Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

baktım ama lens isimleri yazmıyodu sanırım o yüzden anlamadım hangisi oldugunu kullanan arkadaşlar yardımcı olur sanırım bu lenslerin numaralısıda oluyomuymuş gözlerim numaralı aslında benim ama astigmat ve hipermetropu ikisi birden olanlara renkli lens olmuyomus sanırım hemşire demişti wetman sen daha iyi bilirsin dogrumu

İyi günlerde kullan canım opuyorumnanaktan cor grafite sıradaki lensim olumunekankayizsmile ekliyeceğin fotolar da karar vermeme yardımcı olacak canım. sabırsızlıkla bekliyorum walla delikafadulden

kaydirigubbakcemile2:hooraypuyorumnanaktan super ya cok seindim cnm begenmene harika secim yaptin mutlulukla gonul rahatligi ile kullan fotoalrini bekliorz heycanla tatlim hihoyyyt

bambamım seninle hiç tanışmasam ne bu topikten ne de soloticalardan haberim olurdu,ilk senin sayende canımmm olumunekankayizsmile Şeniz

Vetmanın albümünde 2. sayfadaki ilk 3 resim charm grafite. resimlerin altına hangi renk ve seri olduğunu yazıyor vetman.

ayy canım benim çookk sevindim beğendiğine beğenmesen üzülürdüm acaip meth ettim cor grafite yi cidden cor melden snraki en doğal gelen lens bana :) cnm bnm güle güle günlerde kullan resimleri de isteriz hihoyyyt

cnm benm de gozumde hem astigmat hem de miyop var. lenslerde sadece miyop aliorm. astigmat lensleri biraz farkli oluor hem daha sertler bu lenslerden yanlis bilmiorsam cok rahat deiller hem de cok daha pahalilar. bir de renklilere astigmat eklenebilior mu bilmiorm onu hic arastirmadim. astigmatin durumu biraz ozel lenslerde. hic dusunmedim almayi benm astigmat 1 suanda. idare etmeye calisiorm. eger cok buyuk deilse astigmatin lense ekletme derim ben. boole diorm ama doktoruna danis istersen. hos bana bunu soyleyen de goz doktoru idi. astigmatla lens zorunlu olmadikca alma dedi kendi de eklemekten yana deildi. lensten gozun rahatsiz olur yorulursa die gozluk de yaziorm demisti. hos almadim henuz ama alicam. hani evdeyken fln gozluk takarim die. ama suan idare edior benm?. paylasiyim dedim sen gene doktora danis cnmcm ya da vetman da fikir verecektir. kaydirigubbakcemile2 soloticalarda miyop ve hipermetrop eklenior bu arada astigmati bilmiorm. bayanssulusmile

Son düzenleme:
İyi günlerde kullan canım opuyorumnanaktan cor grafite sıradaki lensim olumunekankayizsmile ekliyeceğin fotolar da karar vermeme yardımcı olacak canım. sabırsızlıkla bekliyorum walla delikafadulden

canım kesinlikle pişman olmayacağın bir renk,ben çok düşündüm,azul alacaktım vazgeçtim,iyi ki almamışım,bir mavi bu kadar mı doğal ve güzel durur,benim gözlerim koyu kahverengi,vetmanin eklediği kendi gözündeki cor grafitenin aynısı,hiç fark yok duruşunda,foto ekleyene kadar heyecanın geçsin diye söyledim opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim canımmm a.s.olumunekankayizsmile

pinax bu 3lü opak seri tam bi hayal kırıklığı oldu benim için. solotica da ilk lensim quartzoydu. bombeli durdu ve hiç doğal değildi. neyseki sonra cor mel ve icemint aldım ve doğallıkla tanıştım opuyorumnanaktan 1 senede solüsyonda dursalar sonuç aynı. ama emib ol sende bende durduğundan daha doğal duruyor canım

bir de siz bakin canlar, makro cekim yaptim

umarim cok büyük olmamistir resimler

1.si bu topazio sende acaip açık renk duruyor benim gözümde alakası bile yok bu duruşun 2.si bu serinin bu pupil boşluğu tek rahatsız eden nokta o geçişi b&l dan hiç farklı değil bence 3.sü senin gözlere lense gerek yok bence sevgili PINAX çok güzel rengi var bi günde kendi gözünün resimlerini çek de koy şuraya bir senin albümdeki kendi göz resmine bir de sevgili BAMBAMın güzel gözlerine ve kirpiklerine bakmakla eskittim onları eheh :))

canıımmmm herşey için çok teşekkür ederim,çok sağol,bana corlar daha doğal duruyor demeseydin,ben n.c. alacaktım gözlerim zaten kocaman belki de beğenmeyecektim,senin çok çok etkin oldu kesinlikle bu rengi ve seriyi almam da,canımsın benim olumunekankayizsmile a.s.

