Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım foto koyarsan daha iyi yorum yapabiliriz... Olmadı solüsyonla açmayı denersin???


koyucam cnm cekiyim ama kendi gozumle cok cok buyuk bir fark olmadi gibi gelior bana. deneme yaptigim lens cok bariz daha acikti. sans iste. bir de ncler bana nerdeyse kucuk gelior sanirim benm serim cor :ecrin_bebek:
 
koyucam cnm cekiyim ama kendi gozumle cok cok buyuk bir fark olmadi gibi gelior bana. deneme yaptigim lens cok bariz daha acikti. sans iste. bir de ncler bana nerdeyse kucuk gelior sanirim benm serim cor :ecrin_bebek:

Hay Allah Canım üzüldüm sana ya... O zaman rengi açan solüsyon kullanırsın sen de... Bak oky ninki ne güzel olmuş. Hatta ben bile alacağım o solüsyonlardan. Dediğin gibi biraz şans işi bu lens yahu... Mesela berry nin charmları da baya baya açık renk, ki normalde charmlar asker yeşili gibi oluyor biliyorsun.

Aaa demek nc neredeyse küçük geliyor... O zaman evet senin serin kesin cor canımcım... Bir dahakine cor alırsın. Şimdi şu nc melini bi çözelim senin :) :1hug:
 
bende merak ettim cnm gözlerinin resimlerini bi ekle, bakalim belkide böyle dhaa cok yakisiyor solüsyonla acarsin ya
 

ben de biraz uzuldum acikcasi. cok saol bitanecim iisalla biraz acilir :1hug: burada souflon bulabilirmiyim bilmiorm. neyse ama ela gibi oldu en azindan cok cok doal :)
 
bambiş açılır rengi denediklerin solusyonda bekliyor...seninki daha yeni çıktı kabından

bende merak ettim cnm gözlerinin resimlerini bi ekle, bakalim belkide böyle dhaa cok yakisiyor solüsyonla acarsin ya


cok saolun kizlar tesekkur ederim :1hug::asigim: iisalla acilir azcik. olmadi bu da doal lensim olur. bir de cor mel alirim sonra ne yapalim sempatiksalakcinni berrycim belki de direk taktigim icin bilmiorm yarina daha iyi anlarim suan takiorm gozum alissin die. bikac foto cekicem simdi eklerim az sonra kizlar. cok cok tesekur ederim hepinize opucuk Şeniz
 
Bambamcım çok üzüldüm yaa bu lens işi şans hakkatten. Umarım açılır sauflon ile ben optifree nin koyulttuğuna inanmıyorum benimkileri açtı bile hatta :) bir süre sonra solüsyonla oturuyor renkler sende çok iyi bilirsin. NC serisinin boyama kısmı cordan daha küçük bir alanda. NC nin küçük geldiği bir çok kişi gördüm ama corun örtmediği kimseyi görmedim. Cor da bana büyük gelmişti. Herhalde çaptan kaynaklanıyor.Sıkma canını tatlım oturur zamanla. Foto bekliyoruz.
 


cok saol cnm benm olumunekankayizsmile iisalla solusyonla azcik daha acilir. haklisin ncnin boyamasi daha kucuk yani ucu ucuna oluor hatta bazi yerlerde kendi gozumun haresi cikior sanirim. foto eklicem ama guzel deiller. isik gelirken cekmeye calistim ama kapali alandayim isik da dooru duzgun almior hava da kapali ama cektim bisiler bazilarinda pek anlasilmior bile.
 
Olsun tatlım gün ışığında çekince eklersin bekleris bis:) Gerçi albümünde nc meller var ama onlar denemek için taktıkların sanırım.
 
Olsun tatlım gün ışığında çekince eklersin bekleris bis:) Gerçi albümünde nc meller var ama onlar denemek için taktıkların sanırım.

tatlicim bikac tane isiga dooru cektim ekledim simdi. aslinda soole deneme yaptigim yerdekiler daha koyu gibi duruor fotolarda ama gercekte onnar daha acikti bence. cok duzgun fotolar cekememistik o zmn. kizlar bu arda makyaj fln yok gozumde kusura bakmayin sonra daha guzel fotolar eklerim. bu arada lensler inanilmaz rahat yani nerdeyse hic kayma yapmadi direk alisti gozum. onu da paylasiyim dedim. a.s.
 

