- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.381
charm crystali diorsun sanirim mavisim onu hepimiz 4gozle bekliorz valla sanirim henuz satisa baslamadi ama haresi rengi cok basarili opuyorumnanaktan
Maviş merhaba. Sanırım Hidrocham Cristalden bahsediyorsun. Resmi ekleyen bendim. Yabancı bir lens forumunda bulmuştum o resmi. Cristal zaten solotica'nın ürettiği bir renk fakat n.c serisine dahil. Forumda oylama yapıyorlardı charm cristali beğendiniz mi sizce üretilmeli mi diye. Çıkarsa mutlaka almayı planlıyorum harika gözüküyor çünkü. N.c bana büyük geliyor o yüzden cristal alamıyorum. Charm cristal tam bana göre. Güneş canım solotica düşünmeye başlamana çok sevindim. Bence soloticada doğru rengi bulursan bir daha başka lens takmak istemeyeceksin. Yeni serilerde konfor açısından sorun yaşayan insanlar var evet malesef. Ben charm mel kullanıyorum günde 12 saatten fazla gözümde kaldığı halde hiçbir rahatsızlığım olmuyor. Yeni seri mi eski seri mi tam olarak bilemiyorum benimkiler. Ama gözlerin hassas değilse sorun yaşayacağını sanmam canım. Ama cor azul ilk solotican için biraz iddalı kaçabilir. Eğer cor azulla başlarsan hiç alışamayabilirsin çünkü oldukça iddalı ve öteki renklere göre daha az doğal duran bir renk. Yine aynı tonlarda grafite çok daha soft ve doğal duruyor bana kalırsa. İyi araştır derim tatlım.
kızlar benım mellerı hala takamıyorum gozlerım kan çanagı oldu ..solusyonu degısmedım daha ama daha btmesıne 1 ay var dıye tahmın edıyorum suresının sızce solusyon daha erken bozulabılırmı?neden boyle oldu yaa
dıger solusyonu açsam bu sefer gene yanarsa gozlerım bosuna açmıs olucam?
solo careaquadan cok memnundum oysa yaa..bırkac ay once yıne yakmısdı gozlerımı ama ozaman suresını baya bı gecırmısdım farketmeden atmısdım ..bıtıremıyorum koca şişeyı ya doyamadım mellerıme delırcem yaaaaaaaaaa
sımdı cıkıyorum aksam okrum yazarsanız meldenmı gozumdenmı solusyondanmı bılemedım ben onuuuuuuuuuuuuu :sinifsinif:
Rica ederim :)Teşekkür ederim için çok yardımcı oluyorsun .
merhaba arkadaşlar...bir arkadaşımın ısrarı üzerine solotica lenslere ben de biraz ilgi duymaya başladım...
hidrocor haresiz seriyi en çok beğendim...
sormak istediğim ; nette su içeriği yüzdesinin % kaç olduğunu ve kalınlığının kaç mm olduğuna dair bilgi bulamadım... temel eğri ve çap bilgilerini buldum sadece... biyerde su içeriği % 36 gibi birşey okudum ama yarımyamalak bi bilgiydi...hidrocorların su içeriği yüzde kaç ? rahatlıkları ve kalınlığı nasıl ?
Sevgili Güneş:)
Soloticaların çapları tüm modellerde %38 dir zaten genelde en uygun su oranıda budur yıllık lenslerde idealide budur ve yapı olarakda oldukça incedir bu yüzden yok denecek kadar rahatlar soloticalar.Rahat olmasalar bu kadar insan solotica kullanmazdı değilmi?
Rica ederim :)
merhaba arkadaşlar...bir arkadaşımın ısrarı üzerine solotica lenslere ben de biraz ilgi duymaya başladım...
hidrocor haresiz seriyi en çok beğendim...
sormak istediğim ; nette su içeriği yüzdesinin % kaç olduğunu ve kalınlığının kaç mm olduğuna dair bilgi bulamadım... temel eğri ve çap bilgilerini buldum sadece... biyerde su içeriği % 36 gibi birşey okudum ama yarımyamalak bi bilgiydi...hidrocorların su içeriği yüzde kaç ? rahatlıkları ve kalınlığı nasıl ?
