Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ama vetmanında koyu onda sarımsı ela durmusbenneyaptımki

olamaz yaa cok uzulurum :1shok:

yenı serı sarımsı dedımafoldumben

Kizlar istek üzerine kendi gözümü ve bazi lenslerimi ekliyorum... verdigimden rahatsizliktan dolayi kusura bakmayin )

öncelikle ham göz, makyajsiz ve lenssiz
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

ve makyajli hali

Nc mel

Nc Quartzo (opak seri) resimlerden kestim cok net olmayabilir...

ve Hidrocharm Ocre en sevdigim :))

topazio yu daha önceki sayfalara eklemistim zaten

ama vetmanında koyu onda sarımsı ela durmusbenneyaptımki

olamaz yaa cok uzulurum :1shok:

yenı serı sarımsı dedımafoldumben

vetmanın gözleri benimkinden açık o yüzden belki öyle durdu onda ama kendi gözünde koyduğu nc mel vardı sarımsı baya onu diyorsun sen sanırım öyle bir sarılık bende hiç hiç oluşmadı charm la aynı durdu renkleri hep diyorum bunu ama öyle nc mel de yeni seri sayılırdı benim denediğimde bilemiyorum belki de solüsyonla açılabilir zamanla sen yine de takmadan bilemiceksin şuan :) ama benim gözlerim siyaha kadar kahvedir yani o yü<den söyledim sana üzülme hemen beğenirsin mutlaka ama ela bir renk bekleme diye dedim koyu gözlerde öyle bir sonuç görmedim henüz ne yazıkki

Kizlar istek üzerine kendi gözümü ve bazi lenslerimi ekliyorum... verdigimden rahatsizliktan dolayi kusura bakmayin )

yok artık ne rahatsızlığı böyle güzel gözlere lens takmakla çok büyük suç işliyosun sevgili PINAX beğenmiyosan gözlerini bana ver :) maşşallahhhh diyorum koyu saçtan vazgeçme bence öncelikle bunu söyliyim sana açık renkten çok daha yakışmış açık renk çok olgun göstermiş seni hep söylicem fırsatı buldum söyledim :)) meller şahane quartzolar da çok güzel ama o seriye ısınamadım ben sadece rengini çok çok beğeniyorum ama ocreler mükemmel olmuşşşş cidden çok çok yakışmış saçına güzel yüzüne.. hepsini güzel günlerde kullanman dileğimle..

cok tesekkür ederim güzel sözlerine brownicim cok tatlisin :kedi: ah canim bende bilemedim kimi diyo acik renk daha güzel oluyo kimi diyo böyle kal kafamçokkarıştı

ıyıce uuzldum smdımirmirmirmir:1no2:
ben asker yesılı ıstemıyorum benımde sıyaha donuk kahve vetmanında koyu kahve ama sıyah deıl:gitme:

yenı serı sayılırdımı yenı serımıydı cunku sarıymıs bu yenılerbenneyaptımki
ufffff
cok tesekkür ederim güzel sözlerine brownicim cok tatlisin :kedi: ah canim bende bilemedim kimi diyo acik renk daha güzel oluyo kimi diyo böyle kal kafamçokkarıştı

bal gozlum o nası gozler lens halt etmıs ortası sarı kenarı yesıl harelı senın goz rengınden lens bulsam kaçırmamkaydirigubbakcemile

harıkasınya megan foxum benım kıskanılcak hatunsunn
ay yuzlumm

yaa canım üzülmee :1hug: vetman öyle diyosa öyledir o zaman bekle bakalım belki öyle durur sende takınca görebilceksin bunu ancak cnm ne yazıkki.. ben sadece ela durmicağını belirtmek istedim sana öyle bekleme diye kabında sapsarı ama gözümde yemyeşil oluyor benim önceki resimlerimde görmüşsündür belki artı başka bir koyu gözlü arkadaş vardı sevgili PANDORA sanırım onun da gözleri bayağı koyuydu onda da yeşil durdu bir elalık göremedim ben koyu gözlülerde ela istiyosan ocre seçseydin keşke ama o da koyu gözü açar mı bilemiyorum gidip denemek istiyorum ocreyi en kısa zamanda ama illa sarı dediyse vetman hani garantisini verdiyse bunun sana o zaman öyledir mutlaka.

