Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetmancimm alıştım crystallere bende herkess çok beğeniyor canım.bende hiçç ama hiç mavilik olmadı. yeşil güzel bir yeşil oldu

ben yeni seride ocreyi cok güzel buldum
dogrusu eskisi camur gibiydi :umursamaz:
ama simdi parlak güzel bi ela olmus cok hosuma gitti
ela lens genelde turuncu oılur ama bu tam bir ela :)

vetmancimm alıştım crystallere bende herkess çok beğeniyor canım.bende hiçç ama hiç mavilik olmadı. yeşil güzel bir yeşil oldu

cristal diyince insan mavi bekliyor:)
sende yesil durması güzel yerimseniben

ay sorma cok cimcimeler bir tanesi benm sacimda pembe vardi o da istiordu nese zararsiz su bazli gecici bi boya ile yaptik sacinin bir kismina sarisin da aman pek bi havalara girmisti cok tatlilar :asigim:
ay inanmiorm bi de baska ogretmeni cekistiriorlar hahahah dillerine dusmeye gor. bana da her seferinde neden dudaginda kupe var diyip duruorlardi gel de anlat simdi ne desem ne cevap versem sasiriordm.

tatlicim ben cok umutluyum valla nc mellerden gercekten cok guzel kaynasior senin de yazdigin gibi. bence cok zor anlasilicak bir lens. benmki de hala in transit de abdye girmedi offf cok sabirsizlaniorm artik.

bu arada kizlar bayadir takmiordm icelari dun taktim sanki birazcik mavilesti icelar bana mi oole geldi bilmiorm. fotolarda gene gri cikior tonu koyulasmadi sadece eskisine gore daha cok mavi isiltior sanki. ya da ben cok yesile odaklandim o yuzden oole algiliorm bilmiorm :1rolleyes:

ben özelden mesaj atamıyorum yeni olduğum için ama benim en merak ettiğim lensin kalınlığı

cnm vetman sana daha guzel bilgi verecektir ama benm nacizane fikrim cesitli marka renkli ve renksiz lens kullanmis biri olarak kesinlikle rahatlar seklinde. sophistic freshlook b&l renkliler ile kiyaslarsam cok rahatlar. soloticayi gozumde unutuorm seffaf lensten sonraki en rahat lens bence renkli olmasina ragmen solotica. ben cok rahat ediorm sahsen

B&L dan inceyse zaten rahattır kapatıcılığı yüksek olduğu için kalınmıdr diye düşündüm bnde ocre de çok güzelmiş

Yok hayır canım. Kesinlikle kalın bir lens değil... Yandan görünüm bulabilirsen bak. Kesinlikle bombe filan da yapmıyor. Ama istisna olarak, esmeralda, topazio ve quartzo da biraz bombe olduğunu söylüyorlar...

canim bende ingilizce ögretmeniyim (ve tarih)..almanyada en az iki brans secmemiz gerekyior ögretmenlik icin... 3 sene oldu ögretmenlige basalayali ..ne güzel hem meslektasiz hemde ayni branstan cok seviyorum meslegimi bn lise ögretmenligi okudum ama dershane ögretmenligi de yaptim, orda ilkokul ortaokul lise hepsinin de dersine girdim. cok sabir isteyen bi meslek, öretmenlik yaptigimdan beri ztn sabir tasi oldum...

evettt, kesinlikle, hele mel nc aciksa, ha birde önceki resimlerim ellerindeyse de bilirler misal bu seneki secim afislerinden fln bilirler (siyasi meseleler, yabancilar meclisindeyim ) orda koy burda ela-yesil kizin rengi mi birden degisti derler:)

ay ne sekeeer, aynisini yaptin demek ya bazen öyle seyler soruyorlar ki insan cvplasa bi türlü cvplamasa bi türlü

Son düzenleme:
vetmancım aklıma bişi takıldı.charmla cor un çapı 8.7 yani hepsi eşit.sormak istediğim şu:cor serisini , charmdaki siyah harenin yerinde, lensin rengi(mel ocre azul....) olarakmı düşünmemiz lazım?yani eğer çaplar aynıysa neden charmda gözler daha büyük gözüküyor optik yanılsama?çok soru sordumdelikafadulden bende ocreler var çook seviyorum rengi ama herkes renkte problem yok ama gözlerin büyük göründüğü için yapay duruyor diyor.sırf bunun yüzünden topu topu 1,5 kez taktım(evet 1,5 çünkü günün yarısında çıkardım psikolojik baskılar yüzünden)cor ocre nasıl olur sencebilmiyorumkismile

Evet, bence charm da kesinlikle gözler daha büyük görünüyor :)

cnm benm charmlar benm de gozlerimi buyuk gosterdi ama nc ve cor o sekilde gostermedi. albumeme bak istersen benm charmle nc yanyana taktigim resimlerde dikkatli bakinca charme daha buyuk gosterior. nc oldugu gibi gosterdi gozlerimi buyukluk olarak. fotolarda gene de cok belli deil ama nc ile charm arasinda buyuk gosterme farki vardi bende de.

bambamcım albümüne bakamıyorum.renge bayıldım ama büyüklük rahatsız etti.n.c de dahamı ince hare

evt cnm daha ince hos ben de kalinmis gibi duruor hare gozlerim buyuk oldugu icin ama charmin boyanan kismi daha genis sanirim nc ye gore o yuzden buyutuor gozu belki de bilemiorm. ama bende de charm kesinlikle daha buyuk durdu.
albumum gizli album talep gondericem kabul et cnm bakabilirsin o zmn

kizlar nc mellerim geldi ama biraz uzuldum cunku deneme yaptigim lensten daha koyu en az 2-3 ton farki var

valla fıstık gibisin:hooray: maaşallah galiba bi de cor serisini denicem.ama şu çap mevuzunu aydıntlatmam lazım.

tesekkur ederim cnm benm :kedi:
keske ben de cor alsaydim diorm suan denedigim lensten cok daha koyular elime gelen nc meller belki zmnla oturur rengi bilmiorm ama doalligi acisindan super lens yok gibi duruor gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…