Sevgili Güneş:)
Soloticaların çapları tüm modellerde %38 dir zaten genelde en uygun su oranıda budur yıllık lenslerde idealide budur ve yapı olarakda oldukça incedir bu yüzden yok denecek kadar rahatlar soloticalar.Rahat olmasalar bu kadar insan solotica kullanmazdı değilmi?
teşekkür ederim vetman :) bunu senden de duymam çok iyi oldu...
ince olmaları rahatlık açısından iyi birşey...eskiden rainbowları tercih etmemin bir nedeni de o lensleri süreleri bitmeden yırtmayı başaramamam ve çöpe sağlam vaziyette atabilmemdi...yani ben onu bırakmadan o beni bırakmıyordu....freshlookları ise 2. veya 3. takışımda derhal yırtılıyorlardı...inşallah soloticaları da freshlooklar gibi 2. takışta yırtmam...aslında dikkatli de kullanıyorum ama ince lens diyince bu da korkuttu biraz...ama rahat olmasına çok sevindim çünkü rainbow elite linelar artık çekilecek gibi değil benim için...gözlerim kuru çünkü...
bişey daha sormak istiyorum..seriler içinde ben en çok hidrocoru beğendim kendimce... charmların kalın harelerini beğenmedim..natural colors da çok opak ve pupiller opaklık yüzünden farkediliyor gözle lensin renk farkı...
ben hidrocor grafite ile azul arasında kararsız kaldım..acaba hangisini önerirsin bana.... 1-2 sayfa geriye doğal göz rengimi koymuştum pencere önü ve flaşsız....
gri ve ela tonlarından çok hazzetmiyorum arasat ve boz renklerden sıkıldım...buğulu bir renk sonucu istemiyorum...yani mel, ocre veya koyu gri renk istemiyorum...sarımsı ve elamsı renkler benim yüzümü solgun gösteriyor..
çünkü tenim de sarımsı buğday...ben canlı ve net bir renk arıyorum...çok açık olmamak kaydıyla :)
menekşe rengi gibi de durabilir..yada canlı bir mavi yada turkuaz gibi birşey de olabilir...orta koyulukta veya koyu renk fakat canlı bir renk duruşu istiyorum :) kafam biraz karışık...
yabancı oyunculardna wentworth miller ve cillian murphy nin göz renklerini çok beğeniyorum...öyle duran lens isterim ancak bana da gider mi bilmiyorum..
teşekkür ederim canım..eline koluna sağlık :) verdiğin bilgilerin hepsi gerçekten çok faydalı oldu bana opuyorumnanaktan
evet canım hidrocor renklerini şöyle ben de tek tek incelemiştim de...aynen dediğin gibi icelar hoşuma gitmedi..çok beyaza yakın geldiler...hidrocorlarda zaten hare olayı yok..gözün beyazıyla renkli kısmı bile birbirinden zor ayırtedilir o renkte...biraz koyuca olan renklere yönelmek istememin sebebi de gözün beyazıyla renkli kısmının ayırtedilecek kadar farklı renkte olmasını istememden dolayı :)
ben artık grimsi ve elamsı arasatta kalan ve ne olduğu belli olmayan boz renklerden çok sıkıldım gerçekten...o yüzden grimsi duran renkleri ve ocre gibi mel gibi ela tonlarını artık istemiyorum...şöyle daha renkli..net daha canlı ve daha duru bir rengi olsun (boncuk gibi bir renk..yada su gibi hani böyle) bir de o tarz bir renk deniyim dedim...ama tabi ki de senin verdeler için tabir ettiğin kadar da fosforlu durmasını istemem açıkcası...hele bir de verde dışında verde marineleri gördüm onlar hele çok beter bir mavimsi yeşildi...yani beni ilk defa görenler direkt olarak gözümün renginin cırtlığından dolayı bana bakıyo olsunlar istemem...ama birazcık çarpıcı ve fosforlu olmasının da sakıncası olmaz tabi....
grafiteyi tavsiye etmişsin onu aklımda tutacağım ve resimlerini incelemeye başlayacağım teşekkür ederim :)
ama hala da hayatımda sadece 1 tane mavi lens tecrübem olmuş birisi olarak mavi azula merakımı da azaltamadım...açık bebek mavisi duruyor demişsin..iddialı demişsin..zombilik derecesinde açık bir renk değilse yine sorun olmaz benim için...mesela "Cillian murphy" adında yabancı bir aktör var...google dan resimlerine bakabilirsin...yada buraya koysam sorun olurmu bilmiyorum...onun da gözleri çok canlı bir açık mavi...eğer azullar onun gözlerinin renginde duracaksa hiç sorun olmaz hatta seve seve kullanabilirim...madem pupil de o kadar kötü durmuyormuş neden olmasın...
sayende seçeneklerimi netleştirdim...azul ve grafite arasında karar kılacağım :)
doğal göz rengim evde odanın içinde parlak siyah duruyor ancak pencereden bakarken günışığında rengi daha açık görünüyor..bu da renklerin nasıl duracağı konusunda tahminimi zorlaştırıyor biraz..
doğal rengimi koyayım belki bi fikir olur...azul ile grafite arasında :) dışarıda ve pencere önünde göz rengim böyle görünüyor ama pencereye sırtımı döneyim bildiğin parlak siyah...
