- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.681
ben yeni seride ocreyi cok güzel buldumBaleacım ben beş yıl ingilizce öğretmenliği yaptım anlattıklarının hepsini yapıyorlar bende yaşadım aynı şeyleri saç teline kadar herşeye dikkat ediyorlar ve özellikle genç öğretmenleri çok seviorlar..
Berycim yeni seri ocre bende:)
vetmancimm alıştım crystallere bende herkess çok beğeniyor canım.bende hiçç ama hiç mavilik olmadı. yeşil güzel bir yeşil oldu
bence seni örnek aliyorlardir:) oo hemde ikiz, ilgi iki kat...cocuklar genc, güzel ve bakimli kizlari seviyo....kendimdende biliorum, kücükken genc halalarimi teyzelerimi daha cok severdim, ne kadar yasliysa o kadar az yüz veriyomussum:/ nedense artik:)
aslinda büyükleirn öretmeniyim fakat uzun bi süre ilkokul ögrencilerine de bakmisdim. ay acaipler ya...sürmemin rengini degistrsem anlyiolar.. bi ara siyah yerine yesil sürmeye baslamistim, hocam senin gözlerin niye bööööleee yesilllll yesiiiiiilll dedi kizlar.. hangi kiyafetlerinin oldugunu...ne rengin neyle ne zaman giymisim onu bile biliolar ya..burda bi öretmenimizin siyah pantolonuna takmislardi, neymis o hoca hep ayni pantolonu giyyomus. bana anlatilar birde, bende psst ayip sus bakim dedim..ögretmenlerin arkasindan konusulmaz dedim:mymeka: benim melleri de anlarlarsa yandim, örencilerin diline düsmektensedelikafadulden
vetmancimm alıştım crystallere bende herkess çok beğeniyor canım.bende hiçç ama hiç mavilik olmadı. yeşil güzel bir yeşil oldu
ben özelden mesaj atamıyorum yeni olduğum için ama benim en merak ettiğim lensin kalınlığı
B&L dan inceyse zaten rahattır kapatıcılığı yüksek olduğu için kalınmıdr diye düşündüm bnde ocre de çok güzelmiş
Baleacım ben beş yıl ingilizce öğretmenliği yaptım anlattıklarının hepsini yapıyorlar bende yaşadım aynı şeyleri saç teline kadar herşeye dikkat ediyorlar ve özellikle genç öğretmenleri çok seviorlar..
Berycim yeni seri ocre bende:)
Yeni öğrenciler anlamaz ama eskiler kesin değişikliği farkederler delikafadulden
Haklısın canım, göz çapı küçük olanlar cor melde sorun yaşıyorlar. Umarım istediğin gibi bi renk olur ve içine siner, iyi günlerde de kullanırsın.
ay sorma cok cimcimeler bir tanesi benm sacimda pembe vardi o da istiordu nese zararsiz su bazli gecici bi boya ile yaptik sacinin bir kismina sarisin da aman pek bi havalara girmisti cok tatlilar :asigim:
ay inanmiorm bi de baska ogretmeni cekistiriorlar hahahah dillerine dusmeye gor. bana da her seferinde neden dudaginda kupe var diyip duruorlardi gel de anlat simdi ne desem ne cevap versem sasiriordm.
evt cnm resmen ögretmeni cekistriolar hemde üstelik birde benim fikrimi almak istiolar cadilar:) makyajini degisik yapmisdim , hemen kime begenilceksin kim icn yaptiiiin sni sniiii diyenler bile oldu, ilkokul 2 den bi cadiydi
vetmancım aklıma bişi takıldı.charmla cor un çapı 8.7 yani hepsi eşit.sormak istediğim şu:cor serisini , charmdaki siyah harenin yerinde, lensin rengi(mel ocre azul....) olarakmı düşünmemiz lazım?yani eğer çaplar aynıysa neden charmda gözler daha büyük gözüküyor optik yanılsama?çok soru sordumdelikafadulden bende ocreler var çook seviyorum rengi ama herkes renkte problem yok ama gözlerin büyük göründüğü için yapay duruyor diyor.sırf bunun yüzünden topu topu 1,5 kez taktım(evet 1,5 çünkü günün yarısında çıkardım psikolojik baskılar yüzünden)cor ocre nasıl olur sencebilmiyorumkismile
vetmancım aklıma bişi takıldı.charmla cor un çapı 8.7 yani hepsi eşit.sormak istediğim şu:cor serisini , charmdaki siyah harenin yerinde, lensin rengi(mel ocre azul....) olarakmı düşünmemiz lazım?yani eğer çaplar aynıysa neden charmda gözler daha büyük gözüküyor optik yanılsama?çok soru sordumdelikafadulden bende ocreler var çook seviyorum rengi ama herkes renkte problem yok ama gözlerin büyük göründüğü için yapay duruyor diyor.sırf bunun yüzünden topu topu 1,5 kez taktım(evet 1,5 çünkü günün yarısında çıkardım psikolojik baskılar yüzünden)cor ocre nasıl olur sencebilmiyorumkismile
bambamcım albümüne bakamıyorum.renge bayıldım ama büyüklük rahatsız etti.n.c de dahamı ince hare
valla fıstık gibisin:hooray: maaşallah galiba bi de cor serisini denicem.ama şu çap mevuzunu aydıntlatmam lazım.
kizlar nc mellerim geldi ama biraz uzuldum cunku deneme yaptigim lensten daha koyu en az 2-3 ton farki var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?