Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tamam o zaman :) peki nasıl durumlar memnun musun doğal buldun mu tepkiler nasıl ? :1rolleyes:

canımmmm ben ilk bambamda gördüğümde bu lensleri bir optikçiye sormuştum sizde solotica var mı diye,çok doğal lenslermiş dedim,ankarada baya büyük bir optikçi,ordaki adam bana demesin mi o kadar iyi olsa olurdu bizde değil mi diye! azarlar gibi'neyse bugün o optikçiye gittim bak dedim bunlar lens,inanamadı,bozuldu sempatiksalakcinni sonra bana markasını sordu unutmuş,ben de sizi ilgilendirmez o kadar doğal olsaydı siz de olurdu diye çıktım laelaelaelaelae

Evenasence canım koyu gözlü yada açık gözlü olmanla doğallığın alakası yok aslında sadece açık gözde biraz daha güzel olur charm meller yoksa sende doğal durmayacak diye bir şey yok tatlım neden doğal durmasın gayette doğal durur ama taban açıldıkça charm meller dahada bir güzelleşir.Bak benim gözüm koyu kahve beryninki benden biraz daha açık bendede çok güzel duruyor ama berynin gözleri açık -orta kahve onda harika duruor:)
Derncim süper renk oturmuş hatta charm mel tonunda olmuş sende n.c ler:)

ahahahaha :roflol::roflol: bu süper bir hikaye yaa çok tatlsın canım çok güldüm bak demek o kadar doğal diyorsun çok çok sevindim bu işe en kısa zamanda ben de alıcam ya çok istiyorum cor grafiteeeee güle güle günlerde kullan tatlım tekrar sende :)) :dance::dance:

:kedi: evet canımmm o kadar doğal,nişanlım normalde lenslere karşı bundan önceki taktığım lenslere takma şunları diyordu, kendi göz rengi yeşil soloticaları görünce benimkilerden daha doğal dedi sempatiksalakcinni kesinlikleeee en kısa zamanda al brownicim,seni tanımayanlar lens olduğuna inanmayacak,bundan eminim :1hug: Şeniz

ayy ciddi mi yaa vala senin adına çok çok sevindim tatlım inanki.. ne güzel yaa kendi adıma da çok heycanlandım charmları aldığımdan beri hep aklımda manyak gibi cor grafite düşünüyorum bu kadar düşündüğüme değmiş o zaman ehehe :))

canım benim çok sağol,sizin sayenizde aldım ben bu lensi :1hug: en kısa zamnda sen de corlanacaksın alkisalkisalkis Şeniz

Cerencim ben birinden duydum kızcağız optiğe gitmiş solotica varmı diye sormuş işte Brezilyadan geliyor falan filan anlatmış optikde biliyorum o lensleri aslında o lensler Konyada üretiliyor biliyormusun sonra Brezilyaya gönderiliyor demiş siz ordan getiriyorsunuz ama aslında fabrikası konyada demiş delikafaduldenkaydirigubbakcemile3delikafadulden

ya o optikçide de hiç zeka yokmuş vetmanciğim,adam iki dk da ne entrikalar yazmış,şizofrene bak delikafadulden delikafadulden benim tek optikçim sensin artık,onlar satmaya çalışsın çok doğal dediği dandik lensleri :dilcikar: a.s.

Son düzenleme:
kizlar sehirdisindayim pek nete giremiorm arada bir cepten cok takip edemiorm topigi ((
yeni lens alanlar varsa gule gule kullanin donunce tum kacirdiklarimi okucam :)))

sağol bebeğim ne zaman istersen yine doğru renkleri seçeriz beraber:lepi:

evanescence en iyisi charm mel.ini en yeni alanlardan olarak ben ekleyeyim bugün fotoğraf belki yardımcı olur hem banada ikinci lensim için fikir verirsiniz kızlar ve ablacıklarım :)) öğleden sonra kablo bulup hemen eklicem charm mel.leri

Konya mı:) Ahasahhaa çok güldüm ben buna ya. Konyada lens fabrikamız varmış haberimiz yokmuş. Ah bana denk gelecekti ki uğraşacaktım o gerizekalıyla. Konyadaki halası evde lens yapıyor herhalde amcanındelikafadulden

valla solotica alan bir kız söyledi burcucum bende koptumm:)kızcağız bana sordu konyadamı fabrikası diyekafamçokkarıştı:roflol:

pınarım o guzel gozlerını surda tum lenslerınle sergılesende ıcımız acılsa dıyorummm

Bebekim sen istersinde yapmam mi Şeniz bi ara eklerim hepsini canim :)

sevgili PİNAX senin gözlere de muhteşem olur cor grafiteler bence düşün ilerde :)

brownie tatlim senin su yazilarina "sevgili" diye baslamalarina bayiliyorum olumunekankayizsmile ne kadar kibarsin yaaa öpücem valla opuyorumnanaktan

canim cor grafite hic düsünmedim ama cor ice olabilir :))) bambisten sonra aklimda kaldi onlar benim aklinialirimsmile

yap bakalımmm beklıyorummmmzemuszemus ahu gozlerınııısempatiksalakcinni

teşekkür ederim sevgili PINAX :) o sizin kibarlığınız.. bence herhangi bir cor alsan da çok yakışır çnkü aynı sevgili BAMBAM ın gözleri gibi açık ve çerçevesi belirgin gözlerin var çok güzel bütünleşiyor cor yahuu tutuldum ben cor cor diye yanıyorum cor gibi :jeyyar:

kızlar nc mel ıstedım engec salı elımde cok heycanlıyım sarımtırak bı yesıl olsunda nası olursa olsunnn

sevgili MIRIANA güle güle kullan şimdiden umarım istediğin gibi durur senin gözlerin siyaha yakındı diye hatırlıyorum sarımsı bir renk bekleme direk yeşil duruyor :) yani bnm de gözler koyu gayet de yeşil durdu hatta sarımtıraklık olsun diye solüsyona koycam bakalım..ela gibi dursaydı keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…