat konuları takip ederken charm crystal i gördüm acaba üretildi mi ya da üretilcek mi bi bilgin var mı ? bunu da almak istiyorum tam hayallerimdeki lens diyeblirm

Canım güle güle kullan... Rica etsek cor mel fotosu koyabilir misin?

Yeni öğrenciler anlamaz ama eskiler kesin değişikliği farkederler delikafadulden
Haklısın canım, göz çapı küçük olanlar cor melde sorun yaşıyorlar. Umarım istediğin gibi bi renk olur ve içine siner, iyi günlerde de kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…