- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.881
aaa almanyaya da mi gönderiosunnn... ben de sirf türkiye ici saniyordum valla...ne kadr sürebiliyo ortalama gelmesi?? hmm kesin brezilyadan gelmesinden daha kisa sürüyodur...gerci duruma bagli..tracking yani paketi izleme mi ne diyolar öle bisey yapabiliyomuyum sende canim
kimse yardımcı olmycak sanırım...ya kızlar ben quartzo alıcam ama herkes doğal durmyr dyo cok ikilemdeyimm.. siz ne dersiniz doğallık konusunda rengine laf yok zaten
kimse yardımcı olmycak sanırım...
kızlar ben de nc azulla nc grafite arasında kaldım,pörtlek durmasından çok korkuyorum,nc azul koyu olduğu için pörtlek durmaz gibime geliyor,bana fikir verin..ne kadar zamandır düşünüyorum artık almak istiyorumbu arada gözlerim iri ve rengi çok koyu kahverengi :gitme:
kızlar ben de nc azulla nc grafite arasında kaldım,pörtlek durmasından çok korkuyorum,nc azul koyu olduğu için pörtlek durmaz gibime geliyor,bana fikir verin..ne kadar zamandır düşünüyorum artık almak istiyorumbu arada gözlerim iri ve rengi çok koyu kahverengi :gitme:
senin istediğin renkleri hiç kullanmadım ama benim bildiğim sadece quartzo, esmeralda ve topazio da böyle bi risk var. ancak bazı arkadaşlarda onlar da gayet güzel duruyor canım. azul ve grafite kullanan arkadaşlar daha çok yardımcı olur eminim.
Bu renkleri ben de kullanmadım. Fakar grafite in çok koyu gözlerde şahane bir ton ortaya çıkardığını biliyorum. Mesela Nil arkadaşımızda enfes bir renk oldu...
canım çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile
Burdan ptt ye veriyorum canım 4 günde almanyaya gidiyor..Tabi kayıtlı gönderiyurum:)
Bambamcım şu an saçların ne renk?bende cor mel almak istiyorum ama saçım açık renk.nasıl olur karar veremedim.çok solgun gözterirmi acaba beni.bildiğim tek şey charm almıcam bi daha.
bambamcım teşekkürler.bende allık rimel olmadan kullanmıcam.zaten buğday tenliyim.keşke alsaymışım.charmlarıma bakıp (erkek arkadaşım sayesinde )soğudum iyice.bide mel edinelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?