- 2 Ekim 2010
- 628
- 159
- 83
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.841
mükemmel bütünleşmiş göz şeklinle ve renginle harika görünüyor güle güle günlerde kullan ben de çok beğendim sevgili ELADALYA..
ben göremedim albümü ama eminim güzel olmuştur olmasa belirtirdin eminimki.. güle güle kullan charm ice larını sevgili İZMİRLİ..
canım bendeki sıkıntı tek gözde idi.Ve geçmedi sonunda kullanamadım .Lensin üzerini iyi incele benimkide ince kısa toz görüntüsünde küçük bir çizik vardı özellikle dikkat ettim ocizik yeriyukarı doğru taktığımda acı yukarı kayıyordu ve rahatsızlığı lensi takmasam bile 1 gün devam ediyordu ertesi günde.lensi iyive incele sturda pürüzsüz ise benim durumdan farklı bir duruımdur.ama benim şu an kullandıklarımda sıkıntı yok.charme mel kullanıyorumboshayallersmile
arkadaşlar ya bu soloticanın çapları kaç ben esmeralda aldım ama hare gözükmemekle birlikte gözümün beyaz tarafına çıktı orası daha farklı duruyo...(
Umarım canım, çok umutluyum ben de cor'lardan. Diğer serilerden ayrı tutmamdaki tek sebep cam gibi gözükmeyişi. Ne güzel bütünleşmiş gözlerle. Ay çok heveslendim. Delirttin beni coooooorsempatiksalakcinni
yaaa ama kizlar kiskandirmayin beni cor mel ve crystal ile aglicem bohuuu. daha yeni aldim lens. simdi baya bi beklemem lazim. valla delirip bi dahakine 2sini birden alcam hahahaha.
gule gule kullanin sahane cor meller fln hepsi :)
Sen hangi rengi aldın Bambam2?
öncelikle size ulaştığı için bu zarifliğinden dolayı bambam2 ye çok teşekkürler.
sizede çok teşekkür ederim ulaştığınız içinbugün hiç takmadım lens çünkü gerçekten endişe ettim. sabah kalktığımda bir sıkıntı yoktu sol gözümde ama her an olacak gibi hissediyordum şimdi ise bir problem yok.
Ama ciddi anlamda kum taneleri kaçmış gibiydi ve korku dolu bir gece geçirdimtecrübenize dayanarak bu tahriş olan kısım göz kapağının iç kısmımıdır sizce ? korneanın saydam tabakası olmasında. Allah korusun tedavisi yok onun malesef. topaziolarımı yeni almıştım hevesim kursağımda kaldı böylece niye böyle olduki çokta kullanmak istiyorum :gitme:
cnm ben en son nc mel aldim. bir de cor ice im var.
ama nc mel i alirken cor mel mi nc mel die karar vermem zor oldu. ilk basta nc aliyim dedim sonraki cor mel olucak. ikisine de ayrica bayiliorm boshayallersmile sende de cok hos sahane cor mel masalla diyim:)
opuyorumnanaktan seni çok iyi anlıyorum. Ya beni de icemintler delirtti. bian önce gelsede denesem alkisalkisalkis Sen sipariş ettin yanılmıyorsam cor meli. Ne zaman gelecek seninkiler?
kizlar ben de nc mel ve cor mel ekliyim dedimsizce nc melden sonra cor mel almam sacma olur mu? cor mel deneme yerinde cektigim foto malesef ben de yok siradaki lensim olucak :))
ilk nc mel bugun sonuncuyu dun cektim. hos iki nc mel fotosu arasinda isik farki var. bugunku cektigim kapali alandaki durusu. bugun daha yesilimsi gelio lensler gozume. tum yuz vemakyajli da eklicem sonra :)
esmeralda
ilki güneşe doğru
ikinci güneşe doğru flaşlı
3.cü flaşsız gündüz
buda kendi gözüm,kaşlarımdan dolayı özürr kızlarr
en sondaki freshlook turkuaz
bnesra ilk iki resim cok net degil ama cok güzel görünüyor :) güle güle kullan.. kendi göz renginde cok hosmus zaten :)
KIzlar mac var macaaaaaaa bakin Türkiye-almanya turkbayragi
Esmeralda'lar çok hoş durmuş, genelde pylaşılan fotoğraflara kıyasla sende çok daha açık durmuşlar. Muhtemelen flaşın etkisi ama gerçekten çok hoş
teşekkürler pinax ama hare filan hiç yok,bide yakından dışarı taşma oldu beyaz tarafına,pöff ya haresiz olcanı bilseydim cor mel alırıdm pöfffffffffsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?