- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.261
leydicim o renk durması için charm mel önericem çünkü n.c mel açık kalırsa koyultmak daha zor eğer tonu tutturduysan charm mel senin istediğin ton gibi:)
PANDORA yanı nilde nc melin duruşu nile ulaşamadım ve izinsiz aldım resmini umarım bana kızmaz işte tam bu renk istiyorum onda da solisyonda koyulaşmış dernnky seninde böyle duruyo sanki koyulaşmış güzel olmuş tabi nilin göz rengi koyu siyaha yakın hatta
resimi alıntı yapmayında kızlar siz gördükten sonra siliyim
nilin gözleri koyu kahverengi değil siyah o yüzden onda koyu durdu 1 ton bile açık olması rengi değiştiriyor..evet cnm ama koyu kahve gözlerim nilin siyaha yakın onda koyu durmus bende bir tık açık durur açık istemıyorum charm mel dede hareli olması düşündürüyo karar veremiyorum dernnky in gözleride koyu kahve imiş ilk resminde açık durmustu ama şimdi koyulaşmıs nilinkine benzemiş acaba nc mel alsam bendede koyulaşırmıs arzu koyulaştırmakla uğraşma charm mel al demişti ama çok kararsızım çok eyvahedigeldismile
softnsweet canım koyu gözde n.c ıce ben önermiyorum hatta bügüne kadar sattığım hiç kimse begenemedi o yüzden neredeyse hiç getirmiyorum n.c ıce rengini göze sadece buzlu bir hava veriyor hiçbir değişiklik yapmıor gözde pek tavsiye edilen bir renk değil deneyenlerde aynı şeyi sölüyorlar n.c ıce hakkında fotoğraflardan farklı biraz daha açık çıkıor fotoda..@leydi63 tatlım öncelikle çok tatlı çok sempatiksin mel ve graffite haricinde nc ice sende çok hoş durabilir yada cor ice (haresiz dahada yakışır gibime geldi o yüzden) ama nc ice düşün derimnacizane görüşüm
cor mel açık kalır sana senin istediğin tonu ben anladım leydicim :)evet cnm cor mel çok açık geldi bendeki tamamen yakışmazsa olayı
nc melinde nilde duruşuna bayıldım çok güzel durmuş onda öyle durucagını bilsem 1 dakka beklemicem:)
charm grafhıte ıda nilde görüp begendim
cor ocre aslında en az cor mel kadar tatlı bir renk ela bildiğimiz bal ela rengivetmancım cor ocre nasıl?bu seride yenilendimi yani charmla aynı renk diyebilirmiyiz
elanın bit ton açığı sende n.c mel güzel olur die düşünüorum yasemincim:)Resim görebilirsem daha sağlıklı bilgi verebilirim:)kızlarr,benim gözlerimde ela,güneşte falan yeşil oluyo..herkes gözlerin lensmi diye sorar amaa bende biraz değişim istiyorum,ama karar veremedim..grimi yoksa bi ton daha açık bir yeşilmi olmasına...elanın bir ton açığı ne olabilir acaba,saçlarımda bakır ona da uysun istiyorum...
leydı nılınkı gıbı ıstıyorsan nc alma derım cunku benımkıler cok golgede o renk gunısıgında bılgıdın acık yesıl bal rengı,baya acık ve farkedılırler.nılın taban rengı cok koyu sıyahtı yanılmıyorsam o yuzden koyu yesıl gıbı bence koyu ıstıyorsan charm al,hare olayını bılemem ama benım nc mellerım gordugum tum nclerden acık hatta bırcok cor dan bıle.ben bı ıkı ton kırdım onu su anda boyle kullanıyorum ama dedıgım gıbı benımkılerle nılınkının alakası yok cnm..
