- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.341
Enfeksiyon yada lens temizliğinden kanaklanan bir şey olabilir benimde bir gün çok rahat taktığım lensim ertesi gün batıyor temizleyip solüsyona kouyorum ertesi gün hiç batmıyor biraz düşündüm kullandığım fardan olduğunu düşünüyorum farı sürmeyince geçti.Gözlerimin içine kum tanesi gibi girmiş ve rahatsız etti.göz kalemi yapmıor ama farlar biraz kaşıntı yapabilyor gözde lensler beraber birde makyajsız dene ve lensi çıkarınca solüsyon dök ovala biraz yırtmadan:)
saolasın tas bebegım benım:hulya:
ya yukardada sordumda su souflonu bı anlatıverın tam adını alacamda açıomu cıdden
oldu mu bakalım?
:kedi::kedi:hihihih simariklik yapiorm suan
guzellik ya ben bayildim nasil tatli bi renk olmus gozun koyu oldugu halde acik bi sonuc vermis ve tam benm istedigim bi renk olmus. bu arada videoda baktim da sanirim senin gozunun bebegine dooru renk hafif acilior. oole mi yoksa isiktan fln mi? pupili sanki acik goz gibi kaynasmis resmen harika:asigim:
hala daha goz kapaklarımda ohis var yaa ..neden boyle oldukı solusyonu deişcem mecburen ..ondan olabılır tum kapları kaynar suda kaynatıcam dıs fırcasıyla fırcalıcam sonra temız solusyon dokup denıcem ben pek far kullanmam zaten farımda akmaz surmeden falan olsa batma olur bu kum kaçmıs hissi
sizde güzel olmuş kızlarkaydirigubbakcemile5 özellikle uygun renk makyajla süper durmuş valla.vetman o far rengiyle lenslerin çok doğal durmuş canım. bende alınca güzel bir makyajla sayfaya eklerim.umarım yakışır açıkçası tedirginim gözüm büyük olduğu için doğal durmazmı diye düşünüyorum.
bende sevdım canım valla gozum sıyaha donuk ama bılemedım ben onu -tatlicadiarzu-
ortası koyu ama lensle ortası sankı acık kahve gbı durdu bende anlamadım lensı gorunce gozbebeklerım felegını şaşdı heralsempatiksalakcinni
ışıktanda olabılırr
kızlar cevaplar için teşekkürleropuyorumnanaktan ama bir türlü karar veremedim ya:sm_confused: daha öncede söylediğim gibi ben mel i bambamda gördüm onda çok doğal duruyordu ama sanırım onun göz rengi daha açık onun için bu kadar doğal durmuş.charme mel veya charme ocreninde örnekleri varmı canım?benim için en doğal duranı hangisi olur?birde ben suan platin röfleliyim yüzüm avarta var açık tenliyim gözlerimide ekledim zaten.sizce ne renk en doğru tercih olur bana?yardımcı olursanız sevinirim kızlar:içelim:
ay tatlim nazar mi degdi sende de mi batma oldu(
temizleyici tablet fln yapmisti pinax ve didem onlarda da batma olmustu. ondan denedin mi cnm belki protein birikmesi flndir. bir de bikac gun takma bakalim belki goz kapaklarinin ici tahris oldu dinlendir sonra tak dene. solusyon da onemli bi faktor. hay allah duzelir ama merak etme. ya bisi dicem cok takip edemedim son yazilanlari tatlim da senin videoda lenslerin kayiyordu. normalde tam oturunca soloticalar hic kaymaz. kayiyordu dedigim gozunu kapanip actiginda normalde kaymior benm mesela kipirmadiorlar hic. senin lensler cok yeni gozune henuz oturmamisken takinca belki tahris olmus olabilir o kaymadan dolayi goz kapaklarinin ici. kuruluk fln hissedince nemlendir lenslerini solusyona koy surekli cikarip azcik bikac dakka beklet oole tak. kuruluk oldu ise ki yeni iken olaiblior bu kaymasindan fln o da belki tahris etmistir ama gecicektir merak etme lensler oturduktan sonra sorun olmuor zaten. gecmis olsun cnmcm:2:
