- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.301
kızlar aklımada quartzo vardı son bir kç güne kadar fakat doğallığı kafamı karıştırıyrdu... sonra crystalin quartzoya benzediğini farkettim acaba crystalin quartzoya göre doğallı nasıl ?? we renkleri gercekten benziyor mu ? yardım eder misiniz lütfennn.... vetmancığımm ??
icemint yeşil sanırım dmi ?
aha sevgfilime yakalandım-tatlicadiarzu-
atmam dıgerlerını bananeealsanaalsanasmile
sevdım daha yenı cıkardım gozumden:1ninca: vıdeo çektım bıde evlere şenlık -tatlicadiarzu-
youtube yukleyınce lınk atarım bal boceemmm
kızlar komık vıdeo cektım buyrun ızleyın hahahaha ..nc mellerımın bendekı duruşu hahahah-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
YouTube - NEW NC MEL ON MY EYES-MİRİANA
Teşekkürler canım olumunekankayizsmile cor verde denedin mi hiç?
kızlar komık vıdeo cektım buyrun ızleyın hahahaha ..nc mellerımın bendekı duruşu hahahah-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
YouTube - NEW NC MEL ON MY EYES-MİRİANA
yenı serı de canım gorduysen benım goz bıldıgın sıyah bukadar açması mucızeboshayallersmileSeninki yeni seri mi miriana?benimki baya acik cunku
güzel gözlüm gözlerine aşık oldum ay bu nasıl lenss nasıl makyajjj nasıl gözzz muhteşemmm akannehir
tesekurler vetmann dogru seçim bılıodum
a bu simsiyah gözü nasıl açmış sanki o göz tabanı siah değilde bal rengi gözün üstünde gibi durmuş pupilin ortasından bal rengi kahverengilik çıkmış nasıl güzel durmuş bayıldım çok yakışmış çokk güle güle kullan:lepi:
meganım foxum balım kaymagım boshayallersmileyakalarim ben :jeyyar:
:teytey: arkadaki müzikte tam olmus balim olumunekankayizsmile
cok güzellllllllllll olmus ve hicte korktugun gibi koyu durmamis gözünde ben cok begendim valla renk tonunu, gözlerinde iri oldugu icin cuk oturmus valla opuyorumnanaktan güle güle eskit ela gözlü benli dilberim hihoyyyt
cıddenmı ayyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt sızı sevıyorummmmkaydirigubbakcemile2massallah valla nazar degecegimm..kolay kolay hic bisey begenmeyen ben bile bunu diyorsam, olaganüstü harika..insallah benim nc mellerim de böyle olur....
miriana canım cok tatlı bi yesil olmus yaa hemde sarılık var diyorsun:)
güle güle kullan içine sinmesine cok sevindim:)
nc mele bayagı ısındım yaa 2. lensim olma yolunda ilerliyor boshayallersmile
miriana cnm cok harika olmus masalla kocaman :) icine sinmesine de cok sevindim gule gule kullan
mirim dehşet yakışmış lensler:asigim:
kara gözlerine bayılıyorum ama,buda harika be yavrimu:hulya:
güle güle kullanbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?