Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

öyle mi dersin,canım ne işime karışması yardım ediyorsun karış işime nolur Şeniz grafitenin kaptaki rengini görünce açık geldi bana,aslında dediğim gibi benden içten içe grafite istiyorum

Canım sen anladığım kadarıyla açık ve yapay bir renk istemiyorsun... Ama zaten Esmeralda, Topazio ve Quartzo 3lüsü hariç, koyu renk gözü radikal bir şekilde açacak renk yok... Sen Azul ile Grafite arasında kalmışsın. Senin beklentin doğrultusunda bir şey söylemek gerekirse bence Azul Grafite'e göre daha açık ve daha yapay bir ton... Ben pek sevmiyorum Azul'u... Yine de karar senin... Mesela Grafite'i de açık renk gözde sevmiyorum... Koyu renk gözde lacivertimsi, klas bir renk oluyor, şahaneeee... boshayallersmile

canımm teşekkür ederim aslında icemintle arasında kaldım şuan ama grafite i denediğim için biliyorum birazda çok güzel tam hoş bir mavi oluyor ben çok beğendim keşke onu alsaydım demiyorum değil yani mel yerine :) özellikle orta ve açık kahve gözlerde çok gzl duruyor tavsiye ederim mavi severlere :)

öyle mi dersin,canım ne işime karışması yardım ediyorsun karış işime nolur Şeniz grafitenin kaptaki rengini görünce açık geldi bana,aslında dediğim gibi benden içten içe grafite istiyorum

canım grafite yi denedim benim gözlerim koyu kahve ama gayet de mavi durmuştu bende gerçi resim çekmiştik denediğimde ama bulanık ve olduğundan koyu çıkmıştı ama normalde mavi duruyor ne çok koyu ne de çok açık tam mavi işte öyle bir renk :)

canım gözlerim iri diye vetman nc önerdi bana,cor alırsam pötrler kesin sempatiksalakcinni azul daha açık demişsin şaşırdım çok bana koyu geldi grafiteden bilmiyorumkismile

cor serisi bence hiç pörtlek durmayan bir seri gözün kendi haresini alıyor en az pörtlek duran cor lar koyu gözlerde de cor serisi yine en doğal duruyor bence..

Canım ben Grafite'i açık renk gözde sevmiyorum. Bence o rengin hakkını koyu renk taban veriyor. Orta taban da olabilir, ama açık, ı ıh... Eminim sana çok yakışmıştır gözün koyuysa... Şahane bir ton çıkarıyor ortaya... boshayallersmile

cnm işte arkadaşımın gözü orta kahve o denedi tam mavi durdu benimkiler ondan baya bi koyu olmasına rağmen ondan çok az daha koyu durdu diyebilirim ondaki duruşunu ben tbi daha çok beğendim zevk meselesi tamamen ttlım ya bu lens işi :) ben yeşili hiç beğenmiyorm mesela meller doğal diye kandım aldım vala :) şimdi üzülüyorum cor grafite almadım diye ühü hemen paramı biriktiricüüm hihoyyyt

cor serisi bence hiç pörtlek durmayan bir seri gözün kendi haresini alıyor en az pörtlek duran cor lar koyu gözlerde de cor serisi yine en doğal duruyor bence..

brownii iyice kafamı karıştırdın sempatiksalakcinni ben haresiz lensler denemiştim çok kötü olmuştu korku filmlerindeki gibi ama solotica değildi,en az pötrlek duran cor mu gerçekten ben nc sanıyordum kafamçokkarıştı canım çok sağol yardımın için,valla sizinle karar verip alacağım olumunekankayizsmile

ben gözümde lacivertimsi mavi dursun istiyorum,bi de pörtlemesin canım,ilk defa alcam solotica bilmiyorum ki,yani siyah gözde ne renk dudrurular?

cnm benm aslinda cok cok detayli takip renkler deil ikisi de. kullanan arkadaslar yorum yapacaktir. ben cor serisinde denedim bir kere ikisini de. dedigim gibi azul masmavi idi lacivertten ziyade tam mavisti cor serisinde ama charm ve nc de farkli durabilirler cunku corlar genelde en acik renk seri oluor. graphite de fume mavi idi cor a benzior ama daha koyu tonu., bu arada benm gozlerim acik kahve tatlim koyu gozlerde genelde renkler daha mavimsi duruor galiba. nil in graphiteleri var ve cokguzel bir renk ona bir bak bence. boshayallersmile didemde de azul vardi. aklima gelmedi bir anda topikte bikac kisi de daha var bu renkler cnmcm. kullanan arkadaslar daha guzel yorum yapacaktir :) ben yanlis yonlendirmek istemem cok bilmiorm cunku tatlim :)