Miriana imzadaki kiselemek ne demek hihihihi gamyoncuiremsu ben sanki bu veledin videosu gibi bisey mi vardi izlemistim bi yerden gozum isirior ama bilemedim? sempatiksalakcinni
kızlar cevaplar için teşekkürleropuyorumnanaktan ama bir türlü karar veremedim ya:sm_confused: daha öncede söylediğim gibi ben mel i bambamda gördüm onda çok doğal duruyordu ama sanırım onun göz rengi daha açık onun için bu kadar doğal durmuş.charme mel veya charme ocreninde örnekleri varmı canım?benim için en doğal duranı hangisi olur?birde ben suan platin röfleliyim yüzüm avarta var açık tenliyim gözlerimide ekledim zaten.sizce ne renk en doğru tercih olur bana?yardımcı olursanız sevinirim kızlar:içelim:
ya vıdeo o evet dogru sempatiksalakcinni
kişelemek tekmelemek ıtmek anlamında kullanmıs ben onu anladım yani bende yeni ogrendım sureklı ona guldugumden vıdeosunu ımza yaptım-tatlicadiarzu- lınk atıyımda ızleyın
]Dailymotion - Ne zaman didim hacı - Komedi Kanalı
evet çok benziyorlar canım ama sanırım ocre istedğim renge biraz daha yakın.çok teşekkür ederim yardımların için opuyorumnanaktan internet üzerinden siparişlerde her site güvenli değildir dimi?orjinal olduğunu nasıl anlarım?
sizde güzel olmuş kızlarkaydirigubbakcemile5 özellikle uygun renk makyajla süper durmuş valla.vetman o far rengiyle lenslerin çok doğal durmuş canım. bende alınca güzel bir makyajla sayfaya eklerim.umarım yakışır açıkçası tedirginim gözüm büyük olduğu için doğal durmazmı diye düşünüyorum.
hala daha goz kapaklarımda ohis var yaa ..neden boyle oldukı solusyonu deişcem mecburen ..ondan olabılır tum kapları kaynar suda kaynatıcam dıs fırcasıyla fırcalıcam sonra temız solusyon dokup denıcem ben pek far kullanmam zaten farımda akmaz surmeden falan olsa batma olur bu kum kaçmıs hissi
ya sert lenslerımde oluor proteınde daha lenslerım cok yenı ımkansız proteın falan gozlerımde sorun vardır dıye dusunuyorum ama nc mele denk gelısı ılgınc
bu sabah uykuda gozlerımı ovuşturyormusum mahvetmısım sabah bı kalkdım rımel çeneme ınmıs -tatlicadiarzu-
kayma cok deıl aslındada yenı oluşuna baglıyorum bıde ben vıdeoda bılerek cok bastırarak yaptım tasma falan yokda kayma sorunundan emın deılım bırkac kere takmam alısmam lazım tabletler pıyasadan kaldırıldı belkı netten bulunur ama gozlukculerde yok sebebı solusyonlarda o ozellıgın olmasıymıs zaten ...
işte takmıyorum sımdılık kablarını temızlıyıp hepsını teker teker denıcem ama cok rahat dıye umuyorum nc melı ınsallah benı yanıltmaz
ya vıdeo o evet dogru sempatiksalakcinni
kişelemek tekmelemek ıtmek anlamında kullanmıs ben onu anladım yani bende yeni ogrendım sureklı ona guldugumden vıdeosunu ımza yaptım-tatlicadiarzu- lınk atıyımda ızleyın
]Dailymotion - Ne zaman didim hacı - Komedi Kanalı
mavis canim melde yakisir ocre de bence... örnek olarak kendi gözümde ocreye bakabilirsin albümümde...
gebermeeeeeeeeeee emiiii :roflol: yine mi bu velet :roflol:
Bambisim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?