- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.861
Mel'ler farzdır, önce onu alıyım da crystal de gelir arkasından. ay ama çok pahalı ya senağlama bi tane alıyım dedim yerle bir etti bütçemi, öğrenciliğin gözü kör olsun :bbo: az ye de hizmetçi tut derler, ben de az yiyip lens parası biriktiriyim anca öyle ahah. Ha bu arada evet biraz önce bir arkadaşım benim yerime sipariş verdi. Gelir umarım 1-2 güne :icecream:
Bambam: cor meeeel cor meeeel *psikolojikbaskıyaparakaldırmayaçalışansmiley* :teytey:
Allahım şu harenin güzelliğe baakkkk delikafadulden bayıldım ya benn hare hastasıyımmm öhhhööösenağlama
teşekkürler pinax ama hare filan hiç yok,bide yakından dışarı taşma oldu beyaz tarafına,pöff ya haresiz olcanı bilseydim cor mel alırıdm pöfffffffffsenağlamasenağlama
bnesra ilk iki resim cok net degil ama cok güzel görünüyor :) güle güle kullan.. kendi göz renginde cok hosmus zaten :)
KIzlar mac var macaaaaaaa bakin Türkiye-almanya turkbayragi
Teşekkürler canım :) sen de iyi günlerde kullan lenslerini opuyorumnanaktan Bi ara cor ice almayı düşünüyordum. Yaa hepsinden alası geliyor insanın. cor ice, cor verde ve nc crystal istiyorum ben. insanların icela ilgili görüşleri tıpkı cor mel gibi. ya çok seviliyor yada nefret ediliyor. ortası yok. sen nasıl, menun musun?
:
pinaximmmmm cnm opucuk Şeniz
turkbayragiturkbayragi
evet cnm yeni seri ne bilim cnm ya herhalde benm göz çapım ufak freshlok tam geliyodu bunlar büyük geldi sanırsam görmemde bir problem yok ama,hare olayı sorun o kadar,sempatiksalakcinni
canim benim bende öperimmm Şeniz
Esracim bana hicte büyükmüs gibi gelmedi, cuk oturmus iste ve müthis dogal duruyor ya esmereldalarin boyamasi degismis yada sende cok farkli duruyo... yani gördügüm en güzel esmereldalar diyebilirim:jeyyar:
evet cnm yeni seri ne bilim cnm ya herhalde benm göz çapım ufak freshlok tam geliyodu bunlar büyük geldi sanırsam görmemde bir problem yok ama,hare olayı sorun o kadar,sempatiksalakcinni
ay cnm ya içime su serptin opuyorumnanaktan belki de gözüme alışıyodur lens...
kaymamı yapıyoda ben görmüyorum haresini ohaoldumsmile
Alışıyoruzdır birbirimize ne bilim..ayy sağol cnmm:kedi::kedilumunekankayizsmile
ay cnm ya bence haresi cok yerinde gayet hos. hafif kayma fln yapiosa bazen ondan sana daha acik renk geliordur. boshayallersmile
canım kendinde getirebilirsin sorun değilde ben yurtdışınada gönderiyorum almanyadan ve hollandadan türk müşterilerrim var geçen sene amerikayada göndermiştim:)Almanyadan esraya selamlar bu arada bu aralar forumda pek göremiyorum zemuszemusvetman keske türkiyede olsaydim bende kesin senden alirdim, ama almanyada yasiyorum
bnesra güle güle güle kullan canım esmeraldalarını çok yakışmış kesinlikle senin rengin yeşil çok yakışmışlarrr:)çok begendim:)soloticaların çapları 8.7 olduğu için bir tık büyük gelmiş olabilir ama 8.6 çapı olanlar rahat kullanıyor soloticaları..
teşekkürler cnm..:teytey: kaydirigubbakcemile2 ççok sevindirik oldum beğendiniz diye :lepi:
canım kendinde getirebilirsin sorun değilde ben yurtdışınada gönderiyorum almanyadan ve hollandadan türk müşterilerrim var geçen sene amerikayada göndermiştim:)Almanyadan esraya selamlar bu arada bu aralar forumda pek göremiyorum zemuszemus
bnesra güle güle güle kullan canım esmeraldalarını çok yakışmış kesinlikle senin rengin yeşil çok yakışmışlarrr:)çok begendim:)soloticaların çapları 8.7 olduğu için bir tık büyük gelmiş olabilir ama 8.6 çapı olanlar rahat kullanıyor soloticaları..
İZMİRLİ82 CANIMuzun soluklu oldu ama geldi sonunda oceların eminim değdi çünkü tabanın koyu olamsına ragmen oldukça açmış gözünü en güzel günlerde kullan canımcım:)
eladalya ben göremedim tatlım melleri sendee:)
canım kendinde getirebilirsin sorun değilde ben yurtdışınada gönderiyorum almanyadan ve hollandadan türk müşterilerrim var geçen sene amerikayada göndermiştim:)Almanyadan esraya selamlar bu arada bu aralar forumda pek göremiyorum zemuszemus
missmickey sana charme ocreee çok yakışmış sanki saçın kızılımsı gibi olanın rengi daha amber gibi doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?