Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bana söyleyene bakin hele Şeniz sen hic takma ozaman barbi bebekim :jeyyar: canim benim cok sagol :içelim: aslinda ben cok sık takmiyorum lensleri tatlim, kendi gözlerimle takiliyorum genelde :roflol::roflol: haha cok yasa sen emi mucuxxxxx :1hug:

haa bambisim az kalsin unutuyodum.. nc meli tekde gönderseler sorun olmaz hayatim biliyosun bende wrlensten quartzonun tekini getirtmistim..renk olarak hic bir fark yoktu... renk tonu numarasi ayni olursa hic sorun olmaz yani tatlisim adamlarin cok üstüne gitmeee bak tekini göndermekten de vazgecmesinler sonra :roflol:Şeniz

cnmin ici guzel pinaxim cok tesekkur ederim Şeniz :1hug:ay ben de sana sorucaktim renk birebir tuttu mu die ben sormadan sen soyliverdin vallazemuszemus oole mi yapsam acaba cok endise ediordum tutmaz die renkler ama tutmazsa bile yardimci olurlar sanirim foto gonderince. o zmn ben cok uzatmak da istemiorm suan takamiorm lenslerimi mail atiyim bari gene ben numaralari fln gonderiyim. daha shipping icin beklicem valla bi de cift derken tekinden olurmusum oturur harbi harbi aglarim tepine tepine

Aman Allah korusun bebegim o kadarini da yapamazlar artik, o isin sakasiydi :teselli: icin rahat olsun bitanem renkler uyuyo gercekten sen bak bakalim bi mellerin renk tonu numarasina.. yanlis hatirlamiyosam benimki 6 di. Iyi düsünelim iyi olsun güzelim kaydirigubbakcemile5 güzel mellerine en kisa zamanda kavusman dilegiyle sari sekerim olumunekankayizsmile

kızlar neden bu soloticalarda bukadar sorun oluyor bu lenslerin çok doğal durduğunu düşünüyorum kullanıyorumda ama artk almaya inanın çekiniyorum yaa biraz daha dikkatli ve özenli olmalarını umuyorum artık

hihihihi sari sekeri cok sevdim esmer bombam opuyorumnanaktan:kedi: mail attim wrlense bugun gene lot numarasi fln icin. benmkilerin 9 mus ton numarasi. acaba tam ne demek bu numaralar bilmek isterdim aciklik koyuluk mu opaklik mi yoksa rengin tonu mu? numara buyudukce acilior mu renk koyulasior mu yoksa tamamen baska bi anlami mi var pofff neysee bakalim umarim en kisa zmnda gonderirler gamyoncuiremsu

kızlar neden bu soloticalarda bukadar sorun oluyor bu lenslerin çok doğal durduğunu düşünüyorum kullanıyorumda ama artk almaya inanın çekiniyorum yaa biraz daha dikkatli ve özenli olmalarını umuyorum artık

( malesef nedense sanssizliklar oluor boole :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Kızlar nc mel ve cor mel arasındaki fark nedir?

cnm nc melin haresi var cor mel haresiz. cor melin rengi daha acik azcik daha opak nc melden. :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar...bir arkadaşımın ısrarı üzerine solotica lenslere ben de biraz ilgi duymaya başladım...
hidrocor haresiz seriyi en çok beğendim...
sormak istediğim ; nette su içeriği yüzdesinin % kaç olduğunu ve kalınlığının kaç mm olduğuna dair bilgi bulamadım... temel eğri ve çap bilgilerini buldum sadece... biyerde su içeriği % 36 gibi birşey okudum ama yarımyamalak bi bilgiydi...hidrocorların su içeriği yüzde kaç ? rahatlıkları ve kalınlığı nasıl ?

ayrıca soloticanın rahat olmadığı konusunda yabancı bir siteye yazılan şikayetler 1 saat takmakta bile zorlandıklarını söyleyen yorumlar de biraz içimi bulandırdı...
rahatlık ve su içeriği konusunda bilgisi olan yazabilir mi ?

Son düzenleme:

daha önce sophistic rainbow freshlook ve b&l markalarını kullanmış biri olarak asla katılmıyorum su oranı şişesinin üstünde yazıyordu ama ben çoktan attığım için bilemeyeceğim..rahatlık açısındansa bu lense rahat değil diyenlerin sorunu kendi gözündedir lensin rahatlığı konusunda hiç bir problem yok taktığım en rahat lens hatta taktığım zmn gün içinde etrafımdakilere soruyorum bazen lens gözümde mi diye o kadar hisedilmez benim için. sophistic de taktığım en rahat lensti soloticalar en az sophistic kdr rahat..freshlook ise çok çok ince yapısından rahattı belki ama kayıyordu.. rainbowa asla rahat diyemem soloticanın yanında yine kayma yapan bir lens ve hissedilir gözde.. b&l ise hiç hiç memnun kalmadığım bir lensti hem sert kalın hem de kayma yapan rahatsız gözde varlığı hissedilen bir lensti.. sorularına cvp olmuşumdur umarım SEVGİLİ GÜNEŞ :) renkli lenslere ilgi duyup da solotica almadığına pişman olucaksın ilerde inanki çok doğal hele ki hidrocor serisi bence en doğal duran seri :)

