Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm ya kendi gozum ela deil isikta bal rengi oluo sadece. ahh ela ela olsaydi hic fena olmazdi isterdim hehehe. yesilligi yok gozumun bir iki cizgiler bisiler ama belli belirsiz onlar dibine girip bakinca. yani cor mel ile farkli gozlerim aslinda. crystal ben de cok cok istiordum ama mavimsilik olma ihtimali beni endiselendirio tatlicim bende zaten cor ice var az cok benziorlar. eger crystal de ben de mavimsi durursa bi farki olmicak nerdeyse evt crystal daha doalmis ben denemedim. az bi fark olucak gibi aralarinda. o yuzden kesin bisi diyemiorm crystal hakkinda.

kizila bence her renk gider tenin de acik renkmis. hem mavi hem de yesiller cok guzel gidio. cor mel ile crystal arasinda secim yapmak gercekten zor. benm de cor ice im olmasa cor melden once crystal dusunurdum. ayy fikir veremiorm valla ikisi de sempatiksalakcinni

taysun,bery,bambam üçünüzünde lensleri muhteşem kızlar buraı okuya okuya herkez kendine hangi rengin nasıl yakışacağını bulmuş çok doğal ve çok güzel görünüyorlar

vetmancim cnm cok cok tesekkurler olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
sağol vetmancım çok destek oldun banakaydirigubbakcemile3 teşekkürler.kızıla cristallopuyorumnanaktan tavsiyelerinle seçtik.

Son düzenleme:
kızlar benim de nc azullarım geldi,
tabii ki lensleri alır almaz hemen saçlarımı ve makyajımı yapıp lensleri denedim ve kendimi sokaklara attım:)))
öncelikle gözlerimde kuruluk sorunu olmasına rağmen gözlerim çok rahat etti
renk tahmin ettiğimden daha açık ve canlı geldi. ben burcunun azullarını beğenip istemiştim. ancak daha açık bir renk oldu. hatta berry ninkilere çok yakın. ve ben çok beğendim:)) annem de çok yakıştırdı. eşimin tam alıştığını söyleyemiycem ama aslında eşlerin bir anda alışmalarını beklememek lazım.
fotoğraf göndermek istiyorum ancak makinem ablamda ve daha da önemlisi B&L lar yüzünden gözlerimde bi kızarıklık var.
karar verme aşamasında yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar.
ve de tabii ki vetman a teşekkür ederim. sorunsuz bir alışveriş yaşadım. onun için de öyle olduğunu düşünüyorum. a.s.
bu arada hastalık bu lensler, daha bugün ilk günden o kadar sevdim ki, verde, crystal i sıraya koydum kafamda.

Burda bir yanlışlık olmuş dernkycim fthbls de benden 175 tl ye kapıdan ödemeli aldı unuttu sanırım natural colours serisi 175 kargo dahil fix zaten Türkiyede daha ucuzda yok yanlış anlamasında:)

Aaa 175 e mi almıştım :kedi: Doğrudur valla, bu aralar leyla gibiyim, yanlış hatırlamışım demek... Zaten fiyatları aklımda tutma konusunda da pek iyi değilimdir :kedi:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ay cnm benm hayirli olsun cok cok sevindim begenmene. fotolari cekince ekle super olur. gule gule kullan mutlulukla

Crystal alıyorum verdim sonunda kararımı.
img138.imageshack.us/img138/2374/61743437300182207617222.jpg
img835.imageshack.us/img835/6716/35103145648876671810683.jpg
şekil şemal böyle umuyoruuum yakışır. yarın sipariş vericem en kısa zamanda crystal bebeklerimle karşınızda olurum. :1closedeyes:

bende bugün ilk defa solotica lens taktım bir kaç saat ve çıkardıktan sonra gözüme toz kaçmış gibi bir his oldu sanki kum tanesi varmış gibi ve aradan 3-4 saat geçti halen bu his geçmedi. suni göz yaşı damlası damlattım faydası olmadı. sizce bu durum neden kaynaklanıyor? sadece sol gözümde böyle bir durum var tozlu bir ortamdada değildim kesinlikle ..cevabınızı beklleyeceğim çok korkuyorum

sevgili BERRY ekledim albümlerine de baktım ya bu cor verde marine çok beğeniyorum ben başlarda pek beğenmiyordum doğal gelmiyordu ama değişik enteresan bi çekiciliği var çok değişik ama çok gzl bir renk çok beğendim onu sende..çok teşekkür ederim ama senin göz şeklin asıl süpermiş badem tam :) mellerini sanırım 1 kere daha gördüm buralarda biryerlerde ama sonra bulamadım bendeki duruşuna benzettim ben biraz çok yakışmışlar doğallığına dicek laf yok ztn güle güle günlerde kullan..ve de son olarak saçlarının rengi çok doğal ve güzel bence mellerle böyle doğal renkler çok tamamlıyor birbirini böyle kalsın bence yakışıyor :)

oleyy geldiler sonunda beğenmene çok sevindim sevgili FISHBISCUIT hihoyyyt en kısa zamanda resimleri bekleriz :) güle güle günlerde kullan lenslerini..

