- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.361
:roflol:
PINAXIM Şeniz:asigim::asigimpuyorumnanaktan goz fotolarini gordum bayildim ayilamadim kiz takma lens dovcem seni klava: cok guzel gozlerin nazar degmesin eh tamam tak lens de ama arada da kendi gozlerinle de takil boshayallersmilebayanssulusmile mcx:içelim:
Bana söyleyene bakin hele Şeniz sen hic takma ozaman barbi bebekim :jeyyar: canim benim cok sagol :içelim: aslinda ben cok sık takmiyorum lensleri tatlim, kendi gözlerimle takiliyorum genelde :roflol::roflol: haha cok yasa sen emi mucuxxxxx :1hug:
haa bambisim az kalsin unutuyodum.. nc meli tekde gönderseler sorun olmaz hayatim biliyosun bende wrlensten quartzonun tekini getirtmistim..renk olarak hic bir fark yoktu... renk tonu numarasi ayni olursa hic sorun olmaz yani tatlisim adamlarin cok üstüne gitmeee bak tekini göndermekten de vazgecmesinler sonra :roflol:Şeniz
cnmin ici guzel pinaxim cok tesekkur ederim Şeniz :1hug:ay ben de sana sorucaktim renk birebir tuttu mu die ben sormadan sen soyliverdin vallazemuszemus oole mi yapsam acaba cok endise ediordum tutmaz die renkler ama tutmazsa bile yardimci olurlar sanirim foto gonderince. o zmn ben cok uzatmak da istemiorm suan takamiorm lenslerimimail atiyim bari gene ben numaralari fln gonderiyim. daha shipping icin beklicem valla bi de cift derken tekinden olurmusum oturur harbi harbi aglarim tepine tepine
Aman Allah korusun bebegim o kadarini da yapamazlar artik, o isin sakasiydi :teselli: icin rahat olsun bitanem renkler uyuyo gercektensen bak bakalim bi mellerin renk tonu numarasina.. yanlis hatirlamiyosam benimki 6 di. Iyi düsünelim iyi olsun güzelim kaydirigubbakcemile5 güzel mellerine en kisa zamanda kavusman dilegiyle sari sekerim olumunekankayizsmile
kızlar neden bu soloticalarda bukadar sorun oluyor bu lenslerin çok doğal durduğunu düşünüyorum kullanıyorumda ama artk almaya inanın çekiniyorum yaa biraz daha dikkatli ve özenli olmalarını umuyorum artık
Kızlar nc mel ve cor mel arasındaki fark nedir?
Kızlar nc mel ve cor mel arasındaki fark nedir?
Deren n.c mel ile cor mel arasında biraz opaklık farkı var ama bu tonda çok etkili değil en önemli farkları biri haresiz diğeri hareli olması buda tamamen kişisel tercihe bağlı
merhaba arkadaşlar...bir arkadaşımın ısrarı üzerine solotica lenslere ben de biraz ilgi duymaya başladım...
hidrocor haresiz seriyi en çok beğendim...
sormak istediğim ; nette su içeriği yüzdesinin % kaç olduğunu ve kalınlığının kaç mm olduğuna dair bilgi bulamadım... temel eğri ve çap bilgilerini buldum sadece... biyerde su içeriği % 36 gibi birşey okudum ama yarımyamalak bi bilgiydi...hidrocorların su içeriği yüzde kaç ? rahatlıkları ve kalınlığı nasıl ?
ayrıca soloticanın rahat olmadığı konusunda yabancı bir siteye yazılan şikayetler 1 saat takmakta bile zorlandıklarını söyleyen yorumlar de biraz içimi bulandırdı...
rahatlık ve su içeriği konusunda bilgisi olan yazabilir mi ?
merhaba arkadaşlar...bir arkadaşımın ısrarı üzerine solotica lenslere ben de biraz ilgi duymaya başladım...
hidrocor haresiz seriyi en çok beğendim...
sormak istediğim ; nette su içeriği yüzdesinin % kaç olduğunu ve kalınlığının kaç mm olduğuna dair bilgi bulamadım... temel eğri ve çap bilgilerini buldum sadece... biyerde su içeriği % 36 gibi birşey okudum ama yarımyamalak bi bilgiydi...hidrocorların su içeriği yüzde kaç ? rahatlıkları ve kalınlığı nasıl ?
