Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bambam bence senin gözlerine en iyi giden lensler, begendiklerim hep hareliler, cok orjinal duruyor kenar i renkli durmuyor gözünün. hidrocorlardan daha cok hosuma gitti sende

Son düzenleme:

canımm bambamcığım harika olmuşş sakın üzülme ya nasıl üzülürsün çok doğal durmuş müthiş durmuş çok beğendim kendi gözün olmuş resmen güle güle kullan tatlım harikaa

cnm benm cok tesekkur ederim tatlicik.:1hug::asigim: alistim rengine disari da sevdim baya. bence seninkilerin tonu cok cok guzel nasil sevmezsin harika duruorlar.

Canım madem memnun değilsin şimdiki halinden (ki tekrar söylüyorum bence gayet hoş bir ton) bitmesini bekleme, direkt al solüsyonu ki bir an önce açılsın, naçizane fikrim :))

çok sağol cnm ben beğenmiyorum değil de işte biraz daha hani böyle tam yemyeşil değilde elalık da olsun istiyorum solüsyonum bitmek üzere ztn alacağım en kısa zmnda :) sağol güzel görüşün için..:)a.s.

cnm benm cok tesekkur ederim tatlicik.:1hug::asigim: alistim rengine disari da sevdim baya. bence seninkilerin tonu cok cok guzel nasil sevmezsin harika duruorlar.

fıstıkçımm çok sağol :)) seninkilerin güzelliği karşısında bnmkiler sönük kaldı artık nasıl güzel bir meldir ama senin kendi gözünde şahane çok müsait bir tonu var her renge takmasan da çok gzl bence ve haresinin kalın olması da sana çok büyük avantaj sağladı natural serisi hakkaten naturallığını işte tam sende kanıtladı bence :) işte bende solüsyonla filan idare edicem ztn ben yeşil tonlarını pek beğenmiyorum grafite alıcam bunları eskitiyim iyice ( inş yırtılır P ):1rolleyes:

sen cilginsin ilahi iisalla yirtilir yazmis bence de sendeki rengi cok daha hos cnm benm. seve seve kullan kizz harikalar. bence sen daha sanslisin gamyoncuiremsu
guzel yorumlarin icin cok tesekkur edrim cnm benm olumunekankayizsmile

uzulmustum koyu geldiler die en azindan begendiniz gene de saolun kizlar Şeniz

browni bence cok hoş bi yeşil olmus
solisyonunu değiştir bakalım neler olucak merak ettim yerimseniben

bambamcım hayırlı olsun mellerin harika olmuş bence bi lens ancak bu kadar doğal durur kendi gözünle muhteşem kaynaşmış hiç belli değil lens olduğu tam bal rengi olmuş güle güle kullan :)

Eladalya canım charm crystal üretilmedi henüz ama anket yapıyorlar begenilirse alınan talebe göre üretecekler sanıyorum çıkarsa hepimiz alıcaz zaten:)

vetmancimm alıştım crystallere bende herkess çok beğeniyor canım.bende hiçç ama hiç mavilik olmadı. yeşil güzel bir yeşil oldu
sana söylemiştim çok doğallar die:)güle güle kullan livesciimm:)

ben özelden mesaj atamıyorum yeni olduğum için ama benim en merak ettiğim lensin kalınlığı
Canım kesinlikle soloticalar bambamında dediği gibi şeffaflardan sonra en ince lens bosh lomp lenslerin dörtte biri kalınlığındadır heralde:)

Aynen canım aynen optik yanılsama:)çaplar aynı kesinlikle sadece çevresinde kalın bir hare olduğu için gözü büyük gösteriyor.Cor ocrede yada natural colours ocrede aynı şey olmaz mesela gözün charm kadar büyük durmaz tamamen harenin etkisi..
Bence cordan ziyada n.c ocre düşünebilirsin.N.c ile charm ocre hare farkının dışında hemen hemen aynı:)

bu arada kimse bana esmeraldayla ilgili bişey sölemicekmi ( yazık bana ( cristalmi esmeraldamı alayım ?

canımm esmeraldalar sende yaklaşık en az bendeki kadar açık duracak.Ama tabanın açık ben sana crystalide önerebilirim harika olur sende lives arkadaşımızın gözleride çok koyu değil crystal aldı şimdi çok begeniyor:)
lives crystalli fotolarını merak ettimm?

Browni canım charm meller çok güzel duruyorlar ela yeşil ton dersen o daha çok ocrede var mel yeşil ağırlıklı.Ben n.c meller charm mellerde açık derken çok büyük bir fark olduğunu söylemiyorum ancak 1 tık kadar daha açık duruyor.
Evet cor ve charm serisi n.c ye göre daha opak bu yüzden cor ve charm serisinde renkler daha canlı bu yüzden charm mel daha yeşil n.c mel biraz daha soluk belkide bu yüzden n.c mel biraz daha açık duruyor.
ama tabiki aralarındaki en önemli fark hare kalınlığı renk olarak tabiki çok yakınlar charm mel kou n.c çok açık değil tabi birazcık daha açık duruyor charma göre n.c ler melde belkide mismickeyin dediği gibi hare yanılsamasıdır:)

aman tanrım keşfettim sonunda şu alıntı olayını :) cnm bnm çok teşekkür ederim..sendekilere taptım ama yine de :)

browni bence cok hoş bi yeşil olmus
solisyonunu değiştir bakalım neler olucak merak ettim yerimseniben

sağol cnm evet değiştiricim bakalım neler olucak :)

tşk ederim browni opuyorumnanaktan
bende grafitelerimi daha çok seviyorum..yerimseniben

evet grafite number 1 :)

browniii muhteşem duruyo inan içini rahatlatmak için söylemiyorum hiç soğuma çok yakışmışlar sanaaa

canımm çok sağoll :)) ben mavi göz daha çok seviyorum ya heralde ondan bu soğumalar :) sende lenslerini kaybetmişsin nasıl başardın bunu :) hala bulamadın mı ya çıkar bi yerlerden illaki.. ne almayı düşünüyorsun kaçırdım ben sipariş verdin mi yoksa?

ehehe tekelerme gibi yazmışsın sevgili VETMAN :)) anladım evet demek isteiğini acaba peki o hani bi numaraları var ya bu lenslerin bi ara knşuluyodu herkes numarısını yazıyodu filan acaba o numarayla bi ilgisi var mı sence?

Son düzenleme:
bambam harikaa duruyor boşver rengi falanda harikaa inanılmaz doğallar bir seninki 2. berry harika ve çok doğallar mikemmel

browni yanlış anlama seninkide güzel şimdi üstte bambam ve berry övdüm diye.am şu bir gerçek beninde gözlerim koyu senin kadar değildir berryden bir ton koyudur herhalde dimi wetman.işte bizde böyle durma olasılığı düşük oluyor ma olsun canım güzeller seninkide hiç kafanı yorma.

Kızlar solotica nc mel almayı düşünüyorum . Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı? Birde istanbulda nerde bulabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…