- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.901
kızlar kimisinde charmın haresi inanılmaz silik bende simsiyahbenneyaptımki
bilgi için cok teşkkür ederim cnm olumunekankayizsmile daha önce cor ice kullandım şimdi de cor mel kullanıyorum bnd cok memnunum ama adriana limanın göz rengine bayılıyorum quartzoyla da tam olarak aynı renkk ama tek korkum doğal durmamısydı...Soloticada ilk rengim quartzoydu. resimlere aldanıp aldım ve bin pişman oldum canım. böyle pörtlek gözlü bişey oldum. renk mükemmel, pupil boşluğu da dar. kendi göz rengim koyu kahve ama hiç gözükmüyordu. fakat pupil boşluğu dar olduğu için mi bilmem ama bi garip duruyordu ya. yapaydı. neyse sonra cor mel aldım ve çok memnun kaldım opuyorumnanaktan şimdi de icemint aldım :lepi: ama henüz elime ulaşmadı. hala kargoda delikafadulden arkadaşlarım da benle aynı fikirdeler. quartzoları mümkünse takma ve melden şaşma diyorlar olumunekankayizsmile
Daha önce hangi renkleri kullanmıştın?
bilgi için cok teşkkür ederim cnm olumunekankayizsmile daha önce cor ice kullandım şimdi de cor mel kullanıyorum bnd cok memnunum ama adriana limanın göz rengine bayılıyorum quartzoyla da tam olarak aynı renkk ama tek korkum doğal durmamısydı...
genelde cor mel i kullanıyorum cnm cok daha doğal ikisi de cok doğal ama melin rengi ice'a göre daha doğal ama sana hangisi yakışıyorsa onu tercih et derim ben ve profil resminden gördüğüm kadarıyla sana ice daha cok yakışır gibi geldi banahihoyyyt:teselli:cnm sana bisi sorucam cor ice mi cor mel mi daha cok kullaniordun? bende de cor ice var cor mel dusunuorm o yuzden merak ediorm :kedi:boshayallersmile hos renkleri tamamen farkli ama hangisi daha doal geliordu sana ya da daha rahat kullaniordun. sanirim renk acisindan kahve tabanda cor mel daha rahat kullanilabilicek gibi gelior bana. mesela suan nc meli hergun takiorm. seffaf lensleri biraktim aldigimdan beri
arkadaşlar ya bu soloticanın çapları kaç ben esmeralda aldım ama hare gözükmemekle birlikte gözümün beyaz tarafına çıktı orası daha farklı duruyo...(
bnesra fotolar pek net değil ama güzel görünüyor
b&l green amazonda bu resimde rengi hoş cıkmıs
güle güle kullan esmeraldaları yerimseniben
genelde cor mel i kullanıyorum cnm cok daha doğal ikisi de cok doğal ama melin rengi ice'a göre daha doğal ama sana hangisi yakışıyorsa onu tercih et derim ben ve profil resminden gördüğüm kadarıyla sana ice daha cok yakışır gibi geldi banahihoyyyt:teselli:
cnm azul da graphite de portlek durmaz bence o risk opak seride olabilior. ben iki rengi de cor serisinde denedim oole durmuordu yapi olarak aynilar zaten sadece renkleri farkli. renklerine gore karar ver bence cnm sen boshayallersmile
cnm sari sac kullaniorm ben. avatardaki fotodaki sacim suanki. cnm ben sari sac ile cor ice kullaniorm ve de cok cok beyazim. cor melden daha da acik gri- mavi o. solgun duruor gibi bi yorum almadim cnm hic. soluk durmasi olayini cok takmiorm zaten severim ben soluk sempatiksalakcinni cor mel de sari sacla denedim sevmistim baya. tceydat ile gitmistik o da en cok onu begenmisti bende. bir de zaten illa ki allik rimel fln kullaniorm belki o yuzden cok rahatsiz etmior beni ama dedigim gibi solgun olsa da cok sallamam sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2 hihih biliorm tuafim :kedi: bence solgun olmaz sende cnm boshayallersmile solgun bi renk deil cor mel tatli acik yesil opuyorumnanaktan
bilmiyorum ki bambam grafite açık diye korkuyorum sadece eyvahedigeldismile
bambam sence azul mu grafite mi peki :sinifsinif:
bilgi için cok teşkkür ederim cnm olumunekankayizsmile daha önce cor ice kullandım şimdi de cor mel kullanıyorum bnd cok memnunum ama adriana limanın göz rengine bayılıyorum quartzoyla da tam olarak aynı renkk ama tek korkum doğal durmamısydı...
cnm azul bence sanki daha acik bi renk graphite den. daha doorusu ton farki da var. azul masmavi graphite gri-fume-mavi arasi bi renk. ice dan daha koyu graphite. azul ise baya canli bi mavi. bilemedim cnm . hangi seri dusunuorsun?
ben gözümde lacivertimsi mavi dursun istiyorum,bi de pörtlemesin canım,ilk defa alcam solotica bilmiyorum ki,yani siyah gözde ne renk dudrurular?
kızlar bende cor grafite almaya karar verdim sanırım en kısa zamanda vericem siparişimi.. sevgili VETMAN bişey sorucam icemint hala satıyor musun?
Bence senin aradığın rengin karşılığı graphite canım boshayallersmile Ama tabi yine de işine karışmak gibi olmasın.... bilmiyorumkismile
cnm azul bence sanki daha acik bi renk graphite den. daha doorusu ton farki da var. azul masmavi graphite gri-fume-mavi arasi bi renk. ice dan daha koyu graphite. azul ise baya canli bi mavi. bilemedim cnm . hangi seri dusunuorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?