MERHABA BEN 1,5 YILDR KULLANIYORUM SOLOTICA LENSI KOZMETIK AMACLI. GUNDE 12 SAAT TAKMAMA RAGMEN HERHANGI BIR BATMA RAHATSIZLIK VS HISSETMIYORUM. KLIMALI ORTAMDA CALISMAMA RAGMENDE KURULUK TA YOK. TAVSIYE EDERIM. DOGALLIK ACISINDAN DAHA IYISI YOK BENCE
daha önce sophistic rainbow freshlook ve b&l markalarını kullanmış biri olarak asla katılmıyorum su oranı şişesinin üstünde yazıyordu ama ben çoktan attığım için bilemeyeceğim..rahatlık açısındansa bu lense rahat değil diyenlerin sorunu kendi gözündedir lensin rahatlığı konusunda hiç bir problem yok taktığım en rahat lens hatta taktığım zmn gün içinde etrafımdakilere soruyorum bazen lens gözümde mi diye o kadar hisedilmez benim için. sophistic de taktığım en rahat lensti soloticalar en az sophistic kdr rahat..freshlook ise çok çok ince yapısından rahattı belki ama kayıyordu.. rainbowa asla rahat diyemem soloticanın yanında yine kayma yapan bir lens ve hissedilir gözde.. b&l ise hiç hiç memnun kalmadığım bir lensti hem sert kalın hem de kayma yapan rahatsız gözde varlığı hissedilen bir lensti.. sorularına cvp olmuşumdur umarım SEVGİLİ GÜNEŞ :) renkli lenslere ilgi duyup da solotica almadığına pişman olucaksın ilerde inanki çok doğal hele ki hidrocor serisi bence en doğal duran seri :)
bu kadar detaylı olarak cevap verdiğin için teşekkür ederim brownii :)
bazen aynı markanın farklı serilerinde bile rahatlık açısından farklar oluyor ondan dolayı korkmuştum..mesela rainbowun elite line ı pek rahat bir lens değilken..fantasy line olanı % 3 gibi düşük oranda su içeriği farkına rağmen elite line a göre çok rahat olması şaşırtıcı gelmişti bana... aynı şekilde rainbow elite ile b&l nin su yüzdeleri de aynı olmasına rağmen rainbow elitelar b&l ler kadar rahatsız değiller...o yüzden solotica konusundaki şüphemi mazur görmüşsündür umarım :) nette solotica satın alabileceğim bir lens sitesi buldum ve oradan hidrocor azul almayı düşünüyorum bakalım... yaklaşık 150 tl dye geliyor...zaten ben koyu mavi koyu yeşil veya turkuaz tarzında ama çok cırlamayan ve pupili sırıtmayan bir lensin peşindeydim....aklımda rainbow elite okyanuz mavisi vardı ancak şimdi hidrocor azula da takıldım...hidrocorların pupili rainbowlar gibi kötü durmuyor değil mi canım ? cevapların için çok çok teşekkürler :)
rica ederim ne demek sevgili GÜNEŞ ne mazur görmesi sorularına cvp vermek amacım estafurallah :)) bende rainbow fantasy line kullandım ama ne rahatlık ne doğallık ne de pupil boşluğu açısından hiç memnun kalmadım diyorum bu soloticaları geç keşfettim ben :) pupil boşluğundan kendi göz rengin illaki belli oluyor ama asla rainbowdaki gibi şaşı beş bir ifaden olmuyor acaip güzel bir geçiş yapmış solotica bence doğal durmasındaki en büyük sebep bu.. ilk olarak azul düşünme cır bir renk istemiyorum koyu mavi istiyorum diyorsun ama ben hidrocor azulu denemiş biri olarak baya belirgin bir mavi olduğunu ve koyu durmadığını bebek gözü gibi bir mavi olduğunu söyliyebilirim hidrocor grafite ona göre daha doğal bir mavi oluyor ice dersen senin istediğin sonuca gelmez açık kalır rengi.. koyu yeşil olarak soloticanın verde adını verdiği bir lensi var yeşil demek güya ama yeşilden çok fosforlu yeşil gibi onu düşünebilirsin ama burda cor verde deneyen ya da alan görmedim henüz ayrıca lensin kendisini takmadım ama rengini şöyle ifade ediyim baya bi fosforlu bir boyaması vardı değişikti hiç denemedim onu bile :) mel düşünebilirsin yine en doğal rengi olarak ama ilk kez soloticaya başlarken bence azul alma azul çok iddialı ve belirgin bir mavi..nazcizane fikirlerim bunlardır sevgili GÜNEŞ umarım açıklayabilmişimdir :)
güneş hanım rainbow elite line okyanus mavisi zamanın biri almış bulundum 1 defa taktı şuan duruyor pupili kocaman 150tl vermiştim.renk tam ne renk bellideğil aman diyim yazık parana valla
selam kızlar acaba bal rengimi yeşile çalan elamı derken yine sitede gezerken bir mavi gördüm.resmi ekleyen kişi soloticanın bu ürünü yapacağını söylemiş.inanılmaz doğal bir mavi çok beğendim ben.kenarları koyu mavi siyah değil.acaba bu lensi gördünüzmü?çıkmışmı deneyen oldumu aranızda?saçlarım şuan platin röfleli olduğu için sanki mavi gibi soğuk renkler daha çok yakışır diye düşünmeye başladım.of ya ne kadar kararsızım benakannehir denemeden alırsam hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?