- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.761
Bambam ve browni, teşekkürler cevap için, hoşbuldum ^^
Evet şu cor mellerdeki taşma olayı da kötü ühüh.
Crystal gibi duran yeşil istiyorum söylesem de yapsalarlaelaelaelaelae
Kendi gözümde hayal ediyorum da,
of kızlar Crystal döver şakkıdı mükemmeeel.
Umarım yüklemeyi başarmışımdır kızlar. bu da benim cor mel
ya iste gel gor ki tatlicim gozumu rahatsiz etmior oole sempatiksalakcinni zaten minicik bi kayma hissedilmio bile nerdeyse. ama benm genelde bir gunde fln oturur lensler gozume. mesela dieri teki direk oturdu. cor icelar 1 bucuk 2 gunde oturdu ama yapilari ayni idi. bi tek yumusak olan kafami kurcalior bakalim aksama kadar beklicem olmadi gece bi mail yazarim wrlens e en azindan onceden bi msg yazmis oliyim.
Bu arada flashsız gün ışığında çekildi bu foto.
Umarım yüklemeyi başarmışımdır kızlar. bu da benim cor mel
canımm o zaman oturur bence bir kaç günden sonra karar ver öyle rahatsız etmiyorsa oturur diye düşünüyorum :))sositososito
bende de cor mel war acayip doğal duruyor normal göz rengimi bilen uzaktan lenss diyr göz rengim değştiği için. Değil diyorum gel bak diyorum açıyorum gözlerimi aa hakkaten değlmiş diyolar =)) mesajlarım az olduğu için resmini koyamıyorum malesff... bu arada vetmancım quartzı istyrmm aynı adriana limanın göz rengi muhteşe bir tonu war fakat hic doğal durmuyor cok belli... cor u falan olsa hic durmadan alıcamm
corlari seviorm ben ya seviorm seviorm seviormgozu kucuk olmayanlara gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim guzel duruorlar bence de boshayallersmile
taysun çok hoş olmuş ,çok beğendim ,güle güle kullan canım
Bambam cor meli sende de çok beğenmiştim canım ben boshayallersmile
kizlar ben de nc mel ve cor mel ekliyim dedimsizce nc melden sonra cor mel almam sacma olur mu? cor mel deneme yerinde cektigim foto malesef ben de yok siradaki lensim olucak :))
ilk nc mel bugun sonuncuyu dun cektim. hos iki nc mel fotosu arasinda isik farki var. bugunku cektigim kapali alandaki durusu. bugun daha yesilimsi gelio lensler gozume. tum yuz vemakyajli da eklicem sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?