Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bnesra fotolar pek net değil ama güzel görünüyor
b&l green amazonda bu resimde rengi hoş cıkmıs
güle güle kullan esmeraldaları yerimseniben

Burdan ptt ye veriyorum canım 4 günde almanyaya gidiyor..Tabi kayıtlı gönderiyurum:)

bence üçlü seri loş ışıkta ve iç ortamda doğal duruyor.ancak göz yuvarı çıkık ve koyugözde yandan belli oluyor.Zevk meselesi ve göz yapısı çekik ve küçük olanlarda daha az belli oluyor.

Son düzenleme:
yeni serisinde mavilik war diyorlar ama... ben yeşil ağırlıklı olsa daha iyi olur diye düşünüyorm sizce ?? bazı fotoğraflarda da hic belli olmuyr ama bazılarında apaaçık belli

Son düzenleme:
kimse yardımcı olmycak sanırım...

Soloticada ilk rengim quartzoydu. resimlere aldanıp aldım ve bin pişman oldum canım. böyle pörtlek gözlü bişey oldum. renk mükemmel, pupil boşluğu da dar. kendi göz rengim koyu kahve ama hiç gözükmüyordu. fakat pupil boşluğu dar olduğu için mi bilmem ama bi garip duruyordu ya. yapaydı. neyse sonra cor mel aldım ve çok memnun kaldım opuyorumnanaktan şimdi de icemint aldım :lepi: ama henüz elime ulaşmadı. hala kargoda delikafadulden arkadaşlarım da benle aynı fikirdeler. quartzoları mümkünse takma ve melden şaşma diyorlar olumunekankayizsmile
Daha önce hangi renkleri kullanmıştın?

kızlar ben de nc azulla nc grafite arasında kaldım,pörtlek durmasından çok korkuyorum,nc azul koyu olduğu için pörtlek durmaz gibime geliyor,bana fikir verin..ne kadar zamandır düşünüyorum artık almak istiyorum bu arada gözlerim iri ve rengi çok koyu kahverengi :gitme:

senin istediğin renkleri hiç kullanmadım ama benim bildiğim sadece quartzo, esmeralda ve topazio da böyle bi risk var. ancak bazı arkadaşlarda onlar da gayet güzel duruyor canım. azul ve grafite kullanan arkadaşlar daha çok yardımcı olur eminim.

Bu renkleri ben de kullanmadım. Fakar grafite in çok koyu gözlerde şahane bir ton ortaya çıkardığını biliyorum. Mesela Nil arkadaşımızda enfes bir renk oldu...

canım çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile

Bu renkleri ben de kullanmadım. Fakar grafite in çok koyu gözlerde şahane bir ton ortaya çıkardığını biliyorum. Mesela Nil arkadaşımızda enfes bir renk oldu...

ben de aslında içten içe grafite istiyorum,sırf pötrlek durmasından korktuğum için azul mu alsam diyorum canım,nilin lenslerini ben de çook beğendim,çok sağol canım opuyorumnanaktan

Burdan ptt ye veriyorum canım 4 günde almanyaya gidiyor..Tabi kayıtlı gönderiyurum:)

of ben nc ye karar verir vermez siteden siparis vermistim...ama kardesim de almak istiyor,önce bende nasil durduguna bakip ta...ona diycem senden alalim onunkini...

cnm azul da graphite de portlek durmaz bence o risk opak seride olabilior. ben iki rengi de cor serisinde denedim oole durmuordu yapi olarak aynilar zaten sadece renkleri farkli. renklerine gore karar ver bence cnm sen boshayallersmile

Bambamcım şu an saçların ne renk?bende cor mel almak istiyorum ama saçım açık renk.nasıl olur karar veremedim.çok solgun gözterirmi acaba beni.bildiğim tek şey charm almıcam bi daha.

cnm sari sac kullaniorm ben. avatardaki fotodaki sacim suanki. cnm ben sari sac ile cor ice kullaniorm ve de cok cok beyazim. cor melden daha da acik gri- mavi o. solgun duruor gibi bi yorum almadim cnm hic. soluk durmasi olayini cok takmiorm zaten severim ben soluk sempatiksalakcinni cor mel de sari sacla denedim sevmistim baya. tceydat ile gitmistik o da en cok onu begenmisti bende. bir de zaten illa ki allik rimel fln kullaniorm belki o yuzden cok rahatsiz etmior beni ama dedigim gibi solgun olsa da cok sallamam sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2 hihih biliorm tuafim :kedi: bence solgun olmaz sende cnm boshayallersmile solgun bi renk deil cor mel tatli acik yesil opuyorumnanaktan

bambamcım teşekkürler.bende allık rimel olmadan kullanmıcam.zaten buğday tenliyim.keşke alsaymışım.charmlarıma bakıp (erkek arkadaşım sayesinde )soğudum iyice.bide mel edinelim bari

bambamcım teşekkürler.bende allık rimel olmadan kullanmıcam.zaten buğday tenliyim.keşke alsaymışım.charmlarıma bakıp (erkek arkadaşım sayesinde )soğudum iyice.bide mel edinelim bari

ay cnm benm charmlar cok yakismis ama sana rengi cok hos. neden sogudun ben kacirdim mi acaba topik cok hizli ilerlio valla zemuszemus yazdiysan kacirdim belki ya da unuttum :ecrin_bebek: sen mi yazmistin charmlar iri gosterior die acaba. ay cok pardon cnm benm ya :kedi: usengecligimden de geri donup bakmadim.
charme ocreler cok yakismis cor meller de eminim cok yakisicak. sac rengin cok guzel olmus bu arada gule gule kullan cnmcm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…