Bambamcım şimdi baktım fotolarına... Gerçekten nc mele göre koyu bir ton olmuş. Sanki yeşil ela değil de bal ela gibi olmuş. Ama yine de çok hoş bir ton ve inanılmaz doğal bir görünüm... :) Ben bu renk gözlere de bayılıyorum şahsen :asigim:

Bu arada makyajsızım filan demişsin de kaydirigubbakcemile3 Allahım yarabbim sanki şu kirpiklerin makyaja ihtiyacı var
 
evet senin göz rengin benden bayağa açıka.sana açılmamış geldi gözlerin çünkü boyaması sarımsı :yeşilimsi değil senin şansına.balgöz oldun sen corun fıstık yeşilini beğeniyordun biliyorum bence buda güzel.Güneş direk gelince yeşile bakar sırf böyle dursun diye ocre alıcamolumunekankayizsmile
 
Son düzenleme:

cnm benm evt dedigin gibi oldu ela bal gibi kapali ortamda ama demin disari ciktim aynaya baktim elimde kucuk ayna vardi ahahah halimi gorseniz o an gulerdiniz kimse gormeden bakmaya calisiorm cok sevdim disarda baya guzel bi renk acik ve belirgin. doalligina bayildim gercekten. yesil oldugu daha belli disarda. kapali ortamda cok belirgin deil suan sanirim. cok cok tesekkur ederim ŞenizŞeniz



tatlisim hihihi balgoz oldum fistik isterken uhuhuh sempatiksalakcinni ay ne yapalim cor mel alirik biz de bahane iste bana kaydirigubbakcemile2 hehe saka bi yana aslinda sevmeye basladim beryycim dedigim gibi disari ciktim baktim cok begendim, sanirim bu odadan kaynakli biraz. disardaki gordugum hali deneme yaptigima benziordu. ama umarim gene de biraz daha acilir acilmazsa da uzulmicem zaten istiordum cor mel :)) senin charmlarin tonu rengi acikligi sahane ya cok cok sanslisin cnm benm benm gozler zaten sarimsi isikta mellerde daha sarimsi boyamali geldi sanirim bana.
 
Son düzenleme:
canımm bambamcığım harika olmuşş sakın üzülme ya nasıl üzülürsün çok doğal durmuş müthiş durmuş çok beğendim kendi gözün olmuş resmen güle güle kullan tatlım harikaa
 
kızlar okula gitmeden aceleyle bi rimel sürdüm bi kalem sabah çektim foto ama mellerimden soğudum ben ya yemyeşil duruyor hiç ela durmuyor bnm gözüm çok koyu diye heralde sevgili bambam seninkileri görünce iyice soğudum kendiminkilerden ela yeşil dursa keşke bende de kötü oldu resimler ama renk hakkında merak edenler olursa diye özellikle koyu gözlülere hidrocharm mel :) (lütfen alıntı olmasın resimler teşekkürler)
 

Eklentiler

  • $07.07.2010 020.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $07.07.2010 029.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $07.07.2010 027.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 44
Brownicim aslında seninkinin de çok hoş bir tonu varmış, neden soğudun ki... Evet koyu biraz, ama güzel bir ton bence...
 
Brownicim aslında seninkinin de çok hoş bir tonu varmış, neden soğudun ki... Evet koyu biraz, ama güzel bir ton bence...

işte tam yeşil duruyor biraz balımsı ela yeşil olsa şöyle daha çok içime sinicek şuanki solüsyonum bitsin souflon alıcam bakalım belki sarımsı olur o zmn bir de en kısa zmnda gidip ocre denemeyi düşnüüyorum bakalım bnm gözümü açıcak mı pek ümidim yok ama :)
 

Canım madem memnun değilsin şimdiki halinden (ki tekrar söylüyorum bence gayet hoş bir ton) bitmesini bekleme, direkt al solüsyonu ki bir an önce açılsın, naçizane fikrim :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…