Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hala daha goz kapaklarımda ohis var yaa ..neden boyle oldukı solusyonu deişcem mecburen ..ondan olabılır tum kapları kaynar suda kaynatıcam dıs fırcasıyla fırcalıcam sonra temız solusyon dokup denıcem ben pek far kullanmam zaten farımda akmaz surmeden falan olsa batma olur bu kum kaçmıs hissi

saolasın tas bebegım benım:hulya:

ya yukardada sordumda su souflonu bı anlatıverın tam adını alacamda açıomu cıdden

:kedi::kedi:hihihih simariklik yapiorm suan

guzellik ya ben bayildim nasil tatli bi renk olmus gozun koyu oldugu halde acik bi sonuc vermis ve tam benm istedigim bi renk olmus. bu arada videoda baktim da sanirim senin gozunun bebegine dooru renk hafif acilior. oole mi yoksa isiktan fln mi? pupili sanki acik goz gibi kaynasmis resmen harika :asigim:

oldu mu bakalım?

mamissss mamisss oncelikle cok cok tatlisin cok tesekkur ederim guzel yorumun icin begenmene melleri cok sevindim opuyorumnanaktan senin guzel gozlerin benden birazcik daha koyu sanirim ama cok koyu bi kahve deil. eger hare seviorsan nc mel ya da charm mel derim ben haresiz de begeniorsan ve daha acik bir renk istersen cor mel derim. renk olarak doalligi onemli dersen mel ya da ocre bence. ama sen melleri seviceksin die dusunuorm ama serisi konusunda bilemiorm cunku ben meli 3 seride de begeniorm opuyorumnanaktan zaten o yuzden hem nc mel hem de cor melim olsun istiorm. :ecrin_bebek: nc meller bendeki ile benzer durur die dusunuorm sende belki birazcik daha yesilimsi olur ama kucuk bir fark olur gibime gelior. ama simdi kesin bisey de diyemem cunku soloticalarin boyamasi opakligi cok degisken oluor. ben onceden nc mel denemistim bu bendekinden daha acikti rengi siparis edip aldigimda daha koyu cikti. yani ufak farklar olaiblior ama genel olarak mellerin tonu ve ozellikle doalligi sahane ayni sekilde ocrelerin de. zevkine gore tatlisim yani. bence yakisicak meller sana cok bayanssulusmileopuyorumnanaktan

bende sevdım canım valla gozum sıyaha donuk ama bılemedım ben onu -tatlicadiarzu-
ortası koyu ama lensle ortası sankı acık kahve gbı durdu bende anlamadım lensı gorunce gozbebeklerım felegını şaşdı heralsempatiksalakcinni
ışıktanda olabılırr

ay tatlim nazar mi degdi sende de mi batma oldu (
temizleyici tablet fln yapmisti pinax ve didem onlarda da batma olmustu. ondan denedin mi cnm belki protein birikmesi flndir. bir de bikac gun takma bakalim belki goz kapaklarinin ici tahris oldu dinlendir sonra tak dene. solusyon da onemli bi faktor. hay allah duzelir ama merak etme. ya bisi dicem cok takip edemedim son yazilanlari tatlim da senin videoda lenslerin kayiyordu. normalde tam oturunca soloticalar hic kaymaz. kayiyordu dedigim gozunu kapanip actiginda normalde kaymior benm mesela kipirmadiorlar hic. senin lensler cok yeni gozune henuz oturmamisken takinca belki tahris olmus olabilir o kaymadan dolayi goz kapaklarinin ici. kuruluk fln hissedince nemlendir lenslerini solusyona koy surekli cikarip azcik bikac dakka beklet oole tak. kuruluk oldu ise ki yeni iken olaiblior bu kaymasindan fln o da belki tahris etmistir ama gecicektir merak etme lensler oturduktan sonra sorun olmuor zaten. gecmis olsun cnmcm:2:

Miriana imzadaki kiselemek ne demek hihihihi gamyoncuiremsu ben sanki bu veledin videosu gibi bisey mi vardi izlemistim bi yerden gozum isirior ama bilemedim? sempatiksalakcinni

ay hic olur mu benm de gozlerim kocaman hem sekli hem de gozum irisi. siyah goz kalemi ile cok disardan cekmeden kucultmeye calirim bazen hatta. renkli kismi da dier insanlarla kiyaslayinca kocaman. hatta soloticalar ucu ucuna oluor hatta nc serisinden kendi harem cikior disari capi yetmior. ama genelde doal buluor insanlar o acidan hic merak etme bence tatlim kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

ay o zmn o ortasina dooru olan pikseller acmis ortasini biraz isikta olabilir belki ama gecis sahane duruor valla sositososito

Cnm benimde saclarm bal sarisi tenimde acik nc mellerimde,o yuzden ocre almani oneririm cok soluk oluyo mel cunku adoremi kullaniyorum hatta cogunlukla

ya sert lenslerımde oluor proteınde daha lenslerım cok yenı ımkansız proteın falan gozlerımde sorun vardır dıye dusunuyorum ama nc mele denk gelısı ılgınc
bu sabah uykuda gozlerımı ovuşturyormusum mahvetmısım sabah bı kalkdım rımel çeneme ınmıs -tatlicadiarzu-
kayma cok deıl aslındada yenı oluşuna baglıyorum bıde ben vıdeoda bılerek cok bastırarak yaptım tasma falan yokda kayma sorunundan emın deılım bırkac kere takmam alısmam lazım tabletler pıyasadan kaldırıldı belkı netten bulunur ama gozlukculerde yok sebebı solusyonlarda o ozellıgın olmasıymıs zaten ...
işte takmıyorum sımdılık kablarını temızlıyıp hepsını teker teker denıcem ama cok rahat dıye umuyorum nc melı ınsallah benı yanıltmaz

