Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tamam o zaman :) peki nasıl durumlar memnun musun doğal buldun mu tepkiler nasıl ? :1rolleyes:

Kizlaar iki gundur solusyonda tuttugum nc mellerim cok guzel bi renk oldu.yrn gun isiginda eklicem resimlermi )))

tatlım cok sevındım benım gozlerım kara bende nc mel dusunuyorum..
yeterınce acık deılmıydı solusyonda tuttun? ben solo care aqua kullanıyorum sence nc mel alınca souflonmu kullanmalıyım rengınımı açıyor bılgı ve resım yuklersen sevınırımopuyorumnanaktan

souflon all in one light galiba solüsyonun adı bu rengini açıyormuş solocare aqua hafifte olsa koyultuyor diyor herkes ben de solocare aqua kullanıyorum ama belirgin bi koyulma görmedim.. souflon alıcam bende..

souflon all in one light galiba solüsyonun adı bu rengini açıyormuş solocare aqua hafifte olsa koyultuyor diyor herkes ben de solocare aqua kullanıyorum ama belirgin bi koyulma görmedim.. souflon alıcam bende..

tatlım bende 2 gündür sauflona geçtim belkide sadece yanılsama yaşıyorum bilemiyorum ama quartzolarım sanki daha bi canlandı ama bu kadar kısa zamanda olması mümkün mü bilemiyorum. belki bana öyle geliyordur ilk fırsatta resim çekeceğim :1rolleyes:

hidrocor kataraktlı gibi duruyor dediler bilmiyorum şimdi hidrocharm mel doğal durmazmı diosunuz?

olabilir bence a herkes souflon un açıcılığından bahsediyor çünkü doğrudur cnm :)

hidrocor kataraktlı gibi duruyor dediler bilmiyorum şimdi hidrocharm mel doğal durmazmı diosunuz?

katarakt mı :)) asıl ben hidrocharmı kataraktlı gibi gördüm :) hidrocor mel bende hafif bi taşma yaptı ondan dolayı almadım ama renk yapı olarak çok doğal bence hiç kataraktlı gibi değil kesinlikle değil.. hidrocharm mel de gayet güzel bir lens ama ben soğudum nedense bana yapay gelmeye başladı günden güne hidrocor melle hidrocharm ı kıyaslarsak bence cor lar daha doğal nc den de doğal derim ben..corlar gözün kendi haresini alıyor ve çok hoş bir doğallık katıyor..son günlerde bir kaç arkadaş ekledi hidrocor mel fotolarını onlardan bakabilirsiniz gayet de güzeller..

Son düzenleme:

Hıdrocormu ?valla bu kadar kişi, hidrocor melleri çok begeniyor doğal buluyor bir tane memnuniyetsiz geliyor foruma yazıyor katarklı gibi diye tek o yazı yüzünden o kadar kişinin olumlu yorumlarına rağmen insanlar şüpheye düşüyor ben bu durumu birisi kuyuya bir taş atmış bin akıllı çıkaramamış atasözüne benzetiyorum .
yorumun seninle alakası yok evanesence yanlış anlama genel olarak söylüyorum kataraklı dursa bu kadar insan doğallığın son noktası demezdi değil mi?

Son düzenleme:
Tekrar sölüyorum evanesence seninle alakası yok sürekli insanlar bana telefonda biz şu forumda okuduk şu lens şölemiş bu renk böyleymiş öyle mi Arzu hanım diyorlar ama duydukları şeylerle lensin alakası yok sonra lensi alınca hakikaten Arzu hanım doğru söylemişsiniz gerçekten renk böylemiş diyor en azından doğru tercih yapıyor ben sürekli bu durumla karşılaştığım için böyle yazdım konunun seninle alakası yok canım:)

hmm şimdi cor mel'lerin avukatı olarak söz alma gereği hissettim:1rolleyes:
ben yaklaşık 1 aydır deli gibi lens araştırmıştım ama öyle böyle değil girmediğim okumadığım site izlemediğim video kalmadı. kriterimse baştan belliydi : doğallık. hem çiğ durmayacak hem de bir o kadar canlı tatlı bir renk aradım.

