- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.021
kızlar ben kararımı verdim,solotica cor grefiteleri aldım bile,vetman bi kaç güne gönderecek,gelince çekerim fotoları,hepinize çok çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız olumunekankayizsmile
kızlar ben kararımı verdim,solotica cor grefiteleri aldım bile,vetman bi kaç güne gönderecek,gelince çekerim fotoları,hepinize çok çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız olumunekankayizsmile
Bambamcım,albümünde nc meli gözünde gördüm mükemmel,zaten kendi göz rengin de mükemmel,ben charme mel düşünüyordum nc mel in çok yakından ringi çizgi çizgi görünür diye düşünüp,ama senn çekimlerinde inanılmaz güzel bir görüntü oluşmuş,çok çok yakından çizgi çizgi limbal ring gözüküyor mu canım,zaten renk muhteşem olmuş,bi deacaba charme ın rengi daha mı yeşile dönük,çünkü bu sendeki sarımsı balı çok beğendim böyle bir renk istiyorum :asigim:
Bambamcım,albümünde nc meli gözünde gördüm mükemmel,zaten kendi göz rengin de mükemmel,ben charme mel düşünüyordum nc mel in çok yakından ringi çizgi çizgi görünür diye düşünüp,ama senn çekimlerinde inanılmaz güzel bir görüntü oluşmuş,çok çok yakından çizgi çizgi limbal ring gözüküyor mu canım,zaten renk muhteşem olmuş,bi deacaba charme ın rengi daha mı yeşile dönük,çünkü bu sendeki sarımsı balı çok beğendim böyle bir renk istiyorum :asigim:
emk 87 canım göz tabanın çok koyu değil belli sende grafiteler özellikle charm grafite güzel durur.Ancak boshlomp mavi rengi belirgin duruyor o kadar açık bir mavi dersen o zaman topazio öneririm sana:)
Vetmancım,göz rengim Bambam ınki kadar açık değil,ama açık kahve,ama endişem çok yeşil gözükmesi,Bambam daki tonu istediğim için sophistiğin honey sini bile düşünmüştüm yeşil olmaması için,ama baya damarlı olduğu için kendimi frenledimsarı tonu favorim ama olamıcak gibiyse charme melin senin albümündeki sendeki duruşu da güzel o ton da olur,sanırım eski seri o charmelar,yani iyice yeşil olan kullanmak istemiceğim bir lens almıyım diyorum:uhm:
yes bambiş koyu tabanda yeşeryor gri tonlarıda mavileşiyor
cnm cok tesekkurler begenmene sevindim :1hug: nc mellerin aslinda haresi kesik kesik ama benm gozum iri oldugu icin hare kismi kendi gozumun renkli kisminda kalior o yuzden daha kalin ve koyu duruor. charme in haresi ile ayni gorunuor nerdeyse diyebilirim. benm gozlerim genele gore buyuk sanirim cunku cogu kiside hare olmasi gerektigi yerde oluor. ben de o sekilde olmuor ne yazik ki. yani yakindan da cizgi cizgi deil cnmcm. o cizgilerin aralarini kendi goz rengim dolduruor. hatta ncler nerdeyse kucuk gelior bana. rengi de sanirim gene benm gozumle kaynakli kendi gozum sarimsi oldugundan lenslerde o sekilde oluor sanirim. koyu kahvelerde daha yesil oluor tonu galiba topikteki arkadaslarin oole gorunuor. ben o tonu daha cok begeniorm ama kendimde de rengini sevdim acikcasi zemuszemus senin de begenmene cok sevindim tatlim. charme mel nc melden daha opak gozun rengini daha etkileyebilior nc mel daha saydam. sen kendi taban rengine gore ve nasil hare istedigine gore karar verebilirsin cnm her ikisi de cok guzel bence nc de charme daboshayallersmile
Solotica Cor ice ve hidrocharme ice'ı olanlar bol bol foto koyabilirmisiniz lütfen benim hidrocharme mel'im var çok memnunum gerçi takınca hemen kızarıyor gözlerim neden olduğunuda anlamış değilim temizde bakıyorum fikir yürütebilenlerden cevap bekliyorum bide baştada dediğim gibi cor ice veya charme ice almak istiyorum...
serracım özelden msj attım cor ice için foto gönderebilirim msnden veya mailine benim albümümdede var resimlerim yardımcı olucaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?