- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.221
:
sevgili MIRIANA güle güle kullan şimdiden umarım istediğin gibi durur senin gözlerin siyaha yakındı diye hatırlıyorum sarımsı bir renk bekleme direk yeşil duruyor :) yani bnm de gözler koyu gayet de yeşil durdu hatta sarımtıraklık olsun diye solüsyona koycam bakalım..ela gibi dursaydı keşke
ama vetmanında koyu onda sarımsı ela durmusbenneyaptımki
olamaz yaa cok uzulurum :1shok:
yenı serı sarımsı dedımafoldumben
Kizlar istek üzerine kendi gözümü ve bazi lenslerimi ekliyorum... verdigimden rahatsizliktan dolayi kusura bakmayin)
yok artık ne rahatsızlığı böyle güzel gözlere lens takmakla çok büyük suç işliyosun sevgili PINAX beğenmiyosan gözlerini bana ver :) maşşallahhhh diyorumkoyu saçtan vazgeçme bence öncelikle bunu söyliyim sana açık renkten çok daha yakışmış açık renk çok olgun göstermiş seni hep söylicem fırsatı buldum söyledim :)) meller şahane quartzolar da çok güzel ama o seriye ısınamadım ben sadece rengini çok çok beğeniyorum ama ocreler mükemmel olmuşşşş cidden çok çok yakışmış saçına güzel yüzüne.. hepsini güzel günlerde kullanman dileğimle..
ıyıce uuzldum smdımirmirmirmir:1no2:vetmanın gözleri benimkinden açık o yüzden belki öyle durdu onda ama kendi gözünde koyduğu nc mel vardı sarımsı baya onu diyorsun sen sanırım öyle bir sarılık bende hiç hiç oluşmadı charm la aynı durdu renkleri hep diyorum bunu ama öyle nc mel de yeni seri sayılırdı benim denediğimde bilemiyorum belki de solüsyonla açılabilir zamanla sen yine de takmadan bilemiceksin şuan :) ama benim gözlerim siyaha kadar kahvedir yani o yü<den söyledim sana üzülme hemen beğenirsin mutlaka ama ela bir renk bekleme diye dedim koyu gözlerde öyle bir sonuç görmedim henüz ne yazıkki
:
cok tesekkür ederim güzel sözlerine brownicim cok tatlisin :kedi: ah canim bende bilemedim kimi diyo acik renk daha güzel oluyo kimi diyo böyle kal kafamçokkarıştı
ıyıce uuzldum smdımirmirmirmir:1no2:
ben asker yesılı ıstemıyorum benımde sıyaha donuk kahve vetmanında koyu kahve ama sıyah deıl:gitme:
yenı serı sayılırdımı yenı serımıydı cunku sarıymıs bu yenılerbenneyaptımki
ufffff
cok tesekkür ederim güzel sözlerine brownicim cok tatlisin :kedi: ah canim bende bilemedim kimi diyo acik renk daha güzel oluyo kimi diyo böyle kal kafamçokkarıştı
PANDORA yanı nilde nc melin duruşu nile ulaşamadım ve izinsiz aldım resmini umarım bana kızmaz işte tam bu renk istiyorum onda da solisyonda koyulaşmış dernnky seninde böyle duruyo sanki koyulaşmış güzel olmuş tabi nilin göz rengi koyu siyaha yakın hatta
resimi alıntı yapmayında kızlar siz gördükten sonra siliyim
evet cnm ama koyu kahve gözlerim nilin siyaha yakın onda koyu durmus bende bir tık açık durur açık istemıyorum charm mel dede hareli olması düşündürüyo karar veremiyorum dernnky in gözleride koyu kahve imiş ilk resminde açık durmustu ama şimdi koyulaşmıs nilinkine benzemiş acaba nc mel alsam bendede koyulaşırmıs arzu koyulaştırmakla uğraşma charm mel al demişti ama çok kararsızım çok eyvahedigeldismile
anladım cnm ikinci düşündügümde charm grafhıte idi az daha düşünüyüm
peki 2 lensininde duruşunu resimli olarak görebilirmiyim mümkünmü acaba:)
Cerencim ben birinden duydum kızcağız optiğe gitmiş solotica varmı diye sormuş işte Brezilyadan geliyor falan filan anlatmış optikde biliyorum o lensleri aslında o lensler Konyada üretiliyor biliyormusun sonra Brezilyaya gönderiliyor demiş siz ordan getiriyorsunuz ama aslında fabrikası konyada demiş delikafaduldenkaydirigubbakcemile3delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?