- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.741
Kızlar solotica nc mel almayı düşünüyorum . Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı? Birde istanbulda nerde bulabilirim?
browni yanlış anlama seninkide güzel şimdi üstte bambam ve berry övdüm diye.am şu bir gerçek beninde gözlerim koyu senin kadar değildir berryden bir ton koyudur herhalde dimi wetman.işte bizde böyle durma olasılığı düşük oluyor ma olsun canım güzeller seninkide hiç kafanı yorma.
kızlar vetman a nasıll ulasabilirimm yeni üy oldugum içinn mesajj atamıyorum çok acill lenss almaya karar verdimm dee :))))
Ben sana özelden yollayayım numarasını... boshayallersmile
çokk tskler tatlımmmm ya :))) msn adrsi yok muu :)) malumm ögrenciyim kont yokk
Var var, atayım dur :) Bir şey değil... boshayallersmile
kızlar vetman a nasıll ulasabilirimm yeni üy oldugum içinn mesajj atamıyorum çok acill lenss almaya karar verdimm dee :))))
bambamcım hayırlı olsun mellerin harika olmuş bence bi lens ancak bu kadar doğal durur kendi gözünle muhteşem kaynaşmış hiç belli değil lens olduğu tam bal rengi olmuş güle güle kullan :)
bambam harikaa duruyor boşver rengi falanda harikaa inanılmaz doğallar bir seninki 2. berry harika ve çok doğallar mikemmel
wetman yaa görüyon mu bambam lensleri bin şahit lazım lensdir demek için çook güzel yaa berry seninkide harikaaa
browni yanlış anlama seninkide güzel şimdi üstte bambam ve berry övdüm diye.am şu bir gerçek beninde gözlerim koyu senin kadar değildir berryden bir ton koyudur herhalde dimi wetman.işte bizde böyle durma olasılığı düşük oluyor ma olsun canım güzeller seninkide hiç kafanı yorma.
sevgili LIVESS yanlış anlar myım hiç aynen katılıyorum sana buraya koyuyoruz resimleri paylaşmak için her fikri eleştiriyi kimseyi yanlış anlamam asla :)) aksine teşekkür ederm :) berry ninkileri tam göremedim ama bambamınkileri cidden çok beğendim ela yeşil harika bir ton oldular.. malesef bende işte bu göründüğü kdr doğal durabiliyor anca işte koyu göz mağduruyum :)) ocreleri de denicem ama benim gözümü açıcağını hiç beklemiyorum en fazla heralde orta kahve olur diye düşünüyorum :) çok teşekkür ederimm görüşlerin için..
brownii muhteşem durmuş,çok güzel bi yeşil,çok çok beğendim,güle güle kullan,bambamım mellerin çok güzel kesinlikle çok yakışmış zemuszemus
Kızlar solotica nc mel almayı düşünüyorum . Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı? Birde istanbulda nerde bulabilirim?
brownii muhteşem durmuş,çok güzel bi yeşil,çok çok beğendim,güle güle kullan,bambamım mellerin çok güzel kesinlikle çok yakışmış zemuszemus
livesscim ve brownicim kizlar valla cok samimi soyluorm ben koyu gozlerdeki yesil tonunu cok begeniorm. tesekkur ederim begenmeniz cok mutlu etti beni gercekten ama ben koyu gozlerdeki durusuna bayiliorm harika duruor. brownicimde de sahane.
kizlar bu arada dun gece solusyonda kaldi bugun daha cok sevdim rengini sanki.
bir de soole bisi var bilmiorm sizlerin oldu mu. lensler cok rahat ama 2 lensin dokusu azicik birbirinden farkli biri daha sert dieri cok yumusak. sert olan cok guzel oturuor cuk die diebilirim ne kayma ne bisi kesinlikle. yumusak olan ilk takinca hafif kayiyor daha yumusak die sanirim dieri kadar cuk oturmadi arada kayma yapior o ama gorusumu fln etkilemior ya da gozumu rahatsiz etmior cok minik bi kayma tam sag ya da sola bakarken. esim anlamior kaydigini bakinca sorup durdum bise anlamiorm dior hehehehe nese ama dieri kesinlikle oynamior ve onun dokusu benm cor icelarim ile ayni. ama bu tek yumusak olanin farkli. anlamadim yani kayma cok minik bakan anlamior zaten sadece gozumu cok sag sol yapinca ben goruorm aynada. yeni die dusunuorm ama dieri hemen oturdu. tarihleri lotlari fln baktim tamamen ayni. neden farkli yapilari o kafami kurcaladi eyvahedigeldismile renkleri ayni tamamen sadece dokusu farkli. aranizda bunu yasayan oldu mu kizlar. sonradan daha da oturuor mu die merak ettim. dieri kadar otursun isterim cunku elimle gozumu bile ovustursam bile oynamior dieri.
Brownii lensler süper olmuş. çok doğallar canım. ela tonlarında olsun istiyorsan cor mel almalıydın. bu akşam yüklüyorum cor mel fotolarımı. ayrıca vetmanda icemint aldım ama ptesiye elimde olacak. onlarında fotolarını atarım.
