Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

umarım rengi tam olarak verebilmişimdir.cep telefonuyla çektim çünkü.bu arada 5 gündür gribim gözlerim inanılmaz yanıyor onun için kızarmışlar kusura bakmayın:kedi:çevreye verdiğim zarardan dolayı özür dilerimsırnaşık şey

evet canım nc mel i çok beğendim ama herkeste aynı durmuyor maalesef.sence hangisi daha doğal durur kendi gözümmüş gibi olsun istiyorum.tam olarak istediğim renk bal rengi,ela ve yeşil karışımı birşey doğal geçişleri olsun istiyorum

MAVİŞ charm melde charm ocrede güzel olur ama sanıyorum senin istediğin renk mel.Herkezde biraz farklı duruyor tabiki herkezin kaç göz ten rengi göz büyüklüğü bir çok özelliğimiz farklı ancak aşağı yukarı genel olarak sendede nasıl duracağını biraz kestirebilirsin çünkü gözlerin çok koyu değil açık kızıl kahve senin göz yapında n.c melin duracağı ton aşağı yukarı böyle olur..

kızlar sey sorcam sıze benım solo care 2 ayoldu alalı..ama gozlerımde batma yanma kanlanma oluyor nc melden sonra oldu ama yepyenı lens ondan dolayı dıe dusunmuyorum gozkapaklarımda kum var hissi olusuyor lenslı yada lensi cıkarınca..evde yenı solusyonum var yıne solo care aqua onumu açsam sızce solusyondanmıdır..dıgerıde btmedı ya suresı 90 gun dıe bılıyorum napsam

ibilim benimde gözümde yanma yapio nc meller neden bilmiyorum, takinca kan canagi gibi oluyo gözlerim dayanamiyorum zaten cikariyorum hemen.... ama ocrelerde olmuyo... cok garip CADIARZU

Enfeksiyon yada lens temizliğinden kanaklanan bir şey olabilir benimde bir gün çok rahat taktığım lensim ertesi gün batıyor temizleyip solüsyona kouyorum ertesi gün hiç batmıyor biraz düşündüm kullandığım fardan olduğunu düşünüyorum farı sürmeyince geçti.Gözlerimin içine kum tanesi gibi girmiş ve rahatsız etti.göz kalemi yapmıor ama farlar biraz kaşıntı yapabilyor gözde lensler beraber birde makyajsız dene ve lensi çıkarınca solüsyon dök ovala biraz yırtmadan:)

kızlar cevaplar için teşekkürleropuyorumnanaktan ama bir türlü karar veremedim ya:sm_confused: daha öncede söylediğim gibi ben mel i bambamda gördüm onda çok doğal duruyordu ama sanırım onun göz rengi daha açık onun için bu kadar doğal durmuş.charme mel veya charme ocreninde örnekleri varmı canım?benim için en doğal duranı hangisi olur?birde ben suan platin röfleliyim yüzüm avarta var açık tenliyim gözlerimide ekledim zaten.sizce ne renk en doğru tercih olur bana?yardımcı olursanız sevinirim kızlar:içelim:

Maviş sana fikir olsun diye bir gözümde charm mel bir gözümde charm ocre resmi yüklüyorum size göre soldaki daha yeşilimsi charm mel daha bal rengi olan sağ taraftadaki ise charm ocre hemen hemen ayırt edilmeecek kadar çok benziyorlar aslında resimlerdende görebilirsin:)

evet çok benziyorlar canım ama sanırım ocre istedğim renge biraz daha yakın.çok teşekkür ederim yardımların için opuyorumnanaktan internet üzerinden siparişlerde her site güvenli değildir dimi?orjinal olduğunu nasıl anlarım?

berry canım senin göz rengin benimkine yakınmı?ben daha önce elangance marka bir lens kullanmıştım bu ona çok benzemiş

sizde güzel olmuş kızlarkaydirigubbakcemile5 özellikle uygun renk makyajla süper durmuş valla.vetman o far rengiyle lenslerin çok doğal durmuş canım. bende alınca güzel bir makyajla sayfaya eklerim.umarım yakışır açıkçası tedirginim gözüm büyük olduğu için doğal durmazmı diye düşünüyorum.

göz rengimiz yakın maviş bende charmme rengi nc gibi oldu gerçi nc taksam çok açık olurdu.bu arada sanırım alttaki meli ters takmışım renk farkı inanılmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…