- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.161
çook doğal arzu hanım, teşekkürler bizi bu doğa harikalarıyla buluşturduğun için :teytey:
sabah kalkar kalkmaz lensleri takıp foto çektim. makyajsız ve zombiyim, mazur görün :1ninca: umarım bir fikir edinirsiniz cor mel'lerle ilgili :)
i53.tinypic.com/2s9yo1v.jpg
i55.tinypic.com/s5ycgl.jpg
i52.tinypic.com/2wecfh0.jpg
i51.tinypic.com/24xjog3.jpg
i56.tinypic.com/w2g5xe.jpg
çok çok yakışmış çok beğendim güle güle kullan :lepi:
lensler sana uygun olmasaydı ilk başta tepki verirdi değilmi serracım sonradan olduysa bence alerjik bir durum olabilir protein birikmiş olabilir lensleri güneşe tut bakalım bir tortu varmı?süresi azalmışda olabilir çünkü mayısta açılan lenslerimi ben kullanıyorum hala ama benimle beraber lens alanlar bakıyorum artık batmaya başladı diyen bir iki kişi var ve lenslerini yeniliyorlar serracım bu kişinin vucut yapısına göre yıllık lensleri 7 ayda eskitenler var.önce protein tortu varmı diye bak yoksa solüsyonunu değiştir birde farklı solüsyonla dene derim:)bazı solüsyonların içindeki etken maddelerde bazı insanlara yaramıyor ben solocareden çok memnunum bir arkadaşım aman ben kör oluyordum asla dedi opti free kullanıor soloticalarla demekki ona solocarenin içindeki etken maddeler yaramamış:)Lensleri mayısta aldım arzu ablacım solüsyonda souflon all ın one kullanıyorum makyaja gelince ben göz makyajı yapsam bile gözümün içine asla kalem çekmem lensle ki lensle yapanlar var hiçbişey olmuyor alerjik mi dersin? Öyle ise ne yapmalıyım ya lesnlerden vazgeçmek istemiyorum yenisiini almayı düşünüyorum hatta önerebileceğin damla bişey var mı ???
Tsk ederim cnmm francesin cor mellerinden bile acikbenimki inanamiyorm ama
cor mel derim ben olumunekankayizsmile en doğalı. kimse lens olduğunu anlamıyor
cnım cor melide açık diolar karar veremedim.aslında hep mavi istiyorum ama topoziolar bni okadar çok korkuttuki mavi almaya korkar oldum artık :S cor grafiti kullanan arkadaşlar varmı koyu gözde??cor mel koyumu duruo koyu gözde??? sempatiksalakcinni
taysuncum avatarındaki kirpiklere bitiyorum amazon ormanlarındaki tropikal ağaçların dallları gibi nasıl gür kirpikler maşşallahopuyorumnanaktan
PINAXCIM BENCE HICTE YAPAY DEGIL. BENDE KULLANDIM TOPAZIO ÇOĞU KISI KENDI GOZUM SANIYORDU. BENCE RAHATLIKLA KULLANABILIRSIN. GOZ YAPINDA MUHTESEM OLDUGU ICIN BENCE COK CEKICI DURMUS. BENIM FIKRIM BOLE :içelim:
tsk ederim melek olumunekankayizsmile sendeki durusunu hatirliyorum galiba, bende durdugundan cok cok daha dogal durmustu sende...en azindan ben taktigimda anladilar direk lens oldugunu ve öcü gibi olmus diyen de oldu sempatiksalakcinni bende dogal bulmuyorum ve kesinlikle takip disari cikmam diye düsünüyorum :1no2:
selam millet siyaha yakın koyu kahve göze hidrocharm mel nasıl durur? acil fikir bekliom
sevgili CEREN nerelere kayboldun aldın cor grafiteleri kaçtın resimlerini heyecanla bekliyorum canımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?