Son düzenleme:

cnm soloticanin opak 3 rengi var esmeralda-quartzo-topazio bunnar da nc serisi ama ozel 3 renk. dier nc serisi ile farklilar bu 3u. onlarin disindakilerin yapisi nerdeyse ayni sadece hare farki var ve ncler dier iki seriye kiyasla azcik daha az opaklar. ama 3 seri de portlek durmuor. o durum bu ozel 3 renkte olabilme riski var onu da severek kullanan arkdaslar var topikte yani herkeste ayni durmuor. ama bu ozel 3 renk haric dierleri icin bu durum kesinlikle soz konusu deil kesinlikle kullandigim en doal renkli lensler :)

kızlar kimisinde charmın haresi inanılmaz silik bende simsiyahbenneyaptımki

canım harenin bazı kişilerde daha kalın durması gözün yapısından renginden kaynaklanıyor.Mesela Bambamda n.c ve charm melin haresi neredeyse aynı duruyor ..
nil mesela charm grafite aldı haresi n.c gibi duruyor.
Cerencim şişeden duruşlarına göre bir karar verebildinmi?azulmu grafitemi diye.Aslında fishbizcuists n.c azul aldı fotolarını koysada görsek.:hulya:

evet canım aynen dediğin gibi bir lens istiyorum,vetman bana resimlerini yolladı kapta azulla grafitenin azul çok daha koyuydu grafiteden o yüzden kafam karıştı bilmiyorumkismile

yani aslında o pörtleklik bence pupil boşluğuyla da çok alakalı ne kdr darsa o kdr şaşı ve pörtlek duruyor :) ama cor serisi bana çok doğal geliyor kendi gözünün haresi ve rengiyle çok bütünleşiyor doğallığı bu yüzden bence..

Bambam aynen katılıyorum canımopuyorumnanaktan

canım gözlerim iri diye vetman nc önerdi bana,cor alırsam pötrler kesin sempatiksalakcinni azul daha açık demişsin şaşırdım çok bana koyu geldi grafiteden bilmiyorumkismile

cnm ben denedigimde azul daha acik ve doygun bi renk die dusunmustum bilmiorm belki tabana gore deisiordur ama sanki fotolardan da gordugum kadari ile azul daha acik bir renk graphiteden. ama dedigim gibi bu renkler benm cok yakin takip ettigim detayli inceledigim renkler deil sadece denemek amacli gidince ne varsa deneyim die denedim bikac saniye gozumde takip baktim. bu sekilde cnm

Bambam aynen katılıyorum canımopuyorumnanaktan

aynen ben de katılıyorum ben koyu gözlülerdeki pörtleklikten bahsettim yanlışlık olmasında :) koyu gözlülerde daha şaşı bir ifade oluyor o pupil darlığından dolayı bence açık gözlere daha gzl gidiyo o 3lü seri bence..

sevgili VETMAN icemint satıyor msun hala cor grafite le icemint arasında ne düşnüyorsun karar veremedim icemint denemedim bilemiyorum :)

Son düzenleme:

tabi kabinda belki daha acik duruor olabilir cnm ama gozde durusunda azul daha acik sanki ya. vetman daha ii bilir aslinda sen ne diorsun vetmancim?

Bana birşey söylemeye pek gerek kalmamış sen çok güzel açıklaşmışsın canım benim anlatmak istediklerimi:)insanlar esmeralda quartzo topazio n.c serisi diye örneğin n.c grafite ile ile n.c melide esmeralda topazio quartzo gibi sanıyorlar ama aynı değiller natural colours serisinin klasik renkleri cor ve charm serisi gibi yapı doku olarak esmeralda topazio quartzoya benzemezler bu üçlü opak seri diğerlerinden çok farklı hem yapı hem doku bakımından:)

bambamcım çok sağol canım sana ne çok soru sordum nefret etme benden nolur bilmiyorumkismile çok sağoool güzeler güzeli bambamım olumunekankayizsmile

vetman artık almak istiyorum hala karar veremedim bilmiyorumkismile

tabi kabinda belki daha acik duruor olabilir cnm ama gozde durusunda azul daha acik sanki ya. vetman daha ii bilir aslinda sen ne diorsun vetmancim?

Grafite açık ama azul daha radikal bir renk yani kesinlikle gözünde daha fazla değişiklik sağlar azullar azulu belki belirgin diye begenmeme riskin var ama ben grafiteyi begenmeyeceğini düşünmüyorum:)risksiz bir renk:)Browni çok güzel bir tanım yapmış grafite için hoşuma gitti :)ne açık nede koyu mavi tam kıvamında yani onunda benimde koyu gözümü açabildiğine göre çok radikal değişiklik sevmeyen maviciler için grafite biçilmiş kaftan:)ne açık nede koyu mavi güzel bir mavi işte:)))sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…