Miriana imzadaki kiselemek ne demek hihihihi gamyoncuiremsu ben sanki bu veledin videosu gibi bisey mi vardi izlemistim bi yerden gozum isirior ama bilemedim? sempatiksalakcinni

ya vıdeo o evet dogru sempatiksalakcinni
kişelemek tekmelemek ıtmek anlamında kullanmıs ben onu anladım yani bende yeni ogrendım sureklı ona guldugumden vıdeosunu ımza yaptım-tatlicadiarzu- lınk atıyımda ızleyın
http://www.dailymotion.com/video/x9v1af_ne-zaman-didim-hac_fun]

Son düzenleme:
berry harka hele ki en alltaki rengi süper boshayallersmile
yeşil renk yaa illaki baska boshayallersmile

mavis canim melde yakisir ocre de bence... örnek olarak kendi gözümde ocreye bakabilirsin albümümde...

gebermeeeeeeeeeee emiiii :roflol: yine mi bu velet :roflol:

Bambisim Şeniz

Son düzenleme:

mavişcim soloticanın şu ana kadar sahtesini duymadım özellikle ben soloticanın bütün renklerini Türkiyeye ilk getiren 3 yıldır Türkiyede solotica satan birisi olarak soloticaların sahtelerini duymadım :)

çok teşekkürler mavişcim yanlız doğal göz rengin oldukça ocreye yakın gibi bence charm mel alsan da sende çok hoş durur ama son söz senin:)

sevgili MAVİŞ81 hoşgeldin aramıza sen de yakında sadece melle sınırlı kalmazsın diye düşünüyorum ehehe :)) kendi göz rengin çok hoş ve değişik kızılımsı bir kahve gözlerin büyükse eğer bence nc mel al tam oturan gözde çok hoş duruyor bence mesela sevgili MIRIANA VE BAMBAM ın gözlerine tam oturmuş çok çok güzel ikisi de bazı küçük gözlerde mesela bnm gibi hafif taşma oluyor çerçevesi

sevgili MIRIANA geçen gün lensimi taktım sol gözümde takar takmaz bir batma ve aşırı kayma yaptı gözümü her kırpışımda bariz bir şekilde kayıyordu mecburen çıkardım sağ gözüme taktığım lensi taktım aynı problem oldu ve 2gün lens takmadım snra 2gün snra taktığımda gayet normaldi bir sıkıntı yoktu.. bu sorunu kendimce şuna bağladım sanırım gözümün içinde bir sorun vardı belki göz şişer mi bilmem ama gözüm şişti diye düşündüm ya da içinde uçuk mu çıktı artık ne olduysa öyle bir şey işte :) anlatabilmişimdir umarım belki sende de öyle olmuştur diye anlatayım dedim..sevgiler a.s.

Evt miriana gözle alakalı bir durum olabilir bende gecen gün natural touchda aynı durumu yaşadım iki gündür lens takmıyorum bugun taktım düzeldi sanıyorum gözle alakalı :)

ilk gunlerde kaymasi cok normal guzelik sen de biliosun sonra lens gozunun seklini alinca kaymaz hic. benm corlar sikica kapatsam da gozumde kaymior mesela soloticayi o yuzden seviorm oturdu mu cuk oturuor sositososito rengi sahane oldu sen de ya cok sanslisin kesinlikle tasma fln yok tam oturmus o acidan iisalla sorun da gecer de gozunde mutlulukla kullanirsin cnm benm :)

kiselemek ilk defa duydum ben de hheheh ivit ya bu video izlemistim onceden. sempatiksalakcinni:roflol:

kizlar bu arada ben de wrlens ile yazisior sorunlu lens konusunda. bana yazdiklarina gore lot number tonunu belirliormus siselerin uzerindeki her sayisinin resmini istediler tek lens gonderebilirz dediler. baska bir maillerinde de refund ya da yeni bir ciftten bahsetmisler ben para iadesi ya da yeni bir cift icin bastiriorm. soloticalarin opakligi degisken oldugu icin tek lens istemedigimi tek lens durumunda bana rengin birebir ayni olacagini garanti edip etmediklerini sordum bakalim bayadir maillesiorz ama yardimci oluorlar sadece sanirim cok younlar hemen donus yapamiorlar. ben de bir sure sehir disindaydim ben de gec cvp yazdim ondan biraz uzadi. nese umarim en kisa zmnda cozulur. ya tek bir nc mel gondericekler ya da kabull ettirebilirsem yeni bir cift gondericekler umarim bu sekilde olur. :gitme:

:roflol:
mavis canim melde yakisir ocre de bence... örnek olarak kendi gözümde ocreye bakabilirsin albümümde...

gebermeeeeeeeeeee emiiii :roflol: yine mi bu velet :roflol:

Bambisim Şeniz

PINAXIM Şeniz:asigim::asigimpuyorumnanaktan goz fotolarini gordum bayildim ayilamadim kiz takma lens dovcem seni klava: cok guzel gozlerin nazar degmesin eh tamam tak lens de ama arada da kendi gozlerinle de takil boshayallersmilebayanssulusmile mcx:içelim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…