Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

:teytey: katilcam araniza kizlar azcik zmna ihtiyacim var sonra cor melli olucam iisalla ben de bayanssulusmile off butce ya butce -tatlicadiarzu-

Allahım şu harenin güzelliğe baakkkk delikafadulden bayıldım ya benn hare hastasıyımmm öhhhööösenağlama

teşekkürler pinax ama hare filan hiç yok,bide yakından dışarı taşma oldu beyaz tarafına,pöff ya haresiz olcanı bilseydim cor mel alırıdm pöfffffffffsenağlamasenağlama

cnmbenm cok cok tesekkur ederim begenmene sevindim olumunekankayizsmile esmeraldalar gayet guzel durmus ama nc ler buyuk geldi ise sana cor serisinin tasma ihtimali var o yuzden bence charm ya da nc secimleri daha iyi olabilir senin icin. yani keisn emin olamam tabi bilmiyorumkismile

bnesra ilk iki resim cok net degil ama cok güzel görünüyor :) güle güle kullan.. kendi göz renginde cok hosmus zaten :)

KIzlar mac var macaaaaaaa bakin Türkiye-almanya turkbayragi

pinaximmmmm cnm opucuk Şeniz
turkbayragiturkbayragi

saol cnm benm. cor ice seviorm guzeller doallar da kendi gozum sanior insanlar. ama isik gelince kahvelik boyamanin arasindan cikinca ve cok dibinden biri bakarsa anlar lens oldugunu tabi o yuzden yesil tonlu mel sanirim daha avantajli bu acidan. ama cok guzel rengi cor sevenlere tavsiye edebilirim gri mavi sevenlere. ben daha cok yesil griciyim ama cor icelari seviorm. bayanssulusmile

evet cnm yeni seri ne bilim cnm ya herhalde benm göz çapım ufak freshlok tam geliyodu bunlar büyük geldi sanırsam görmemde bir problem yok ama,hare olayı sorun o kadar,sempatiksalakcinni

Eklentiler

• $normal dışarda gündüz.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 80
  • $flaşlı.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 73
bunlar b&l green amazon bunlarda felaket batıyodu senelik lensti, ama 1 dakika içinde takıp çıkarmaktan tam olarak 1 gün kullanamamışımdır...

Eklentiler

• $IMG0150A.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 89
:

pinaximmmmm cnm opucuk Şeniz
turkbayragiturkbayragi

canim benim bende öperimmm Şeniz

evet cnm yeni seri ne bilim cnm ya herhalde benm göz çapım ufak freshlok tam geliyodu bunlar büyük geldi sanırsam görmemde bir problem yok ama,hare olayı sorun o kadar,sempatiksalakcinni

Esracim bana hicte büyükmüs gibi gelmedi, cuk oturmus iste ve müthis dogal duruyor ya esmereldalarin boyamasi degismis yada sende cok farkli duruyo... yani gördügüm en güzel esmereldalar diyebilirim :jeyyar:

ay cnm ya içime su serptin opuyorumnanaktan belki de gözüme alışıyodur lens...
kaymamı yapıyoda ben görmüyorum haresini ohaoldumsmile
Alışıyoruzdır birbirimize ne bilim..ayy sağol cnmm:kedi::kedilumunekankayizsmile

ay cnm ya bence haresi cok yerinde gayet hos. hafif kayma fln yapiosa bazen ondan sana daha acik renk geliordur. boshayallersmile

opuyorumnanaktan bencede alisma asamasindasiniz su an :)))

kayma yapmasi normal cnm basta, bende de olmustu, zamanla gecer.

Bu arada bi gol yedik senağlama kaydirigubbakcemile sinir oluorum yaaaaa

vetman keske türkiyede olsaydim bende kesin senden alirdim, ama almanyada yasiyorum
canım kendinde getirebilirsin sorun değilde ben yurtdışınada gönderiyorum almanyadan ve hollandadan türk müşterilerrim var geçen sene amerikayada göndermiştim:)Almanyadan esraya selamlar bu arada bu aralar forumda pek göremiyorum zemuszemus

bnesra güle güle güle kullan canım esmeraldalarını çok yakışmış kesinlikle senin rengin yeşil çok yakışmışlarrr:)çok begendim:)soloticaların çapları 8.7 olduğu için bir tık büyük gelmiş olabilir ama 8.6 çapı olanlar rahat kullanıyor soloticaları..

İZMİRLİ82 CANIMuzun soluklu oldu ama geldi sonunda oceların eminim değdi çünkü tabanın koyu olamsına ragmen oldukça açmış gözünü en güzel günlerde kullan canımcım:)
eladalya ben göremedim tatlım melleri sendee:)

Son düzenleme:
bnesra güle güle güle kullan canım esmeraldalarını çok yakışmış kesinlikle senin rengin yeşil çok yakışmışlarrr:)çok begendim:)soloticaların çapları 8.7 olduğu için bir tık büyük gelmiş olabilir ama 8.6 çapı olanlar rahat kullanıyor soloticaları..

teşekkürler cnm..:teytey: kaydirigubbakcemile2 ççok sevindirik oldum beğendiniz diye :lepi:

ya kızlar ben quartzo alıcam ama herkes doğal durmyr dyo cok ikilemdeyimm.. siz ne dersiniz doğallık konusunda rengine laf yok zaten

cnm bnde görebilir miyim resimlerini.. esmeralda düsünüyorum bu aralar :) biri gelmeden birini dşünmeye başlıyorum anlamadim ki.. solotica bagimlilik yapiyo sanirim :)))

kaydirigubbakcemile5 cnm 1888 ve 1889.cu sayfalarda var
bağımlılık gerçekten evet şu vetmanın albümüne baktım şimdi bir topazio görmüşüm ki şu an itibariyle aklım onda kaldııııı kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

Saol Vetman a.s.

aaa almanyaya da mi gönderiosunnn... ben de sirf türkiye ici saniyordum valla...ne kadr sürebiliyo ortalama gelmesi?? hmm kesin brezilyadan gelmesinden daha kisa sürüyodur...gerci duruma bagli..tracking yani paketi izleme mi ne diyolar öle bisey yapabiliyomuyum sende canim

Son düzenleme:
Bambamcım şu an saçların ne renk?bende cor mel almak istiyorum ama saçım açık renk.nasıl olur karar veremedim.çok solgun gözterirmi acaba beni.bildiğim tek şey charm almıcam bi daha.

missmickey sana charme ocreee çok yakışmış sanki saçın kızılımsı gibi olanın rengi daha amber gibi doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…