Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

frances ben resimleri göremiyorum canım ya neden acaba

Leydi linkleri kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırırsan görürsün

Bu arada frances cor mellerin çok yakışmış çok çok doğal lens olduğuna 1000 şahit lazım valla,kırmızı saçlarınada çok yakışmış sende çok güzelsin ayrıca ....

Foto. albümünde cor ice charme ice olan herkes beni eklesin lütfen arkadaş olarak :)) çok teşekkür ederim şimdiden.. I ♥ hepinizi I ♥ k.k , I ♥ solotica opuyorumnanaktan

Bide üst üste çok oldum biliyorum ama,ben mesela solotica charme mel lensimi taktıktan yarım saat 1 saat sonra gözlerim kanlanmaya başlıyor daha öncede yazmıştım ama pek kaale alan olmadı :) temizde bakıyorum bu konuda ne yapmam gerekir neden böyle oluyodur sizce herhangi bi fikri olan söylesin lütfen,fikri olmayan da söylesin :))) sevgiler...

r

leydicim astigmatın lensleri özel biliyorsun soloticanın miyop ve hipermetrobu mevcut ama astigmatı yok astigmatı olanlar ya numarasız yada numaraları varsa sadece numaralarını alıyorlar soloticada:)

cerencim güle güle kullan ama fotoğraflarını bekliyorum merakla:)

Son düzenleme:
serra öncelikle lensleri ne zman aldın ne zaman açıldı ?süresi azalmış olabilir.solüsyondan olabilir.
kullandığın makyaj malzemelerinden olabilir yada alerjik dbir durum olabilir bir sürü nedeni olabilir aslında:)

Lensleri mayısta aldım arzu ablacım solüsyonda souflon all ın one kullanıyorum makyaja gelince ben göz makyajı yapsam bile gözümün içine asla kalem çekmem lensle ki lensle yapanlar var hiçbişey olmuyor alerjik mi dersin? Öyle ise ne yapmalıyım ya lesnlerden vazgeçmek istemiyorum yenisiini almayı düşünüyorum hatta önerebileceğin damla bişey var mı ???

Bu arada frances cor mellerin çok yakışmış çok çok doğal lens olduğuna 1000 şahit lazım valla,kırmızı saçlarınada çok yakışmış sende çok güzelsin ayrıca ....
serra tşkler cnm gördüm şimdi:))
frances güzel olmuş güle güle kullan canım yakışmış...
frances çok doğal duruyorlar güle güle kullan
Teşekkür ederim üçünüze de :dance:
serra'cım gözündeki sorun muhtemelen alerjiktir sanırım solotica'lar herkese %100 iyi gelmiyor malesef. benim de freshlook'lar mahvetmişti gözümü ama bunlarla çok rahatım. optikçiye git derim ben. gözünü bir nebze rahatlatan bir ilaç filan varsa önerirler sana.

serra cnm charm mel li resmin varmı acaba görebileceğim..) charm mel kullanıyosun sanırım

Eveet leydicim 1 saatta olsa takıyoırum charme mellerimi çok seviyorum ama ah bu gözlerim 1406.cı sayfada eklemiştim o linkleri h ile tnin arasındaki boşluğu silerek adres çuubuğuna yapıştır mellerim var orda...

sevgili FRANCES hidrocor mellerin çok güzel çok doğal ayrıca kızıl saçlarınla çok uyumlu olmuş kızıl tonlarına yeşil gözü çok yakıştırıyorum güle güle günlerde kullan canım çoookk doğallar..

tşklr serracım gördüm çok yakışmış koyu kahve mi kendi rengin

Çok teşekkür ederim normalde daha açık duruyorlar leydi çok güzel bi renk hidrocharme mel evet gözlerim koyu kahverengi.. Şimdidde cor ice veya charme ice almayı düşünüyordum da işte bu gözlerimin hali kara kara düşündürüyor beni,sonra alıp bi köşeye bırakmakta istemiyorum

bende charm mel alıcamda bakıyorum böyle bir türlü karar veremiyorum:)) ıce gri olan diilmi aklımda iki tane var benimde charm grafhıte ve charm mel ikisinide almak istiyorum

leydi063 canım bende charm mel kullanıyorum foto ekleyemedim henüz kabiliyet düşmanı ben :) şu kadarını söyleyeyim asker yeşili duruyor daha açık istiyosan diğer mel.leri düşünmelisin en koyu mel charm çünkü artı benim gözlerim iri olduğu için bi nevi mecburum charm kullanmaya arzu ablaya bin tane soru sorduktan sonra charm mel.de karar kılmıştık hiç pişman olmadım bide ben lisedeyim henüz düşün okuldaki o kadar kişi bile anlamadı tabi daha önce adore bi green di o yüzden :)) arzu abla bütün sorularını bıkmadan cevaplar ve en uygun rengi bulursun canım

sedanaz tşk canım evet arzu saolsun bütün sorularımı cvpladı ama nc mel bana açık olur gibi geliyor açık kullanamam gibime geliyo koyu renkler tercih im genelde
serra evet canım grafhıte ın mavisi cok hoş cart diil tam istedigim ton mavide benim sorunum yakışıp yakışmayacagı konusu ama arzu resmimi görüp ikisininde yakışacagını söyledi ona güveniyorum bu işin ustası tabi ama işte ben kararsızlık konusunda ustayım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…