Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya bambam benim kendi düşüncem kimse yanlış anlamasın ben corları pek sevmiyorum.hareliler ban daha bir cazibeli geliyor.ama bambam tam yüz şöyle ice gibi makyajlı fotolar koysan.bnce nc güzeldir mükemmel alma cor falan

sağol vetmancım çok destek oldun banakaydirigubbakcemile3 teşekkürler.kızıla cristallopuyorumnanaktan tavsiyelerinle seçtik.

Şimdi albümlerine baktım. yorum yapmak için daha çoook mesaj atmam gerekiyormuş. o yüzden buraya yazıyorum canım. ya hepsi süper ama esmeralda senin rengin. tek geçerim opuyorumnanaktan ben de quartzolar yandan bakınca gözlerimden cıkacakmış gibi duruyordu sempatiksalakcinni bu seriyi herkese yakıştıramıyorum ama sende süper durmuş :lepi: birde cor verde marineleri çok beğendim. meli anlatmaya gerek yok. zaten süper.

ayyyy inanmıyorum senin nc azılları çoook merak ediyodum fishbiscuit ay lütfen en kısa zamanda resim eklee beklemedeyim bu arada benimkiler çok koyu seninkilerin açık tonda çıkmasına çok sevindim ya kaydirigubbakcemile2

işte benim cor mellerim arkadaşlar mesaj sayım yeterli olmadığı icin koyamadım ama wercğim linki h' den sonraki boşluğu silip internet sayfasına yapıştırırsanız resmimi görebilrsiniz :)
h ttp://img508.imageshack.us/img508/4039/sam0298r.jpg

kızlar benim quartzo lar yoldaa :) elime gectiginde fotografını koyarımmm :)

hayirli olsun cnm fotolari bekliorz iyi gunler mutlulukla kullan a.s.

cnm gecmesine cok sevindim. biraz tahris etmis demek gozunu lens ilk gunlerde olabiliyor yeni lensler goze alisirken kayma yapiyor sanirim bir de kuruluk oluor fln. gozunde iken kayma batma hissedior muydun cok? oole ise surekli lensi temizleyip solusyonda geri takmayi deneyebilirsin alisana kdr hem nemlenip kurutmaz gozunu bir fikir sadece. bir de cok rahatsiz olunca cikarip bir sure bekle. eskiden yeni lenslerde benm de kum tanesi hissi oluordu cnm. solotica ve sophistic haric tabi seffaflarda ama dierlerinde olabiliordu. ama icinin rahat etmesi icin bir optige ya da doktora danis istersen cnm. sedefbyo ya msg atarim az sonra cnm.

charm mel cok guzel secim bence cnm :lepi:

tatlicim ncleri begenmene cok sevindim cok cok tesekkur ederim guzel yorumun icinolumunekankayizsmile. tatlisim fotolar ekledim bambam albumune 2 tane pek iyi deiller birinde hafif isik aliorken dieri daha golgede. daha iyilerini cekicem umarim. eklicem yazarim zati buraya ekleyince. corlar icin de yazik ama onnara sev azcik :kedi: hehehe saka yapiorm tabi ki zevk meselesi guzelcim. cor zaten ya cok sevilio ya da sevilmior ortasi yok sanirim bu serinin hihihihi

muhtesemmmm bayildim valla
ay cor mel istiorm seni sempatiksalakcinni

tek kelimeyle muhteşem alkisalkisalkis doğallık budur işte opuyorumnanaktan hare kişisel tercih meselesidir ama hareyi pek tercih etmeyen biri olarak bence en doğal seri cor serisi. iyi günlerde sağlıkla kullan canım

mükemmel bütünleşmiş göz şeklinle ve renginle harika görünüyor güle güle günlerde kullan ben de çok beğendim sevgili ELADALYA..

Kızlar Vetman'dan aldığım charm ice'larım geldi,resimleri albüme yükledim zemuszemus

ben göremedim albümü ama eminim güzel olmuştur olmasa belirtirdin eminimki.. güle güle kullan charm ice larını sevgili İZMİRLİ..

Eminim çok güzel olur Crystal cidden harika bi renk. ben de crystal ve icemint arasında baya bi bocaladım ve kararım icemintten yana oldu. ptesi kavuşacağım inşallah. aldığında mutlaka foto ekle canım.

Crystal alıcam dedim ama yine hidrocor mel'de kaldım Taysun'cum. Sizin ve Edadalya'nın fotoğraflarından sonra karar verdim ki benim rengim yeşilzemuszemus böyle güzel bi doğallık görmedim ben hiçbir yerde. Ama kararlıyım Mel'imden sonra da Crystal'i deniycem. Yabana atılmaz o renk de.

Son düzenleme:

İyi günlerde kullan canım opuyorumnanaktan Bence herkesin kolleksiyonunda-kolleksiyon diyorum çünkü lensleri 3 ayda 3ledim ben bu solotica resmen bağımlılık yapıyor walla. bi kere aldınmı devamı mutlaka geliyor- melin bi serisi ve yanında da mavili yeşilli yada gri bi renk bulunmalı olumunekankayizsmile

canım bendeki sıkıntı tek gözde idi.Ve geçmedi sonunda kullanamadım .Lensin üzerini iyi incele benimkide ince kısa toz görüntüsünde küçük bir çizik vardı özellikle dikkat ettim ocizik yeriyukarı doğru taktığımda acı yukarı kayıyordu ve rahatsızlığı lensi takmasam bile 1 gün devam ediyordu ertesi günde.lensi iyive incele sturda pürüzsüz ise benim durumdan farklı bir duruımdur.ama benim şu an kullandıklarımda sıkıntı yok.charme mel kullanıyorumboshayallersmile

Kesinliklee. Hani belki çok sarıysa insan cor soluk durabilir ama kızıl olduğum için güzel gider, bembeyaz da değilim hem. Senin gözlerin ne renk peki, cor için yapılan yorumların aksine hiç de sarı durmamış sende:asigim:

Çok haklısın. kızıl olduğun için çiğ durmaz diye tahmin ediyorum bende. benim gözler koyu kahve saçalrım da açık kestane. baya beyaz tenli olmama rağmen hiçte çiğ yada sapsarı durmadı canım. bi arkadaşım bende beğenip almak istedi. denedi ve çok kötü durdu. baya sarı saçlı ve beyaz tenli o. göz rengimiz aynı olduğu halde renk onda olmadı. o da saç rengine bağlamıştı bu durumu. lensler şişede cidden sarı. hatta solüsyonun içinde onları kaybedebilirsin :) ilk önce bu ne ya dedim. kızlar sarı marı diyordu haklılarmış ama denedim ve hiçte sapsarı durmadı. ben çok memnunum cor mellerimden. severek kullanıyorum. inşallah senin de içine siner ve iyi günlerde kullanırsın canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…