- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.961
Arkadaşlar bende quartzo almayı düşünüyorum fakat yeni serisinde yeşillik değilde mavilik var diyorlar doğrumuki acaba ?
Bambam üzülme hayatim kesinlikle degistirirler bunu! Neden bu kadar cok hata yapiolar üretimde anlamiyorum...
Cok dikkatsizler!
ya dimi neden boole pinaximyani ben genelde sanssiz bi insanimdir bana denk gelir yani dicem ama topigimizde bicok kisinin basina denk geldi bu sorunlu lens. sana oky e fln da oldu. sanssizligim mi artik yoksa uretim bu kdr hatali cikariorsa surada bu topikte bile kac kiside sorun cikti. tuh ya lensler sahane ama sunu bi standarta oturtamadilar mi ne anlamadim (
saol birtanem iisalla sorunsuz geri gonderme yenileme yaparlar.
wrlens te degisim yapan oldu mu kizlar icinizde??kafamçokkarıştı
kizlar bugun ne farkettim nc mel depiksel sorunu var. bir tanesi arada hafif bi rahatsiz ve belli belirsiz bi kayma yapiordu. disardan belli olmuor ve gozumu de cok rahatsiz etmiordu. ama wrlens e msg atmistim zaten sorun var sanirim die. bugun detayli o lensi inceledim ve ne gordum buyrun bakin tekrar msg attim resimleri de gondericem umarim degistirirler.
Hayir bitanem senin sansizliginla alakasi yok
dedigin gibi bi cok kisi sorun yasadi bu konuda
bu kadar sikayetten sonra cok daha dikkatli olmali gerekir ama degisen bisey yok..
her alisveriste sorun cikabilir ama bu alisverise bide uzun bi bekleme süresi ekleniyor
beni en cok sinir eden yönüde bu olmustu Çok üzgünüm çoook wrlens mutlaka halledicektir sorunu merak etme... resimde cok net görünüyor defo, itiraz ediceklerini
sanmiyorum canim
Çok üzgünüm çoook cok dikkatsizler bence de :mymeka:
iisalla cnm benm ya geri gonderme isi nasil oluor hic de bilmiorm. sen nasil yapmistin? kargoyu sen mi odedin yoksa(( senin paranalentes di hos ama merk ettim cnm. wrlens de returns kisminda sanki onlarin karsilayacagi yazior uretim hatalarinda mafoldumben
tatlim ben hic lens geri göndermedim
yenisini istedim paranalenstesde gönderdi
tabiki baya bi email falan yazdim hatanin onlarda olduguna ikna edebilmek icin...
sen elindeki defolu lensi onlara göndersen nolucakki? Ne islerine yariycak? Hangi lens hataliysa ondan bi tane göndersinler sana canim bence....
Aaaaa!!! Çok bariz bir hata bu!!! Ama yuh diyorum artık...klava: Hayır öyle ucuz bir mal da değil ki bu, 3 lens alınacak paraya 1 lens alıyorsak enayiliğimizden değil, kalite beklentimizden! Biraz daha özenli üretim yapmalılar, bu ne yaaa... Şoke oldum resmen akannehir
Bunu kesin değiştirirler Bambamcım, üzülme sen...
kizlar bugun ne farkettim nc mel depiksel sorunu var. bir tanesi arada hafif bi rahatsiz ve belli belirsiz bi kayma yapiordu. disardan belli olmuor ve gozumu de cok rahatsiz etmiordu. ama wrlens e msg atmistim zaten sorun var sanirim die. bugun detayli o lensi inceledim ve ne gordum buyrun bakin tekrar msg attim resimleri de gondericem umarim degistirirler.
aaaaaaaa bu ne yaa yok artık bak işte rahatsız olmanda haklıymışsın tatlım bir an önce hallederler umarım bu problemi daha sefasını süremeden cefası geldi
nazar boncuğun olsun tatlım oda senin :) çok yakıştı ondan nazar değdirdik vala beğene beğene :)
anladim pinaxim daha mantikli tabi yeni gondermeleri. belki incelemek istiorz fln derler die dusundum ondan gondermek gerekir mi geri acaba die ama cok bariz bi sorun bakalim ne zmn cvp doncekler.bekleme kismi cok sinir bozucu
cok tesekkur edrim cnm Şeniz
bambam resimmi koydn göremedim ama umarım sorunu hallederler.
kızlar bende mavi lens alıcam yardım edin kararsız kaldım hangi rengi alıyım gozum koyu kahverengi bu lensler hakkında pekte bilgi sahibi değilim yardımlarınızı bekliyorum. ayrıca gozlerim iride değil kucuk sayılır
O zaman charme graphite diyorum ben... boshayallersmile
canım anladığım kadarıyla normal mavilerden istiyorsun çok belirgin olmayan bir mavi olarak sana öncelikle grafite ve ıce öneririm benim profilimde kendi koyu kahverengi gözümde ıce ve grafite resimleri mevcut bakabilirsin doğal göz rengin neydi tam olarak emk87?tam olarak soloticaların mavilerin sende nasıl duracağını söyleyebilirimvetman bende lens almaya karar verdim normalde gözüm cok iri değildir. ve normal bir mavi renk istiyorum ne önerirsin bana :)
Arkadaşlar bende quartzo almayı düşünüyorum fakat yeni serisinde yeşillik değilde mavilik var diyorlar doğrumuki acaba ?
onu inceliyim bi canım o zaman kullandın mı sen?
Selam kizlar, herkes yeni cicilerini gule gule kullansin. Bambisim cok yakismis n.c meller insallah hemen deistirirler canim hatalarini telafi ederler,
Ben ocre siparis vermeyi dusunuyorum. Ama n.c mi charme mi karar veremedim. ne alsam akannehir
didem nerelerdesin yahu hoşgeldin :)) ben iyice kararsızlaştırayım seni bence cor ocre al :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?