Vetmanın albümüne baka baka kafayı yicem zaten kafamçokkarıştı bi cor grafite ye bide cor verde ye hastayım. vetmandaki gibi duruyorsa süper walla. inşallah ben de cor grafitelenirim en kısa zamanda alkisalkisalkis

bambam, taysun tşkler
bambam cnm benimde bir gözüm 0 25 digeri 1 hangisi 1 bilmıyorum ama büyük ihtimal astıgmatlı olan 1dir en iyisi numarasız alıp evde takmak içinde gözlük almak )))

pinaxcim cnm ben de opak seriyi denedigimde kendimde begenmemistim hatirlarsin belki. sende bence guzel duruorlar. ama benm sende favorilerim meller ve ocreler :) tek kelimeyle harikalar. topazio nun bence rengi cok tatli duruor sendeki. renginden mi rahatsiz oluorsun sen yoksa yapisindan mi tam bilemiorm cunku quartzolari seviorsun die biliorm tatlim. bence makyajli fln kullanilir teninle rengi cok tatli duruor

Son düzenleme:

ayy tatlım estafurullah cnm bnm nc ler de doğal duruyor ama açık gözlerde çok acaip uyum sağlıyor bence mesela bambam ın nc meliyle koyu gözde herhangi bir nc mel e bak ztn gözbebeğine kdr olanki geçişte ne kdr doğallaşıyor lensin dokusu.. ama nc grafite de başka bir arkadaş aldı onda da çok hoş oldu zevk meselesi ama yinede ben cor grafite yi denediğimden dolayı belki de ona daha çok ısındım :)) tekrar güle güle günlerde kullan tatlım..

bambam, taysun tşkler
bambam cnm benimde bir gözüm 0 25 digeri 1 hangisi 1 bilmıyorum ama büyük ihtimal astıgmatlı olan 1dir en iyisi numarasız alıp evde takmak içinde gözlük almak )))

cnnmcm hipermetrop ekletebilirsin onda hic bi sorun yok hic bisi deismior lenste. ben 3 miyoplu aliorm bir de ekstradan benm 1 astigmatim var ama onu ekletmiorm. senin hipermetrop numaralarin ne ise ona gore alabilirsin. ama soole bisi var ben doktora gittim ve denedik yani normalde 3 miyop olan goze lensi 2.50 ya da 2.75 yaziorlar daha kucuk yazilior. ama astigmatimi ekletmicegim icin 3 miyopla denetttirdi bana rahat olunca o sekilde yazdi. yani doktoruna astigmatsiz almak istiorm lensi ona gore goz numarama bakalim dersin ayarlar doktor. sen bilirsin tabi cnmcm :)

canım kesinlikle nc ler de çok çok güzel,topikteteki çoğu kıza çok yakışıyor,bambamımkine bayılıyorum zaten,ama benim gözlerim büyük olduğu için,iyi ki coru tercih etmişim,ama gözleri normal boyutta ya da küçük olanlar nc ya da charmı tercih etseler onlara da o seri çok yakışır kesinlikle,çok haklısın canımmm olumunekankayizsmile

Vetmanın albümüne baka baka kafayı yicem zaten kafamçokkarıştı bi cor grafite ye bide cor verde ye hastayım. vetmandaki gibi duruyorsa süper walla. inşallah ben de cor grafitelenirim en kısa zamanda alkisalkisalkis

inşallah canım,ama aynısı emin olabilirsin,sende de öyle duracaktır kaydirigubbakcemile5

anliyorum canim benim icinde topazio tam bir hayal kirikligi oldu ama quartzo hakkinda ayni seyi söyleyemiycem onu aksine daha dogal ve renk olarakta cok daha yumusak buldum. Taktigim zaman öcü gibi olmuyor en azindan, iddaali ama güzel. :) ama opak seriden bende uzak durucam bundan sonra o kesin :)

canim sen topazio almismiydin? Ben hic hatirlayamadim su an fisfisfis görmek isterim eger resmin varsa olumunekankayizsmile

evet canim o pupil bosluguna cok sinir oluyorum bende
cok tsk ederim canimcim koyarim tabi sen iste yeter sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile5

kızlar benim yine cahilliğime verin ama bu opak yarı opak falan ne demek ben ilk defa lens kullanıcam ben hangisini almalıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…