- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.121
pinaxcim cnm ben de opak seriyi denedigimde kendimde begenmemistim hatirlarsin belki. sen de bence guzel duruorlar. ama benm sen de favorilerim meller ve ocreler :) tek kelimeyle harikalar. topazio nun bence rengi cok tatli duruor sendeki. renginden mi rahatsiz oluorsun sen yoksa yapisindan mi tam bilemiorm cunku quartzolari seviorsun die biliorm tatlim. bence makyajli fln kullanilir teninle rengi cok tatli duruor
biliyorum tatlim begenmemistin ama ben onuda cok yakistirmistim sana.olumunekankayizsmile
Canim ben renginden ziyade boyamasini ve dokusunu hic sevmedim icime sinmedi bir türlü ama ayni serinin quartzosuna hastayim sempatiksalakcinni
kızlar benim yine cahilliğime verin ama bu opak yarı opak falan ne demek ben ilk defa lens kullanıcam ben hangisini almalıyım acaba
anliyorum canim benim icinde topazio tam bir hayal kirikligi oldu ama quartzo hakkinda ayni seyi söyleyemiycem onu aksine daha dogal ve renk olarakta cok daha yumusak buldum. Taktigim zaman öcü gibi olmuyor en azindan, iddaali ama güzel. :) ama opak seriden bende uzak durucam bundan sonra o kesin :)
canim sen topazio almismiydin? Ben hic hatirlayamadim su an fisfisfis görmek isterim eger resmin varsa olumunekankayizsmile
evet canim o pupil bosluguna cok sinir oluyorum bende
cok tsk ederim canimcim koyarim tabi sen iste yeter sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile5
:))))))))) tam anlamadım ama şimdi ben charm serisinden 2 tane renk almayı düşünüyorum biri charm mel digeri charm Graphite bunlar yarı saydam mı o halde yanlış mı anlamışım dogrumu:)))))))
anladım cnm nc serisinin açık durması bu sebepten yani
çorba oldum desem:)))))))) ama emegıne saglık sabırla anlattın tşkler:)
ben charm mel ve charm grafite istiyorum
evet cnm ikiside hoşuma gitmişti mel de önce nc mel hoşuma gitti ama karşılaştırınca ikisini bana açık geldi charm daha koyu oldugu için daha hoşuma gitti graphıte da tam istedigim mavi koyu kahve gözlerim wetman da da hoş durmuş ve kapatıcılıgıda başarılı nc açık oldugu için belki die tereddütten sonra charm serisinde karar kıldım umarım banada yakışır:))
hatta tam olarak rengı bu oda ısıgında flashsız
Sen daha dur taysuncum dur zamanla ıcemintleri dahada çok seveceksin:)bir kaç gün sonra iyice renkleri oturunca güneşe göre bir gri mavi bir gri yeşil olucaklar daha da çok hoşuna gidecek:)walla şimdi taktım. benim nadas işe yarıyor. daha koyular şimdi :lepi: bide ışığa göre renk değiştirmiyor mu bayılıyorum walla. sanki başka bi lens takmışım gibi Vetmancım alkisalkisalkis foto çekecektim ama makinanın pilleri bitti. kapandı kaldı sempatiksalakcinni sinir oldum. pil alır almaz atarım fotoları canım. ama sevdim ben bu icemintleri hihoyyyt
güle güle kullan frances :)cor meller çok çok doğallar değilmi?Aldım cor mel'lerimi. alışma sürecim bile olmadı kızlar direkt alıştım öyle diyimlaelaelaelaelae eve gelene kadar zor sabrettim zaten solüsyona bile koymadan taktım hiç de sarı marı durmadı dışarı da taşmadı. Gerçi Taysun'un dediği gibi daha renginin daha güzel oturması için solüsyonda bekletebilirim 1-2 gün, ki ona bile gerek yok aslında öyle güzel bi renk ki ay ay. Koyu kahve gözleriniz varsa yumulun, pişman olmazsınız şakkıdı
vetmancım charmla problemim yok zaten benim merak ettiğim cor alsam onda taşmanın olup olmayacağıa.s.
bir de siz bakin canlar, makro cekim yaptim
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
PINAXCIM BENCE HICTE YAPAY DEGIL. BENDE KULLANDIM TOPAZIO ÇOĞU KISI KENDI GOZUM SANIYORDU. BENCE RAHATLIKLA KULLANABILIRSIN. GOZ YAPINDA MUHTESEM OLDUGU ICIN BENCE COK CEKICI DURMUS. BENIM FIKRIM BOLE :içelim:
güle güle kullan frances :)cor meller çok çok doğallar değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?