Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar asagıda kendi göz rengim ve b&l mavi lensli gozlerim var bu ton bir mavi istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorummm kaydirigubbakcemile2

vetmen özellile göz rengimi sordugun için ekledim resmi =)

banada fikir verin kızlarrrr =)

Selam kizlar, herkes yeni cicilerini gule gule kullansin. Bambisim cok yakismis n.c meller insallah hemen deistirirler canim hatalarini telafi ederler,
Ben ocre siparis vermeyi dusunuyorum. Ama n.c mi charme mi karar veremedim. ne alsam akannehir

Dideeeemmmm hoşgeldiiiinnnn opuyorumnanaktan Ben de nerelerde Didem diye geçirmiştim aklımdan geçenlerde...

Ben charme ocre diyorum... Çok cazibeli oluyor charme ocreler.... boshayallersmile

Selam kizlar, herkes yeni cicilerini gule gule kullansin. Bambisim cok yakismis n.c meller insallah hemen deistirirler canim hatalarini telafi ederler,
Ben ocre siparis vermeyi dusunuyorum. Ama n.c mi charme mi karar veremedim. ne alsam akannehir

cmn benm cok ozlettin kendini ama yaaa tatlimm. opuyorumnanaktanoley gelmene cok seindim. opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞeniz
cok tesekkur ederim tatlicim cnm arkadasim iisalla hemen donerler mailime.
ocre icin ben sanki charm ya da cor derdim.gamyoncuiremsu

tesekkur ederim cnm nie goremedin acaba geri sayfada kaldi sanirim.

umarım resim eklendi cor ocre

cor ocreleri ben de cok begeniorm. ocre alirsam cor alirim sanirim ben de. ben tam bi corcuyum sanirim ya. hehehe sempatiksalakcinni

bambam canım sanırım sen nc melleri koyu bulmuştun çok beğenmemiştin,bu bahaneyle rengini de değiştirirsin daha iyi olmaz mıolumunekankayizsmile

cnm olumunekankayizsmile
ay aslinda bir gece solusyonda durunca guzellesti rengi ama deneme yaptigim lens daha acikti. ama lensi sevdim de gene de aklimdan da cor mel gecmior deil yani bakalim ne dicekler donsunler de bir bana ona gore belki bu gozume kucuk gelior cor mel e deistirme sansim var mi fln die sorabilirim. ama tek bir tane nc mel gonderelim diyebilirler de. nc mel de bende bulunsun istiorm zaten. sira ve zmn meselesi yani. ikisi de olsun bende sempatiksalakcinniboshayallersmile gamyoncuiremsu delirdim

canım ben senin nc mellerini çok beğendim,ama değiştirmek istersen biraz ısrar edersen değiştirirler,ama nc mel çok güzel olmuştu sende o ayrı opuyorumnanaktan

canımm gel tabi ya kendi başlığını sahipsiz bıraktın olmuyor böyle :) cor dememdeki sebepde senin gözlerin orta açık kahve gibiydi yanlış hatırlamıyorsam açık ton gözlerde cor serisi çok güzel gözün kendi haresini alıyor diye düşünüyorum baya doğal geliyor bana o yüzden bir de daha açık olur rengi diye düşündüm nacizane ondan dedim yoksa ben de hareli gözleri çok daha fazla beğeniyorum daha çekici geliyor :) zevk meselesi tamamen yahu bu iş..:)

canım ben senin nc mellerini çok beğendim,ama değiştirmek istersen biraz ısrar edersen değiştirirler,ama nc mel çok güzel olmuştu sende o ayrı opuyorumnanaktan

cnm benm cok teskkur ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan iisalla bakalim aslinda her ikisini de istiorm ama hangisini once istedigimi bilemiordm hala kararsizim gordugun gibi. belki deisirlerse cor mel alirim sempatiksalakcinni ay bakalim once ne dicekler de yeterki duzelsin nc mel de seviorm boshayallersmile

Browni canım siyah göz de ıcemint resmi:)zaten benim gözlerimde seninkiler gibi koyu renk yaklaşık olarak bende durduğu gibi duracaktır ıcemintler sende.
Bambamcım fotoğrafları gönder ücretim hatası olduğu bariz ortada hemen değiştirirler merak etme :)

bnesra ablaaa ya esmeralda iştahımı kabarttın :) renk çok güzel görünüyor sende ve evet bencede eski ouartzoya benzemiş belki ışıktan bilemiyorum.sana bi kaç sorum var yeşile kafayı takmış biri olarak :) yapay duruyormu çevrendekilerin tepkisi nasıl lensmi diye soran varmı ? benim göz çapım büyük olduğu için taşma sorunum olmaz ama yapaylıktan korkuorum çok açıkmı rengi ?? ayy çok soru sordum k.bakma ama bi türlü karar veremiorum ben charm mel kullanıorum şimdilik

teşekkür ederim sevgili VETMAN sanırım ben grafite ye karar vericem nedense tutuldum cor grafite diye :))

ttalım gecmiş olsun =( üzülme cok bariz hatalı mutlaka degiştiriler ya herkes de paranalantes hatalı lens gönderio diodu demekki wrlens de hatalı gönderebiliomuş! tatlım cift olarak degiştirmek istedgni söle bence renk tonu farklı gelebilir falan belirtmelisin bu olasılıgı da. üzülme tatlım muckskks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…