Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar kimisinde charmın haresi inanılmaz silik bende simsiyahbenneyaptımki

al benden de o kdr hihjihi bende de oole duruor cnm benm ncler de oole duruor. gozlerin iri sanirim senin de??
ama sunu da ekliyim ben sahsen begendim fotolarda gayet guzel tadinda duruor cnm

Son düzenleme:
bilgi için cok teşkkür ederim cnm olumunekankayizsmile daha önce cor ice kullandım şimdi de cor mel kullanıyorum bnd cok memnunum ama adriana limanın göz rengine bayılıyorum quartzoyla da tam olarak aynı renkk ama tek korkum doğal durmamısydı...

cnm sana bisi sorucam cor ice mi cor mel mi daha cok kullaniordun? bende de cor ice var cor mel dusunuorm o yuzden merak ediorm :kedi:boshayallersmile hos renkleri tamamen farkli ama hangisi daha doal geliordu sana ya da daha rahat kullaniordun. sanirim renk acisindan kahve tabanda cor mel daha rahat kullanilabilicek gibi gelior bana. mesela suan nc meli hergun takiorm. seffaf lensleri biraktim aldigimdan beri

Son düzenleme:
genelde cor mel i kullanıyorum cnm cok daha doğal ikisi de cok doğal ama melin rengi ice'a göre daha doğal ama sana hangisi yakışıyorsa onu tercih et derim ben ve profil resminden gördüğüm kadarıyla sana ice daha cok yakışır gibi geldi banahihoyyyt:teselli:

arkadaşlar ya bu soloticanın çapları kaç ben esmeralda aldım ama hare gözükmemekle birlikte gözümün beyaz tarafına çıktı orası daha farklı duruyo... (

canım bende de öyle durmuştu sanırım seninde gözün 8.4 .benim de hare dışa çıkmıştı.ve çizgi çizgi idi beyaz kısımda.
8.2 olan magic top denemeliyiz sanırımşakkıdı

kızlar bu solotica lensleri nereden alıyorsunuz siz? nerden temin ediyorsunuz bende alıcam ama

cok tesekkur ederim cnm :) cor mel renk dolayisiyla bence de daha kullanisli sanki kahve tabanlarda. cor ice in da yeri ayri o da cok hos ama cor mel alinca sanki ben de daha cok nc mel ve cor mel kullanicam cor ice daha nadir olucak gibi gelior boshayallersmile

bilmiyorum ki bambam grafite açık diye korkuyorum sadece eyvahedigeldismile

bilmiyorum ki bambam grafite açık diye korkuyorum sadece eyvahedigeldismile

bambam sence azul mu grafite mi peki :sinifsinif:

cnm azul bence sanki daha acik bi renk graphite den. daha doorusu ton farki da var. azul masmavi graphite gri-fume-mavi arasi bi renk. ice dan daha koyu graphite. azul ise baya canli bi mavi. bilemedim cnm . hangi seri dusunuorsun?

Rengine söylenecek hiç lafım yok canım, gerçekten harika ama asla doğal değil. heleki corların doğallığından eser bile yok. yinede senin tercihin tabi.

cnm azul bence sanki daha acik bi renk graphite den. daha doorusu ton farki da var. azul masmavi graphite gri-fume-mavi arasi bi renk. ice dan daha koyu graphite. azul ise baya canli bi mavi. bilemedim cnm . hangi seri dusunuorsun?

ben gözümde lacivertimsi mavi dursun istiyorum,bi de pörtlemesin canım,ilk defa alcam solotica bilmiyorum ki,yani siyah gözde ne renk dudrurular?

ben gözümde lacivertimsi mavi dursun istiyorum,bi de pörtlemesin canım,ilk defa alcam solotica bilmiyorum ki,yani siyah gözde ne renk dudrurular?

Bence senin aradığın rengin karşılığı graphite canım boshayallersmile Ama tabi yine de işine karışmak gibi olmasın.... bilmiyorumkismile

kızlar bende cor grafite almaya karar verdim sanırım en kısa zamanda vericem siparişimi.. sevgili VETMAN bişey sorucam icemint hala satıyor musun?

kızlar bende cor grafite almaya karar verdim sanırım en kısa zamanda vericem siparişimi.. sevgili VETMAN bişey sorucam icemint hala satıyor musun?

Grafite aslında hiç aklımda olmayan bir renkti, ama yavaş yavaş kanıma girmeye başladı sempatiksalakcinni Özellikle koyu gözlerde çok hoş bir renk oluyor...

Sana şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman brownicim sırnaşık şey

Bence senin aradığın rengin karşılığı graphite canım boshayallersmile Ama tabi yine de işine karışmak gibi olmasın.... bilmiyorumkismile

öyle mi dersin,canım ne işime karışması yardım ediyorsun karış işime nolur Şeniz grafitenin kaptaki rengini görünce açık geldi bana,aslında dediğim gibi benden içten içe grafite istiyorum

canım gözlerim iri diye vetman nc önerdi bana,cor alırsam pötrler kesin sempatiksalakcinni azul daha açık demişsin şaşırdım çok bana koyu geldi grafiteden bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…