- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.661
kızlar 1 tane esmerladalı resim koyayım daha çok resim koymaya çalışırım koyu kahverengi gözde yeni seri esmeralda gözüm çok koyu haliyle:)
bu resimde sedanazcım pufcum esmeraldayı merak eden tüm kızlara için :)istek şarkı gibi oldu:))
Selam,
Ben cor mel kullanıyorum ve kimse lens olduğuna inanmıyor, duyunca çok şaşırıyorlar. gerçekten çok doğal ama herkes coru beğenmiyor nedense. ben de çok kararsız kalmıştım. mele karar verdim ama cor mu, nc mi yoksa charm mı diye kafayı yiyecektim sempatiksalakcinni bi cesaret aldım ve quartzolarımı rafa kaldırmama sebep oldu
Bu arada kendi göz rengim koyu kahve. ayrıca saç ve ten rengi de çok önemli. mesela bi arkadaşım ben de cor melin duruşuna bayılıp almak istedi. önce deniyeyim dedi ve onda acayip sırıttı, hiç yakışmadı. halbuki göz rengimiz aynı. o yüzden resimleri araştırmanı ve senin göz, saç ve ten rengine yakın kişilerde duruşuna dikkat etmeni öneririm, nacizane fikrim.
İyi akşamlar Vetman,
Ben icemint almak istiyorum alkisalkisalkis Yardım et lütfffeeenn!!!
nc mel almak istiyorum ben de yardım edebilir misin vetman ???
evet canim, cok cok merak ediyorum nasil durucak acebasempatiksalakcinni
aaa maalesef mi:) kiz ne gzl büyük gözlerin var iste insan hic üzülürmüü:)))
youtubeda da baktim cok cok dogallarmis...bazen charm mi nc mi ayirt bile edilemiyor videolarda da...insallah kayma fln olmaz da arsi tarfi anlamaz...ben karsi taraf anlayinca acaip rahtsiz olyuorum. birdaha sirf bu yüzden takmadigim lenslerim var...genelde freshlook. resmlerde gzller ama canli cok pörtlek duruyorlar...en son pure hazel almistim cok dogal diye, onu da anladilar. o yüzden fl dan ümidi kestim.
ben de artik resim ekleyecegim insallah:)
evet canim koyu renk gözler icin en iyisi bu...videolarda resmlerde belli olyuor, gözlerin ortasinda dogal göz rengi ve etrafi yesil ne güzel:) hem kendi göz renginden vazgecmiom, hem istedigim renk hemde miyop oldugum icin birde düzgün görebilcem
hmm canim ben aslinda bu iki lensin (nc ve charm) arasinda kalmadan önce kesin cor alicam diyordum, sonra bu sari cember olayini duydum, birde bi resim görmüstüm nette, kizin göz capi cok kücük gelmisti lense ve cok garip duruyordu...benim göz capim da kücük...freshlook 8,6 tam gelyiordu ama soloticalar 8,7 oldugu icin kesin büyük gelir, sari cember olucak deidm vazgectim...sonra siyah cember hosuma gitmeye basladi:) o yüzden nc veya charm a taktim:)))
bambam kiz sana ne yakismyiorki:) masallah hesini de iyi tasiyorsun valla lens mankeni:):teytey:
insallah canim:) mellerden bende cok umutluyum cünki kahverengi gözle- her ne kahve tonu olursa olsun- uyum sagliyor...
ben bu karsinin anlamamasina cok taktim cünki ögretmenim, ve ögrencilere birsey anlattigimda lenslerimi farketmemelerini istiyorum:) malum zamane ögrencileri gerci cin gibi, belkide soloticalari bile anlyicaklar:)
kızlar 1 tane esmerladalı resim koyayım daha çok resim koymaya çalışırım koyu kahverengi gözde yeni seri esmeralda gözüm çok koyu haliyle:)
bu resimde sedanazcım pufcum esmeraldayı merak eden tüm kızlara için :)istek şarkı gibi oldu:))
ay cnm benm cok tesekkur ederim :kedi: cok tatlisin. ama kendim icin yok cnm diorm -tatlicadiarzu- hihihi. (pek sevmiorm goz seklimi nese) ama topigimizde herkes oole cnm sahane guzel gozler var
cnm cok haklisin simdiki cocuklar gercekten cin otesiler. bi tanidigimizin ikiz kizlari var. ne zmn gorseler beni hemen incelemeye aliorlar ne gorseler soruorlar kupeleri makyaji lensleri aman yarabbim sempatiksalakcinni nc melleri anlicaklar mi merak ediorm ben de valla. ama sanmiorm belki renk deisikligini anlayip sorarlar ama cok doallar yorumlari yazarsan bizlere artik cnm benm :hulya:
Brombere yardım edebilirim canım balea bana fotoğrafını gönderdi istersen sende fotoğrafını bana özelden imageshack a yükleyip link verip gönderirsen sanada fikrimi sende nasıl duracağını söylerim:)nc mel almak istiyorum ben de yardım edebilir misin vetman ???
Tabiki canım, 1-2 gün içinde eklerim fotoları. Sanırım Vetmanla göz rengimiz aynı çünkü bende de onun albümündeki gibi duruyor cor meller. Zaten ondaki duruşuna bayılıp almıştım gerçi ona her renk yakışıyor
ayyy ben bayıldım esmeraldaya ama benim gözlerim çok koyu değil orta kahve-kızıl kızlar sizce bende nasıl durur esmeralda ? arzu abla sen ne diyosun bana esmeralda konusunda..foto içinde çok teşekkürler :)
vetmancm 2 gün önce sendn solotica cor mellerimi aldım cok memnunum şuan fakat konuları takip ederken charm crystal i gördüm acaba üretildi mi ya da üretilcek mi bi bilgin var mı ? bunu da almak istiyorum tam hayallerimdeki lens diyeblirm
insallah canim:) mellerden bende cok umutluyum cünki kahverengi gözle- her ne kahve tonu olursa olsun- uyum sagliyor...
ben bu karsinin anlamamasina cok taktim cünki ögretmenim, ve ögrencilere birsey anlattigimda lenslerimi farketmemelerini istiyorum:) malum zamane ögrencileri gerci cin gibi, belkide soloticalari bile anlyicaklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?