- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.941
Grafite açık ama azul daha radikal bir renk yani kesinlikle gözünde daha fazla değişiklik sağlar azullar azulu belki belirgin diye begenmeme riskin var ama ben grafiteyi begenmeyeceğini düşünmüyorum:)risksiz bir renk:)Browni çok güzel bir tanım yapmış grafite için hoşuma gitti :)ne açık nede koyu mavi tam kıvamında yani onunda benimde koyu gözümü açabildiğine göre çok radikal değişiklik sevmeyen maviciler için grafite biçilmiş kaftan:)ne açık nede koyu mavi güzel bir mavi işte:)))sempatiksalakcinni
lfbrls ,browni,bambam,vetman,burcu,çok sağolun kızlar,iyi ki varsınız olumunekankayizsmile
Bana birşey söylemeye pek gerek kalmamış sen çok güzel açıklaşmışsın canım benim anlatmak istediklerimi:)insanlar esmeralda quartzo topazio n.c serisi diye örneğin n.c grafite ile ile n.c melide esmeralda topazio quartzo gibi sanıyorlar ama aynı değiller natural colours serisinin klasik renkleri cor ve charm serisi gibi yapı doku olarak esmeralda topazio quartzoya benzemezler bu üçlü opak seri diğerlerinden çok farklı hem yapı hem doku bakımından:)
bambamcım çok sağol canım sana ne çok soru sordum nefret etme benden nolur bilmiyorumkismile çok sağoool güzeler güzeli bambamım olumunekankayizsmile
Grafite açık ama azul daha radikal bir renk yani kesinlikle gözünde daha fazla değişiklik sağlar azullar azulu belki belirgin diye begenmeme riskin var ama ben grafiteyi begenmeyeceğini düşünmüyorum:)risksiz bir renk:)Browni çok güzel bir tanım yapmış grafite için hoşuma gitti :)ne açık nede koyu mavi tam kıvamında yani onunda benimde koyu gözümü açabildiğine göre çok radikal değişiklik sevmeyen maviciler için grafite biçilmiş kaftan:)ne açık nede koyu mavi güzel bir mavi işte:)))sempatiksalakcinni
cnm rica ederiz ne demek hepimiz fikir sahibi oluorz boolece umarim icine sinecek secimin yardimimiz dokunuorsa ne ala olumunekankayizsmilelfbrls ,browni,bambam,vetman,burcu,çok sağolun kızlar,iyi ki varsınız olumunekankayizsmile
bambam lfbrls umarım ben renk seçeceğim diye size kafayı yedirtmem sempatiksalakcinni
vetman canımm çok sağol ya,peki son olarak sence nc mi cor mu,kızlar cor daha doğal diyince kafam karıştı bilmiyorumkismile[/QUOTE
Kızlar haklı:) cor serisi çok doğal gerçekten gözün dibine gir anlaşılmaz lens olduğu.Ama bu demek değildirki n.c daha az doğal hare olayı tamamen kişisel tercihe kalmış bir şey n.c nin haresi ince olduğu için hareli sevenler için ideal belli belirsiz durduğu için hem doğal hemde hareli olduğu için gözü olduğundan büyük gösterip daha çekici yapıyor.
Rengi seçmesi zor asıl yoksa hare olayı gerçekten insanın zevkine bağlı ..Evt haresiz seri gerçekten çok doğal belkide en doğalı ama ben hareli seviyorummm sanki hareli olunca göz daha çekici oluyor no yüzden favorim n.c serisi alkisalkisalkis
vetman canımm çok sağol ya,peki son olarak sence nc mi cor mu,kızlar cor daha doğal diyince kafam karıştı bilmiyorumkismile[/QUOTE
Kızlar haklı:) cor serisi çok doğal gerçekten gözün dibine gir anlaşılmaz lens olduğu.Ama bu demek değildirki n.c daha az doğal hare olayı tamamen kişisel tercihe kalmış bir şey n.c nin haresi ince olduğu için hareli sevenler için ideal belli belirsiz durduğu için hem doğal hemde hareli olduğu için gözü olduğundan büyük gösterip daha çekici yapıyor.
Rengi seçmesi zor asıl yoksa hare olayı gerçekten insanın zevkine bağlı ..Evt haresiz seri gerçekten çok doğal belkide en doğalı ama ben hareli seviyorummm sanki hareli olunca göz daha çekici oluyor no yüzden favorim n.c serisi alkisalkisalkis
anladım vetmancim o zaman benim gözüm büyük olduğu için cor alıyım daha fazla büyük durmasın,çok iyi oldu konuştuğumuz vetmanciğim işin uzmanı olarak sen de böyle dediğin için artık cor almaya karar verdim,ben cor daha büyük ve pörtlek gösterir düşünüyordum nc den meğre tam tersiymiş a.s. sağol vetmanciğim iyi ki senin gibi bi satıcımız var olumunekankayizsmile
bambam lfbrls umarım ben renk seçeceğim diye size kafayı yedirtmem sempatiksalakcinni
sevgili VETMAN benle konuşmuyor musun( ? icemint satıyor musun dedim ama grafite le icemint arasında ne düşünüyorsun
rica ederim cerencim:)) corun aksine gözü büyük ve pörtlek göstermesi imkansız.Çünkü hareli lensler gözü daima büyük gösterir gözlerin büyükse cor serisi uygundur sana o zaman canımcım:lepi:anladım vetmancim o zaman benim gözüm büyük olduğu için cor alıyım daha fazla büyük durmasın,çok iyi oldu konuştuğumuz vetmanciğim işin uzmanı olarak sen de böyle dediğin için artık cor almaya karar verdim,ben cor daha büyük ve pörtlek gösterir düşünüyordum nc den meğre tam tersiymiş a.s. sağol vetmanciğim iyi ki senin gibi bi satıcımız var olumunekankayizsmile
Canımm hiç olurmu öyle şey görmedim ben foruma giriyorum sayfalar çok atlamış çok okuyamıyorum hemen çabucak çabucak bakıyorum sondakilere hemen yorum yazıyorum senin bana sorduğunu farketmemişim tatlım özür dilerim:)
icemint satıyorum:)vallahi ikiside güzel icemintte grafitede eşit gözümde ama eşim ve erkekler ıceminti çok begeniyorlar yani sattığım kişilerin eşleri erkek arkadaşları çok doğal buluyormuş ıcemintleri:)
birde icemint değişik bir renk gün içinde renk değiştirmesi çok özel:)opuyorumnanaktan
öyle mi dersin,canım ne işime karışması yardım ediyorsun karış işime nolur Şeniz grafitenin kaptaki rengini görünce açık geldi bana,aslında dediğim gibi benden içten içe grafite istiyorum
anladım vetmancim o zaman benim gözüm büyük olduğu için cor alıyım daha fazla büyük durmasın,çok iyi oldu konuştuğumuz vetmanciğim işin uzmanı olarak sen de böyle dediğin için artık cor almaya karar verdim,ben cor daha büyük ve pörtlek gösterir düşünüyordum nc den meğre tam tersiymiş a.s. sağol vetmanciğim iyi ki senin gibi bi satıcımız var olumunekankayizsmile
Canım bu topic acayip hızlı ilerliyor. yetişemiyorum walla kafamçokkarıştı cevap yazdım ama baktım ki sen zaten vetman a ulaşmışsın ve kararını vermişsin opuyorumnanaktan yada belki hala kararsızsın mafoldumben bambam ın dediği gibi aynı şeyi burdaki herkes yaşıyor malesef kafamçokkarıştı umarım sonunda doğru bi karar verirsin ve içine siner opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?