- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.241
browni cnm bu benim:))) charm mel yada charm grafhıte dan ziyade bana hangi tonlar yakışır acaba hangi renkler gider yada begendigim tonlar yakışırmı arzudan fikir aldım birde sizlerin önerilerini duymak istiyorum açıkçası bana yardım edermisiniz?
alıntı olmasında resim silicem geri şimdiden tşkler:))
cnm teşkler öncelikle :)
saçlarım koyu kestane beyaz tenlıyım gözlerim koyu kahve saçıma ve tenime yeşil gidicegi için mel düşündüm ama cormeli inceledim çok açık gibi geldi
bal gozlum o nası gozler lens halt etmıs ortası sarı kenarı yesıl harelı senın goz rengınden lens bulsam kaçırmamkaydirigubbakcemile
harıkasınya megan foxum benım kıskanılcak hatunsunn
ay yuzlumm
bal sarısı lensım oldugundan ocre almadım yoksa ocre harıka onu seneye dusunuyorumyaa canım üzülmee :1hug: vetman öyle diyosa öyledir o zaman bekle bakalım belki öyle durur sende takınca görebilceksin bunu ancak cnm ne yazıkki.. ben sadece ela durmicağını belirtmek istedim sana öyle bekleme diye kabında sapsarı ama gözümde yemyeşil oluyor benim önceki resimlerimde görmüşsündür belki artı başka bir koyu gözlü arkadaş vardı sevgili PANDORA sanırım onun da gözleri bayağı koyuydu onda da yeşil durdu bir elalık göremedim ben koyu gözlülerde ela istiyosan ocre seçseydin keşke ama o da koyu gözü açar mı bilemiyorum gidip denemek istiyorum ocreyi en kısa zamanda ama illa sarı dediyse vetman hani garantisini verdiyse bunun sana o zaman öyledir mutlaka.
bayıldımmmmmmmmm harıkaaaaaaaaaa:kedi:Şenizcepten ekledim o yüzden küççükk bende charme mel asker yeşili değil sarımsı oldu nc ohaoldumsmilesanırım dahada açık olurdu flaşla bal rengi oluyor
]
canını yerım taş bebegımzeytin gözlüm o senin harikaligin ya cok tsk ederim ve öperim o pambik yanaklarindan opuyorumnanaktan
coru bılmemde charm ocre manyak bıse olmus cok guzel parlıyor sonrakı hedefımdır kendısı ohaoldumsmilevetmancım cor ocre nasıl?bu seride yenilendimi yani charmla aynı renk diyebilirmiyiz
artık sılebılcegını sanmıyorum cunku edıt resm ekledıkden 30 dk ıcınde etkın oluyor zor durumda bırakacaksa yonetıcılerden bırıne msj atmalısınkızlar eklediğim resimi nasıl silicem bana yardımcı olabilirmisiniz?
kızlarr,benim gözlerimde ela,güneşte falan yeşil oluyo..herkes gözlerin lensmi diye sorar amaa bende biraz değişim istiyorum,ama karar veremedim..grimi yoksa bi ton daha açık bir yeşilmi olmasına...elanın bir ton açığı ne olabilir acaba,saçlarımda bakır ona da uysun istiyorum...
bal sarısı lensım oldugundan ocre almadım yoksa ocre harıka onu seneye dusunuyorum
nc melın o soyledıgınız kişidekı duruşunu hıc begenmedım sevmedıgım bır ton.gercı herkesın goz pıgmentıne baglı renk ..oyle durursa begenmezsem satarım buyuk ıhtımal..bakıcaz artık gelınce...
sevgili MIRIANA bal sarısı lensinin markası ne acaba nasıl duruyor sarı ela gibi mi ? merak ettim çok paylaşırsan sevinirim..
canım usadan aldım yanı amerıkadan getırttım venus amber adı..Amber Venus Color Contacts - Natural Colored Contact Lenses lınk bu
120 ye geldı bana kargo dahıl aslında lens ucuz ama kargo pahalı cokda arastırmadan almısdım.cok memnunum ama yakından dogal deıl.tersıde duzude takılabılıyor
bıldıgın bal sarısı ..ımkanım olursa ıce bluesı var onuda alıcam cıdden ılgınc gozlerı bebek gozu gbı buyuten bı lens cırcle lens sayılır
ektekı benım gozumde duruşu
sedanaz tşkler cnm hala araştırıyorum bakalım
dernnky lens rengi daha hoş olmuş ya koyulaşmış sanki ilk eklediğin fotoya göre, nil vardı arkadaş tıpkı onunkilere benzemiş tam istediğim bu işte koyulugunun böyle olucagını bilsem alıcamda cesaret :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?