Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar ben kararımı verdim,solotica cor grefiteleri aldım bile,vetman bi kaç güne gönderecek,gelince çekerim fotoları,hepinize çok çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız olumunekankayizsmile

oleyyyy hihoyyythihoyyyt canım şimdiden güle güle kullan inşallah çok beğenirsin benim favorim hidrocor grafite benden önce sen aldın artık senin resimlerden snra iyice gaza gelirim ben :)) :dance:

kızlar ben kararımı verdim,solotica cor grefiteleri aldım bile,vetman bi kaç güne gönderecek,gelince çekerim fotoları,hepinize çok çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız olumunekankayizsmile

delikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt aaa hayirli olsun cnm benm heycanla bekliorz fotolarini :asigim:

Bambamcım,albümünde nc meli gözünde gördüm mükemmel,zaten kendi göz rengin de mükemmel,ben charme mel düşünüyordum nc mel in çok yakından ringi çizgi çizgi görünür diye düşünüp,ama senn çekimlerinde inanılmaz güzel bir görüntü oluşmuş,çok çok yakından çizgi çizgi limbal ring gözüküyor mu canım,zaten renk muhteşem olmuş,bi deacaba charme ın rengi daha mı yeşile dönük,çünkü bu sendeki sarımsı balı çok beğendim böyle bir renk istiyorum :asigim:

cnm cok tesekkurler begenmene sevindim :1hug: nc mellerin aslinda haresi kesik kesik ama benm gozum iri oldugu icin hare kismi kendi gozumun renkli kisminda kalior o yuzden daha kalin ve koyu duruor. charme in haresi ile ayni gorunuor nerdeyse diyebilirim. benm gozlerim genele gore buyuk sanirim cunku cogu kiside hare olmasi gerektigi yerde oluor. ben de o sekilde olmuor ne yazik ki. yani yakindan da cizgi cizgi deil cnmcm. o cizgilerin aralarini kendi goz rengim dolduruor. hatta ncler nerdeyse kucuk gelior bana. rengi de sanirim gene benm gozumle kaynakli kendi gozum sarimsi oldugundan lenslerde o sekilde oluor sanirim. koyu kahvelerde daha yesil oluor tonu galiba topikteki arkadaslarin oole gorunuor. ben o tonu daha cok begeniorm ama kendimde de rengini sevdim acikcasi zemuszemus senin de begenmene cok sevindim tatlim. charme mel nc melden daha opak gozun rengini daha etkileyebilior nc mel daha saydam. sen kendi taban rengine gore ve nasil hare istedigine gore karar verebilirsin cnm her ikisi de cok guzel bence nc de charme daboshayallersmile

Son düzenleme:

berlips bambama katılıyorum.senindoğal göz rengin nedir?Charm mel daha opak olduğu için ve renk yoğunluğundan dolayı daha yeşili dönük duruyor n.c meller ise eskisine oranla daha sarı bu yüzden charma göre daha sarımsı duruyor.Koyu kahverengi gözümde çok yakından flashsız n.c melin duruşu:)

emk 87 canım göz tabanın çok koyu değil belli sende grafiteler özellikle charm grafite güzel durur.Ancak boshlomp mavi rengi belirgin duruyor o kadar açık bir mavi dersen o zaman topazio öneririm sana:)

senin tavsiyene uyucam cnm memnun olucagımdan eminim :)

Vetmancım,göz rengim Bambam ınki kadar açık değil,ama açık kahve,ama endişem çok yeşil gözükmesi,Bambam daki tonu istediğim için sophistiğin honey sini bile düşünmüştüm yeşil olmaması için,ama baya damarlı olduğu için kendimi frenledimsarı tonu favorim ama olamıcak gibiyse charme melin senin albümündeki sendeki duruşu da güzel o ton da olur,sanırım eski seri o charmelar,yani iyice yeşil olan kullanmak istemiceğim bir lens almıyım diyorum:uhm:

cnm bana sanki nc meller daha sarimsi geldi vetmanda da o sekilde durmus. ben melleri 3 seride de denedim cnm 3u de cok doal duruor eger o acidan endise ediorsan die. cor melin tonu bariz bi farkli nc ve charme dan ama dier ikisi arasinda kucuk farklar var. cok cart bi yesil olmuor zaten yesil olsa da ama gozunun tabani acik ise daha sarimsi bal rengi durur die dusunuorm koyu tabanlarda daha yesillenior sanirim meller. bayanssulusmile

Solotica Cor ice ve hidrocharme ice'ı olanlar bol bol foto koyabilirmisiniz lütfen benim hidrocharme mel'im var çok memnunum gerçi takınca hemen kızarıyor gözlerim neden olduğunuda anlamış değilim temizde bakıyorum fikir yürütebilenlerden cevap bekliyorum bide baştada dediğim gibi cor ice veya charme ice almak istiyorum...

h ttp://img151.imageshack.us/img151/9448/dsc07480r.jpg baştaki h ile t nin arasındaki boşluğu silip öyle yapıştırın linki,yine burada bi arkadaş yapmıştı henüz resim ekleme yetkisi olmadığından...( flaşlı hidrocharme mel)
h ttp://img515.imageshack.us/img515/9355/grnt0156.jpg (günışığında charme mel)

serracım özelden msj attım cor ice için foto gönderebilirim msnden veya mailine benim albümümdede var resimlerim yardımcı olucaktır :)

Tamam hadi görüşelim burcucum zaten senin albümünü ezberledim ben cor iceıda sende çok beğendim almak istiyorum kaybettiğinide duydum canın sağolsun ...

h ttp://img145.imageshack.us/img145/5297/dsc04022q.jpg
h ttp://img411.imageshack.us/img411/3205/dsc04959hm.jpg
h ttp://img88.imageshack.us/img88/254/grnt0145f.jpg
h ttp://img515.imageshack.us/img515/9278/grnt0150.jpg
h ttp://img843.imageshack.us/img843/130/grnt0152.jpg
h ttp://img405.imageshack.us/img405/284/grnt0154.jpg
h ttp://img832.imageshack.us/img832/8368/img5754e.jpg (B&L grey)
h ttp://img89.imageshack.us/img89/7277/img6043p.jpg (B&L grey)

arkadaşlar yine h ile t nin arasındaki boşluğu silip öyle yapıştıralım linki saygılar bizden :))))

Süper seçim walla :lepi: iyi günlerde kullan canım. benim de icemintlerim geldi ama fırsat bulup foto çekemedim henüz sempatiksalakcinni

Bambam ne oldu senin nc mellerin? bi ara sorun war diyordun. fırsat bulup yazamadım. umarım sorun çözülmüştür. göndericekler mi yeni lens?

tersini takıyor olmayasın????

serracım özelden msj attım cor ice için foto gönderebilirim msnden veya mailine benim albümümdede var resimlerim yardımcı olucaktır :)

Burcu canım cor ice da verde de acayip yakışmış sana. şimdi albümüne baktım da. saçlar da süper olmuş. bu renkten şaşma bence. bi ara cor verde almak istedim ama çok fazla kullanan yoktu bu lensi. seninki de cor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…