Kızlar merhaba öncelikle^^ uzun süredir takipteydim siteyi, özellikle son günlerde şu lens denen illet yüzünden günümün yarısı bu topic'i okumakla geçiyor, gözlerim pörtledi. Böyle giderse lens takıcak göz de kalmıycak, neyse -_-'
Şimdi önerilerinizi, tecrübelerinizi benden esirgemezseniz çok mutlu olucam. Koyu kahverengi gözlere sahibim, aslında öyle lens meraklısı da değilim ama soloticalar beni baştan çıkarttı sanırım. Yeşil delisi olmuşumdur hep, maviyi yakıştıramam kendime. ne zaman bi değişiklik istesem gider freshlook color blends green alırım. Sonra yine burdan keşfettim bikaç renk; giallo'su olsun adore'u olsun solotica'sı olsun. fakat gerek adore'un ulaşılmazlığı gerekse giallo'nun fazla koyu durması yüzünden solotica'yı tercih ettim, araştırdım videolar izledim. Charme mel'ler gerçekten güzel fakat bazısında çok güzel bazısında çok yapay durmuş, sanırım göz çapı ve renginden kaynaklanıyor; o riski göze alamadım o yüzden. NC serisi de daha ince hareli olmasına rağmen nedense çok çiğ geldi, taa ki vetman arkadaşımızın gözündeki NC crystal'leri görene kadar:asigim: yeşil meşil unuttum taptım resmen. Nasıl doğal nasıl güzel. Normal NC serisinden bi farkı var ama sanırım; o seri bu kadar doğal değil sanki :/
2. alternatifim de Hidrocor Mel. O aslında tam istediğim yeşil fakat haresiz olması bakışlarımı donuklaştırır mı emin değilim. Sarı sarı bakma ihtimalim de varkafamçokkarıştı
Doğallığın dibine vurmak istiyorum açıkçası, bu ikisi arasında çok kaldım. Siz ne dersiniz, cor mel ve crystal kullanan arkadaşların yorumlarını istiyorum çok çok çok çok çok.
Brownii lensler süper olmuş. çok doğallar canım. ela tonlarında olsun istiyorsan cor mel almalıydın. bu akşam yüklüyorum cor mel fotolarımı. ayrıca vetmanda icemint aldım ama ptesiye elimde olacak. onlarında fotolarını atarım.
sevgili CEREN ayy çookk teşekkür ederim yahuu ne güzel yorumlar aldım böylee çok sağoll :))
cnm çok sağoll sende mükemmel durdu tekrarlıyorum :) acaba hatalı lens mi yolladılar sana da cnm ya niye öyle olduki bnmkilerin 2si de birebir aynı hiç bir sorun yaşamadım o konuda ters takınca çok battı ve kaydı ama mesela sen ters takıyor olmayasın onu cnm kotrol ettin mi:1rolleyes:
sevgili TAYSUN çok teşekkürler.. cor mel denemiştim ben de büyük geldi bana sarı sarı gözüktü hep gözümün çevresinde taştı biraz o yüzden almadım yoksa çok hoştu.. senin gözlerin ne renk acaba merakla bekliyorum cor mel resimlerini :)) icemint hala satılıyor mu yahu ben crystal satılıyo diye biliyorum sırf çok merak ettim bak şimdi icemint te :)) güle güle kullan şimdiden lenslerini:dance:
Kızlar merhaba öncelikle^^ uzun süredir takipteydim siteyi, özellikle son günlerde şu lens denen illet yüzünden günümün yarısı bu topic'i okumakla geçiyor, gözlerim pörtledi. Böyle giderse lens takıcak göz de kalmıycak, neyse -_-'
Şimdi önerilerinizi, tecrübelerinizi benden esirgemezseniz çok mutlu olucam. Koyu kahverengi gözlere sahibim, aslında öyle lens meraklısı da değilim ama soloticalar beni baştan çıkarttı sanırım. Yeşil delisi olmuşumdur hep, maviyi yakıştıramam kendime. ne zaman bi değişiklik istesem gider freshlook color blends green alırım. Sonra yine burdan keşfettim bikaç renk; giallo'su olsun adore'u olsun solotica'sı olsun. fakat gerek adore'un ulaşılmazlığı gerekse giallo'nun fazla koyu durması yüzünden solotica'yı tercih ettim, araştırdım videolar izledim. Charme mel'ler gerçekten güzel fakat bazısında çok güzel bazısında çok yapay durmuş, sanırım göz çapı ve renginden kaynaklanıyor; o riski göze alamadım o yüzden. NC serisi de daha ince hareli olmasına rağmen nedense çok çiğ geldi, taa ki vetman arkadaşımızın gözündeki NC crystal'leri görene kadar:asigim: yeşil meşil unuttum taptım resmen. Nasıl doğal nasıl güzel. Normal NC serisinden bi farkı var ama sanırım; o seri bu kadar doğal değil sanki :/
2. alternatifim de Hidrocor Mel. O aslında tam istediğim yeşil fakat haresiz olması bakışlarımı donuklaştırır mı emin değilim. Sarı sarı bakma ihtimalim de varkafamçokkarıştı
Doğallığın dibine vurmak istiyorum açıkçası, bu ikisi arasında çok kaldım. Siz ne dersiniz, cor mel ve crystal kullanan arkadaşların yorumlarını istiyorum çok çok çok çok çok.
ay tatlim bilemiorm valla ben de ondan endiselendim. neden yapisi daha yumusak :sm_confused: boyamasinda sorun yok inceledim. ilk taktigimda dier sert olani ters takmistim batti alla alla bu ne ya oldum cikardim bi baktim tersmis duzelttim cuk oturdu. bunu da denedim ters deil duz valla. ters olunca cok rahatsiz edior zaten. bu suan rahatsiz etmior sadece dedigim gibi minik bi kayma yapior ve bence cok ince yapisi ondan. acaba diorm wrlens e mail atsam mi simdiden bir gun daha mi beklesem :bbo: acele mi ediorm acaba?
bence bariz hissedilir bir sorun varsa taktığında mutlaka konuş cnm ilerde daha kötü olabilme ihtimali de var belki gözüne zarar verir dicem abattım mı :)) ama yani hissediyosan bir sorun olduğunu vardır bi terslik mutlaka diye düşünüyorum sonuçta daha önce de solotica kullandın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?