Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım ben koyultmak için bişey yapmadım. sadece solo care solüsyon kullanıyorum ve lenslerimin rengi koyulaşıyor :dance: 2 gün önceki icemintlerimle şimdikiler bariz farklı mesela olumunekankayizsmile Cor melde de bunu gözlemlemiştim.[/QUOTE]

bende solo care kullanıorym umarım bıraz degısır cunku acayıp acık ıkı gun oldu alalı ama kendı gozume gecısı cok keskın oluo hosuma gıtmıyor o bolge

Ayy çok teşekkürler canım alkisalkisalkis Ya umarım sen de en kısa zamanda kavuşursun lenslerine olumunekankayizsmile

bende solo care kullanıorym umarım bıraz degısır cunku acayıp acık ıkı gun oldu alalı ama kendı gozume gecısı cok keskın oluo hosuma gıtmıyor o bolge[/QUOTE]

foto ekleme şansın war mı canım? merak ettim walla fisfisfis normalde nclerin daha koyu olduğunu söylüyorlar. kendi göz rengin ne?

bende solo care kullanıorym umarım bıraz degısır cunku acayıp acık ıkı gun oldu alalı ama kendı gozume gecısı cok keskın oluo hosuma gıtmıyor o bolge

hehe:)ekledım canım ama sen baska bır msj yazınca benımkı dıger sayfada kaldı koyu kahve gozlerım fotoda da gorunuyor ztn opuyorumnanaktan

baya olmuş tatlım bence de ara sen bi konuş hatta 10 tane filan atsaydın aynı maili belki gözden kaçmıştır :)

evt cnmcm ya 6 gun olmus ama 8 gune kadar beklesem mi 4-8 arasi die cvp dondu otomatik de. zaten birer gun ara ile 3 msg attim olmadi bugun bi ara vakit bulursam aricam direk.

vetmancim yeni seri charme ocre ile eski seri ocre arasinda ne farki var? elinde mevcutsa siselerinde resimleri var mi acaba sende? hem yeni hem eski serinin paylasabilirsen cok sevinirim. sislerinin ve renklerinin farki var mi? yeni serilerde 2015 mi yazior? zahmet olucak. tesekkurler simdiden cnm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Ewet ya çok açık bu nc meller. cordan bile daha açık. kesin kendi göz rengin de açıktır. merak etme 2 güne koyulaşıyorlar solüsyonda dura dura kaydirigubbakcemile5 iyi günlerde kullan canım

frances tmm cnm beklicem tşkler.... acaba charms mel alsam sonradan çokmu koyulaşır resimlerde gördügüm kadarıyla nc mell bana biraz açık gibi geldi ama bide koyulaşıyomus sanırım durdukca karar veremedim arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz lens konusunda da pek bi bilgim yok şahsen.....

canım koyu bi yeşil istiyorsan charm mel derim ama bence corla nc mel arasında sadece hare farkı var. resimlerden gördüğüm kadarıyla böyle. solüsyonun lensin rengini değiştirdiği de bi gerçek. tecrübe etmesem inanmazdım ama öyle. hare seviyorsan charm tam senlik derim. şahsen ben cor sevenlerdenim. daha doğal durduğuna inanıyorum ama tabi dediğim gibi hare zevk meselesi ve zevkler de tartışılmazmış kaydirigubbakcemile5

cnm şimdi dedim ya lens konusunda pek bilgim yok kusuruma bakma ama cor nedemek cahilliğime ver:))) hare de lensin çevresinin daha kooyu olmasımı demek aslında iki mel ide begendim ama koyu olsun istiyorum biraz nc mel açık geldi resimlerde charm mel de tam istedigim koyulukta işte sonradan solüsyonla koyulaşabiliceginide ihtimal ederek kararsızım eyvahedigeldismile

