Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Umarım canım, çok umutluyum ben de cor'lardan. Diğer serilerden ayrı tutmamdaki tek sebep cam gibi gözükmeyişi. Ne güzel bütünleşmiş gözlerle. Ay çok heveslendim. Delirttin beni coooooorsempatiksalakcinni

Teşekkürler Brownii.Daha önce kullandığım lense göre rengi baya açık kaldı ice'ların , o yüzden şu an biraz garip geliyor ama alışacağımı düşünüyorum boshayallersmile

öncelikle size ulaştığı için bu zarifliğinden dolayı bambam2 ye çok teşekkürler.

sizede çok teşekkür ederim ulaştığınız için bugün hiç takmadım lens çünkü gerçekten endişe ettim. sabah kalktığımda bir sıkıntı yoktu sol gözümde ama her an olacak gibi hissediyordum şimdi ise bir problem yok.

Ama ciddi anlamda kum taneleri kaçmış gibiydi ve korku dolu bir gece geçirdim tecrübenize dayanarak bu tahriş olan kısım göz kapağının iç kısmımıdır sizce ? korneanın saydam tabakası olmasında. Allah korusun tedavisi yok onun malesef. topaziolarımı yeni almıştım hevesim kursağımda kaldı böylece niye böyle olduki çokta kullanmak istiyorum :gitme:

arkadaşlar ya bu soloticanın çapları kaç ben esmeralda aldım ama hare gözükmemekle birlikte gözümün beyaz tarafına çıktı orası daha farklı duruyo... (

Umarım canım, çok umutluyum ben de cor'lardan. Diğer serilerden ayrı tutmamdaki tek sebep cam gibi gözükmeyişi. Ne güzel bütünleşmiş gözlerle. Ay çok heveslendim. Delirttin beni coooooorsempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan seni çok iyi anlıyorum. Ya beni de icemintler delirtti. bian önce gelsede denesem alkisalkisalkis Sen sipariş ettin yanılmıyorsam cor meli. Ne zaman gelecek seninkiler?

yaaa ama kizlar kiskandirmayin beni cor mel ve crystal ile aglicem bohuuu. daha yeni aldim lens. simdi baya bi beklemem lazim. valla delirip bi dahakine 2sini birden alcam hahahaha.
gule gule kullanin sahane cor meller fln hepsi :)

Sen hangi rengi aldın Bambam2?

cnm ben en son nc mel aldim. bir de cor ice im var.
ama nc mel i alirken cor mel mi nc mel die karar vermem zor oldu. ilk basta nc aliyim dedim sonraki cor mel olucak. ikisine de ayrica bayiliorm boshayallersmile sende de cok hos sahane cor mel masalla diyim:)

Son düzenleme:
esmeralda
ilki güneşe doğru
ikinci güneşe doğru flaşlı
3.cü flaşsız gündüz
buda kendi gözüm,kaşlarımdan dolayı özürr kızlarr
en sondaki freshlook turkuaz

cnm benm rica ederim ne demek olumunekankayizsmile cok cok gecmis olsun.
sedefin dedigi gibi bi lensini incele bakalim cizik lens cok acitior malesef gozu farketmeden oole takinca tahris eder. benm de seffaflarda basima gelmsiti ama anlayip cikardim baktim ki lens cizilmis. hemen cope malesef. umarim sorunsuz takarsin bundan sonrsinda boshayallersmileboshayallersmile

Teşekkürler canım :) sen de iyi günlerde kullan lenslerini opuyorumnanaktan Bi ara cor ice almayı düşünüyordum. Yaa hepsinden alası geliyor insanın. cor ice, cor verde ve nc crystal istiyorum ben. insanların icela ilgili görüşleri tıpkı cor mel gibi. ya çok seviliyor yada nefret ediliyor. ortası yok. sen nasıl, menun musun?

bnesra ilk iki resim cok net degil ama cok güzel görünüyor :) güle güle kullan.. kendi göz renginde cok hosmus zaten :)

KIzlar mac var macaaaaaaa bakin Türkiye-almanya turkbayragi

opuyorumnanaktan seni çok iyi anlıyorum. Ya beni de icemintler delirtti. bian önce gelsede denesem alkisalkisalkis Sen sipariş ettin yanılmıyorsam cor meli. Ne zaman gelecek seninkiler?

Mel'ler farzdır, önce onu alıyım da crystal de gelir arkasından. ay ama çok pahalı ya senağlama bi tane alıyım dedim yerle bir etti bütçemi, öğrenciliğin gözü kör olsun :bbo: az ye de hizmetçi tut derler, ben de az yiyip lens parası biriktiriyim anca öyle ahah. Ha bu arada evet biraz önce bir arkadaşım benim yerime sipariş verdi. Gelir umarım 1-2 güne :icecream:

Bambam: cor meeeel cor meeeel *psikolojikbaskıyaparakaldırmayaçalışansmiley* :teytey:

Allahım şu harenin güzelliğe baakkkk delikafadulden bayıldım ya benn hare hastasıyımmm öhhhööösenağlama

esmeralda
ilki güneşe doğru
ikinci güneşe doğru flaşlı
3.cü flaşsız gündüz
buda kendi gözüm,kaşlarımdan dolayı özürr kızlarr
en sondaki freshlook turkuaz

Esmeralda'lar çok hoş durmuş, genelde pylaşılan fotoğraflara kıyasla sende çok daha açık durmuşlar. Muhtemelen flaşın etkisi ama gerçekten çok hoş

bnesra ilk iki resim cok net degil ama cok güzel görünüyor :) güle güle kullan.. kendi göz renginde cok hosmus zaten :)

KIzlar mac var macaaaaaaa bakin Türkiye-almanya turkbayragi

teşekkürler pinax ama hare filan hiç yok,bide yakından dışarı taşma oldu beyaz tarafına,pöff ya haresiz olcanı bilseydim cor mel alırıdm pöfffffffffsenağlamasenağlama

Esmeralda'lar çok hoş durmuş, genelde pylaşılan fotoğraflara kıyasla sende çok daha açık durmuşlar. Muhtemelen flaşın etkisi ama gerçekten çok hoş

evet dışarda çok açık renkleri,kapalı ortamda bir ton koyu,arkadaşımın oartzo var hani esmeralda alcaktın oartzo almışın dedi :bbo:

teşekkürler pinax ama hare filan hiç yok,bide yakından dışarı taşma oldu beyaz tarafına,pöff ya haresiz olcanı bilseydim cor mel alırıdm pöfffffffffsenağlamasenağlama

canim hareyi seviyosan neden charm serisinden almayi düsünmedin? Bende cok seviyorum hareyi hatta charm ocreyi kullandiktan sonra haresiz olanlari hic begenmez oldum akannehir ama cok dogal durmus sende esmereldalar yeni seri mi bunlar cnm? bide söyle tam yakindan cekip ekle yesil yesil ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…