Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

fikirlerin için teşekkür ederim canım...hani ben grimsi lenslerden aslında çok da hazzetmediğim için direkt mavi birşey deniyim dedim ancak sanırım galiba herkes azulun riskli ve iddialı bir renk olduğuna hemfikir gibi gözüküyor..bu durum beni azuldan uzaklaştırdı gibi....ancak grafitenin de istediğim yoğunlukta ve canlılıkta mavi durmamasından ve gri ağırlıklı olmasından çekiniyorum...yani freshlookun hareli grisi gibi falan dursun istemiyorum..daha mavisi belli olsun istiyorum :) grafiteler sanırım hafiften maviye çalan gri..azullar ise direkt cart mavi sanırım...2 sinin arası bir renk de yok...napsam acaba :uhm::uhm:

Son düzenleme:

Bence daha fazla mellerini berbat etmeden solüsyonun yenisini aç miriana biraz daha kullanırsan lensleri çöpe atmak zorunda kalabilirsin:)

Teşekkür ederim için çok yardımcı oluyorsun .
Rica ederim :)

Son düzenleme:

Son düzenleme:

hidrocor grafiteler griye çalan bir renk değil ice griye çalan bir mavi evet ama grafite adı gibi değil direk mavi oluyor çok doğal ve orta koyulukta bir mavi ve senin orta kahve gözüne de çok yakıp doğal durcağını düşünüyorum azul un rengi çok iddialı ve ağır kaçar senin düşüncelerine özellikle hidrocor grafite öneririm süper bir lens sevgili GÜNEŞ :)

canım bence sorunu solüsyonda arama ben temmuzdan beri solocare aqua kullanıyorum aynı şişe daha yeni bitmek üzere solüsyonla ilgili hiç bir sorun yaşamadım senin sorunun ya lenste ya gözünde bence bir de lensleri çok dikkatli incele acaba yırtıldı mı cizildi mi diye eğer öyle bir şey de yoksa gözlerini dinlendir bir kaç gün snra tak o da olmazsa lensi aldığın yere danış belki değiştirirler..

geçmiş sayfalarda sevgili DİDEM cor azul almıştı onun resimlerini incele bence gayet belirgin bir mavi olduğunu göreceksin.. grafite mavi yoğunluklu bir renk bence hiç de grimsi bir duruşu yok çekinme :) hafiften maviye çalan bir gri değil lensin rengi direk mavi duruyor..azullar çok belirgin uzaktan bile belirgin olabilecek kdr bir mavi boncuk boncuk rengi var :) solotica beni hidrocor grafite konusunda görevlendirdi sanki herkese grafite tavsiye eder oldum :)) ama cidden o kadar çeşitli mavi lenslerin içinde gözü en güzel en doğal maviye döndüren lens şu an hidrocor grafite diye düşünüyorum..

bir de charm crystalları ben de çok merak ediyorum acaba çıkacak mıymış piyasaya..?!

Son düzenleme:
Güneşcim evet bencede doğru yoldasın canlı renkler senin renklerin sert yüz hatlarına sahibim diorsun o yüzden sana canlı renklerin daha çok yakıştığını kendinde söylüyorsun .Zaten önemli olan senin begenmen senin canlı renklerden hoşlandığın belli lensi sen kullanıcaksın en önemlisi senin içine sinmesi.Daha önce aqua tarzı bir renk kullandım demiştin solotica da marine renginide düşünebilirsin ben sana cor serisinde şu an 2 renk öneriyorum birincisi cor verde marine ikincisi cor azul
ıce ve grafitenin sende soft kalacağını düşünüyorum tariflerine göre bu iki renk sana göre değil en azından bu iki rengin senin tarzın olmadığı belli canım eğer solotica düşünüyorsan cor azul veya cor verde marine :)

evett bence azul değil ama verde marine de süper bir aqua renk bayılıyorum doğal bir ton değil ama çok çok güzell onu da incelemeye al sevgili GÜNEŞ..:)

bende charm crystal bekleyenlerdenim şayet çıkarsa satışında bi patlama yaşanacağı düşüncesindeyim forum kızları maviş maviş olucaz

takipteyim bende charm cristali ilk kim alır da denerse beğendiğim an sipariş verecem bende: )umarım çok bekletmezler.eğer oda olmazsa bal rengi düşünüyorum çünkü yeşil gibi sıcak renler gitmez sanırım bana:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…