- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.101
kızlar benim cor grafitelerim geldi,çok çok beğendim,browni,bambam,lfbrls ve en çok uğraştırdığım kişi vetmanciğim,hepinize çok çok teşekkür ederim,bana bu rengi tavsiye ettiğiniz için,daha önce hiç solotica kullanmayanlar için yazmak istiyorum,ben freshlook kullanıyordum,ve optikçilerde denemediğim lens kalmamıştı resmen,solotica kadar doğal ve güzel bir lens görmedim kesinlikle,alacaksanız hiç düşünmeden alın,ben korktum bombeli duracak,beğenmeyeceğim,param boşa gidecek diye,bütün lensleri denediğim için korkuyordum,hiç bir şekilde bombe bile yok,nişanlamın kendi göz rengi yeşil o bile bana benim gözlerimden daha doğal durdu dedi sempatiksalakcinni doğru seri ve doğru rengi seçin sadece,bunun için de vetmana sormanız yeterli,foto makinem arkadaşta,bir kaç güne alacğım,ve hemen resim ekleyeceğim.hepinize çok çok teşekkür ediyorum,iyi ki varsınız kızlaropuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5a.s.
kaydirigubbakcemile2:hooraypuyorumnanaktan super ya cok seindim cnm begenmene harika secim yaptin mutlulukla gonul rahatligi ile kullan fotoalrini bekliorz heycanla tatlim hihoyyyt
baktım ama lens isimleri yazmıyodu sanırım o yüzden anlamadım hangisi oldugunu kullanan arkadaşlar yardımcı olur sanırım bu lenslerin numaralısıda oluyomuymuş gözlerim numaralı aslında benim ama astigmat ve hipermetropu ikisi birden olanlara renkli lens olmuyomus sanırım hemşire demişti wetman sen daha iyi bilirsin dogrumu
kızlar benim cor grafitelerim geldi,çok çok beğendim,browni,bambam,lfbrls ve en çok uğraştırdığım kişi vetmanciğim,hepinize çok çok teşekkür ederim,bana bu rengi tavsiye ettiğiniz için,daha önce hiç solotica kullanmayanlar için yazmak istiyorum,ben freshlook kullanıyordum,ve optikçilerde denemediğim lens kalmamıştı resmen,solotica kadar doğal ve güzel bir lens görmedim kesinlikle,alacaksanız hiç düşünmeden alın,ben korktum bombeli duracak,beğenmeyeceğim,param boşa gidecek diye,bütün lensleri denediğim için korkuyordum,hiç bir şekilde bombe bile yok,nişanlamın kendi göz rengi yeşil o bile bana benim gözlerimden daha doğal durdu dedi sempatiksalakcinni doğru seri ve doğru rengi seçin sadece,bunun için de vetmana sormanız yeterli,foto makinem arkadaşta,bir kaç güne alacğım,ve hemen resim ekleyeceğim.hepinize çok çok teşekkür ediyorum,iyi ki varsınız kızlaropuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5a.s.
baktım ama lens isimleri yazmıyodu sanırım o yüzden anlamadım hangisi oldugunu kullanan arkadaşlar yardımcı olur sanırım bu lenslerin numaralısıda oluyomuymuş gözlerim numaralı aslında benim ama astigmat ve hipermetropu ikisi birden olanlara renkli lens olmuyomus sanırım hemşire demişti wetman sen daha iyi bilirsin dogrumu
İyi günlerde kullan canım opuyorumnanaktan cor grafite sıradaki lensim olumunekankayizsmile ekliyeceğin fotolar da karar vermeme yardımcı olacak canım. sabırsızlıkla bekliyorum walla delikafadulden
bir de siz bakin canlar, makro cekim yaptim
umarim cok büyük olmamistir resimler
ayy canım benim çookk sevindim beğendiğine beğenmesen üzülürdüm acaip meth ettim cor grafite yi cidden cor melden snraki en doğal gelen lens bana :) cnm bnm güle güle günlerde kullan resimleri de isteriz hihoyyyt
canım kesinlikle pişman olmayacağın bir renk,ben çok düşündüm,azul alacaktım vazgeçtim,iyi ki almamışım,bir mavi bu kadar mı doğal ve güzel durur,benim gözlerim koyu kahverengi,vetmanin eklediği kendi gözündeki cor grafitenin aynısı,hiç fark yok duruşunda,foto ekleyene kadar heyecanın geçsin diye söyledim opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim canımmm a.s.olumunekankayizsmile
canıımmmm herşey için çok teşekkür ederim,çok sağol,bana corlar daha doğal duruyor demeseydin,ben n.c. alacaktım gözlerim zaten kocaman belki de beğenmeyecektim,senin çok çok etkin oldu kesinlikle bu rengi ve seriyi almam da,canımsın benim olumunekankayizsmile a.s.
bambam, taysun tşkler
bambam cnm benimde bir gözüm 0 25 digeri 1 hangisi 1 bilmıyorum ama büyük ihtimal astıgmatlı olan 1dir en iyisi numarasız alıp evde takmak içinde gözlük almak )))
ayy tatlım estafurullah cnm bnm nc ler de doğal duruyor ama açık gözlerde çok acaip uyum sağlıyor bence mesela bambam ın nc meliyle koyu gözde herhangi bir nc mel e bak ztn gözbebeğine kdr olanki geçişte ne kdr doğallaşıyor lensin dokusu.. ama nc grafite de başka bir arkadaş aldı onda da çok hoş oldu zevk meselesi ama yinede ben cor grafite yi denediğimden dolayı belki de ona daha çok ısındım :)) tekrar güle güle günlerde kullan tatlım..
Vetmanın albümüne baka baka kafayı yicem zaten kafamçokkarıştı bi cor grafite ye bide cor verde ye hastayım. vetmandaki gibi duruyorsa süper walla. inşallah ben de cor grafitelenirim en kısa zamanda alkisalkisalkis
pinax bu 3lü opak seri tam bi hayal kırıklığı oldu benim için. solotica da ilk lensim quartzoydu. bombeli durdu ve hiç doğal değildi. neyseki sonra cor mel ve icemint aldım ve doğallıkla tanıştım opuyorumnanaktan 1 senede solüsyonda dursalar sonuç aynı. ama emib ol sende bende durduğundan daha doğal duruyor canım
1.si bu topazio sende acaip açık renk duruyor benim gözümde alakası bile yok bu duruşun 2.si bu serinin bu pupil boşluğu tek rahatsız eden nokta o geçişi b&l dan hiç farklı değil bence 3.sü senin gözlere lense gerek yok bence sevgili PINAX çok güzel rengi var bi günde kendi gözünün resimlerini çek de koy şuraya bir senin albümdeki kendi göz resmine bir de sevgili BAMBAMın güzel gözlerine ve kirpiklerine bakmakla eskittim onları eheh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?