Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

leydicim o renk durması için charm mel önericem çünkü n.c mel açık kalırsa koyultmak daha zor eğer tonu tutturduysan charm mel senin istediğin ton gibi:)
nilin gözleri koyu kahverengi değil siyah o yüzden onda koyu durdu 1 ton bile açık olması rengi değiştiriyor..

softnsweet canım koyu gözde n.c ıce ben önermiyorum hatta bügüne kadar sattığım hiç kimse begenemedi o yüzden neredeyse hiç getirmiyorum n.c ıce rengini göze sadece buzlu bir hava veriyor hiçbir değişiklik yapmıor gözde pek tavsiye edilen bir renk değil deneyenlerde aynı şeyi sölüyorlar n.c ıce hakkında fotoğraflardan farklı biraz daha açık çıkıor fotoda..

cor mel açık kalır sana senin istediğin tonu ben anladım leydicim :)

vetmancım cor ocre nasıl?bu seride yenilendimi yani charmla aynı renk diyebilirmiyiz
cor ocre aslında en az cor mel kadar tatlı bir renk ela bildiğimiz bal ela rengi
elanın bit ton açığı sende n.c mel güzel olur die düşünüorum yasemincim:)Resim görebilirsem daha sağlıklı bilgi verebilirim:)

canım bende nc mel sıparıs ettım bugun yarın gelcek..ben sarımsı ıstıyorum sence goz rengımde oylemı durur.yoksa asker yesılımı :gitme:

bırde rengını ıyıce açtın sanırım souflonlamı? ben solo care aqua kullanıorumda bı resım koyabılırmısın kendı goz rengımı eklıyorum

Eklentiler

• $259lheb.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 82
oncelıkle evdekılerden gızlı aldıgımdan kapıya zar zor uykudan koştum ohaoldumsmile fıyatını ogrendıler ama kıme oldunu bılmıolar heheh:ecrin_bebek: napalım kandırdım arkadasımın dedım buyuklerımız bı lense okdr parayı anlamıolar neyazıkkı :sinifsinif:

ınanılmaz açtı karnım ama dayanamadım denedım şuan hala gozumdeler deişik bır yesıl oldu ama bana nedense rengı bıraz daha açılacak hıssı verdı yanı sankı solusyonda daha oturcak açılcak gbı..sarılık var tam tugba buyukustunun gozlerı gbıoldu hihoyyyt cok dogallar ama gun ışıgındakı durusunu cok begendım goz bebegımı buyutur sanıodum ama cuk oturdu sadece benıde korkuttular tasıyo bılmem ne dıe tabı bunda benım gozlerın dana gbı ırı oluşunun etkenı buyukkaydirigubbakcemile

tesekurler vetman

ncmellerimm[

Eklentiler

• $SDC18875.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $SDC18879.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $SDC18890.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $SDC18894.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 51

sevgili MIRIANA harika olmuş nc serisi gözüne çok gzl oturmuş çok beğendim daha da açılsın istiyorsan souflon kullan şimdiden.. güle güle günlerde kullan..hihoyyyt

sevgili MIRIANA harika olmuş nc serisi gözüne çok gzl oturmuş çok beğendim daha da açılsın istiyorsan souflon kullan şimdiden.. güle güle günlerde kullan..hihoyyyt

tesekkurederım tatlım:lepi:
bende solo care aqua var 2 şişe ya kocaman
souflonmu alsam bıde napsam aquadan daha cok açıosa souflon alayım ?ohaoldumsmile

nc mellerin hayırlı olsun canım. bayıldım walla.. gördüğüm en güzel nc mel bunlar opuyorumnanaktan bence rengini ne aç nede koyulaştır ama solo care kullanan biri olarak lensleri koyulaştırdığı tercübeyle test edilmiştir. benim icemintlerin ilk günkü halinden eser bile kalmadı olumunekankayizsmile ki buda benim işime geldi. iyi günlerde kullan mellerini canım :lepi:

tesekkurederım tatlım:lepi:
bende solo care aqua var 2 şişe ya kocaman
souflonmu alsam bıde napsam aquadan daha cok açıosa souflon alayım ?ohaoldumsmile

souflon açıyor diyorlar ben de alıcam ama bulamadım şimdilik bulur bulmaz alacağım benim de mellerim bu renk ama daha elamsı dursun istiyorum yeşili bi türlü sevemedim yahu

sevgili TAYSUN icemint resmi koymadın değil mi sen hiç ben mi kaçırdım yoksa mellerini çok çok beğenmiştim ama icemintleri görmedim nasıl memnun msun doğal buluyor musun?

tesekkur ederım teyzesi-tatlicadiarzu-
ama nasıl olurda solo care aqua koyulaştırır ya ben blue lenslerım ıcın hep onu kullanırım .ne bılım napsamkı souflon pahalımı cok ay hemen gıdeyım alayım bugun:kedi:
souflon açıyor diyorlar ben de alıcam ama bulamadım şimdilik bulur bulmaz alacağım benim de mellerim bu renk ama daha elamsı dursun istiyorum yeşili bi türlü sevemedim yahu

canım yesıl ama sankı balla karışmış bı yesıl oldu gozumdekı sempatiksalakcinni

dırekt yesıl deıl bence souflon acıl almalıyızz bukdr ınsn dıo demek açıo akannehir

sevgili TAYSUN icemint resmi koymadın değil mi sen hiç ben mi kaçırdım yoksa mellerini çok çok beğenmiştim ama icemintleri görmedim nasıl memnun msun doğal buluyor musun?

yok canım kaçırmadın çünkü henüz ekliyemedim icemint fotosu. yine pil almayı unuttum malesef :sinifsinif: cebin de çözünürlüğü iyi değil ama arkilerimin yorumları olumlu oldu. icemint çok doğal en az cor mel kadar doğal fakat daha soğuk bi renk adı gibi ice ama ben çok sevdim. hatta cor mellerimden fazla kullanıyorum icemintlerimi. vetmanın albümündeki gibiler ama bi ton daha açık duruyorlar bende. fakat renk değiştirme özelliğine bayılıyorum. bi ara ekliycem yine cor mel, icemint ve quartzo fotolarımı.

beklıyoruz canım ıcemınt resımlerını benımde sonrakı hedeflerımden ıcemınt renk deıstrme ozellını merak edıyorum tabı benım gozumde nasıl olur açarmı blemıyorum..bı kız arkadasımız alacak koyda sıpars etmesıne yardımcı ol bebegım bu arada souflonun hangısı all nıght falanmı bırınız resım koysa tam adını yazsa alsam

renk değiştirme özelliğine bayılıyorum zaten delikafadulden süper ya. bende icemintten sonra cor grafite almak istiyorum. alanlar resim koyarsa sevinirim. vetmanda süper durmuş ama onda her renk lens süper duruyo zaten olumunekankayizsmile

canımmm ben ekleyeceğim resim bir kaç güne,ama aynı vetmandaki gibi doruyor benim de gözlerim koyu kahve,grafiteyi kesinlikle tavsiyeederim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…