- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.181
canım kaçarmıyım hiç burdayım,sizin o kadar yardımınızdan sonra fotoğraf koymamak olur mu hiç Şeniz arkadaşım geziye gitti canım ona verdim foto makinesini gelsin bi alıp hemen çekeceğim fotoları olumunekankayizsmile
Kizlaar iki gundur solusyonda tuttugum nc mellerim cok guzel bi renk oldu.yrn gun isiginda eklicem resimlermi)))
tatlım cok sevındım benım gozlerım kara bende nc mel dusunuyorum..
yeterınce acık deılmıydı solusyonda tuttun? ben solo care aqua kullanıyorum sence nc mel alınca souflonmu kullanmalıyım rengınımı açıyor bılgı ve resım yuklersen sevınırımopuyorumnanaktan
souflon all in one light galiba solüsyonun adı bu rengini açıyormuş solocare aqua hafifte olsa koyultuyor diyor herkes ben de solocare aqua kullanıyorum ama belirgin bi koyulma görmedim.. souflon alıcam bende..
acil cevap veriyim ben kullanıyorum siyaha yakın gözlerim resimlerim geçmiş sayfalarda var ama hangileriydi unuttum :) güzel duruyor ama çok doğal diyemem doğal arıyorsan hidrocor mel düüşün gözlerin büyükse tam oturuyor çok hoş oluyor :))
tatlım bende 2 gündür sauflona geçtim belkide sadece yanılsama yaşıyorum bilemiyorum ama quartzolarım sanki daha bi canlandı ama bu kadar kısa zamanda olması mümkün mü bilemiyorum. belki bana öyle geliyordur ilk fırsatta resim çekeceğim :1rolleyes:
hidrocor kataraktlı gibi duruyor dediler bilmiyorum şimdi hidrocharm mel doğal durmazmı diosunuz?
Kizlaar iki gundur solusyonda tuttugum nc mellerim cok guzel bi renk oldu.yrn gun isiginda eklicem resimlermi)))
hidrocor kataraktlı gibi duruyor dediler bilmiyorum şimdi hidrocharm mel doğal durmazmı diosunuz?
tatlım cok sevındım benım gozlerım kara bende nc mel dusunuyorum..
yeterınce acık deılmıydı solusyonda tuttun? ben solo care aqua kullanıyorum sence nc mel alınca souflonmu kullanmalıyım rengınımı açıyor bılgı ve resım yuklersen sevınırımopuyorumnanaktan
yorumlarınız için çok teşekkür ederim aslında ben çoktan siparişimi verdim ama gelene kadar içimi rahatlatıyım diyodum şimdi brownie charm mel yapay gelmeye başladı deyince yediğim elma boğazımda kaldı gibi bişiy oldu Arzu Hanım koyu gözlülerde charm mel doğalmı değilmi bi fikir verin lütfen
Benim gözlerim koyu kahve. Siyah sayılmaz ama açık kahve de değil. Charm mel kullanıyorum ve gayet doğal buluyorum. Şimdiye kadar lens mi diye soran olmadı. Ama çok belirgin bir renk değil. Karşıdan renkli gözlü olduğun fazla anlaşılmıyor ama doğal yine de. Tabiki açık kahve bal rengi gözlülerdeki kadar başarılı bir sonuç vermiyor. Cor serisinin katarakt efekti verme durumuna gelirsek; bence göz çapı benim gibi küçük olan kişilerde (ki bu benim kişisel fikrimdir) lens dışarı doğru taşınca evet ölü balık gözü gibi bir efekt veriyor. Denemedim ama çok fotoğraf gördüm ve çok video izledim. Göz çapınız solotica'ya uygun ise harikalar yaratıyor. Cor serisi düşünürseniz ilk göz önünde bulundurmanız gereken şey göz çapıdır bana kalırsa. Zira kimse gözünün etrafında cart yeşil ya da cart mavi fosforlu bir çember olsun istemez diye düşünüyorum. Ben istemem en azından. Cor serisinde göz çapı küçük olanlar için en risksiz renk ice olabilir belki. Lens beyaz olduğu için taşsa da irisin etrafında fosforlu bir çember oluşturmaz. Neyse çok konuştum kaydirigubbakcemile3 Bence charm mel doğru seçim koyu göz için. Ben kullanıyorum ve bayılıyorum. Çarpıcı değiller fakat çok doğallar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?