Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

biliyorum tatlim begenmemistin ama ben onuda cok yakistirmistim sana.olumunekankayizsmile

Canim ben renginden ziyade boyamasini ve dokusunu hic sevmedim icime sinmedi bir türlü ama ayni serinin quartzosuna hastayim sempatiksalakcinni

biliyorum tatlim begenmemistin ama ben onuda cok yakistirmistim sana.olumunekankayizsmile

Canim ben renginden ziyade boyamasini ve dokusunu hic sevmedim icime sinmedi bir türlü ama ayni serinin quartzosuna hastayim sempatiksalakcinni

saol cnm benm olumunekankayizsmile yakindan ortalari cok sari sari durmustu ondan rahatsiz olmustum ben bi de.
quartzo cok yakisior sana bence. keske bende de guzel dursaydi guzel bi renk cok istiordum onu ama ne yapalim. cor ice var crystal fln var hihihi boshayallersmileboshayallersmile

kızlar benim yine cahilliğime verin ama bu opak yarı opak falan ne demek ben ilk defa lens kullanıcam ben hangisini almalıyım acaba

cnm soloticanin natural colors serisinde 3 tane ozel renk var esmeralda quartzo topazio dier natural colors serisindeki ana renklerden farkli yapilari bu 3 nun. dolayisiyla diger 2 seriden de farkli bu 3 ozel rengin yapisi. yani hidrocor ve hidrocharme serilerinden de farkli. bu ozel 3 renk daha opak boyamasi cok daha youn dier solotica lenslerine gore. pupil boslugu dar biraz da keskin bi gecisi var ama dier serilerden dar pupil boslugu. icemint ve crystal i ayri tutuorm sanirim onlarinda dar ama keskin gecisli deil pupilleri. neyse iste bu 3 renge opak seri diorz bunlarin disindakiler de normal solotica renkleri onnara ozel bisi demiorz saniirm yani yari opak daha saydamlar. 3 serinin de kendi icinde ufak farklari var. nc serisi hidrocor ve hidrocharm e gore daha saydam ama hafif bi fark. bu 3 opak serideki fark kdr deil. bu 3 renk ekstra farkli yani. fotolarina bakarsan az cok anlasilior :))

yok hayır ben leventteki optikçide denemiştim :) taktığım gibi de çıkarmıştım yıkılmıştım hatta bu kdr mı pörtlek durur bi insanda diye :) koyu gözlerde daha çok fırtlıyo bu seri bence :)

:))))))))) tam anlamadım ama şimdi ben charm serisinden 2 tane renk almayı düşünüyorum biri charm mel digeri charm Graphite bunlar yarı saydam mı o halde yanlış mı anlamışım dogrumu:)))))))

:))))))))) tam anlamadım ama şimdi ben charm serisinden 2 tane renk almayı düşünüyorum biri charm mel digeri charm Graphite bunlar yarı saydam mı o halde yanlış mı anlamışım dogrumu:)))))))

hjihi ay tatlim ya pardon aceleden karisik yazdim biraz
simdi soole o 3 ozel renk kadar opak deil dedigin renkler. charme ve cor serisi nc den bir tik daha opak. yani yari opak denebilir. nc azcik daha az boyamali sanirim.
yari opak olmasi goz rengini deistirmeyecegi anlamina gelmior tabi fotolara bakarsan zaten degisimler bariz sadece 3 renk kadar youn boyanmis deiller. o 3 renkte boyamanin arasindan kendi goz rengi kesinlikle karismior renge. (pupili boslugunu kastetmiorm burada) ama dier serilerde az da olsa kend goz rengin karisior ve dogalligi sahane oluor

anladım cnm nc serisinin açık durması bu sebepten yani

3 opak seri arti icemint ve crystal haric aslinda nc ler daha acik durmuor gene bir istisna var o da nc mel sanirim. hareden kaynakli bir durum olabilir bu tam bilemiorm. ama nc mel charme melden daha acik duruor. aslinda yari opaklarin icinde en acik duran seri cor serisi bence. ornegin nc ice cor ice dan ve charm ice dan koyu sonuc verir daha saydam oldugundan ama cok buyuk bir fark olmuor sanirim. ama dedigin nc serisi 3 opak arti icemint ve crystal icin dogru. bu renklerde daha dramatik bi deisim oluor o yuzden daha acik duruor denebilir ama zaten bu ozel renkler sadece tek bir seride var o da NC serisi yani cor serisinde topazio die bir renk yok. icemint ve crystal de ayri onlar ozel ama opak seri kadar youn boyamalari yok. cok doallar. ay cok karisikmis yahu hahahaha. uamrim daha cok kafani karistirmadim ama snairim oole oldu. :ecrin_bebek:
sen hangi rengi dusunuorsun ona gore secim yapmak seriye en iyisi :) vetman snei daha iyi yonlendirir cnm :))bayanssulusmilebayanssulusmile

