- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.141
frances ben resimleri göremiyorum canım ya neden acaba
rbaktım ama lens isimleri yazmıyodu sanırım o yüzden anlamadım hangisi oldugunu kullanan arkadaşlar yardımcı olur sanırım bu lenslerin numaralısıda oluyomuymuş gözlerim numaralı aslında benim ama astigmat ve hipermetropu ikisi birden olanlara renkli lens olmuyomus sanırım hemşire demişti wetman sen daha iyi bilirsin dogrumu
kızlar benim cor grafitelerim geldi,çok çok beğendim,browni,bambam,lfbrls ve en çok uğraştırdığım kişi vetmanciğim,hepinize çok çok teşekkür ederim,bana bu rengi tavsiye ettiğiniz için,daha önce hiç solotica kullanmayanlar için yazmak istiyorum,ben freshlook kullanıyordum,ve optikçilerde denemediğim lens kalmamıştı resmen,solotica kadar doğal ve güzel bir lens görmedim kesinlikle,alacaksanız hiç düşünmeden alın,ben korktum bombeli duracak,beğenmeyeceğim,param boşa gidecek diye,bütün lensleri denediğim için korkuyordum,hiç bir şekilde bombe bile yok,nişanlamın kendi göz rengi yeşil o bile bana benim gözlerimden daha doğal durdu dedi sempatiksalakcinni doğru seri ve doğru rengi seçin sadece,bunun için de vetmana sormanız yeterli,foto makinem arkadaşta,bir kaç güne alacğım,ve hemen resim ekleyeceğim.hepinize çok çok teşekkür ediyorum,iyi ki varsınız kızlaropuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5a.s.
serra öncelikle lensleri ne zman aldın ne zaman açıldı ?süresi azalmış olabilir.solüsyondan olabilir.
kullandığın makyaj malzemelerinden olabilir yada alerjik dbir durum olabilir bir sürü nedeni olabilir aslında:)
Bu arada frances cor mellerin çok yakışmış çok çok doğal lens olduğuna 1000 şahit lazım valla,kırmızı saçlarınada çok yakışmış sende çok güzelsin ayrıca ....
serra tşkler cnm gördüm şimdi:))
frances güzel olmuş güle güle kullan canım yakışmış...
Teşekkür ederim üçünüze de :dance:frances çok doğal duruyorlar güle güle kullan
serra cnm charm mel li resmin varmı acaba görebileceğim..) charm mel kullanıyosun sanırım
tşklr serracım gördüm çok yakışmış koyu kahve mi kendi rengin
göz doktoruna gittin mi hiç lens alerji yapıyo olmasın ihmal etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?