- 15 Şubat 2008
- 997
- 87
- 118
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.721
kızlar okula gitmeden aceleyle bi rimel sürdüm bi kalem sabah çektim foto ama mellerimden soğudum ben ya yemyeşil duruyor hiç ela durmuyor bnm gözüm çok koyu diye heralde sevgili bambam seninkileri görünce iyice soğudum kendiminkilerden ela yeşil dursa keşke bende dekötü oldu resimler ama renk hakkında merak edenler olursa diye özellikle koyu gözlülere hidrocharm mel :) (lütfen alıntı olmasın resimler teşekkürler)
canımm bambamcığım harika olmuşş sakın üzülme ya nasıl üzülürsün çok doğal durmuş müthiş durmuş çok beğendim kendi gözün olmuş resmen güle güle kullan tatlım harikaa
Canım madem memnun değilsin şimdiki halinden (ki tekrar söylüyorum bence gayet hoş bir ton) bitmesini bekleme, direkt al solüsyonu ki bir an önce açılsın, naçizane fikrim :))
cnm benm cok tesekkur ederim tatlicik.:1hug::asigim: alistim rengine disari da sevdim baya. bence seninkilerin tonu cok cok guzel nasil sevmezsin harika duruorlar.
browni bence çok güzel ..bende daha bile yeşil duruyor seviyorum ama ben...
bambam bence senin gözlerine en iyi giden lensler, begendiklerim hep hareliler, cok orjinal duruyor kenar i renkli durmuyor gözünün. hidrocorlardan daha cok hosuma gitti sende
fıstıkçımm çok sağol :)) seninkilerin güzelliği karşısında bnmkiler sönük kaldı artık nasıl güzel bir meldir ama senin kendi gözünde şahane çok müsait bir tonu var her renge takmasan da çok gzl bence ve haresinin kalın olması da sana çok büyük avantaj sağladı natural serisi hakkaten naturallığını işte tam sende kanıtladı bence :) işte bende solüsyonla filan idare edicem ztn ben yeşil tonlarını pek beğenmiyorum grafite alıcam bunları eskitiyim iyice ( inş yırtılırP ):1rolleyes:
tşk ederim browni opuyorumnanaktançok sağoll sevgili NİL sendeki mellerden çok grafitelere ayrı bi bayılıyorum çok şahaneler çok yakıştılar sanaa boncuk boncuk :))
vetmancm 2 gün önce sendn solotica cor mellerimi aldım cok memnunum şuan fakat konuları takip ederken charm crystal i gördüm acaba üretildi mi ya da üretilcek mi bi bilgin var mı ? bunu da almak istiyorum tam hayallerimdeki lens diyeblirm
sana söylemiştim çok doğallar die:)güle güle kullan livesciimm:)vetmancimm alıştım crystallere bende herkess çok beğeniyor canım.bende hiçç ama hiç mavilik olmadı. yeşil güzel bir yeşil oldu
Canım kesinlikle soloticalar bambamında dediği gibi şeffaflardan sonra en ince lens bosh lomp lenslerin dörtte biri kalınlığındadır heralde:)ben özelden mesaj atamıyorum yeni olduğum için ama benim en merak ettiğim lensin kalınlığı
Aynen canım aynen optik yanılsama:)çaplar aynı kesinlikle sadece çevresinde kalın bir hare olduğu için gözü büyük gösteriyor.Cor ocrede yada natural colours ocrede aynı şey olmaz mesela gözün charm kadar büyük durmaz tamamen harenin etkisi..vetmancım aklıma bişi takıldı.charmla cor un çapı 8.7 yani hepsi eşit.sormak istediğim şu:cor serisini , charmdaki siyah harenin yerinde, lensin rengi(mel ocre azul....) olarakmı düşünmemiz lazım?yani eğer çaplar aynıysa neden charmda gözler daha büyük gözüküyor optik yanılsama?çok soru sordumdelikafadulden bende ocreler var çook seviyorum rengi ama herkes renkte problem yok ama gözlerin büyük göründüğü için yapay duruyor diyor.sırf bunun yüzünden topu topu 1,5 kez taktım(evet 1,5 çünkü günün yarısında çıkardım psikolojik baskılar yüzünden)cor ocre nasıl olur sencebilmiyorumkismile
bu arada kimse bana esmeraldayla ilgili bişey sölemicekmi( yazık bana ( cristalmi esmeraldamı alayım ?
sen cilginsin ilahi iisalla yirtilir yazmisbence de sendeki rengi cok daha hos cnm benm. seve seve kullan kizz harikalar. bence sen daha sanslisin gamyoncuiremsu
guzel yorumlarin icin cok tesekkur edrim cnm benm olumunekankayizsmile
uzulmustum koyu geldiler die en azindan begendiniz gene de saolun kizlarŞeniz
browni bence cok hoş bi yeşil olmus
solisyonunu değiştir bakalım neler olucak merak ettim yerimseniben
tşk ederim browni opuyorumnanaktan
bende grafitelerimi daha çok seviyorum..yerimseniben
browniii muhteşem duruyo inan içini rahatlatmak için söylemiyorum hiç soğuma çok yakışmışlar sanaaa
Browni canım charm meller çok güzel duruyorlar ela yeşil ton dersen o daha çok ocrede var mel yeşil ağırlıklı.Ben n.c meller charm mellerde açık derken çok büyük bir fark olduğunu söylemiyorum ancak 1 tık kadar daha açık duruyor.
Evet cor ve charm serisi n.c ye göre daha opak bu yüzden cor ve charm serisinde renkler daha canlı bu yüzden charm mel daha yeşil n.c mel biraz daha soluk belkide bu yüzden n.c mel biraz daha açık duruyor.
ama tabiki aralarındaki en önemli fark hare kalınlığı renk olarak tabiki çok yakınlar charm mel kou n.c çok açık değil tabi birazcık daha açık duruyor charma göre n.c ler melde belkide mismickeyin dediği gibi hare yanılsamasıdır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?