Son düzenleme:
çorba oldum desem:)))))))) ama emegıne saglık sabırla anlattın tşkler:)
ben charm mel ve charm grafite istiyorum

hhihihi tahmin ettim cnm rica ederim keske yardimim dokunabilseydi :) karisik annattim sanirim ben :)) aslinda netten serilere ve o seriler de ne renkler var die bakabilirsin. charme mel ve charme graphite ikis de cok guzeller bayanssulusmile sen zaten secimini yapmissin :) opuyorumnanaktan

evet cnm ikiside hoşuma gitmişti mel de önce nc mel hoşuma gitti ama karşılaştırınca ikisini bana açık geldi charm daha koyu oldugu için daha hoşuma gitti graphıte da tam istedigim mavi koyu kahve gözlerim wetman da da hoş durmuş ve kapatıcılıgıda başarılı nc açık oldugu için belki die tereddütten sonra charm serisinde karar kıldım umarım banada yakışır:))

yakisir cnm benm kesinlikle cok guzel renkler. mel zaten sahane. graphite gibi mavimsi renkleri de ben nc serisinden ziyade cor ve charme de seviorm. ama nc azul aldi bir arkadas azul da nc guzel oldu bence. ama nc graphite rengini cok vermeyebilir sanki denemistim az dhaa saydam oldugundan sanirim cok deistirmemisti goz rengini. tabana gore deisior tabi ) simdiden hayirli olsun cnmcm zemuszemuszemuszemus

bende yeni seri quartzo almıştım vetmandan rengini çok beğendim korktuğum gibi mavimsi durmadı ama eski quartzo kadarda soft olmadı haliyle kaydirigubbakcemile2

yalnız sürekli kayma yapıyor 3-4 saatten fazla takamıyorum aşırı derecede bulanık gördüğüm için çıkarmak zorunda kalıyorum :gitme: 1 hafta oldu alalı ama 4-5 defa kullanmışımdır en fazla :gitme:

avatarımdan flashlı duruşunu görebilirsiniz makyajsız

Sen daha dur taysuncum dur zamanla ıcemintleri dahada çok seveceksin:)bir kaç gün sonra iyice renkleri oturunca güneşe göre bir gri mavi bir gri yeşil olucaklar daha da çok hoşuna gidecek:)

güle güle kullan frances :)cor meller çok çok doğallar değilmi?

vetmancım charmla problemim yok zaten benim merak ettiğim cor alsam onda taşmanın olup olmayacağıa.s.

yok missmikeycim taşma olmaz merak etme :)o kendi kendine oturur gözüne :)

softnsweet canım göz çapımı ölçtürücem dedin bence bir ölçtür eğer çap büyük geldiyse o yüzden gözüne tam oturmadıysa haliyle görüşünüde etkiliyor.Bu kadar quartzo gönderiyorum rengile ilgili yorum yazıyorlar ama hiç kimse kaydığını söylemiyor büyük ihtimal çapına büyük geldi olmassa bana gönderirsin bakar kontrol eder gereğini yaparım canımcım :)

güle güle kullan frances :)cor meller çok çok doğallar değilmi?

çook doğal arzu hanım, teşekkürler bizi bu doğa harikalarıyla buluşturduğun için :teytey:

sabah kalkar kalkmaz lensleri takıp foto çektim. makyajsız ve zombiyim, mazur görün :1ninca: umarım bir fikir edinirsiniz cor mel'lerle ilgili :)

i53.tinypic.com/2s9yo1v.jpg
i55.tinypic.com/s5ycgl.jpg
i52.tinypic.com/2wecfh0.jpg
i51.tinypic.com/24xjog3.jpg
i56.tinypic.com/w2g5xe.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…