kızlar benım mellerı hala takamıyorum gozlerım kan çanagı oldu ..solusyonu degısmedım daha ama daha btmesıne 1 ay var dıye tahmın edıyorum suresının sızce solusyon daha erken bozulabılırmı?neden boyle oldu yaa
dıger solusyonu açsam bu sefer gene yanarsa gozlerım bosuna açmıs olucam?
solo careaquadan cok memnundum oysa yaa..bırkac ay once yıne yakmısdı gozlerımı ama ozaman suresını baya bı gecırmısdım farketmeden atmısdım ..bıtıremıyorum koca şişeyı ya doyamadım mellerıme delırcem yaaaaaaaaaa
sımdı cıkıyorum aksam okrum yazarsanız meldenmı gozumdenmı solusyondanmı bılemedım ben onuuuuuuuuuuuuu :sinifsinif:
fikirlerin için teşekkür ederim canım...hani ben grimsi lenslerden aslında çok da hazzetmediğim için direkt mavi birşey deniyim dedim ancak sanırım galiba herkes azulun riskli ve iddialı bir renk olduğuna hemfikir gibi gözüküyor..bu durum beni azuldan uzaklaştırdı gibi....ancak grafitenin de istediğim yoğunlukta ve canlılıkta mavi durmamasından ve gri ağırlıklı olmasından çekiniyorum...yani freshlookun hareli grisi gibi falan dursun istemiyorum..daha mavisi belli olsun istiyorum :) grafiteler sanırım hafiften maviye çalan gri..azullar ise direkt cart mavi sanırım...2 sinin arası bir renk de yok...napsam acaba :uhm::uhm:
Rica ederim :)
teşekkür ederim vetman :) bunu senden de duymam çok iyi oldu...
ince olmaları rahatlık açısından iyi birşey...eskiden rainbowları tercih etmemin bir nedeni de o lensleri süreleri bitmeden yırtmayı başaramamam ve çöpe sağlam vaziyette atabilmemdi...yani ben onu bırakmadan o beni bırakmıyordu....freshlookları ise 2. veya 3. takışımda derhal yırtılıyorlardı...inşallah soloticaları da freshlooklar gibi 2. takışta yırtmam...aslında dikkatli de kullanıyorum ama ince lens diyince bu da korkuttu biraz...ama rahat olmasına çok sevindim çünkü rainbow elite linelar artık çekilecek gibi değil benim için...gözlerim kuru çünkü...
bişey daha sormak istiyorum..seriler içinde ben en çok hidrocoru beğendim kendimce... charmların kalın harelerini beğenmedim..natural colors da çok opak ve pupiller opaklık yüzünden farkediliyor gözle lensin renk farkı...
ben hidrocor grafite ile azul arasında kararsız kaldım..acaba hangisini önerirsin bana.... 1-2 sayfa geriye doğal göz rengimi koymuştum pencere önü ve flaşsız....
gri ve ela tonlarından çok hazzetmiyorum arasat ve boz renklerden sıkıldım...buğulu bir renk sonucu istemiyorum...yani mel, ocre veya koyu gri renk istemiyorum...sarımsı ve elamsı renkler benim yüzümü solgun gösteriyor..
çünkü tenim de sarımsı buğday...ben canlı ve net bir renk arıyorum...çok açık olmamak kaydıyla :)
menekşe rengi gibi de durabilir..yada canlı bir mavi yada turkuaz gibi birşey de olabilir...orta koyulukta veya koyu renk fakat canlı bir renk duruşu istiyorum :) kafam biraz karışık...
yabancı oyunculardna wentworth miller ve cillian murphy nin göz renklerini çok beğeniyorum...öyle duran lens isterim ancak bana da gider mi bilmiyorum..
Güneşcim freshlookların yırtıldığını çok sık duyuyorum:)sürekli insanlar freshlook lenslerin yırtılmalarından bahsediyorlar..
Senin istediğin renkler soloticada Grafite,azul,birde marine renginde var diye düşünüyorum azul belirgin bir mavi yani ben burdayım diyor senin begendiğin göz rengi olan actor ün göz rengide oldukça belirgin yani azul seni korkutmasın çünkü sen canlı renk istiyorsun.
Tabiki grafitede düşünebilirsin Brownie katılılıyorum çok güzel bir renk ama beklediğin kadar açık bir mavi durmayabilir grafiteler çünkü belirgin bir renk istiyorsun..
Marine canlı bir mavidir turquaz mavi oladukça belirgin tondadır.
