Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tek kelimeyle süper canım ya. bayıldım walla opuyorumnanaktan Doğallıkta bi icemint bi de cor meli tek geçerim. iyi günlerde kullan canım olumunekankayizsmile

kizlar bugün topaziolari denedim uzun süredir takmadim ve renginde bi degisiklik olmustur diye umut ettim ama nafile, taktigimda yine cok yapay bi görüntü olustu... Vetmanin ekledigi yeni topaziolar sanki doku olarak da degismis gibi geldi bana...daha dogal sanki.[/QUOTE]
Bugune kadar 5-6 kez ayrı serilerde topazio denedim ancak en sın bu denediğim seri en güzeliydi banada doku olarak değişmiş gibi geldi ..

lensler sana uygun olmasaydı ilk başta tepki verirdi değilmi serracım sonradan olduysa bence alerjik bir durum olabilir protein birikmiş olabilir lensleri güneşe tut bakalım bir tortu varmı?süresi azalmışda olabilir çünkü mayısta açılan lenslerimi ben kullanıyorum hala ama benimle beraber lens alanlar bakıyorum artık batmaya başladı diyen bir iki kişi var ve lenslerini yeniliyorlar serracım bu kişinin vucut yapısına göre yıllık lensleri 7 ayda eskitenler var.önce protein tortu varmı diye bak yoksa solüsyonunu değiştir birde farklı solüsyonla dene derim:)bazı solüsyonların içindeki etken maddelerde bazı insanlara yaramıyor ben solocareden çok memnunum bir arkadaşım aman ben kör oluyordum asla dedi opti free kullanıor soloticalarla demekki ona solocarenin içindeki etken maddeler yaramamış:)
Tsk ederim cnmm francesin cor mellerinden bile acikbenimki inanamiyorm ama

dernky canım zaten francesin melleri bana kou geldi büyük ihtimal fotoğraf makinesinden ve ışıkdan kaynaklanıyor..senin mellerin rengi gayet normal aslında sana açık geliyor bence:)

frances güle güle kullan canım mellerini çok yakışmışlar gerçekten zamanla rengi dahada oturacak dahada çok seveceksin:)

cor mel derim ben olumunekankayizsmile en doğalı. kimse lens olduğunu anlamıyor

cnım cor melide açık diolar karar veremedim.aslında hep mavi istiyorum ama topoziolar bni okadar çok korkuttuki mavi almaya korkar oldum artık :S cor grafiti kullanan arkadaşlar varmı koyu gözde??cor mel koyumu duruo koyu gözde??? sempatiksalakcinni

avatarımdaki kendi cor mellerim canım. soloticadan 3 tane lens aldım. quartzo, cor mel ve icemint. quartzo haricinde diğer 2 lensten çok memnunum opuyorumnanaktan cor grafite de harika bi renk. benim gözlerim de koyu kahverengi ama hiçte öyle sapsarı durmuyor cor mellerim ama sende nasıl durur bilemiyorum tatlım

taysuncum avatarındaki kirpiklere bitiyorum amazon ormanlarındaki tropikal ağaçların dallları gibi nasıl gür kirpikler maşşallahopuyorumnanaktan

dernky canım zaten francesin melleri bana kou geldi büyük ihtimal fotoğraf makinesinden ve ışıkdan kaynaklanıyor..senin mellerin rengi gayet normal aslında sana açık geliyor bence:)[/QUOTE]

Cnm ben acik yesil istiyordum ztn renginde degilde kendi gozumle cok keskin bir gecis oluyor ona sinir oldum.

teşekkür ederim kızlar. Taysun önerdiğin iyi oldu bugün gittim solo care aldım eheh.
vetman evet yaaa sanki diğer fotoğraflarda gördüğümden daha koyu durdu mel. ama şikayetçi miyim aslaaa. zaten en büyük korkum etrafa sarı ve cart bakmaktı, korktuğum başıma gelmedi çook şükür. bugün spora giderken bile taktım zemuszemus senin albüme baktım da, cor grafite çok süper mükemmel şahane ötesi durmuşakannehir sonraki ay alacağım renk cor grafite olucak. mavi yakışır mı ki bana kafamçokkarıştı

Frances bence sadece resimlerde biraz koyu çıkmış normalde o kadar koyu olduğunu sanmıyorum..
cor grafitede en az cor meller gibi yakışır kızıl saça menekşe rengi gözler düşünsene harika oluraklinialirimsmile

PINAXCIM BENCE HICTE YAPAY DEGIL. BENDE KULLANDIM TOPAZIO ÇOĞU KISI KENDI GOZUM SANIYORDU. BENCE RAHATLIKLA KULLANABILIRSIN. GOZ YAPINDA MUHTESEM OLDUGU ICIN BENCE COK CEKICI DURMUS. BENIM FIKRIM BOLE :içelim:

tsk ederim melek olumunekankayizsmile sendeki durusunu hatirliyorum galiba, bende durdugundan cok cok daha dogal durmustu sende...en azindan ben taktigimda anladilar direk lens oldugunu ve öcü gibi olmus diyen de oldu sempatiksalakcinni bende dogal bulmuyorum ve kesinlikle takip disari cikmam diye düsünüyorum :1no2:

Son düzenleme:

sevgili PİNAX senin gözlere de muhteşem olur cor grafiteler bence düşün ilerde :)

rica ederim leydicim bende çok kararsızım bu konularda seni iyi anlıorum o yüzden o zaman koyu istiyosan charm mel al :)

selam millet siyaha yakın koyu kahve göze hidrocharm mel nasıl durur? acil fikir bekliom

acil cevap veriyim ben kullanıyorum siyaha yakın gözlerim resimlerim geçmiş sayfalarda var ama hangileriydi unuttum :) güzel duruyor ama çok doğal diyemem doğal arıyorsan hidrocor mel düüşün gözlerin büyükse tam oturuyor çok hoş oluyor :))

sevgili CEREN nerelere kayboldun aldın cor grafiteleri kaçtın resimlerini heyecanla bekliyorum canımm :))

canım kaçarmıyım hiç burdayım,sizin o kadar yardımınızdan sonra fotoğraf koymamak olur mu hiç Şeniz arkadaşım geziye gitti canım ona verdim foto makinesini gelsin bi alıp hemen çekeceğim fotoları olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…