- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.061
çok teşk ediyorum ilgin için çok saol..)
melek abla senden esmeralda fotoları bekliorum nolur nolur :)
yeni topaziolar çok güzel pinax rengi bu sefer tam oturtular kesinlikle topazioda:):hooray:
arkadaşlar cor mel ve cor grafiti düşünüyorum gözlerim siyaha yakın çok koyu kahverengi.daha önce topazio kullandım gerçi hala var.bombeli ve çok açık renk duruordu.yardımcı olurmusunz bu seçtiğim iki renkten hangisi daha doğal durur en doğal olması önemli bnm için renk değil.
imdiden teşekkürler..
Taysuncum aklım sende ıcemint fotolarını ne zaman ekleyeceksin bekliyorummmolumunekankayizsmile
Aldım cor mel'lerimi. alışma sürecim bile olmadı kızlar direkt alıştım öyle diyimlaelaelaelaelae eve gelene kadar zor sabrettim zaten solüsyona bile koymadan taktım hiç de sarı marı durmadı dışarı da taşmadı. Gerçi Taysun'un dediği gibi daha renginin daha güzel oturması için solüsyonda bekletebilirim 1-2 gün, ki ona bile gerek yok aslında öyle güzel bi renk ki ay ay. Koyu kahve gözleriniz varsa yumulun, pişman olmazsınız şakkıdı
Brownii teşekkürler canım. en kısa zamanda eklerim fotoları
Aldım cor mel'lerimi. alışma sürecim bile olmadı kızlar direkt alıştım öyle diyimlaelaelaelaelae eve gelene kadar zor sabrettim zaten solüsyona bile koymadan taktım hiç de sarı marı durmadı dışarı da taşmadı. Gerçi Taysun'un dediği gibi daha renginin daha güzel oturması için solüsyonda bekletebilirim 1-2 gün, ki ona bile gerek yok aslında öyle güzel bi renk ki ay ay. Koyu kahve gözleriniz varsa yumulun, pişman olmazsınız şakkıdı
ay cnm super ya hayirli olsun gule gule kullan
taysuncum senin de icemintleri begenmene cok sevindim kaydirigubbakcemile5
atladigim yeni lens alanlar varsa herkes gule gule kullansin.
iice cor mel icin sabirsizlanmaya basladim yorumlar da guzel olunca. henuz wrlens donus yapmadi bana bekliorm 4-8 gun arasinda cvp donuorlarms 6 gun olmus ilk msgimi atali. belki ararim bugun. :gitme:
mismickey canım ben profiline baktım taşmamış ocreler ama
taysuncm ben de nc mel aldım yenı ama rengı senın cor ndan bıle daha acık,sen koyulttun mu acaba bıraz?
taysuncm ben de nc mel aldım yenı ama rengı senın cor ndan bıle daha acık,sen koyulttun mu acaba bıraz?
Canım ben koyultmak için bişey yapmadım. sadece solo care solüsyon kullanıyorum ve lenslerimin rengi koyulaşıyor :dance: 2 gün önceki icemintlerimle şimdikiler bariz farklı mesela olumunekankayizsmile Cor melde de bunu gözlemlemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?