- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.781
Ben Vetman'dan 165 TL'ye aldım...
İstanbul'daki yerini Bambamlar biliyorlardı, onlar yardımcı olacaklardır canım görünce... boshayallersmile
Şeniz cok asol cnm benm peqi sence cor mel de almam sacma olur mu farklilar sonucta bana oole gelior en azindan. hem tonu hem de hare zaten farkli.Bambamcım canım cor mel aşırı doğal, resmen kendi gözün gibi. Ama Ncnin o haresinin de başka bir havası var. Nc de çok doğal... Cor da baya açık görünüyor nc ye göre... Ay bilemedim ayol ikisi de pek güzel bilmiyorumkismile
Benim amiyane tabirle dibim düştü akannehir Çok güzel olmuş yahu! Ben normalde cor mel sevmem soluk duruyor gibi gelmiştir o lens bana hep... Ama buna bayıldım bayıldııımmm!!! Güle güle kullan Taysun boshayallersmile
bambam cor mel falzasıyla doğall canım yaa boshayallersmile
canım ya cor mel de çok çok doğal duruyor sende ama ben nc mel e bayıldım harelileri daha çok beğendiğimden olabilir ama daha çekici duruyor nc ler çookk gzl oldularr..a.s.
Bambamcım nc mellerin süper olmuş kendi gözün gibi inanamadım. Ama senin gözün de bu renge çok yakın zaten. Cor düşünme orjinali sende var :) NC nin en azından haresi var. Süper olmuş canım. Güle güle güzel günlerde kullan.
kizlar cok tesekkur ederim guzel yorumlar icin. ah gozum keske cor mel gibi olsaydi gozum cnm brchngcrcim fotodakinden daha da acik bi renk aslinda cor mel cok tatli uzaktan da yesil yesil oluor. benm kendi gozum kapali alanda kahve yani sadece isik olunca acilior biraz. yaa sanirim cor mel almazsam icimde kalicak taysun un ne guzel olmus boshayallersmilezaten ben en az bir 3-5 ay beklerim yeni lens almak icin bakalim. yorumlariniz ve fikirler icin cok cok saolsun kizlar Şeniz
Şeniz cok asol cnm benm peqi sence cor mel de almam sacma olur mu farklilar sonucta bana oole gelior en azindan. hem tonu hem de hare zaten farkli.
Çoook teşekkürler canım :lepi:
Ben de cor melle ilgili çok fazla olumsuz yorum okumuştum. özellikle yeni serilerle iligili ki bendeki de yeni seribence bu lense haksızlık ediyorlar.
Bambam bi düşündüm de şimdi haklısın cor mel daha belirginleştirir ve kimse lens olduğunu bile anlamaz. Çok güzel bi renk bende cor büyük geliyo diye almıyorum yoksa durmazdım şimdiye kadar:) Bide mel açmıyo benim gözümü hiç:
bambamcım keşke cor mel gibi olsaydı demene gerek yokk arkdaşlarında dedği gibi cor mel fazlasıyla doğall yani ha kendi gözün ha cor mell hic anlaşılmıyor. Bence kesinlikle almalısınnn nc ye göre daha acık bi rengi war kapalı alanda aynı aşk-ı memnudaki bihterin gözleri gibi duruyor... acık alanda da ddğin gibi cok tatlı bi yeşilll ve senin de cok iyi taşıycğna inanıyorum..yerimseniben
Sağol canım yerimseniben eminim sende de güzel durur cor mel.
Canım evet farklılar... Ben bu soruya şöyle cevap vereceğim. Eğer beni maddi açıdan hiç zorlamayacaksa cor meli de alırdım. Ama yok eğer biraz bile cebimi yoracaksa farklı bir renk alırdım, illa alacaksam kaydirigubbakcemile3 Yani tabi ben olsaydım :))
Cor mel de inanılmaz doğal durmuş canım yaa... En büyük avantajı bu... Ama Nc mel daha cazibeli...
Sendeki ve Bambamdaki duruşunu gördükten sonra ben de haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım canım :kedi: aklinialirimsmile
bambişiiiiim çok güzel olmuş nc meller ya ben bayağı bi geri kaldım forumdan yine okuyorumda acım taze biliyosun kaybettiğim 2 çift bebeklerim var pek yazamıyorum o yüzden :S
Yanlız cor mel hepinizde şahane durmuş ya güle güle kullanın :*
Bende vetmandan aldm ama 175
bu arada albümüme bakanlar saçımı koyulaştırıyimmi taysun sendede çoooook güzel olmuşşşş
taysun,bery,bambam üçünüzünde lensleri muhteşem kızlar buraı okuya okuya herkez kendine hangi rengin nasıl yakışacağını bulmuş çok doğal ve çok güzel görünüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?