Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Eladalyacım kusura bakma geç gördüm sorduğunu bugunde nete giremedim :)
crystal quartzoya çok benziyor quartzo gibi gri yeşil tonda mel gibi yarı opak senin göz tabanında açık olduğu için bizim gibi koyu tabalara göre senin göz rengini crystal çok daha güzel açıp senin gözünle daha güzel kaynaşacaktır.
Gerçekten benziyor canım quartzoya ve benim favori renklerimden crystal:)

Son düzenleme:

a bu simsiyah gözü nasıl açmış sanki o göz tabanı siah değilde bal rengi gözün üstünde gibi durmuş pupilin ortasından bal rengi kahverengilik çıkmış nasıl güzel durmuş bayıldım çok yakışmış çokk güle güle kullan:lepi:

yakalarim ben :jeyyar:

kızlar komık vıdeo cektım buyrun ızleyın hahahaha ..nc mellerımın bendekı duruşu hahahah-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
YouTube - NEW NC MEL ON MY EYES-MİRİANA

:teytey: arkadaki müzikte tam olmus balim olumunekankayizsmile

cok güzellllllllllll olmus ve hicte korktugun gibi koyu durmamis gözünde ben cok begendim valla renk tonunu, gözlerinde iri oldugu icin cuk oturmus valla opuyorumnanaktan güle güle eskit ela gözlü benli dilberim hihoyyyt

Son düzenleme:
miriana canım cok tatlı bi yesil olmus yaa hemde sarılık var diyorsun:)
güle güle kullan içine sinmesine cok sevindim:)
nc mele bayagı ısındım yaa 2. lensim olma yolunda ilerliyor boshayallersmile

Son düzenleme:
Seninki yeni seri mi miriana?benimki baya acik cunku
yenı serı de canım gorduysen benım goz bıldıgın sıyah bukadar açması mucızeboshayallersmile
güzel gözlüm gözlerine aşık oldum ay bu nasıl lenss nasıl makyajjj nasıl gözzz muhteşemmm akannehir

yavrummmmmmmmmmmmmm ne guzel laflar oyleee:kedi:utancımdan ölecem:kedi:
valla yorgun gozlere bu makyaj ınan 4 saatlık uykuylayım goz kapagımda toz var hıssı batıyor lensten deıl sanırım uykusuzluktan sempatiksalakcinni
tesekurler vetmann dogru seçim bılıodum
meganım foxum balım kaymagım boshayallersmile

massallah valla nazar degecegimm..kolay kolay hic bisey begenmeyen ben bile bunu diyorsam, olaganüstü harika..insallah benim nc mellerim de böyle olur....
cıddenmı ayyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt sızı sevıyorummmmkaydirigubbakcemile2
miriana canım cok tatlı bi yesil olmus yaa hemde sarılık var diyorsun:)
güle güle kullan içine sinmesine cok sevindim:)
nc mele bayagı ısındım yaa 2. lensim olma yolunda ilerliyor boshayallersmile

evet canım sevdım souflon marka solusyon bu all nıght olanmı kımse cvb vermedı yaaa
yarın sıparıs etcem 250 ml 16 tl lens markette omu deılmı anlamadım lensı açan solo care aqua dan daha cok açıomus bı yardımcı olun şu garıbe yauww

mirim dehşet yakışmış lensler:asigim:
kara gözlerine bayılıyorum ama,buda harika be yavrimu:hulya:
güle güle kullanbayanssulusmile

mirim dehşet yakışmış lensler:asigim:
kara gözlerine bayılıyorum ama,buda harika be yavrimu:hulya:
güle güle kullanbayanssulusmile

yavrummmhihoyyyt canımın cananı Şeniz

sen begendıkdensonra ııyıce ıcıme sındı ohhh:kedi:karagozlerımlen gozune bakcammm ınsallah yakındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaboshayallersmile

selam kızlar nc mel'i bambamda görüp bayıldım doğrusu benim gözlerde kahverengi acaba yakışırmı diye düşünüyorum.gözümün doğal rengini sayfaya atsam fikir verirmisiniz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…