Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canımmm ben ekleyeceğim resim bir kaç güne,ama aynı vetmandaki gibi doruyor benim de gözlerim koyu kahve,grafiteyi kesinlikle tavsiyeederim olumunekankayizsmile

ceren sen de cor grafitelenmiştin. şimdi hatırladım canım en kısa zamanda foto bekliyorum. benim merak ettiğim şey; kendi göz rengin belli oluyor mu yani pupil boşluğundan çıkıyor mu kahverengi kahverengi. gerçi pupili de çok dar olduğunda quartzo da olduğu gibi pörtlek pörtlek bakıyor insan akannehir

bakıyorum aynadan :) canım çok anlamıyorum pupil boşluğunun dar ve ya genişliğinden fakat,pörtlemiyor hiç :)bi de kahverengisi lensle bütünleşmiş duruyor,yani ortası öyle belirgin bir kahverengi durmuyor ,umarım anlatabilmişimdir kaydirigubbakcemile3

MIrimmmmmmmmmmm gelmis lenslerin anammmmmmmmmmmmmmmmmmm cok süper olmus valla ben sana ne dedim he??? Süper olacak dimedim mi alsanaalsanasmile al sana iste daha dogal bi görünüm yakalayamazdin!:asigim::asigim: cok ama cok yakistirdim balim at lens adina baska ne varsa kiyinda kösende... ve sadece bunlari takkk sempatiksalakcinni iyiki nc mel almissin canim benim Şeniz

anladım canım olumunekankayizsmile benim icemintler de tarif ettiğin gibi duruyor. kahverengilik var ama sırıtmıyor. renkler birbiriyle doğal bi şekilde kaynaşıyor. belirgin bi geçiş yok. çok teşekkürler opuyorumnanaktan

evet canım aynı dediğin gibi,ben de mintleri çok merak ediyorum,bundan sonra alacağım mint olabilir hihoyyyt eminim sana da çok yakışmıştır a.s. :1hug:

çok harika durmus lenslerin ne kadar da doğal görünüyorlarraklinialirimsmile güle güle kullan mirianayerimseniben

Son düzenleme:
aha sevgfilime yakalandım-tatlicadiarzu-
atmam dıgerlerını bananeealsanaalsanasmile
sevdım daha yenı cıkardım gozumden:1ninca: vıdeo çektım bıde evlere şenlık -tatlicadiarzu-
youtube yukleyınce lınk atarım bal boceemmm

çok harika durmus lenslerin ne kadar da doğal görünüyorlarraklinialirimsmile güle güle kullan mirianayerimseniben

bana dıosun herhalde demıosanda ustume alınıorumsempatiksalakcinni tesekurler amorecim Şeniz

kızlar komık vıdeo cektım buyrun ızleyın hahahaha ..nc mellerımın bendekı duruşu hahahah-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni

harikaa olmuş yaa yalnız nc serisi sana tam oturmuş yalnız çok yakışmış bende dışarı taşmıştı dış çerçevesi çok çok hoş güzel günlerde kullan tekrar sevgili MIRIANA..

Son düzenleme:
harikaa olmuş yaa yalnız nc serisi sana tam oturmuş yalnız çok yakışmış bende dışarı taşmıştı dış çerçevesi çok çok hoş güzel günlerde kullan tekrar sevgili MIRIANA..

bende yetmedı bıle dış haresısempatiksalakcinni
bende baya buyutcek sandım sadece oturdu tesekurler bebişşkaydirigubbakcemile2

vetman dıye hıtap edınce araya sazanlık yapmak ıstemedım ama madem cvb ıstıosun bıldıgım kadarıyla soylıyım krıstal ıle quartzo ayrı serılerden ncdır ama quartzo koyu gozlerı acmaya yonelık oldugundan gozle butunleşmez ama oda açar gozu krıstal gozle butunleşir..quartzo eskı serıde yesıllı grıydı sımdıkı serıde grı mavı oldu
yanı krıstal dogaldır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…