Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar cor mel ve cor grafiti düşünüyorum gözlerim siyaha yakın çok koyu kahverengi.daha önce topazio kullandım gerçi hala var.bombeli ve çok açık renk duruordu.yardımcı olurmusunz bu seçtiğim iki renkten hangisi daha doğal durur en doğal olması önemli bnm için renk değil.
imdiden teşekkürler..

aynı soru benim de kafamı kurcalıyo delikafadulden gerçi benim için her şey çok geç cor mel'lerime yarın kavuşuyorum ama sarı sarı bakmaktan korkuyorum hala. koyu kahve gözlerim. beğenmezsem cor grafite sipariş edicem.

kızlar peki doğallığı baz alırsak,
cor verde mi cor mel mi?
ve
cor grafite mi crystal mi?

cnm cok hos duruorlar cok begendim bayanssulusmile

benm de albumumde var cor icelar bakabilirsin cnm.

Süper seçim walla :lepi: iyi günlerde kullan canım. benim de icemintlerim geldi ama fırsat bulup foto çekemedim henüz sempatiksalakcinni

superrr gozun aydin cnmcm. sevdin mi rengini? merakla bekliorm valla fotolari kaydirigubbakcemile2:1hug:

Bambam ne oldu senin nc mellerin? bi ara sorun war diyordun. fırsat bulup yazamadım. umarım sorun çözülmüştür. göndericekler mi yeni lens?

henuz donus yapmadilar cnm ya bekliorm ( bugun beklicem olmadi yarin tel acicam belki bakalim henuz oolen daha belki mail donerler mafoldumben

Sevgili solotica uzmanları!teknik bi soru.charmdaki hare gözümün beyazının üzerine geliyor.bu, eğer cor kullanırsam irisimin etrafında sarımsı bi halka oluşacağı anlamına mı geliyor?(soloticada hepsinin çapları aynı olduğu için)

superrr gozun aydin cnmcm. sevdin mi rengini? merakla bekliorm valla fotolari kaydirigubbakcemile2:1hug:

henuz donus yapmadilar cnm ya bekliorm ( bugun beklicem olmadi yarin tel acicam belki bakalim henuz oolen daha belki mail donerler mafoldumben[/QUOTE]

İnşallah kısa sürede halledersin bu sorunu. ama eminim değiştirirler. sadece kargonun biraz zaman aldığını söylüyorlar. biraz beklersin artık sempatiksalakcinni

walla icemintler beklediğimden daha açık bi renk çıktı. ama ışığa görede renk değiştiriyor. sadece denemek için taktım canım. solüsyonda bekletiyorum şimdilik. yarın falan takarım belki. güzel bi renk. şimdilik memnunum. takınca çevredende yorumları alırım bakalım görücez. nedense ben de solo care in lenslerin rengini koyulaştırdığını düşünüyorum. cor mellerimi ilk taktığımda sapsarıydılar. ama solüsyonda durdukça yeşillendiler kaydirigubbakcemile3 ondan nadasa bırakıyorum her yeni lensimi 1-2 gün kaydirigubbakcemile5

berylips canım senin tabanın açık kahveyse o zaman charm mel almanı öneririm çünkü çok açıkda olmasın demişsin charm mel senin istediğin tona daha yakın duracaktır.Sen zaten kendinde charm melin daha koyu duracağını anlamışsın doğru seçim charm mel hem doğal hemde güzel bir yeşil tavsiye ederim.
açık kahve gözde charm melin duruşu sende charm mel böyle durur.

canım bu iki renkde çok doğal ve aynı seriden bu yüzden doğallık olarak eşit seviyedeler.Birisi yeşil tonlarında çok doğal diğer mavi tonunda öncelik olarak bence mavi tonlardamı yeşil tonlardamı lens kullanmak istersin ona göre tercih etmelisin?

Çok teşekkür ederim bambam albümüne baktım bütün lensler sende çok güzel duruyor ee sendede kaş göz var yaniii yerimseniben cor ice ve charme ice arasında kararsızım hala bilmiyorumkismile burcuda karıştırdı aklımı charme iceın yeni seriside yakıyo hani ama cor iceda çok doğal

anladim tatlicim nadastan sonra iiisalla diledigin gibi bi urun alirsin heheheh
begenmene sevindim solusyonda durunca daha da guzel oturur rengi. gule gule kullan fotolarini bekliorz heycanla tatlim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy zor soru olmus bu. kesin emin olamadim ben tasar mi tasmaz mi. vetman daha ii bilir :içelim:

Son düzenleme:
walla icemintler beklediğimden daha açık bi renk çıktı. ama ışığa görede renk değiştiriyor. sadece denemek için taktım canım. solüsyonda bekletiyorum şimdilik. yarın falan takarım belki. güzel bi renk. şimdilik memnunum. takınca çevredende yorumları alırım bakalım görücez. nedense ben de solo care in lenslerin rengini koyulaştırdığını düşünüyorum. cor mellerimi ilk taktığımda sapsarıydılar. ama solüsyonda durdukça yeşillendiler kaydirigubbakcemile3 ondan nadasa bırakıyorum her yeni lensimi 1-2 gün kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

taysuncum haklısın solocare lenslerin rengini zamanla oturtuyor güzelleştiriyor bir nevi demlendiriyor.Bir kaç gün sonra ıcemintler inanılmaz değişip rengi oturucak emin olabilirsin:))

Son düzenleme:
Süper seçim walla :lepi: iyi günlerde kullan canım. benim de icemintlerim geldi ama fırsat bulup foto çekemedim henüz sempatiksalakcinni

tatlımm çok merak ettim icemintleri fırsatını bulunca koy 2tane gözümüz şenlensin :)) güle güle günlerde kullan lenslerini cnm..

canım bence cor mel daha doğal duruyor cor grafiteye göre ama bu tamamen senin zevkine kalmış artık yeşil istersen mel maviyse grafite :)

sevgili MISSMICKEY canım bende de öyle duruyor charmın o çerçevesi ama şöyle diyim mesela cor melde bende taşma yaptı sarı sarı etrafında ama o taşma cor grafite ve cor azul denediğimde olmadı bunu anlayan da bana bir söyleyeversin bu niye böyle oldu bende anlamadım nasıl iş hani aynıydı hakkaten bunların çapları anlayan beri gelsin :) :1no2:

mrb arkadaşlar bende lens düşünüyorum ama renk konusunda karar veremedim bir türlü bir arkadaşım bu sayfada birinin resim gönderdiğimizde yardımcı olabilecegini söyledi bana yardımcı olabilirmisiniz acaba....tşkler...

Merhaba leydi063 bana mail adresime resim gönderirsen renk konusunda yardımı olabilirm sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…