Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ayy cnm benm crystal gibi gorunen yesili ben de istiorm forumda sanki konusmustuk bi ara isteyen cok valla. birlesip soloticayi mi bassak ne yapsak hahhaha :enbuyukkk:

canımm o zaman oturur bence bir kaç günden sonra karar ver öyle rahatsız etmiyorsa oturur diye düşünüyorum :))sositososito

Bu arada flashsız gün ışığında çekildi bu foto.

Benim amiyane tabirle dibim düştü akannehir Çok güzel olmuş yahu! Ben normalde cor mel sevmem soluk duruyor gibi gelmiştir o lens bana hep... Ama buna bayıldım bayıldııımmm!!! Güle güle kullan Taysun boshayallersmile

Umarım yüklemeyi başarmışımdır kızlar. bu da benim cor mel

suppppper durmus tatlim yaa sahane :)) kesinlikle sonraki lensim cor mel. senin kendi gozun ne renk cnm?

canımm o zaman oturur bence bir kaç günden sonra karar ver öyle rahatsız etmiyorsa oturur diye düşünüyorum :))sositososito

iisalla cnm benm olumunekankayizsmile

Taysun çok güzel bu cor'laaaaaar! İşte böyle doğal yeşilli fotoğrafları da görünce içim gidiyo:çok üzgünüm:

bende de cor mel war acayip doğal duruyor normal göz rengimi bilen uzaktan lenss diyr göz rengim değştiği için. Değil diyorum gel bak diyorum açıyorum gözlerimi aa hakkaten değlmiş diyolar =)) mesajlarım az olduğu için resmini koyamıyorum malesff... bu arada vetmancım quartzı istyrmm aynı adriana limanın göz rengi muhteşe bir tonu war fakat hic doğal durmuyor cok belli... cor u falan olsa hic durmadan alıcamm

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar Ben de bu lenslere bayılıyorum. kimse lens olduğunu anlamıyor. Lenslerde ne taşma nede kayma sorunu yaşıyorum. ben çok memnunum. kendi göz rengim koyu kahverengi. Sayenizde soloticayla tanıştım ve Vetmancım da sağolsun her zaman yardımcı oldu :)

corlari seviorm ben ya seviorm seviorm seviorm gozu kucuk olmayanlara gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim guzel duruorlar bence de boshayallersmile

kizlar ben de nc mel ve cor mel ekliyim dedim sizce nc melden sonra cor mel almam sacma olur mu? cor mel deneme yerinde cektigim foto malesef ben de yok siradaki lensim olucak :))

ilk nc mel bugun sonuncuyu dun cektim. hos iki nc mel fotosu arasinda isik farki var. bugunku cektigim kapali alandaki durusu. bugun daha yesilimsi gelio lensler gozume. tum yuz vemakyajli da eklicem sonra :)

Son düzenleme:
Bambamcım canım cor mel aşırı doğal, resmen kendi gözün gibi. Ama Ncnin o haresinin de başka bir havası var. Nc de çok doğal... Cor da baya açık görünüyor nc ye göre... Ay bilemedim ayol ikisi de pek güzel bilmiyorumkismile

canım ya cor mel de çok çok doğal duruyor sende ama ben nc mel e bayıldım harelileri daha çok beğendiğimden olabilir ama daha çekici duruyor nc ler çookk gzl oldularr..a.s.

Bambamcım nc mellerin süper olmuş kendi gözün gibi inanamadım. Ama senin gözün de bu renge çok yakın zaten. Cor düşünme orjinali sende var :) NC nin en azından haresi var. Süper olmuş canım. Güle güle güzel günlerde kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…