- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.281
canımmm ben ekleyeceğim resim bir kaç güne,ama aynı vetmandaki gibi doruyor benim de gözlerim koyu kahve,grafiteyi kesinlikle tavsiyeederim olumunekankayizsmile
oncelıkle evdekılerden gızlı aldıgımdan kapıya zar zor uykudan koştum ohaoldumsmile fıyatını ogrendıler ama kıme oldunu bılmıolar heheh:ecrin_bebek: napalım kandırdım arkadasımın dedım buyuklerımız bı lense okdr parayı anlamıolar neyazıkkı :sinifsinif:
ınanılmaz açtı karnım ama dayanamadım denedım şuan hala gozumdeler deişik bır yesıl oldu ama bana nedense rengı bıraz daha açılacak hıssı verdı yanı sankı solusyonda daha oturcak açılcak gbı..sarılık var tam tugba buyukustunun gozlerı gbıoldu hihoyyyt cok dogallar ama gun ışıgındakı durusunu cok begendım goz bebegımı buyutur sanıodum ama cuk oturdu sadece benıde korkuttular tasıyo bılmem ne dıe tabı bunda benım gozlerın dana gbı ırı oluşunun etkenı buyukkaydirigubbakcemile
tesekurler vetman
ncmellerimm[
bakıyorum aynadan :) canım çok anlamıyorum pupil boşluğunun dar ve ya genişliğinden fakat,pörtlemiyor hiç :)bi de kahverengisi lensle bütünleşmiş duruyor,yani ortası öyle belirgin bir kahverengi durmuyor ,umarım anlatabilmişimdir kaydirigubbakcemile3
anladım canım olumunekankayizsmile benim icemintler de tarif ettiğin gibi duruyor. kahverengilik var ama sırıtmıyor. renkler birbiriyle doğal bi şekilde kaynaşıyor. belirgin bi geçiş yok. çok teşekkürler opuyorumnanaktan
aha sevgfilime yakalandım-tatlicadiarzu-MIrimmmmmmmmmmm gelmis lenslerin anammmmmmmmmmmmmmmmmmm cok süper olmus valla ben sana ne dedim he??? Süper olacak dimedim mi alsanaalsanasmile al sana iste daha dogal bi görünüm yakalayamazdin!:asigim::asigim:cok ama cok yakistirdim balim at lens adina baska ne varsa kiyinda kösende... ve sadece bunlari takkk sempatiksalakcinni iyiki nc mel almissin canim benim Şeniz
çok harika durmus lenslerin ne kadar da doğal görünüyorlarraklinialirimsmile güle güle kullan mirianayerimseniben
evet canım aynı dediğin gibi,ben de mintleri çok merak ediyorum,bundan sonra alacağım mint olabilir hihoyyyt eminim sana da çok yakışmıştır a.s. :1hug:
kızlar komık vıdeo cektım buyrun ızleyın hahahaha ..nc mellerımın bendekı duruşu hahahah-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
YouTube - NEW NC MEL ON MY EYES-MİRİANA
kızlar komık vıdeo cektım buyrun ızleyın hahahaha ..nc mellerımın bendekı duruşu hahahah-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
songunelrde herkes bana kleo dıo yasempatiksalakcinniKleopatraya rakip olmuşsun canım opuyorumnanaktan walla lensler de makyajda 1 numara :lepi:
harikaa olmuş yaa yalnız nc serisi sana tam oturmuş yalnız çok yakışmış bende dışarı taşmıştı dış çerçevesi çok çok hoş güzel günlerde kullan tekrar sevgili MIRIANA..
kızlar aklımada quartzo vardı son bir kç güne kadar fakat doğallığı kafamı karıştırıyrdu... sonra crystalin quartzoya benzediğini farkettim acaba crystalin quartzoya göre doğallı nasıl ?? we renkleri gercekten benziyor mu ? yardım eder misiniz lütfennn.... vetmancığımm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?