Ewet ya çok açık bu nc meller. cordan bile daha açık. kesin kendi göz rengin de açıktır. merak etme 2 güne koyulaşıyorlar solüsyonda dura dura kaydirigubbakcemile5 iyi günlerde kullan canım

yok vallahı kendı gozlerım de koyu kahve.bunları koyulastırmak ıstıyorum ama numaralı bır de kullanıyorum sureklı kullandıkca dogallasır mı acaba?acık ton ıstıyormdum aslında charmlar cok askerı yesıl dıye ama yenı serı nclerde oldukca acılmıs

cor yani hidrocor soloticanın haresiz serisi. nc yani natural colors hafif hareli, charm yani hidrocharm ise kalın hareli serisi kaydirigubbakcemile5 bildiğim kadarıyla mel de cor ve nc daha açık charm ise bi tık daha koyu. koyu bi yeşil istiyorsan ve hare sorun değil diyorsan charm mel derim ben. çünkü cor baya bi açık. arkadaşın bi önceki sayfada eklediği nc mele bakarsan onun da cor gibi açık olduğunu görürsün. benim avatarımdaki ise cor mel

canım ben corları aldığımda bi baktım sapsarı eyvah dedim bu ne böyle. kedi gözü gibi diyorlardı doğru çıktı. taktım ve hemen çıkardım. solüsyona koydum. sonra kullandıkça alıştım ve hoşuma gitti. şimdiyse resimden de anlıyacağın gibi baya koyulaştılar. merak etme anca rengi oturur. iltifatlar aldıkça daha bi seversin mellerini kaydirigubbakcemile5

taysun bu arada kendi gözlerim koyu kahve canım ona göre sence hangisi

walla nc mel ekliyen arkadaşında gözleri koyu kahveymiş canım ama baya açık durmuş. benim de gözlerim koyu kahve ve cor mel kullanıyorum çokta memnunum ama sen koyu yeşil diyorsun. bu yüzden benim önerim charm mel. charm kullanan arkadaşlar da eminim yardımcı olur sana.

taysun çok tşk ederim cnm şimdi daha iyi anladım nc mel ile charm meli karşılaştırdım resimlerle ve sanırım charm mel diyorum resim ekleyen arkadaşa çok yakışmış nc mel ve hoş ama bana açık charm melde karar kıldım tekrar tşkler.....peki arkadaşlar Charm Graphite nin koyu kahve gözde nasıl durdugu hakkında bilgisi olan varmı yada resimle bana yardımcı olabilicek bunun fotosunu bulamadım çünkü..

Önemli değil canım opuyorumnanaktan Vetman adında bi arkadaş var. ben lenslerimi ondan alıyorum. onun profiline bakarsan nerdeyse her renk soloticanın kendi koyu kahverengi gözünde duruşunu bulabilirsin. sanırım charm grafite de vardı

yeni lenslenenler; hayirli olsun güle güle kullanin

kizlar bugün topaziolari denedim uzun süredir takmadim ve renginde bi degisiklik olmustur diye umut ettim ama nafile, taktigimda yine cok yapay bi görüntü olustu... Vetmanin ekledigi yeni topaziolar sanki doku olarak da degismis gibi geldi bana...daha dogal sanki.

kızlar benim cor grafitelerim geldi,çok çok beğendim,browni,bambam,lfbrls ve en çok uğraştırdığım kişi vetmanciğim,hepinize çok çok teşekkür ederim,bana bu rengi tavsiye ettiğiniz için,daha önce hiç solotica kullanmayanlar için yazmak istiyorum,ben freshlook kullanıyordum,ve optikçilerde denemediğim lens kalmamıştı resmen,solotica kadar doğal ve güzel bir lens görmedim kesinlikle,alacaksanız hiç düşünmeden alın,ben korktum bombeli duracak,beğenmeyeceğim,param boşa gidecek diye,bütün lensleri denediğim için korkuyordum,hiç bir şekilde bombe bile yok,nişanlamın kendi göz rengi yeşil o bile bana benim gözlerimden daha doğal durdu dedi sempatiksalakcinni doğru seri ve doğru rengi seçin sadece,bunun için de vetmana sormanız yeterli,foto makinem arkadaşta,bir kaç güne alacğım,ve hemen resim ekleyeceğim.hepinize çok çok teşekkür ediyorum,iyi ki varsınız kızlaropuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5a.s.

kaydirigubbakcemile2:hooraypuyorumnanaktan super ya cok seindim cnm begenmene harika secim yaptin mutlulukla gonul rahatligi ile kullan fotoalrini bekliorz heycanla tatlim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…