- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.801
Bambam, kendi göz rengin elaysa bence crystali dene, nasılsa elayla yeşil yakın renkler. cor mel'e vereceğin parayı crystal daha fazla hak ediyo bence, sen bilirsin yine de ^^
Kızlar ben de şöyle bi dolaştım forumda herkes esmerlere şu gider sarışınlara bu gider diye türlü türlü lens önermiş, kızıla öneren yok eyvahedigeldismile kızıl saçlıyım, tenim beyaz/buğday arası bişey. hidrocor mel mi gider crystal mi? artık bi seçim yapma zamanı geldi. :/
taysun,bery,bambam üçünüzünde lensleri muhteşem kızlar buraı okuya okuya herkez kendine hangi rengin nasıl yakışacağını bulmuş çok doğal ve çok güzel görünüyorlar
Burda bir yanlışlık olmuş dernkycim fthbls de benden 175 tl ye kapıdan ödemeli aldı unuttu sanırım natural colours serisi 175 kargo dahil fix zaten Türkiyede daha ucuzda yok yanlış anlamasında:)
kızlar benim de nc azullarım geldi,
tabii ki lensleri alır almaz hemen saçlarımı ve makyajımı yapıp lensleri denedim ve kendimi sokaklara attım:)))
öncelikle gözlerimde kuruluk sorunu olmasına rağmen gözlerim çok rahat etti
renk tahmin ettiğimden daha açık ve canlı geldi. ben burcunun azullarını beğenip istemiştim. ancak daha açık bir renk oldu. hatta berry ninkilere çok yakın. ve ben çok beğendim:)) annem de çok yakıştırdı. eşimin tam alıştığını söyleyemiycem ama aslında eşlerin bir anda alışmalarını beklememek lazım.
fotoğraf göndermek istiyorum ancak makinem ablamda ve daha da önemlisi B&L lar yüzünden gözlerimde bi kızarıklık var.
karar verme aşamasında yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar.
ve de tabii ki vetman a teşekkür ederim. sorunsuz bir alışveriş yaşadım. onun için de öyle olduğunu düşünüyorum. a.s.
bu arada hastalık bu lensler, daha bugün ilk günden o kadar sevdim ki, verde, crystal i sıraya koydum kafamda.
livescim güzel yorumların için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Brownicim göz şeklimn çok hoş ve charmeın rengi yeşilimsi ama yakışmış sanırım benimkinin boyaması açık.
Bambiş ben sana ncyi yakıştırdım cristal al bir süre sonrada cor.
Browni beni ekleyebilirsin.
Cristal resmi bekliyorum livess
kızlar benim de nc azullarım geldi,
tabii ki lensleri alır almaz hemen saçlarımı ve makyajımı yapıp lensleri denedim ve kendimi sokaklara attım:)))
renk tahmin ettiğimden daha açık ve canlı geldi. ben burcunun azullarını beğenip istemiştim. ancak daha açık bir renk oldu. hatta berry ninkilere çok yakın. ve ben çok beğendim:)) annem de çok yakıştırdı. eşimin tam alıştığını söyleyemiycem ama aslında eşlerin bir anda alışmalarını beklememek lazım.
fotoğraf göndermek istiyorum ancak makinem ablamda ve daha da önemlisi B&L lar yüzünden gözlerimde bi kızarıklık var.
ve de tabii ki vetman a teşekkür ederim. sorunsuz bir alışveriş yaşadım. onun için de öyle olduğunu düşünüyorum. a.s.
bu arada hastalık bu lensler, daha bugün ilk günden o kadar sevdim ki, verde, crystal i sıraya koydum kafamda.
bende bugün ilk defa solotica lens taktım bir kaç saat ve çıkardıktan sonra gözüme toz kaçmış gibi bir his oldu sanki kum tanesi varmış gibi ve aradan 3-4 saat geçti halen bu his geçmedi. suni göz yaşı damlası damlattım faydası olmadı. sizce bu durum neden kaynaklanıyor? sadece sol gözümde böyle bir durum vartozlu bir ortamdada değildim kesinlikle ..cevabınızı beklleyeceğim çok korkuyorum
cok güzel duruyor corları seviyorum ama bence hareli daha güzelBu arada flashsız gün ışığında çekildi bu foto.
waauuw cok güzel müthişş sanırım bende nc mel düşünmeye basladımkizlar ben de nc mel ve cor mel ekliyim dedimsizce nc melden sonra cor mel almam sacma olur mu? cor mel deneme yerinde cektigim foto malesef ben de yok siradaki lensim olucak :))
ilk nc mel bugun sonuncuyu dun cektim. hos iki nc mel fotosu arasinda isik farki var. bugunku cektigim kapali alandaki durusu. bugun daha yesilimsi gelio lensler gozume. tum yuz vemakyajli da eklicem sonra :)
cok güzel duruyor corları seviyorum ama bence hareli daha güzel
yinede corların daha dogal durdugunu düşünüyorum sende de fevkalade olmus yerimseniben
waauuw cok güzel müthişş sanırım bende nc mel düşünmeye basladım
MerhabaArkadaşlar uzun bir düşünme sürecinden sonra solotica hidrocharm mel almaya karar verdim..
canım güle güle sağlıkla kullan en güzel günlerde eminim çok yakışmıştır acil fotoğraf bekliyoruzzemuszemuskızlar benim de nc azullarım geldi,
cnm hemen endiselenme belki biraz tahris etmis olabilirsin n goz kapaginin altini kuruluk varsa gozunde bir diger ihtimal de icine bisi de kacmis olabilir ama gozune zarar gelicek bi durum oldugunu sanmiorm. ama doktor gorun bi sana gore bir damla versin rahatlarsin. suni gozyasi bana ii gelmezdi hic biraktim o yuzden batma yapinca lens ya cikarip solusyonla temizleyip tekrar takarim ya da solusyon damlatirim gozume ama bunu yap demiorm ben rahat ediorm bu sekilde. ama suni goz yasi ile rahat eden de var tabi. benim gozumu daha da kurutuor gibi gelirdi bana.
Crystal alıyorum verdim sonunda kararımı.
img138.imageshack.us/img138/2374/61743437300182207617222.jpg
img835.imageshack.us/img835/6716/35103145648876671810683.jpg
şekil şemal böyle umuyoruuum yakışır. yarın sipariş vericem en kısa zamanda crystal bebeklerimle karşınızda olurum. :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?