oncelıkle evdekılerden gızlı aldıgımdan kapıya zar zor uykudan koştum ohaoldumsmile fıyatını ogrendıler ama kıme oldunu bılmıolar heheh:ecrin_bebek: napalım kandırdım arkadasımın dedım buyuklerımız bı lense okdr parayı anlamıolar neyazıkkı :sinifsinif:
ınanılmaz açtı karnım ama dayanamadım denedım şuan hala gozumdeler deişik bır yesıl oldu ama bana nedense rengı bıraz daha açılacak hıssı verdı yanı sankı solusyonda daha oturcak açılcak gbı..sarılık var tam tugba buyukustunun gozlerı gbıoldu hihoyyyt cok dogallar ama gun ışıgındakı durusunu cok begendım goz bebegımı buyutur sanıodum ama cuk oturdu sadece benıde korkuttular tasıyo bılmem ne dıe tabı bunda benım gozlerın dana gbı ırı oluşunun etkenı buyukkaydirigubbakcemile
tesekurler vetman
ncmellerimm[
sevgili MIRIANA harika olmuş nc serisi gözüne çok gzl oturmuş çok beğendim daha da açılsın istiyorsan souflon kullan şimdiden.. güle güle günlerde kullan..hihoyyyt
oncelıkle evdekılerden gızlı aldıgımdan kapıya zar zor uykudan koştum ohaoldumsmile fıyatını ogrendıler ama kıme oldunu bılmıolar heheh:ecrin_bebek: napalım kandırdım arkadasımın dedım buyuklerımız bı lense okdr parayı anlamıolar neyazıkkı :sinifsinif:
renk cok guzel kaynasmıs gozunuzle. aynı tuba buyukustun gozu gıbı olmus. gule gule kullanın cok begendım nc mellerı sızde.a.s.
tesekkurederım tatlım:lepi:
bende solo care aqua var 2 şişe ya kocaman
souflonmu alsam bıde napsam aquadan daha cok açıosa souflon alayım ?ohaoldumsmile
nc mellerin hayırlı olsun canım. bayıldım walla.. gördüğüm en güzel nc mel bunlar opuyorumnanaktan bence rengini ne aç nede koyulaştır ama solo care kullanan biri olarak lensleri koyulaştırdığı tercübeyle test edilmiştir. benim icemintlerin ilk günkü halinden eser bile kalmadı olumunekankayizsmile ki buda benim işime geldi. iyi günlerde kullan mellerini canım :lepi:
tesekkur ederım teyzesi-tatlicadiarzu-nc mellerin hayırlı olsun canım. bayıldım walla.. gördüğüm en güzel nc mel bunlar opuyorumnanaktan bence rengini ne aç nede koyulaştır ama solo care kullanan biri olarak lensleri koyulaştırdığı tercübeyle test edilmiştir. benim icemintlerin ilk günkü halinden eser bile kalmadı olumunekankayizsmile ki buda benim işime geldi. iyi günlerde kullan mellerini canım :lepi:
souflon açıyor diyorlar ben de alıcam ama bulamadım şimdilik bulur bulmaz alacağım benim de mellerim bu renk ama daha elamsı dursun istiyorum yeşili bi türlü sevemedim yahu
sevgili TAYSUN icemint resmi koymadın değil mi sen hiç ben mi kaçırdım yoksa mellerini çok çok beğenmiştim ama icemintleri görmedim nasıl memnun msun doğal buluyor musun?
tesekkur ederım teyzesi-tatlicadiarzu-
ama nasıl olurda solo care aqua koyulaştırır yaben blue lenslerım ıcın hep onu kullanırım .ne bılım napsamkı souflon pahalımı cok ay hemen gıdeyım alayım bugun:kedi:
walla bana kalırsa rengini güzelleştiriyor derim ama zevk meselesi tabi. ben memnunum bu durumdan yani opuyorumnanaktan souflon kullanmadım hiç ama rengini açtığını söylüyorlar.
ama nasıl olurda solo care aqua koyulaştırır ya:kızgın: ben blue lenslerım ıcın hep onu kullanırım .ne bılım napsamkı souflon pahalımı cok ay hemen gıdeyım alayım bugun:kedi: walla bana kalırsa rengini güzelleştiriyor derim ama zevk meselesi tabi. ben memnunum bu durumdan yani opuyorumnanaktan souflon kullanmadım hiç ama rengini açtığını söylüyorlar.[/QUOTE .!.:yanı bende memnunum ama souflon açıosa bıde onu demelı sen acık renk sevmıosun sanırım ben sevıyorum :lepi:
yanı bende memnunum ama souflon açıosa bıde onu demelı sen acık renk sevmıosun sanırım ben sevıyorum :lepi:
cor mel kullanıyorum desem olumunekankayizsmile
beklıyoruz canım ıcemınt resımlerını benımde sonrakı hedeflerımden ıcemınt renk deıstrme ozellını merak edıyorum tabı benım gozumde nasıl olur açarmı blemıyorum..bı kız arkadasımız alacak koyda sıpars etmesıne yardımcı ol bebegım bu arada souflonun hangısı all nıght falanmı bırınız resım koysa tam adını yazsa alsam
renk değiştirme özelliğine bayılıyorum zaten delikafadulden süper ya. bende icemintten sonra cor grafite almak istiyorum. alanlar resim koyarsa sevinirim. vetmanda süper durmuş ama onda her renk lens süper duruyo zaten olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?