bu kadar detaylı olarak cevap verdiğin için teşekkür ederim brownii :)
bazen aynı markanın farklı serilerinde bile rahatlık açısından farklar oluyor ondan dolayı korkmuştum..mesela rainbowun elite line ı pek rahat bir lens değilken..fantasy line olanı % 3 gibi düşük oranda su içeriği farkına rağmen elite line a göre çok rahat olması şaşırtıcı gelmişti bana... aynı şekilde rainbow elite ile b&l nin su yüzdeleri de aynı olmasına rağmen rainbow elitelar b&l ler kadar rahatsız değiller...o yüzden solotica konusundaki şüphemi mazur görmüşsündür umarım :) nette solotica satın alabileceğim bir lens sitesi buldum ve oradan hidrocor azul almayı düşünüyorum bakalım... yaklaşık 150 tl dye geliyor...zaten ben koyu mavi koyu yeşil veya turkuaz tarzında ama çok cırlamayan ve pupili sırıtmayan bir lensin peşindeydim....aklımda rainbow elite okyanuz mavisi vardı ancak şimdi hidrocor azula da takıldım...hidrocorların pupili rainbowlar gibi kötü durmuyor değil mi canım ? cevapların için çok çok teşekkürler :)

Son düzenleme:

rica ederim ne demek sevgili GÜNEŞ ne mazur görmesi sorularına cvp vermek amacım estafurallah :)) bende rainbow fantasy line kullandım ama ne rahatlık ne doğallık ne de pupil boşluğu açısından hiç memnun kalmadım diyorum bu soloticaları geç keşfettim ben :) pupil boşluğundan kendi göz rengin illaki belli oluyor ama asla rainbowdaki gibi şaşı beş bir ifaden olmuyor acaip güzel bir geçiş yapmış solotica bence doğal durmasındaki en büyük sebep bu.. ilk olarak azul düşünme cır bir renk istemiyorum koyu mavi istiyorum diyorsun ama ben hidrocor azulu denemiş biri olarak baya belirgin bir mavi olduğunu ve koyu durmadığını bebek gözü gibi bir mavi olduğunu söyliyebilirim hidrocor grafite ona göre daha doğal bir mavi oluyor ice dersen senin istediğin sonuca gelmez açık kalır rengi.. koyu yeşil olarak soloticanın verde adını verdiği bir lensi var yeşil demek güya ama yeşilden çok fosforlu yeşil gibi onu düşünebilirsin ama burda cor verde deneyen ya da alan görmedim henüz ayrıca lensin kendisini takmadım ama rengini şöyle ifade ediyim baya bi fosforlu bir boyaması vardı değişikti hiç denemedim onu bile :) mel düşünebilirsin yine en doğal rengi olarak ama ilk kez soloticaya başlarken bence azul alma azul çok iddialı ve belirgin bir mavi..nazcizane fikirlerim bunlardır sevgili GÜNEŞ umarım açıklayabilmişimdir :)

güneş hanım rainbow elite line okyanus mavisi zamanın biri almış bulundum 1 defa taktı şuan duruyor pupili kocaman 150tl vermiştim.renk tam ne renk bellideğil aman diyim yazık parana valla

selam kızlar acaba bal rengimi yeşile çalan elamı derken yine sitede gezerken bir mavi gördüm.resmi ekleyen kişi soloticanın bu ürünü yapacağını söylemiş.inanılmaz doğal bir mavi çok beğendim ben.kenarları koyu mavi siyah değil.acaba bu lensi gördünüzmü?çıkmışmı deneyen oldumu aranızda?saçlarım şuan platin röfleli olduğu için sanki mavi gibi soğuk renkler daha çok yakışır diye düşünmeye başladım.of ya ne kadar kararsızım benakannehir denemeden alırsam hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumeyvahedigeldismile

teşekkür ederim canım..eline koluna sağlık :) verdiğin bilgilerin hepsi gerçekten çok faydalı oldu bana opuyorumnanaktan
evet canım hidrocor renklerini şöyle ben de tek tek incelemiştim de...aynen dediğin gibi icelar hoşuma gitmedi..çok beyaza yakın geldiler...hidrocorlarda zaten hare olayı yok..gözün beyazıyla renkli kısmı bile birbirinden zor ayırtedilir o renkte...biraz koyuca olan renklere yönelmek istememin sebebi de gözün beyazıyla renkli kısmının ayırtedilecek kadar farklı renkte olmasını istememden dolayı :)
ben artık grimsi ve elamsı arasatta kalan ve ne olduğu belli olmayan boz renklerden çok sıkıldım gerçekten...o yüzden grimsi duran renkleri ve ocre gibi mel gibi ela tonlarını artık istemiyorum...şöyle daha renkli..net daha canlı ve daha duru bir rengi olsun (boncuk gibi bir renk..yada su gibi hani böyle) bir de o tarz bir renk deniyim dedim...ama tabi ki de senin verdeler için tabir ettiğin kadar da fosforlu durmasını istemem açıkcası...hele bir de verde dışında verde marineleri gördüm onlar hele çok beter bir mavimsi yeşildi...yani beni ilk defa görenler direkt olarak gözümün renginin cırtlığından dolayı bana bakıyo olsunlar istemem...ama birazcık çarpıcı ve fosforlu olmasının da sakıncası olmaz tabi....
grafiteyi tavsiye etmişsin onu aklımda tutacağım ve resimlerini incelemeye başlayacağım teşekkür ederim :)
ama hala da hayatımda sadece 1 tane mavi lens tecrübem olmuş birisi olarak mavi azula merakımı da azaltamadım...açık bebek mavisi duruyor demişsin..iddialı demişsin..zombilik derecesinde açık bir renk değilse yine sorun olmaz benim için...mesela "Cillian murphy" adında yabancı bir aktör var...google dan resimlerine bakabilirsin...yada buraya koysam sorun olurmu bilmiyorum...onun da gözleri çok canlı bir açık mavi...eğer azullar onun gözlerinin renginde duracaksa hiç sorun olmaz hatta seve seve kullanabilirim...madem pupil de o kadar kötü durmuyormuş neden olmasın...
sayende seçeneklerimi netleştirdim...azul ve grafite arasında karar kılacağım :)

doğal göz rengim evde odanın içinde parlak siyah duruyor ancak pencereden bakarken günışığında rengi daha açık görünüyor..bu da renklerin nasıl duracağı konusunda tahminimi zorlaştırıyor biraz..
doğal rengimi koyayım belki bi fikir olur...azul ile grafite arasında :) dışarıda ve pencere önünde göz rengim böyle görünüyor ama pencereye sırtımı döneyim bildiğin parlak siyah...

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
güneş hanım rainbow elite line okyanus mavisi zamanın biri almış bulundum 1 defa taktı şuan duruyor pupili kocaman 150tl vermiştim.renk tam ne renk bellideğil aman diyim yazık parana valla

teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için....yıllık lens olmasına rağmen renginden dolayı sadece 1 kere takılmaya değer bir renk çıkmasına üzüldüm gerçekten...sizi dinleyeceğim ve ben de aynı hataya düşmeyeceğim..teşekkür ederim..uyarı için :)

charm crystali diorsun sanirim mavisim onu hepimiz 4gozle bekliorz valla sanirim henuz satisa baslamadi ama haresi rengi cok basarili opuyorumnanaktan

Maviş merhaba. Sanırım Hidrocham Cristalden bahsediyorsun. Resmi ekleyen bendim. Yabancı bir lens forumunda bulmuştum o resmi. Cristal zaten solotica'nın ürettiği bir renk fakat n.c serisine dahil. Forumda oylama yapıyorlardı charm cristali beğendiniz mi sizce üretilmeli mi diye. Çıkarsa mutlaka almayı planlıyorum harika gözüküyor çünkü. N.c bana büyük geliyor o yüzden cristal alamıyorum. Charm cristal tam bana göre. Güneş canım solotica düşünmeye başlamana çok sevindim. Bence soloticada doğru rengi bulursan bir daha başka lens takmak istemeyeceksin. Yeni serilerde konfor açısından sorun yaşayan insanlar var evet malesef. Ben charm mel kullanıyorum günde 12 saatten fazla gözümde kaldığı halde hiçbir rahatsızlığım olmuyor. Yeni seri mi eski seri mi tam olarak bilemiyorum benimkiler. Ama gözlerin hassas değilse sorun yaşayacağını sanmam canım. Ama cor azul ilk solotican için biraz iddalı kaçabilir. Eğer cor azulla başlarsan hiç alışamayabilirsin çünkü oldukça iddalı ve öteki renklere göre daha az doğal duran bir renk. Yine aynı tonlarda grafite çok daha soft ve doğal duruyor bana kalırsa. İyi araştır derim tatlım.

kızlar benım mellerı hala takamıyorum gozlerım kan çanagı oldu ..solusyonu degısmedım daha ama daha btmesıne 1 ay var dıye tahmın edıyorum suresının sızce solusyon daha erken bozulabılırmı?neden boyle oldu yaa
dıger solusyonu açsam bu sefer gene yanarsa gozlerım bosuna açmıs olucam?
solo careaquadan cok memnundum oysa yaa..bırkac ay once yıne yakmısdı gozlerımı ama ozaman suresını baya bı gecırmısdım farketmeden atmısdım ..bıtıremıyorum koca şişeyı ya doyamadım mellerıme delırcem yaaaaaaaaaa

sımdı cıkıyorum aksam okrum yazarsanız meldenmı gozumdenmı solusyondanmı bılemedım ben onuuuuuuuuuuuuu :sinifsinif:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…