Birde menekşe rengide olabilir dediğin için öneriyorum maciq top marka lensler vardır Brezilyada üretilen maciq topların lavanda renginide düşünebilirsin ..Macig toplarda en az soloticalar kadar konforludur ve maciq toplarda çap seçme seçeneğide var:)
Güneşcim freshlookların yırtıldığını çok sık duyuyorum:)sürekli insanlar freshlook lenslerin yırtılmalarından bahsediyorlar..
Senin istediğin renkler soloticada Grafite,azul,birde marine renginde var diye düşünüyorum azul belirgin bir mavi yani ben burdayım diyor senin begendiğin göz rengi olan actor ün göz rengide oldukça belirgin yani azul seni korkutmasın çünkü sen canlı renk istiyorsun.
Tabiki grafitede düşünebilirsin Brownie katılılıyorum çok güzel bir renk ama beklediğin kadar açık bir mavi durmayabilir grafiteler çünkü belirgin bir renk istiyorsun..
Marine canlı bir mavidir turquaz mavi oladukça belirgin tondadır.
Birde menekşe rengide olabilir dediğin için öneriyorum maciq top marka lensler vardır Brezilyada üretilen maciq topların lavanda renginide düşünebilirsin ..Macig toplarda en az soloticalar kadar konforludur ve maciq toplarda çap seçme seçeneğide var:)
cevabın için teşekkür ederim vetmancığım...evet gerçekten de istediğim göz rengi çeşitlerinin ne yönde olduğunu çok iyi anlamışsın işin uzmanı olarak :)
uzun yıllardır çok çeşitli lens renkleri denedim ve elalar ve koyu griler falan doğal durmasına rağmen gözümle kaynaşmasına rağmen bana birşey ifade etmediğini bana birşeyler katmadığını ve makyaj istediğini lensi çıkarınca kendi gözümü bile daha çok beğendiğime kaç kere şahit olduğumu biliyorum...yani yüzüme renk katmıyorlardı...sanırım bundan yola çıkarak diyebilirimki..tamamen doğal olan renkler bana gitmiyor sanırım...galiba iddialı renklerin tipiyim ben...açık yeşille de aram iyi değil...çok açık geliyor...ama bir menekşe rengi taktığımda lensin kendisi makyajın yerini dolduruyordu ve sadece parlatıcı sürerek dışarı çıkıyordum ve gayet bakımlı görünüyordum..ama bu bahsetttiğim menekşe lens b&l nin seneler önceki violetiydi..geçenlerde almıştım rengini çok açmışlar griye meyillenmiş...benim bahsettiklerim neredeyse laciverte bakıyordu...ama bu arada yıllar geçtikçe kendi doğal göz rengimin de rengi açıldı..yaş ilerlemesinden ötürü sanırım.... artık maalesef hiçbir markada istediğim menekşeyi bulamadım o yüzden ilgim turkuazlara yada canlı mavilere kaydı..macig top un da tonunu beğenmiyorum maalesef...tonu açık geldi bana...bazı mavilerin de menekşe tonlarına duruşlarının kaydığını okuyorum...birtane mavi lens tecrübem oldu o da b&l nin aquasıydı..rahatsız bir lens oluşunu saymazsak o renkte damar da gözükmüyordu ve fena değildi...
açık renklerde ve doğal renklerle aram iyi değil sanırım.. açık renkler bende bombeli duruyor..aynı markanın daha koyu renklerinde o bombeyi görmüyorum ilginçtir...
yaşadıklarımdan anca bu sonuçları çıkarabiliyorum...
canım bana daha iyi öneride bulunabilmen için sana biraz kendimi tarif etmek istiyorum..
beyaz tenliyim ama öyle porselen beyaz değilim...sarımsı bejimsi açık buğday tenim var..
doğal saç rengim koyu kestane (siyah görünüyor) (ileride koyu kumrala boyatmayı düşünüyorum) saç rengi olarak zaten koyu kumraldan daha açığı yakışmıyor...koyu saç insanıyım yani...
kaşlarım da aynı şekilde simsiyah...kirpiklerim de siyah ve uzun...irisim büyük...
dolayısıyla opak lensler bende bombeli ve fırlıycakmış gibi duruyor...
gözlerim kapalı mekanda parlak siyah..pencere önünde veya dışarı çıktığımda koyu ela ile açık kahve arası içinde hafif sarı desenler bulunan bir orta kahve..
gözümün doğal halinde hidrocharmdaki kalın hareler gibi çevresinde siyah harelerim var...
biraz sert bir yüzhatlarına sahibim..elmacık kemiklerim çıkık..
sence hidrocordan hangi rengi almalıyım bu özelliklerime göre ? daha doğrusu seçenek olarak belirlediğimiz renkler bana uyar mı ?
elaları ve gri tonlarını düşünmemekte..canlı belirgin renkler istemekte doğru mu düşünüyorum sence ?
bence verde marine güneş albümümde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?