- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.981
kızlar asagıda kendi göz rengim ve b&l mavi lensli gozlerim var bu ton bir mavi istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorummm kaydirigubbakcemile2
vetmen özellile göz rengimi sordugun için ekledim resmi =)
Selam kizlar, herkes yeni cicilerini gule gule kullansin. Bambisim cok yakismis n.c meller insallah hemen deistirirler canim hatalarini telafi ederler,
Ben ocre siparis vermeyi dusunuyorum. Ama n.c mi charme mi karar veremedim. ne alsam akannehir
Selam kizlar, herkes yeni cicilerini gule gule kullansin. Bambisim cok yakismis n.c meller insallah hemen deistirirler canim hatalarini telafi ederler,
Ben ocre siparis vermeyi dusunuyorum. Ama n.c mi charme mi karar veremedim. ne alsam akannehir
bambam resimmi koydn göremedim ama umarım sorunu hallederler.
kızlar bende mavi lens alıcam yardım edin kararsız kaldım hangi rengi alıyım gozum koyu kahverengi bu lensler hakkında pekte bilgi sahibi değilim yardımlarınızı bekliyorum. ayrıca gozlerim iride değil kucuk sayılır
hosbulduk canim artik daha SIK gelicem kaydirigubbakcemile2 cok ozledim topici opuyorumnanaktan cor ocre mi diyorsun? aslinda sanirim hareli lensler daha cok hosuma gidiyor ve ocrede de hareye bayiliyorum ama cor ocre resimlerine de bakiyim bir. oneri icin saol cnm benim
umarım resim eklendi cor ocre
kizlar bugun ne farkettim nc mel depiksel sorunu var. bir tanesi arada hafif bi rahatsiz ve belli belirsiz bi kayma yapiordu. disardan belli olmuor ve gozumu de cok rahatsiz etmiordu. ama wrlens e msg atmistim zaten sorun var sanirim die. bugun detayli o lensi inceledim ve ne gordum buyrun bakin tekrar msg attim resimleri de gondericem umarim degistirirler.
bambam canım sanırım sen nc melleri koyu bulmuştun çok beğenmemiştin,bu bahaneyle rengini de değiştirirsin daha iyi olmaz mıolumunekankayizsmile
bambam canım sanırım sen nc melleri koyu bulmuştun çok beğenmemiştin,bu bahaneyle rengini de değiştirirsin daha iyi olmaz mıolumunekankayizsmile
cnm olumunekankayizsmile
ay aslinda bir gece solusyonda durunca guzellesti rengi ama deneme yaptigim lens daha acikti. ama lensi sevdim de gene de aklimdan da cor mel gecmior deil yani bakalim ne dicekler donsunler de bir bana ona gore belki bu gozume kucuk gelior cor mel e deistirme sansim var mi fln die sorabilirim. ama tek bir tane nc mel gonderelim diyebilirler de. nc mel de bende bulunsun istiorm zaten. sira ve zmn meselesi yani. ikisi de olsun bende sempatiksalakcinniboshayallersmile gamyoncuiremsu delirdim
hosbulduk canim artik daha SIK gelicem kaydirigubbakcemile2 cok ozledim topici opuyorumnanaktan cor ocre mi diyorsun? aslinda sanirim hareli lensler daha cok hosuma gidiyor ve ocrede de hareye bayiliyorum ama cor ocre resimlerine de bakiyim bir. oneri icin saol cnm benim
canım ben senin nc mellerini çok beğendim,ama değiştirmek istersen biraz ısrar edersen değiştirirler,ama nc mel çok güzel olmuştu sende o ayrı opuyorumnanaktan
banada fikir verin kızlarrrr =)
Browni canım siyah göz de ıcemint resmi:)zaten benim gözlerimde seninkiler gibi koyu renk yaklaşık olarak bende durduğu gibi duracaktır ıcemintler sende.
Bambamcım fotoğrafları gönder ücretim hatası olduğu bariz ortada hemen değiştirirler merak etme :)
teşekkür ederim sevgili VETMAN sanırım ben grafite ye karar vericem nedense tutuldum cor grafite diye :))
Destekliyoruuummmmmm hihoyyyt
ya dimi neden boole pinaximyani ben genelde sanssiz bi insanimdir bana denk gelir yani dicem ama topigimizde bicok kisinin basina denk geldi bu sorunlu lens. sana oky e fln da oldu. sanssizligim mi artik yoksa uretim bu kdr hatali cikariorsa surada bu topikte bile kac kiside sorun cikti. tuh ya lensler sahane ama sunu bi standarta oturtamadilar mi ne anlamadim (
saol birtanem iisalla sorunsuz geri gonderme yenileme yaparlar.
wrlens te degisim yapan oldu mu kizlar icinizde??kafamçokkarıştı
teşekkür ederim sevgili VETMAN sanırım ben grafite ye karar vericem nedense tutuldum cor grafite diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?