bu 1 ayın sonunda da hidrocor mel'leri denemeye karar verdim. hatta bugün ilk kez insan içine çıktım, yıllardır tanıdığım arkadaşlarım bile 'bilmesek doğal gözün sanardık' dediler. ayrıca cor'ları beğenenler çoğunluktaydı ama beğenmeyenler rengin açıklığından şikayet ediyordu; kedi gibi, kataraktlı gibi vs. benzetmeler tamamen kişiseldir, veya üretimleri fiks değildir onu tam bilemiycem.

fakat bence hidrocor serisi doğallık baz alındığında diğer serileri solda sıfır bırakıyor. bu izlenime yaklaşık 87438758 video izledikten sonra kapıldım. eğer sen de kendin için en doğru rengi/lensi bulmak istiyosan kataraktlı mataraklı yorumları dinlemeyip uzun uzun araştırmanı öneririm tatlım. arzu hanımın tecrübelerinden de faydalanarak tabii ki. kaydirigubbakcemile

yorumlarınız için çok teşekkür ederim aslında ben çoktan siparişimi verdim ama gelene kadar içimi rahatlatıyım diyodum şimdi brownie charm mel yapay gelmeye başladı deyince yediğim elma boğazımda kaldı gibi bişiy oldu Arzu Hanım koyu gözlülerde charm mel doğalmı değilmi bi fikir verin lütfen

Benim gözlerim koyu kahve. Siyah sayılmaz ama açık kahve de değil. Charm mel kullanıyorum ve gayet doğal buluyorum. Şimdiye kadar lens mi diye soran olmadı. Ama çok belirgin bir renk değil. Karşıdan renkli gözlü olduğun fazla anlaşılmıyor ama doğal yine de. Tabiki açık kahve bal rengi gözlülerdeki kadar başarılı bir sonuç vermiyor. Cor serisinin katarakt efekti verme durumuna gelirsek; bence göz çapı benim gibi küçük olan kişilerde (ki bu benim kişisel fikrimdir) lens dışarı doğru taşınca evet ölü balık gözü gibi bir efekt veriyor. Denemedim ama çok fotoğraf gördüm ve çok video izledim. Göz çapınız solotica'ya uygun ise harikalar yaratıyor. Cor serisi düşünürseniz ilk göz önünde bulundurmanız gereken şey göz çapıdır bana kalırsa. Zira kimse gözünün etrafında cart yeşil ya da cart mavi fosforlu bir çember olsun istemez diye düşünüyorum. Ben istemem en azından. Cor serisinde göz çapı küçük olanlar için en risksiz renk ice olabilir belki. Lens beyaz olduğu için taşsa da irisin etrafında fosforlu bir çember oluşturmaz. Neyse çok konuştum kaydirigubbakcemile3 Bence charm mel doğru seçim koyu göz için. Ben kullanıyorum ve bayılıyorum. Çarpıcı değiller fakat çok doğallar.

Yok tatlim benimki fazla acikti cor meldenbile acikti onceki sayfalarda fotom vardi.koyulttum biraz ben yrn koyucam foto

aaaa canım kalmasın ya ben yeşil göz pek beğenmediğim için öyle diyorum daha önce de belirtmiştim bunu şimdi sana yazarken atlamışım o kısmı :)) sen üzülme ya eğer yeşil tonları beğeniyorsan bence gayet de beğenirsin doğal ve hoş duruyor ama akşamları daha güzel duruyor gündüz bende lens olduğunu herkes anlıyor yani :) ama akşam olunca kimse anlamıyor bu da bi gerçek ama bu çoğu lenste böyledir zaten cor mel hariç :).. önceki sayfalara biraz göz gezdirirsen bir çok koyu gözde charm resmi bulabilirsin biraz bak bence çnkü aynen öyle durucak sende de cnm..hihoyyyt

çap konusundaki tespitlerine aynen katılıyorum canım bizzat cor melde aynı problemi yaşadım ama cor grafite ve cor azulda o taşma olmadı bunun sebebini çok sordum ama kmse yanıt vermedi bu da böyle bir anımdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…