Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım cok tşk ederim çok incesin çok saol
senin avatarındakı renk de çok hoşuma gitti
nc ıce da incelenmeye alınıcak tarafımdan:))) çok tşkler

sevgili LEYDİ maşşalah çok hoş bir bayansın saçlar da doğal tonlarda bence bu lens işi zevk meselesi tamamen ben yeşil tonlarını doğal bulmama rağmen maviyi daha çok seviyorum koyu gözlüysen eğer ice ları önermem bende ice bambamdakiyle alakası bile olmayan bir tonda durdu freshlook haresiz gri de de aynı ton olmuştu hafiften lilaya kaçan bir ton çok yapay durdu ama cor grafite mavi düşünürsen eğer en doğalııydı mavilerin içinde diyebilirim.. yeşil düşünürsen zaten meller harika neden hidrocor mel düşünmüyorsun o da çok güzel ve hepsinden daha doğal duruyor ..

ocre yi bir türlü fırsat bulup da gidip deneyemedim ama ocre de düşünebilirsin o ela tonları gibi oluyor ama bizim gibi çok koyu gözlerde bir denemeden ben almam açıkçası..

cnm teşkler öncelikle :)
saçlarım koyu kestane beyaz tenlıyım gözlerim koyu kahve saçıma ve tenime yeşil gidicegi için mel düşündüm ama cormeli inceledim çok açık gibi geldi

cnm teşkler öncelikle :)
saçlarım koyu kestane beyaz tenlıyım gözlerim koyu kahve saçıma ve tenime yeşil gidicegi için mel düşündüm ama cormeli inceledim çok açık gibi geldi

hiç belli olmaz lens insanı çok değiştiriyor gerçekten de belki aklında olmayan bir renk seni çok daha güzelleştirebilir:) bu bnm düşüncem tabi ben soloticadan önce hemen hemen türkiyedeki çoğu lens markasını denedim kendime maviyi daha çok yakıştırır oldum :)) cor mel açık evet ama öyle sapsarı bir açıklık değilki çok hoş doğal bir ton oluşturuyor ocreyi de düşünebilirsin eğer çok açık tonlar istemiyorsan çnkü ocre açık gözlerde bile öyle bariz bir açıklık oluşturmuyor koyu gözde hiç o kdr belli olmaz diye düşünüyorum çok da doğal hoş bir tonu var.. ama yeşil diyorsan direk mel al derim eğer istanbuldaysan dene bence :)

ank dayım cnm işte deneme şansım yok tamamen cesaret edip alıcam bende wetman dan alıcam
ocre ve cor melede bi bakayım iyice:)))) tşkler

evet cnm cor mel çok açık geldi bendeki tamamen yakışmazsa olayı
nc melinde nilde duruşuna bayıldım çok güzel durmuş onda öyle durucagını bilsem 1 dakka beklemicem:)
charm grafhıte ıda nilde görüp begendim

zeytin gözlüm o senin harikaligin ya cok tsk ederim ve öperim o pambik yanaklarindan opuyorumnanaktan

bal sarısı lensım oldugundan ocre almadım yoksa ocre harıka onu seneye dusunuyorum
nc melın o soyledıgınız kişidekı duruşunu hıc begenmedım sevmedıgım bır ton.gercı herkesın goz pıgmentıne baglı renk ..oyle durursa begenmezsem satarım buyuk ıhtımal..bakıcaz artık gelınce...

[

cepten ekledim o yüzden küççükk bende charme mel asker yeşili değil sarımsı oldu nc ohaoldumsmilesanırım dahada açık olurdu flaşla bal rengi oluyor
]
bayıldımmmmmmmmm harıkaaaaaaaaaa:kedi:Şeniz
bende nc ıstedım senınkınden koyu gozlerım ama ınsallah sarımsı durur yenı serıler sarıymıs heppppohaoldumsmile

zeytin gözlüm o senin harikaligin ya cok tsk ederim ve öperim o pambik yanaklarindan opuyorumnanaktan
canını yerım taş bebegım
megan foxum Şeniz:asigim:

kızlarr,benim gözlerimde ela,güneşte falan yeşil oluyo..herkes gözlerin lensmi diye sorar amaa bende biraz değişim istiyorum,ama karar veremedim..grimi yoksa bi ton daha açık bir yeşilmi olmasına...elanın bir ton açığı ne olabilir acaba,saçlarımda bakır ona da uysun istiyorum...

vetmancım cor ocre nasıl?bu seride yenilendimi yani charmla aynı renk diyebilirmiyiz
coru bılmemde charm ocre manyak bıse olmus cok guzel parlıyor sonrakı hedefımdır kendısı ohaoldumsmile

kızlar eklediğim resimi nasıl silicem bana yardımcı olabilirmisiniz?
artık sılebılcegını sanmıyorum cunku edıt resm ekledıkden 30 dk ıcınde etkın oluyor zor durumda bırakacaksa yonetıcılerden bırıne msj atmalısın

bence sana charm mel ,nc mel cok hoş olur...
grı elayla bırleşirse cok hoş gorunmez bence ama ıcemınt hem grı hem yeşildır guzel olur...aynı zamanda verdeyede bakmanı onerırım

kızlar aklımada quartzo vardı son bir kç güne kadar fakat doğallığı kafamı karıştırıyrdu... sonra crystalin quartzoya benzediğini farkettim acaba crystalin quartzoya göre doğallı nasıl ?? we renkleri gercekten benziyor mu ? yardım eder misiniz lütfennn.... vetmancığımm ??

Son düzenleme:

sevgili MIRIANA bal sarısı lensinin markası ne acaba nasıl duruyor sarı ela gibi mi ? merak ettim çok paylaşırsan sevinirim..

sevgili MIRIANA bal sarısı lensinin markası ne acaba nasıl duruyor sarı ela gibi mi ? merak ettim çok paylaşırsan sevinirim..

canım usadan aldım yanı amerıkadan getırttım venus amber adı..Amber Venus Color Contacts - Natural Colored Contact Lenses lınk bu

120 ye geldı bana kargo dahıl aslında lens ucuz ama kargo pahalı cokda arastırmadan almısdım.cok memnunum ama yakından dogal deıl.tersıde duzude takılabılıyor

bıldıgın bal sarısı ..ımkanım olursa ıce bluesı var onuda alıcam cıdden ılgınc gozlerı bebek gozu gbı buyuten bı lens cırcle lens sayılır

ektekı benım gozumde duruşu

Eklentiler

• $myvn.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 65

çok teşekkürler evet biliyorum lensi yabancı bir forumda görmüştüm bir çok fotoğrafla yakından doğal değil evet ama yine de çok hoş bir renk vermiş makyajınla da çok hoş olmuş güle güle günlerde kullan paylaştığın için sağol..a.s.

leydı nılınkı gıbı ıstıyorsan nc alma derım cunku benımkıler cok golgede o renk gunısıgında bılgıdın acık yesıl bal rengı,baya acık ve farkedılırler.nılın taban rengı cok koyu sıyahtı yanılmıyorsam o yuzden koyu yesıl gıbı bence koyu ıstıyorsan charm al,hare olayını bılemem ama benım nc mellerım gordugum tum nclerden acık hatta bırcok cor dan bıle.ben bı ıkı ton kırdım onu su anda boyle kullanıyorum ama dedıgım gıbı benımkılerle nılınkının alakası yok cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…