- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.001
canım teşekkür ederim.Fishbiscuit normalde azulu sevmiyorum pek. Ama senin gözünle çok güzel kaynaşmış, çok güzel olmuş, güle güle kullan...
kızlar makinem henüz gelmedi. telefonla çektiklerimden bi kaçını koyuyorum. ilk üçü gün ışığında flaşsız makyajsız. sonuncusu loş ışıkta, makyajlı ama flaşsız. nc azul.
ttalım gecmiş olsun =( üzülme cok bariz hatalı mutlaka degiştiriler ya herkes de paranalantes hatalı lens gönderio diodu demekki wrlens de hatalı gönderebiliomuş! tatlım cift olarak degiştirmek istedgni söle bence renk tonu farklı gelebilir falan belirtmelisin bu olasılıgı da. üzülme tatlım muckskks
Browni canım siyah göz de ıcemint resmi:)zaten benim gözlerimde seninkiler gibi koyu renk yaklaşık olarak bende durduğu gibi duracaktır ıcemintler sende.
Bambamcım fotoğrafları gönder ücretim hatası olduğu bariz ortada hemen değiştirirler merak etme :)
bu da lensin geldiği ilk gün kendimi kahve dünyasına attığımda:)
sositososito
kızlar makinem henüz gelmedi. telefonla çektiklerimden bi kaçını koyuyorum. ilk üçü gün ışığında flaşsız makyajsız. sonuncusu loş ışıkta, makyajlı ama flaşsız. nc azul.
koyu kahverengi gözde hıdrocor grafite
sositososito
sositososito
canım vala şu resme baktım da hakkaten topazio nun rengine benzettim biraz o canlılığı ve aynı zamanda doğallığı isteyenler tam azul alsınlar en azından topazio kadar belli etmiyor kendini çok hoş cidden..
arkadaşlar bu sevgilimin gercek göz rengi ela gibi ona tanita tikaram yeşil alsam nasıl durur hiç belli olmuyomus koyu renklerde bunda belli olurmu acaba ?
sositososito
kızlar ben kararımı verdim,solotica cor grefiteleri aldım bile,vetman bi kaç güne gönderecek,gelince çekerim fotoları,hepinize çok çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız olumunekankayizsmile
Haydi hayırlı olsun canım, şimdiden güle güle kullan diyelim sana :)) Geldiğinde foto bekleriz artık bu kadar muhabbetin üzerine kaydirigubbakcemile5
tai canım foto olmaz olur mu hiç,çok heyecanlıyım ben de ilk kez soloticam olacak :kedi: eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?