- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.041
arkadaşlar cor mel ve cor grafiti düşünüyorum gözlerim siyaha yakın çok koyu kahverengi.daha önce topazio kullandım gerçi hala var.bombeli ve çok açık renk duruordu.yardımcı olurmusunz bu seçtiğim iki renkten hangisi daha doğal durur en doğal olması önemli bnm için renk değil.
imdiden teşekkürler..
h ttp://img151.imageshack.us/img151/9448/dsc07480r.jpg baştaki h ile t nin arasındaki boşluğu silip öyle yapıştırın linki,yine burada bi arkadaş yapmıştı henüz resim ekleme yetkisi olmadığından...( flaşlı hidrocharme mel)
h ttp://img515.imageshack.us/img515/9355/grnt0156.jpg (günışığında charme mel)
Solotica Cor ice ve hidrocharme ice'ı olanlar bol bol foto koyabilirmisiniz lütfen benim hidrocharme mel'im var çok memnunum gerçi takınca hemen kızarıyor gözlerim neden olduğunuda anlamış değilim temizde bakıyorum fikir yürütebilenlerden cevap bekliyorum bide baştada dediğim gibi cor ice veya charme ice almak istiyorum...
Süper seçim walla :lepi: iyi günlerde kullan canım. benim de icemintlerim geldi ama fırsat bulup foto çekemedim henüz sempatiksalakcinni
Bambam ne oldu senin nc mellerin? bi ara sorun war diyordun. fırsat bulup yazamadım. umarım sorun çözülmüştür. göndericekler mi yeni lens?
Vetmancım,göz rengim Bambam ınki kadar açık değil,ama açık kahve,ama endişem çok yeşil gözükmesi,Bambam daki tonu istediğim için sophistiğin honey sini bile düşünmüştüm yeşil olmaması için,ama baya damarlı olduğu için kendimi frenledimsarı tonu favorim ama olamıcak gibiyse charme melin senin albümündeki sendeki duruşu da güzel o ton da olur,sanırım eski seri o charmelar,yani iyice yeşil olan kullanmak istemiceğim bir lens almıyım diyorum:uhm:
arkadaşlar cor mel ve cor grafiti düşünüyorum gözlerim siyaha yakın çok koyu kahverengi.daha önce topazio kullandım gerçi hala var.bombeli ve çok açık renk duruordu.yardımcı olurmusunz bu seçtiğim iki renkten hangisi daha doğal durur en doğal olması önemli bnm için renk değil.
imdiden teşekkürler..
İnşallah kısa sürede halledersin bu sorunu. ama eminim değiştirirler. sadece kargonun biraz zaman aldığını söylüyorlar. biraz beklersin artık sempatiksalakcinni
walla icemintler beklediğimden daha açık bi renk çıktı. ama ışığa görede renk değiştiriyor. sadece denemek için taktım canım. solüsyonda bekletiyorum şimdilik. yarın falan takarım belki. güzel bi renk. şimdilik memnunum. takınca çevredende yorumları alırım bakalım görücez. nedense ben de solo care in lenslerin rengini koyulaştırdığını düşünüyorum. cor mellerimi ilk taktığımda sapsarıydılar. ama solüsyonda durdukça yeşillendiler kaydirigubbakcemile3 ondan nadasa bırakıyorum her yeni lensimi 1-2 gün kaydirigubbakcemile5
Sevgili solotica uzmanları!teknik bi soru.charmdaki hare gözümün beyazının üzerine geliyor.bu, eğer cor kullanırsam irisimin etrafında sarımsı bi halka oluşacağı anlamına mı geliyor?(soloticada hepsinin çapları aynı olduğu için)
yalnız bu bayanın cildi nedir böyle bebek gibi nasıl pürüssüz bir cilt maşallah :)Serra cor ıceda güzel ama yeni seri bu charm ıcelar çok hoşuma gitti benim:))
Süper seçim walla :lepi: iyi günlerde kullan canım. benim de icemintlerim geldi ama fırsat bulup foto çekemedim henüz sempatiksalakcinni
imdiden teşekkürler..
Sevgili solotica uzmanları!teknik bi soru.charmdaki hare gözümün beyazının üzerine geliyor.bu, eğer cor kullanırsam irisimin etrafında sarımsı bi halka oluşacağı anlamına mı geliyor?(soloticada hepsinin çapları aynı olduğu için)
mrb arkadaşlar bende lens düşünüyorum ama renk konusunda karar veremedim bir türlü bir arkadaşım bu sayfada birinin resim gönderdiğimizde yardımcı olabilecegini söyledi bana yardımcı olabilirmisiniz acaba....tşkler...
uiii yeni topaziolar ne kadar hosmus :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?