Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yeni topaziolar çok güzel pinax rengi bu sefer tam oturtular kesinlikle topazioda:):hooray:

evet farkettim vetman keske bekleseydim.... benim topaziolara yazik oldu ya, topu topu 3-4 kere taktim... kullanma süresi biticek nerdeyse aylardir solüsyonda bekliyo, renk ne durumda onuda bilmiyorum hic.

cor mel derim ben olumunekankayizsmile en doğalı. kimse lens olduğunu anlamıyor

Taysuncum aklım sende ıcemint fotolarını ne zaman ekleyeceksin bekliyorummmolumunekankayizsmile

walla şimdi taktım. benim nadas işe yarıyor. daha koyular şimdi :lepi: bide ışığa göre renk değiştirmiyor mu bayılıyorum walla. sanki başka bi lens takmışım gibi Vetmancım alkisalkisalkis foto çekecektim ama makinanın pilleri bitti. kapandı kaldı sempatiksalakcinni sinir oldum. pil alır almaz atarım fotoları canım. ama sevdim ben bu icemintleri hihoyyyt

Aldım cor mel'lerimi. alışma sürecim bile olmadı kızlar direkt alıştım öyle diyimlaelaelaelaelae eve gelene kadar zor sabrettim zaten solüsyona bile koymadan taktım hiç de sarı marı durmadı dışarı da taşmadı. Gerçi Taysun'un dediği gibi daha renginin daha güzel oturması için solüsyonda bekletebilirim 1-2 gün, ki ona bile gerek yok aslında öyle güzel bi renk ki ay ay. Koyu kahve gözleriniz varsa yumulun, pişman olmazsınız şakkıdı

ay cnm super ya hayirli olsun gule gule kullan
taysuncum senin de icemintleri begenmene cok sevindim kaydirigubbakcemile5

atladigim yeni lens alanlar varsa herkes gule gule kullansin.
iice cor mel icin sabirsizlanmaya basladim yorumlar da guzel olunca. henuz wrlens donus yapmadi bana bekliorm 4-8 gun arasinda cvp donuorlarms 6 gun olmus ilk msgimi atali. belki ararim bugun. :gitme:

frances cnm resim yüklemen mümkünmü acaba benimde gözlerim koyu kahve gerçi ben tonlarımı belirledim ama merak ettim dogrusu:)

Brownii teşekkürler canım. en kısa zamanda eklerim fotoları

tatlımm en kısa zamanda bekleriz bizde ehehe :)

sevgili FRANCES gerçekten cor mel çok doğal ve güzel bir lens keşke bende taşmayaydı da ben de alaydım ühü güle güle günlerde kullan cnm lenslerini beğenmene sevindim gerçi cor meli beğenmeyen yok..hihoyyyt

baya olmuş tatlım bence de ara sen bi konuş hatta 10 tane filan atsaydın aynı maili belki gözden kaçmıştır :)

leydi063 canım makine şarjda. yarın hem flaşlı hem oda ışığında çekip koyucam fotoğrafları.
Bambam ve brownii'cim teşekkür ederiiim umarım sorunsuz yırtmadan kaybetmeden kullanabilirim 1 sene boyunca eyvahedigeldismile sırada cor grafite var bütün cor'ları sıralarım ben bu gazla eheh.

İyi günlerde kullan canım olumunekankayizsmile Beğenmene sevindim. walla ben hergün bu lensleri kullanıyorum ve çok memnunum. öyle kedi gözü gibi falan diyorlar, inanamıyorum. solo care kullanıyorsan emin ol daha da koyulaşıcak. çok tatlı bi yeşil oluyor aklinialirimsmile bence en doğal lens cor mel bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…