- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.201
tamam o zaman :) peki nasıl durumlar memnun musun doğal buldun mu tepkiler nasıl ? :1rolleyes:
yorumlarınız için çok teşekkür ederim aslında ben çoktan siparişimi verdim ama gelene kadar içimi rahatlatıyım diyodum şimdi brownie charm mel yapay gelmeye başladı deyince yediğim elma boğazımda kaldı gibi bişiy oldu Arzu Hanım koyu gözlülerde charm mel doğalmı değilmi bi fikir verin lütfen
canımmmm ben ilk bambamda gördüğümde bu lensleri bir optikçiye sormuştum sizde solotica var mı diye,çok doğal lenslermiş dedim,ankarada baya büyük bir optikçi,ordaki adam bana demesin mi o kadar iyi olsa olurdu bizde değil mi diye! azarlar gibi'neyse bugün o optikçiye gittim bak dedim bunlar lens,inanamadı,bozuldu sempatiksalakcinni sonra bana markasını sordu unutmuş,ben de sizi ilgilendirmez o kadar doğal olsaydı siz de olurdu diye çıktım laelaelaelaelae
Golgede nc mel
ahahahaha :roflol::roflol: bu süper bir hikaye yaa çok tatlsın canım çok güldüm bak demek o kadar doğal diyorsun çok çok sevindim bu işe en kısa zamanda ben de alıcam ya çok istiyorum cor grafiteeeee güle güle günlerde kullan tatlım tekrar sende :)) :dance::dance:
:kedi: evet canımmm o kadar doğal,nişanlım normalde lenslere karşı bundan önceki taktığım lenslere takma şunları diyordu, kendi göz rengi yeşil soloticaları görünce benimkilerden daha doğal dedi sempatiksalakcinni kesinlikleeee en kısa zamanda al brownicim,seni tanımayanlar lens olduğuna inanmayacak,bundan eminim :1hug: Şeniz
ayy ciddi mi yaa vala senin adına çok çok sevindim tatlım inanki.. ne güzel yaa kendi adıma da çok heycanlandım charmları aldığımdan beri hep aklımda manyak gibi cor grafite düşünüyorum bu kadar düşündüğüme değmiş o zaman ehehe :))
canımmmm ben ilk bambamda gördüğümde bu lensleri bir optikçiye sormuştum sizde solotica var mı diye,çok doğal lenslermiş dedim,ankarada baya büyük bir optikçi,ordaki adam bana demesin mi o kadar iyi olsa olurdu bizde değil mi diye! azarlar gibi'neyse bugün o optikçiye gittim bak dedim bunlar lens,inanamadı,bozuldu sempatiksalakcinni sonra bana markasını sordu unutmuş,ben de sizi ilgilendirmez o kadar doğal olsaydı siz de olurdu diye çıktım laelaelaelaelae
Cerencim ben birinden duydum kızcağız optiğe gitmiş solotica varmı diye sormuş işte Brezilyadan geliyor falan filan anlatmış optikde biliyorum o lensleri aslında o lensler Konyada üretiliyor biliyormusun sonra Brezilyaya gönderiliyor demiş siz ordan getiriyorsunuz ama aslında fabrikası konyada demiş delikafaduldenkaydirigubbakcemile3delikafadulden
ya o optikçide de hiç zeka yokmuş vetmanciğim,adam iki dk da ne entrikalar yazmış,şizofrene bak delikafadulden delikafadulden benim tek optikçim sensin artık,onlar satmaya çalışsın çok doğal dediği dandik lensleri :dilcikar: a.s.
Cerencim ben birinden duydum kızcağız optiğe gitmiş solotica varmı diye sormuş işte Brezilyadan geliyor falan filan anlatmış optikde biliyorum o lensleri aslında o lensler Konyada üretiliyor biliyormusun sonra Brezilyaya gönderiliyor demiş siz ordan getiriyorsunuz ama aslında fabrikası konyada demiş delikafaduldenkaydirigubbakcemile3delikafadulden
pınarım o guzel gozlerını surda tum lenslerınle sergılesende ıcımız acılsa dıyorummm
sevgili PİNAX senin gözlere de muhteşem olur cor grafiteler bence düşün ilerde :)
Bebekim sen istersinde yapmam mi Şeniz bi ara eklerim hepsini canim :)
brownie tatlim senin su yazilarina "sevgili" diye baslamalarina bayiliyorum olumunekankayizsmile ne kadar kibarsin yaaa öpücem valla opuyorumnanaktan
canim cor grafite hic düsünmedim ama cor ice olabilir :))) bambisten sonra aklimda kaldi onlar benim aklinialirimsmile
kızlar nc mel ıstedım engec salı elımde cok heycanlıyım sarımtırak bı yesıl olsunda nası olursa olsunnn
tsunami:1shok:sempatiksalakcinnidelikafaduldenbende cok heycanliyim sempatiksalakcinni
zaten afetsin mellerle tusinami olacan gibime geliyo :roflol:
Bebekim sen istersinde yapmam mi Şeniz bi ara eklerim hepsini canim :)
brownie tatlim senin su yazilarina "sevgili" diye baslamalarina bayiliyorum olumunekankayizsmile ne kadar kibarsin yaaa öpücem valla opuyorumnanaktan
canim cor grafite hic düsünmedim ama cor ice olabilir :))) bambisten sonra aklimda kaldi onlar benim aklinialirimsmile
kızlar nc mel ıstedım engec salı elımde cok heycanlıyım sarımtırak bı yesıl olsunda nası olursa olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?