- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.821
sağol vetmancım çok destek oldun banakaydirigubbakcemile3 teşekkürler.kızıla cristallopuyorumnanaktan tavsiyelerinle seçtik.
kızlar benim de nc azullarım geldi,
tabii ki lensleri alır almaz hemen saçlarımı ve makyajımı yapıp lensleri denedim ve kendimi sokaklara attım:)))
öncelikle gözlerimde kuruluk sorunu olmasına rağmen gözlerim çok rahat etti
renk tahmin ettiğimden daha açık ve canlı geldi. ben burcunun azullarını beğenip istemiştim. ancak daha açık bir renk oldu. hatta berry ninkilere çok yakın. ve ben çok beğendim:)) annem de çok yakıştırdı. eşimin tam alıştığını söyleyemiycem ama aslında eşlerin bir anda alışmalarını beklememek lazım.
fotoğraf göndermek istiyorum ancak makinem ablamda ve daha da önemlisi B&L lar yüzünden gözlerimde bi kızarıklık var.
karar verme aşamasında yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar.
ve de tabii ki vetman a teşekkür ederim. sorunsuz bir alışveriş yaşadım. onun için de öyle olduğunu düşünüyorum. a.s.
bu arada hastalık bu lensler, daha bugün ilk günden o kadar sevdim ki, verde, crystal i sıraya koydum kafamda.
kızlar benim quartzo lar yoldaa :) elime gectiginde fotografını koyarımmm :)
çok teşekkür ederim ilginiz için sabah uyandığımda geçmişti ama bende bir korku kaldı tekrar takarsam yine olur düşüncesi ile takamıyorum lenslerimi. :gitme:
sayfa 554 ve 555 de sedef isimli bayanda bahsetmişti aynısı onada olmuş ama kendisine mesaj atamıyorum iznim olmadığı için. eğer özel mesaj yolu ile ona ulaşıp burayı okumasını söyleyebilirseniz çok sevinirim. kum tanesi kaçmış hissini kendisi nasıl çözmüş acaba
Merhaba
bende solotica hakkında araştırma yapıyorum.gözleri ela ben antalya da yaşıyorum istanbulda bi tanıdığımdan rica edicem artık ama nerde satıldığı hakkında bilgim yok bu konuda ve hangi rengini kullanacağım konusunda kararsızım..hidrocharm mel nasıl durur acaba..
ya bambam benim kendi düşüncem kimse yanlış anlamasın ben corları pek sevmiyorum.hareliler ban daha bir cazibeli geliyor.ama bambam tam yüz şöyle ice gibi makyajlı fotolar koysan.bnce nc güzeldir mükemmel alma cor falan
işte benim cor mellerim arkadaşlar mesaj sayım yeterli olmadığı icin koyamadım ama wercğim linki h' den sonraki boşluğu silip internet sayfasına yapıştırırsanız resmimi görebilrsiniz :)
h ttp://img508.imageshack.us/img508/4039/sam0298r.jpg
işte benim cor mellerim arkadaşlar mesaj sayım yeterli olmadığı icin koyamadım ama wercğim linki h' den sonraki boşluğu silip internet sayfasına yapıştırırsanız resmimi görebilrsiniz :)
Kızlar Vetman'dan aldığım charm ice'larım geldi,resimleri albüme yükledim zemuszemus
cnm gule gule kullan gayet hos duruor rengi. fotolar azcik flu bilmiyorumkismile ama sonuncusunda belli cok guzel orada.
Bambamcım haklısın,resimler flu çıkmış.Aceleyle çektim daha sonra tekrar çeker yüklerim canım, beğendiğine sevindim. :1rolleyes:
tatlicim eline saglik olsun bi ara cekersin daha netleri. ama sonuncu da gayet belli ve hos duruor zaten.gule gule kullan
Kızlar Vetman'dan aldığım charm ice'larım geldi,resimleri albüme yükledim zemuszemus
Eminim çok güzel olurCrystal cidden harika bi renk. ben de crystal ve icemint arasında baya bi bocaladım ve kararım icemintten yana oldu. ptesi kavuşacağım inşallah. aldığında mutlaka foto ekle canım.
Crystal alıcam dedim ama yine hidrocor mel'de kaldım Taysun'cum. Sizin ve Edadalya'nın fotoğraflarından sonra karar verdim ki benim rengim yeşilzemuszemus böyle güzel bi doğallık görmedim ben hiçbir yerde. Ama kararlıyım Mel'imden sonra da Crystal'i deniycem. Yabana atılmaz o renk de.
canım bendeki sıkıntı tek gözde idi.Ve geçmedi sonunda kullanamadım .Lensin üzerini iyi incele benimkide ince kısa toz görüntüsünde küçük bir çizik vardı özellikle dikkat ettim ocizik yeriyukarı doğru taktığımda acı yukarı kayıyordu ve rahatsızlığı lensi takmasam bile 1 gün devam ediyordu ertesi günde.lensi iyive incele sturda pürüzsüz ise benim durumdan farklı bir duruımdur.ama benim şu an kullandıklarımda sıkıntı yok.charme mel kullanıyorumboshayallersmileçok teşekkür ederim ilginiz için sabah uyandığımda geçmişti ama bende bir korku kaldı tekrar takarsam yine olur düşüncesi ile takamıyorum lenslerimi. :gitme:
sayfa 554 ve 555 de sedef isimli bayanda bahsetmişti aynısı onada olmuş ama kendisine mesaj atamıyorum iznim olmadığı için. eğer özel mesaj yolu ile ona ulaşıp burayı okumasını söyleyebilirseniz çok sevinirim. kum tanesi kaçmış hissini kendisi nasıl çözmüş acaba
Kesinliklee. Hani belki çok sarıysa insan cor soluk durabilir ama kızıl olduğum için güzel gider, bembeyaz da değilim hem. Senin gözlerin ne renk peki, cor için yapılan yorumların aksine hiç de sarı durmamış sende:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?