Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar makinem henüz gelmedi. telefonla çektiklerimden bi kaçını koyuyorum. ilk üçü gün ışığında flaşsız makyajsız. sonuncusu loş ışıkta, makyajlı ama flaşsız. nc azul.

Eklentiler

• $Fotoğraf0385.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0387.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf0388.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $loş ışıkta.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 47
Fishbiscuit normalde azulu sevmiyorum pek. Ama senin gözünle çok güzel kaynaşmış, çok güzel olmuş, güle güle kullan...

bu da lensin geldiği ilk gün kendimi kahve dünyasına attığımda:)
sositososito

Eklentiler

• $Photo-0074.webp
    6 KB · Görüntüleme: 45
kızlar makinem henüz gelmedi. telefonla çektiklerimden bi kaçını koyuyorum. ilk üçü gün ışığında flaşsız makyajsız. sonuncusu loş ışıkta, makyajlı ama flaşsız. nc azul.

ben cok begendim bayildim hatta cok guzel olmus:asigimpuyorumnanaktan

cok cok tesekr ederim cnm benm olumunekankayizsmile evt malesef ben de hatasiz gelir die wrlens den verdim ama bu boyama sorunu tabi fabrika kaynakli bisi. wrlens aslinda cok hizli ve dooru lensi gonderior siparisinden farkli bisi gelmior sanirim ama sonucta lensleri acip bakamiorlar.o risk herzmn var sanirim :gitme::gitme: haklisin eger tek lens gondermek isterlerse israrci olmayi dusunuorm farkli olabilirler sonucta. kesinlikle cift istemeyi dusunuorm. off o kdr bekledim simdi tekrar bekliorm cvp donmelerini sonra bi daha gondermelerini beklicem (( nese vardir bi hayir diyim

tesekkur ederim vetmancim sen de boole diyince daha da rahatladi icim degistirirler herhalde :Saruboceq:

canımm güle güle günlerde kullan tam bir mavi olmuş çok hoş kaynaşmış cidden gözlerin açık ton sanırım..bir de çerçevesi charm gibi olmuş belirgin durmuş bende nc nin çerçevesi hiç böyle durmadı güle güle kullan tatlım..

koyu kahverengi gözde hıdrocor grafite

sevgili VETMAN çok teşekkürler fotolar için ama burda ice gibi durmuş yani bende ice böyle durdu grafite biraz daha koyu ve daha mavi durdu bende acaba bu o sana daha önce de sorduğum numara mevzusundan mı kaynaklanıyor ltfn bu konuda bir şey söyle o numaralara göre değişiyor mu renkler :) ??

arkadaşlar bu sevgilimin gercek göz rengi ela gibi ona tanita tikaram yeşil alsam nasıl durur hiç belli olmuyomus koyu renklerde bunda belli olurmu acaba ?

Eklentiler

• $Fotoğraf1100.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 73

Brownicim zaten azula bak şişesinden aynı topazio mavisi sadece yarı opak olanı dediğin gibi azullar topazioya alternatif olabilecek renklerden birisi..
Evt bu çocukda biraz ıce a benzemiş grafiteler ama flashlı çekimden kaynaklanıyor olabilir. grafite bu kadar açık değil

arkadaşlar bu sevgilimin gercek göz rengi ela gibi ona tanita tikaram yeşil alsam nasıl durur hiç belli olmuyomus koyu renklerde bunda belli olurmu acaba ?

Canım burası Solotica topiği olduğundan pek yardımcı olunabileceğini sanmıyorum... Ama bilenler varsa söyler... Sen yine de forumda Tanika Tikaram diye arama yap istersen...

kızlar ben kararımı verdim,solotica cor grefiteleri aldım bile,vetman bi kaç güne gönderecek,gelince çekerim fotoları,hepinize çok çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız olumunekankayizsmile

kızlar ben kararımı verdim,solotica cor grefiteleri aldım bile,vetman bi kaç güne gönderecek,gelince çekerim fotoları,hepinize çok çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız olumunekankayizsmile

Haydi hayırlı olsun canım, şimdiden güle güle kullan diyelim sana :)) Geldiğinde foto bekleriz artık bu kadar muhabbetin üzerine kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…