Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman canımm çok sağol ya,peki son olarak sence nc mi cor mu,kızlar cor daha doğal diyince kafam karıştı bilmiyorumkismile

Şeniz

bambamcım çok sağol canım sana ne çok soru sordum nefret etme benden nolur bilmiyorumkismile çok sağoool güzeler güzeli bambamım olumunekankayizsmile

ay cnm benm askolsun ne demek nefret etmek olur mi hic hepimiz soruorz paylasiorz tabi ki sorucaksin cnm benm amacimiz bu zatiŞenizolumunekankayizsmile
tatlicim kabinda sanirim gaphite daha acik duruo haklisin o acidan ama gozde daha koyu. bir de ben nc graphite de denemistim yanlis hatirlamiorsam. nacizane fikrim charme graphite sanki rengini daha belli edebilir nc serisinden ziyade ama vetman daha iyi yonlendirir cnm seni. sanki nc azul ya da charm graphite derdim ben cor serisi dusunmuorsan. bu arada nc azul gormedim aslinda charm azulda guzel bi de. ayy bu secim isi cok zor valla allah kolaylik versin ben de hep kararsiz kaliorm.sempatiksalakcinni

evt vetmancim radikal deisim isteyip istememe durumu var tabi. sonuna kdr katiliorm.:içelim:

bambam lfbrls umarım ben renk seçeceğim diye size kafayı yedirtmem sempatiksalakcinni

Yok yok canım, ben seni çok iyi anlıyorum, eminim Bambamcım da anlıyordur kaydirigubbakcemile3 Ben Nc Mel almadan önce defalarca fikir değiştirdim ve 2-3 ay düşündüm :))))))

sevgili VETMAN benle konuşmuyor musun ( ? icemint satıyor musun dedim ama grafite le icemint arasında ne düşünüyorsun

Canımm hiç olurmu öyle şey görmedim ben foruma giriyorum sayfalar çok atlamış çok okuyamıyorum hemen çabucak çabucak bakıyorum sondakilere hemen yorum yazıyorum senin bana sorduğunu farketmemişim tatlım özür dilerim:)
icemint satıyorum:)vallahi ikiside güzel icemintte grafitede eşit gözümde ama eşim ve erkekler ıceminti çok begeniyorlar yani sattığım kişilerin eşleri erkek arkadaşları çok doğal buluyormuş ıcemintleri:)
birde icemint değişik bir renk gün içinde renk değiştirmesi çok özel:)opuyorumnanaktan

ayyy yok ne özür dilemesi rica ederim asıl ben .. icemint in pupili daha mı dar peki crystal gibi mi crystal ı ben denemedm ama arkadaşım denedi pupil boşluğu ciddi dar dı mesela cor serisine göre kararsız kaldım yahu sevgili DİDEM im gözlerinde harika duruyordu icemintler ama onun gözleri benden açıktı çok koyu gözde hatta siyah gözde icemint fotosu koyar msın müsait olduğun bir zamanda sevgili VETMAN teşekkürler şimdiden :)a.s.

öyle mi dersin,canım ne işime karışması yardım ediyorsun karış işime nolur Şeniz grafitenin kaptaki rengini görünce açık geldi bana,aslında dediğim gibi benden içten içe grafite istiyorum

Vetmanın albümüne bakmalısın bence. onda nerdeyse her renk soloticalı foto mevcut. kendi göz rengide çok koyu kahveymiş. yeni bi renk istediğimde mutlaka onun albümüne bakarım ben olumunekankayizsmile cor grafite fotosu da mevcut. mavide benim favorileriden biri de cor grafite. çok güzel bi mavi; lacivert gibi böyle hoş bi renk.

vetman bende lens almaya karar verdim normalde gözüm cok iri değildir. ve normal bir mavi renk istiyorum ne önerirsin bana :)

Son düzenleme:
kizlar bugun ne farkettim nc mel de piksel sorunu var. bir tanesi arada hafif bi rahatsiz ve belli belirsiz bi kayma yapiordu. disardan belli olmuor ve gozumu de cok rahatsiz etmiordu. ama wrlens e msg atmistim zaten sorun var sanirim die. bugun detayli o lensi inceledim ve ne gordum buyrun bakin tekrar msg attim resimleri de gondericem umarim degistirirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…