Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Şeniz cok asol cnm benm peqi sence cor mel de almam sacma olur mu farklilar sonucta bana oole gelior en azindan. hem tonu hem de hare zaten farkli.

Çoook teşekkürler canım :lepi:
Ben de cor melle ilgili çok fazla olumsuz yorum okumuştum. özellikle yeni serilerle iligili ki bendeki de yeni seri bence bu lense haksızlık ediyorlar.

bambam cor mel falzasıyla doğall canım yaa boshayallersmile

canım ya cor mel de çok çok doğal duruyor sende ama ben nc mel e bayıldım harelileri daha çok beğendiğimden olabilir ama daha çekici duruyor nc ler çookk gzl oldularr..a.s.

kizlar cok tesekkur ederim guzel yorumlar icin. ah gozum keske cor mel gibi olsaydi gozum cnm brchngcrcim fotodakinden daha da acik bi renk aslinda cor mel cok tatli uzaktan da yesil yesil oluor. benm kendi gozum kapali alanda kahve yani sadece isik olunca acilior biraz. yaa sanirim cor mel almazsam icimde kalicak taysun un ne guzel olmus boshayallersmile zaten ben en az bir 3-5 ay beklerim yeni lens almak icin bakalim. yorumlariniz ve fikirler icin cok cok saolsun kizlar Şeniz

Sağol canım yerimseniben eminim sende de güzel durur cor mel.

bambamcım keşke cor mel gibi olsaydı demene gerek yokk arkdaşlarında dedği gibi cor mel fazlasıyla doğall yani ha kendi gözün ha cor mell hic anlaşılmıyor. Bence kesinlikle almalısınnn nc ye göre daha acık bi rengi war kapalı alanda aynı aşk-ı memnudaki bihterin gözleri gibi duruyor... acık alanda da ddğin gibi cok tatlı bi yeşilll ve senin de cok iyi taşıycğna inanıyorum..yerimseniben

Bambam bi düşündüm de şimdi haklısın cor mel daha belirginleştirir ve kimse lens olduğunu bile anlamaz. Çok güzel bi renk bende cor büyük geliyo diye almıyorum yoksa durmazdım şimdiye kadar:) Bide mel açmıyo benim gözümü hiç:

Şeniz cok asol cnm benm peqi sence cor mel de almam sacma olur mu farklilar sonucta bana oole gelior en azindan. hem tonu hem de hare zaten farkli.

Canım evet farklılar... Ben bu soruya şöyle cevap vereceğim. Eğer beni maddi açıdan hiç zorlamayacaksa cor meli de alırdım. Ama yok eğer biraz bile cebimi yoracaksa farklı bir renk alırdım, illa alacaksam kaydirigubbakcemile3 Yani tabi ben olsaydım :))

Cor mel de inanılmaz doğal durmuş canım yaa... En büyük avantajı bu... Ama Nc mel daha cazibeli...

Çoook teşekkürler canım :lepi:
Ben de cor melle ilgili çok fazla olumsuz yorum okumuştum. özellikle yeni serilerle iligili ki bendeki de yeni seri bence bu lense haksızlık ediyorlar.

Sendeki ve Bambamdaki duruşunu gördükten sonra ben de haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım canım :kedi: aklinialirimsmile

bambişiiiiim çok güzel olmuş nc meller ya ben bayağı bi geri kaldım forumdan yine okuyorumda acım taze biliyosun kaybettiğim 2 çift bebeklerim var pek yazamıyorum o yüzden :S

Yanlız cor mel hepinizde şahane durmuş ya güle güle kullanın :*

Son düzenleme:

tatlicim corlar en cok acanlar gozu aslinda keske capa gore uretse solotica bana da nc ler kucuk gelior nerdeyse

hihihihi dooru cnm benm cor icelari bile kendi gozum saniordu insanlar ki mellerin rengi iice doal bence. kesinlikle ncye gore cok daha acik rengi corlarin ve uzaktan da belli bi yesil. ayy beren saatin gozleri favorim zaten. nese kesin alicam cor mel cok tesekkur ederim cnm benm kaydirigubbakcemile5

Sağol canım yerimseniben eminim sende de güzel durur cor mel.

olumunekankayizsmile

hihihi ayy olmaz mi tabi cebimi zorlar. ama beklicem biraz daha sonra alicam. acikcasi soloticalardan almak istedigim cok farkli renkler yok. deneme de yaptigim icin iice oturmustu kafamda. cor mel ve crystal var. belki cor ocre cok sonra. crystalde mavimsilik olma ihtimali oluor ondan da emin deilim alan arkdaslari takip ediorm. yani listemde en oncelikle kalan gene cor mel oluor. onu alinca belki dier ikisini almam bile sonra. o yuzden baska renk aslinda yok almak istedigim. belki 3 ay sonra fln siparis ederim diorm. para ayarlarsam once alirim tabi sempatiksalakcinni
cok tesekkur ederim cnm benm guzel yorumlarin icin olumunekankayizsmile

Sendeki ve Bambamdaki duruşunu gördükten sonra ben de haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım canım :kedi: aklinialirimsmile

Şeniz

oy kiyamam beyb sana uzulme cikarlar hic beklemedigin bi anda biryerlerden
tesekkur edrim begenmene sevindim mujujujuuu :asigim:

livescim güzel yorumların için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Brownicim göz şeklimn çok hoş ve charmeın rengi yeşilimsi ama yakışmış sanırım benimkinin boyaması açık.
Bambiş ben sana ncyi yakıştırdım cristal al bir süre sonrada cor.
Browni beni ekleyebilirsin.
Cristal resmi bekliyorum livess

bu arada albümüme bakanlar saçımı koyulaştırıyimmi taysun sendede çoooook güzel olmuşşşş

Son düzenleme:
Bambam, kendi göz rengin elaysa bence crystali dene, nasılsa elayla yeşil yakın renkler. cor mel'e vereceğin parayı crystal daha fazla hak ediyo bence, sen bilirsin yine de ^^

Kızlar ben de şöyle bi dolaştım forumda herkes esmerlere şu gider sarışınlara bu gider diye türlü türlü lens önermiş, kızıla öneren yok eyvahedigeldismile kızıl saçlıyım, tenim beyaz/buğday arası bişey. hidrocor mel mi gider crystal mi? artık bi seçim yapma zamanı geldi. :/

taysun,bery,bambam üçünüzünde lensleri muhteşem kızlar buraı okuya okuya herkez kendine hangi rengin nasıl yakışacağını bulmuş çok doğal ve çok güzel görünüyorlar

Kullanmayı düşünddüm bende ama lens göz kaapağının altına kaçıp rahatsızlık veriyormuş hatta bazen kayıyormuş ..Bunun için korktum biraz ...Kullananlar ? ne kdar sağlıklı böyle şeyler oluyormu sizdedebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…