Son düzenleme:

kesinlikle bu renk hem tenine hem yüzüne hem gözüne bence number 1 süperr sakın açma rengi :çok üzgünüm:

sedanaz tşkler cnm hala araştırıyorum bakalım
dernnky lens rengi daha hoş olmuş ya koyulaşmış sanki ilk eklediğin fotoya göre, nil vardı arkadaş tıpkı onunkilere benzemiş tam istediğim bu işte koyulugunun böyle olucagını bilsem alıcamda cesaret :)))))

PANDORA yanı nilde nc melin duruşu nile ulaşamadım ve izinsiz aldım resmini umarım bana kızmaz işte tam bu renk istiyorum onda da solisyonda koyulaşmış dernnky seninde böyle duruyo sanki koyulaşmış güzel olmuş tabi nilin göz rengi koyu siyaha yakın hatta
resimi alıntı yapmayında kızlar siz gördükten sonra siliyim

ah çok sağol sevgili LEYDİ :) MIRIANA canım işte tam da sana anlatmak istediğim buydu koyu gözde nc mel gerçi ben de 1 tık daha açık durdu bundan burda baya koyu çıkmış da elamsı bir yeşil değil bu yani direk bir yeşil gördüğün gibi cnm :)

LEYDİ sen nc mel mi düşünüyorsun?

evet cnm ama koyu kahve gözlerim nilin siyaha yakın onda koyu durmus bende bir tık açık durur açık istemıyorum charm mel dede hareli olması düşündürüyo karar veremiyorum dernnky in gözleride koyu kahve imiş ilk resminde açık durmustu ama şimdi koyulaşmıs nilinkine benzemiş acaba nc mel alsam bendede koyulaşırmıs arzu koyulaştırmakla uğraşma charm mel al demişti ama çok kararsızım çok eyvahedigeldismile

sevgili LEYDİ benim gördüğüm denediğim kadarıyla charm la nc nin arasında öyle gözle fark edilir derece de bir renk farkı yok ben charm mel kullanıyorum nc yi de 2sini de denedim aynı anda renk açısından aynılardı sadece çerçeve farkı var nc çerçevesi çizgi çizgi durdu bende o yüzden charm aldım.. renk olarak da benim de gözlerim kopkoyu kahve yeşil duruyor rengi ne açık ne koyu normal bir yeşil diyim pandoranınki kadar koyu değil yalnız bnmkiler.. charm mel in haresi ise gözlerin büyükse düşündürmesin seni büyük gözlerde gayet hoş görünüyor bir de mel düşündüğün için o çerçeve o kadar göze batmıyor bence mavi renklerde charm ların çerçeveleri daha çok lens olduğunu belli ediyor..tabi bunlar bizim gibi koyu gözler iiçin olan düşüncelerim..

Son düzenleme:
anladım cnm ikinci düşündügümde charm grafhıte idi az daha düşünüyüm
peki 2 lensininde duruşunu resimli olarak görebilirmiyim mümkünmü acaba:)

anladım cnm ikinci düşündügümde charm grafhıte idi az daha düşünüyüm
peki 2 lensininde duruşunu resimli olarak görebilirmiyim mümkünmü acaba:)

sevgili LEYDİ senin için aradım taradım 1155,1159 ve 1374 de koymuşum resimler bu sayfalarda var koyu gözde hidrocharm mel merak edenler baksın arkadaşlar..kötü makyaj ve gözlerimin kusuruna bakmayınız

browni cnm bu benim:))) charm mel yada charm grafhıte dan ziyade bana hangi tonlar yakışır acaba hangi renkler gider yada begendigim tonlar yakışırmı arzudan fikir aldım birde sizlerin önerilerini duymak istiyorum açıkçası bana yardım edermisiniz?
alıntı olmasında resim silicem geri şimdiden tşkler:))

cepten ekledim o yüzden küççükk bende charme mel asker yeşili değil sarımsı oldu nc ohaoldumsmilesanırım dahada açık olurdu flaşla bal rengi oluyor

optikciye bak ya sanki cocuk kandiriyor-tatlicadiarzu- ) atmis iyice

@leydi63 tatlım öncelikle çok tatlı çok sempatiksin mel ve graffite haricinde nc ice sende çok hoş durabilir yada cor ice (haresiz dahada yakışır gibime geldi o yüzden) ama nc ice düşün derim nacizane görüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…