cnm hemen endiselenme belki biraz tahris etmis olabilirsin n goz kapaginin altini kuruluk varsa gozunde bir diger ihtimal de icine bisi de kacmis olabilir ama gozune zarar gelicek bi durum oldugunu sanmiorm. ama doktor gorun bi sana gore bir damla versin rahatlarsin. suni gozyasi bana ii gelmezdi hic biraktim o yuzden batma yapinca lens ya cikarip solusyonla temizleyip tekrar takarim ya da solusyon damlatirim gozume ama bunu yap demiorm ben rahat ediorm bu sekilde. ama suni goz yasi ile rahat eden de var tabi. benim gozumu daha da kurutuor gibi gelirdi bana.

Bu arada flashsız gün ışığında çekildi bu foto.
cok güzel duruyor corları seviyorum ama bence hareli daha güzel
yinede corların daha dogal durdugunu düşünüyorum sende de fevkalade olmus yerimseniben

waauuw cok güzel müthişş sanırım bende nc mel düşünmeye basladım

olumunekankayizsmile cnm cok tesekkur edrim begenmene sevindim hihihii mel kardesligi olduk topikce turkbayragi

Arkadaşlar uzun bir düşünme sürecinden sonra solotica hidrocharm mel almaya karar verdim..
Merhaba
bende solotica hakkında araştırma yapıyorum.gözleri ela ben antalya da yaşıyorum istanbulda bi tanıdığımdan rica edicem artık ama nerde satıldığı hakkında bilgim yok bu konuda ve hangi rengini kullanacağım konusunda kararsızım..hidrocharm mel nasıl durur acaba..

arkadaşlar bende solotica istiyorum ama antalyada yaşıyorum burda satan bi yer yok.istanbulda nerden alabilirim .sipariş vericem bi tanıdığıma artık.bir de renk konusunda çok kararsızım gözlerim ela ama ben yeşil rengini istiyorum.yeşil rengi hidrocharm mel diye geçiyo sanırım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

jasmine yasemin canım ben soloticaların bütün renklerini kapıdan ödemeli PTT kargo ile tüm Türkiyeye gönderiorum kargoda vermiyorsun sitedeki kızların çoguda benden aldı soloticalarını Türkiyedeki en ucuz fiyatta bende kargoda bana ait olduğu için yaklaşık 12 tl daha ucuza satıyorum ayrıca Solotica alanlara 25 tl değerinde kadınlar külübü club kartımızıda hediye ediyorum size.Türkiyeye solotica lenslerin bütün renklerini ilk getirende benim .Sahibinden comda solotica diye arattırırsan bütün resimlere bilgilere ulaşabilirsin..
Hıdrocharm mel rengi göz tabanın ela olduğu için sende Beren Saatin göz rengi gibi duracaktır.Meller elimde mevcut :)

Son düzenleme:
canım güle güle sağlıkla kullan en güzel günlerde eminim çok yakışmıştır acil fotoğraf bekliyoruzzemuszemus

çok teşekkür ederim ilginiz için sabah uyandığımda geçmişti ama bende bir korku kaldı tekrar takarsam yine olur düşüncesi ile takamıyorum lenslerimi. :gitme:

sayfa 554 ve 555 de sedef isimli bayanda bahsetmişti aynısı onada olmuş ama kendisine mesaj atamıyorum iznim olmadığı için. eğer özel mesaj yolu ile ona ulaşıp burayı okumasını söyleyebilirseniz çok sevinirim. kum tanesi kaçmış hissini kendisi nasıl çözmüş acaba

Son düzenleme:

Eminim çok güzel olur Crystal cidden harika bi renk. ben de crystal ve icemint arasında baya bi bocaladım ve kararım icemintten yana oldu. ptesi kavuşacağım inşallah. aldığında mutlaka foto ekle canım.

vetman keske türkiyede olsaydim bende kesin senden alirdim, ama almanyada yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…